2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Maşallah gözünüz aydın darisi bizlere inşallah

Kızlar tekrar hastaneye geldim çok mutsuzum girişteki hemşirenin agresif halleri eşimle beni gerdi

Allah anali babali buyutsin canim
Benimde ilk 3 gun gogsum yara oldu, krem surdum ama pek begenmedim daha sonra gogus kalkanim vardi arkadasim almisti. Onu kullandim cok iyi geldi, hem fazla sutu biriktirdi hemde nemli tuttu gogus ucunu yaralarim gecti, emzirdikcede alistik cok sukur yara falan kalmadi. Arada gogus pedide kullaniyorum, sutyen kullanmadim atletle idare ediyoruz.

Ben de ilk günden beri gümüş kalkan kullandım ama yara başlayınca faydası olamadı sanırım. Zeytinyağı sürdüm baya yumuşattı, en son kabuk tutup düştü de öyle hafifledi. Ben de sütyen kullanamıyorum henüz, emdikçe alışıyor dediğin gibi

Bana doktor git nts gir serum takılsin dedi ama hemşire önlüğü giy koluma halka kovid test yarın doğum olmazsa ,3 gün sonra olursa dedim tekrar para tekrar yapılacak mecbur diyor sert sert emir verir tarzda bende bağırdım çağırdım nöbetçi doktor alttan muayene yapacak diyor benim doktor da dedi ki tekrar yapmam kanama tetikleme gerek yok demişti daha dün yapıldı zaten
Çok sinirli ve gerginim sadece doktor vefa Yılmazer için duruyorum yoksa gerçekten gitmek istiyorum

Ay gümüsüm sağ salim alırsın bebeğini kucağına inşallah. Girip bakıyorum her gün buraya nasılsın diye. Haberdar et bizi hep
Başka doktora alttsn muayene tekrar istilemiyorum sabah doktorum yapsın dedim yoksa siz korktuğunuz için mi sezeryan istediniz asla öyle istemedim plesenta onde olduğu için doktor onerdi ne hakla böyle konuşuyor
Ayrıca ben daha önce genel anestezi oldum ameliyat geçirdim korkmuyorum ki
Ah gümüsüm ben sana belkide benden once dogurursun demistim. bak ben hâlâ dogurmadim, senin gunun belli oldu . Saglicakla gelsin melekler

Ayy o hemşireler varya cok mikroplar.
Bozma moralini strese girmealll

İdrar gelince belim ağrıyor migdem ağrısı sırtıma vuruyor bunlar kötü beliritler mi kan yok kahverengi geldi

Ay ne sinir oldum ya belki sen doğum öncesi devlette test vericeksin .doktoruna ulassaydin canım o hastaneyi bilgilendirirdi yapilicak işlemler için .ayrıca doğum acil olucaksa da hızlı testler var sonuçta onlardan yaparlar gerçekten sinir bozucu

Dün doktorum buradaydı geldiğimde covid yapılmadı istememis bugün diretti.. önlüğü giy takıyı çıkar ojeyi silcez ya hepsi yapılırda gece dogurmiycam yarın olacağı kesin değil dedim üslup emirli gorsen

Migdem agriyrdu şimdi çok ağrıyor sırtıma vuruyor resmen 12 den sonra yeme içme yasak dediler onada tamam duruyorum

300 TL kovid iki kişi test parası yarın doğum olmazsa bebeğim için dursun istiyor doktor yoksa eninde sonunda kesicek alicak yani biliyorum

Migdem agriyrdu şimdi çok ağrıyor sırtıma vuruyor resmen 12 den sonra yeme içme yasak dediler onada tamam duruyorum
Aaa çok ilginç seni baya baya doğum için hazır tutuyolar. Miğde ağrın büyük ihtimal sinir strestendir canım .bn ne zamn sınırlı ya da stresi olsam mideme vurur . Nst de sancın falan çıktı mı .inşallah bebisini de sağlıklı bı şekilde kucağına alırsın da şu stresli dönemi geride bırakırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…