- 11 Ocak 2017
- 4.519
- 6.962
- 158
- 27
Canım o testin doğumla bı baglantisi var mı ki neden istediKızlar Streptokok testi önerdi doktor bugün onu yaptırdım
Sizlerde yaptırdınız mı?
Maşallah gözünüz aydın darisi bizlere inşallahHerkese selam kızlarkızçem sezo ile 17.02de dünyaya geldi. 37+0da 2760gr sağlıklı bir bebiş. Bugün 12 günlüğüz. Küçük bir sarılık riski vardı atlattık çok şükür. Kilo almışız, asm ve dr kontrolü iyi geçti. Birbirimize alışmaya çalışıyoruz. Gün ve geceyi karıştırıyoruz biraz ama yine de güzel geçiyor. Bir de meme başı yarası sorunu yaşadık baya zorladı ama o da geçti sayılır. Bizde durumlar böyle..
İnşallah herkese kolay sağlıklı kavuşmaları nasip olsun bebişiyleMaşallah gözünüz aydın darisi bizlere inşallah
Varmış canım okuyup araştırdım baya bide sizlere sorayım dedimCanım o testin doğumla bı baglantisi var mı ki neden istedi
Evet belki vajinal muayene yapar son kezValla bilemedim bende doğumdan son önce son bir kez kilosuna bı baktiriyim bi güzel resim verir diye düşünüyordum.Direk devlete gidiyim o zaman zaten bişey kalmadı
Ahahhaha ayy fena olurBende arabada doğurmaktan korkuyorum
Allah anali babali buyutsin canimHerkese selam kızlarkızçem sezo ile 17.02de dünyaya geldi. 37+0da 2760gr sağlıklı bir bebiş. Bugün 12 günlüğüz. Küçük bir sarılık riski vardı atlattık çok şükür. Kilo almışız, asm ve dr kontrolü iyi geçti. Birbirimize alışmaya çalışıyoruz. Gün ve geceyi karıştırıyoruz biraz ama yine de güzel geçiyor. Bir de meme başı yarası sorunu yaşadık baya zorladı ama o da geçti sayılır. Bizde durumlar böyle..
Hayirdir canım yarın sabah gidicektin galiba . Ağrın falan mı varKızlar tekrar hastaneye geldim çok mutsuzum girişteki hemşirenin agresif halleri eşimle beni gerdi
Ben de ilk günden beri gümüş kalkan kullandım ama yara başlayınca faydası olamadı sanırım. Zeytinyağı sürdüm baya yumuşattı, en son kabuk tutup düştü de öyle hafifledi. Ben de sütyen kullanamıyorum henüz, emdikçe alışıyor dediğin gibiAllah anali babali buyutsin canim
Benimde ilk 3 gun gogsum yara oldu, krem surdum ama pek begenmedim daha sonra gogus kalkanim vardi arkadasim almisti. Onu kullandim cok iyi geldi, hem fazla sutu biriktirdi hemde nemli tuttu gogus ucunu yaralarim gecti, emzirdikcede alistik cok sukur yara falan kalmadi. Arada gogus pedide kullaniyorum, sutyen kullanmadim atletle idare ediyoruz.
Ayy o hemşireler varya cok mikroplar.Kızlar tekrar hastaneye geldim çok mutsuzum girişteki hemşirenin agresif halleri eşimle beni gerdi
Başka doktora alttsn muayene tekrar istilemiyorum sabah doktorum yapsın dedim yoksa siz korktuğunuz için mi sezeryan istediniz asla öyle istemedim plesenta onde olduğu için doktor onerdi ne hakla böyle konuşuyorAy gümüsüm sağ salim alırsın bebeğini kucağına inşallah. Girip bakıyorum her gün buraya nasılsın diye. Haberdar et bizi hep
Ah gümüsüm ben sana belkide benden once dogurursun demistim.bak ben hâlâ dogurmadim, senin gunun belli oldu . Saglicakla gelsin melekler
Ayy o hemşireler varya cok mikroplar.
Bozma moralini strese girmealll
Ay ne sinir oldum ya belki sen doğum öncesi devlette test vericeksin .doktoruna ulassaydin canım o hastaneyi bilgilendirirdi yapilicak işlemler için .ayrıca doğum acil olucaksa da hızlı testler var sonuçta onlardan yaparlar gerçekten sinir bozucuBana doktor git nts gir serum takılsin dedi ama hemşire önlüğü giy koluma halka kovid test yarın doğum olmazsa ,3 gün sonra olursa dedim tekrar para tekrar yapılacak mecbur diyor sert sert emir verir tarzda bende bağırdım çağırdım nöbetçi doktor alttan muayene yapacak diyor benim doktor da dedi ki tekrar yapmam kanama tetikleme gerek yok demişti daha dün yapıldı zaten
Çok sinirli ve gerginim sadece doktor vefa Yılmazer için duruyorum yoksa gerçekten gitmek istiyorum
Gündüz birşeye sinir yaptım tansiyon 14 oldu limonlu su içtim 12 düştü kahverengi akıntı geldi doktor gel dedi nts bağlan serum verilsin işte böyleHayirdir canım yarın sabah gidicektin galiba . Ağrın falan mı var
Dün doktorum buradaydı geldiğimde covid yapılmadı istememis bugün diretti.. önlüğü giy takıyı çıkar ojeyi silcez ya hepsi yapılırda gece dogurmiycam yarın olacağı kesin değil dedim üslup emirli gorsenAy ne sinir oldum ya belki sen doğum öncesi devlette test vericeksin .doktoruna ulassaydin canım o hastaneyi bilgilendirirdi yapilicak işlemler için .ayrıca doğum acil olucaksa da hızlı testler var sonuçta onlardan yaparlar gerçekten sinir bozucu
Aaa çok ilginç seni baya baya doğum için hazır tutuyolar. Miğde ağrın büyük ihtimal sinir strestendir canım .bn ne zamn sınırlı ya da stresi olsam mideme vurur . Nst de sancın falan çıktı mı .inşallah bebisini de sağlıklı bı şekilde kucağına alırsın da şu stresli dönemi geride bırakırsınMigdem agriyrdu şimdi çok ağrıyor sırtıma vuruyor resmen 12 den sonra yeme içme yasak dediler onada tamam duruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?