- 11 Ocak 2017
- 4.519
- 6.962
- 158
- 27
Gümüş kendine başkaları için çok stres yasatiyorsun benim gördüğüm.. karnında bebeğin var evet hamileyiz hormonlar tavan kendine eziyet etme..heryerde illaki bı kendini bilmez çıkıyor.. nereye gitsek illaki bitane çıkıyor bitmiyolar. Kendine stres yapma sırtın da ağrıyor olabilir midene vuruyor olabilir..300 TL kovid iki kişi test parası yarın doğum olmazsa bebeğim için dursun istiyor doktor yoksa eninde sonunda kesicek alicak yani biliyorum
Acilden giris yapmam lazimmisaa nasıl yani çocuk şimdi doğmak istese doğamayacak mıne değişik bi sistem
Amin canimAllah iman nasip etsin çok iyi bi doktor
İnşallah seninde doğumdaki eben iyi olur canım
Sen onlara takilma , nedense bazi kisiler ne uslupla konusacagini bilmiyor. Herkese muayene olmak istememek en dogal hakkin . Ayrica istege baglida olursun ona ne ki soguluyorBaşka doktora alttsn muayene tekrar istilemiyorum sabah doktorum yapsın dedim yoksa siz korktuğunuz için mi sezeryan istediniz asla öyle istemedim plesenta onde olduğu için doktor onerdi ne hakla böyle konuşuyor
Ayrıca ben daha önce genel anestezi oldum ameliyat geçirdim korkmuyorum ki
Ne kadar hakkina girdiler senin ya , hamile birini bu kadar strese sokmaya ne gerek var . Mesajlari simdi okuyabildim , insallah bebis dogunca da seni strese sokmazlar . Kendine dikkat et canim , bebegin icin gorusme seni bu kadar uzen kisiler ileGündüz birşeye sinir yaptım tansiyon 14 oldu limonlu su içtim 12 düştü kahverengi akıntı geldi doktor gel dedi nts bağlan serum verilsin işte böyle
Bir hafta daha durur inşallah canım sen bol bol yat dinlen hiç ayağa kalkma
Aaa çok ilginç seni baya baya doğum için hazır tutuyolar. Miğde ağrın büyük ihtimal sinir strestendir canım .bn ne zamn sınırlı ya da stresi olsam mideme vurur . Nst de sancın falan çıktı mı .inşallah bebisini de sağlıklı bı şekilde kucağına alırsın da şu stresli dönemi geride bırakırsın
Gümüş kendine başkaları için çok stres yasatiyorsun benim gördüğüm.. karnında bebeğin var evet hamileyiz hormonlar tavan kendine eziyet etme..heryerde illaki bı kendini bilmez çıkıyor.. nereye gitsek illaki bitane çıkıyor bitmiyolar. Kendine stres yapma sırtın da ağrıyor olabilir midene vuruyor olabilir..
Sende hayırla bı kurtulsaydin. Herkesin çektiği ağrı sancı kendine yetiyor zaten bide dengesiz insanlarla uğraşmak çok zor gerçekten.
Sen onlara takilma , nedense bazi kisiler ne uslupla konusacagini bilmiyor. Herkese muayene olmak istememek en dogal hakkin . Ayrica istege baglida olursun ona ne ki soguluyor
Migdem agrimiyor geçti ama susuzluk başladı dilim damağım yapıştı bıktım herşeyden beni buluyorlar resmen dirsegime denk geldi kolum uyuşuk kaldı dünkü rahatım yok pek kovid resti de verdim rahat ettilerNe kadar hakkina girdiler senin ya , hamile birini bu kadar strese sokmaya ne gerek var . Mesajlari simdi okuyabildim , insallah bebis dogunca da seni strese sokmazlar . Kendine dikkat et canim , bebegin icin gorusme seni bu kadar uzen kisiler ile
Canim gözün aydın Allah analı babalı büyütsün insHerkese selam kızlarkızçem sezo ile 17.02de dünyaya geldi. 37+0da 2760gr sağlıklı bir bebiş. Bugün 12 günlüğüz. Küçük bir sarılık riski vardı atlattık çok şükür. Kilo almışız, asm ve dr kontrolü iyi geçti. Birbirimize alışmaya çalışıyoruz. Gün ve geceyi karıştırıyoruz biraz ama yine de güzel geçiyor. Bir de meme başı yarası sorunu yaşadık baya zorladı ama o da geçti sayılır. Bizde durumlar böyle..
Çok sevindimHerkese selam kızlarkızçem sezo ile 17.02de dünyaya geldi. 37+0da 2760gr sağlıklı bir bebiş. Bugün 12 günlüğüz. Küçük bir sarılık riski vardı atlattık çok şükür. Kilo almışız, asm ve dr kontrolü iyi geçti. Birbirimize alışmaya çalışıyoruz. Gün ve geceyi karıştırıyoruz biraz ama yine de güzel geçiyor. Bir de meme başı yarası sorunu yaşadık baya zorladı ama o da geçti sayılır. Bizde durumlar böyle..
Sağolun aksam coştu yok yere korkutmuşBnmki iki haftadır falan gündüzleri neredeyse hiç hareket etmiyor .hatta bu yüzden son iki nst yi de tekrar ettirdi doktor .sen baya bı çikolata falan ye soluna yat bı de iyice dürt karnını hatta sars iki taraftan tutup öyle tepki verir büyük ihtimalle
Hayırlısı oysa alsın canım .blki senin kollarında olunca daha rahat büyür minik kuşYarın doktor tekrar alttan ultrason dan muayene eder alır sanırım 36+2 oluyor su tel programı na göre bakalım
muayene ettirecek misin senden bi depar bekliyorum muayene sonrası4 saat sonra doktorda olucam sadece 1 saat uyuyabildim onda da kasılmalar sürekli uyandırdı .biraz takip edeyim dedim 5-10 dk arası da gidip geliyor bı düzene girmedi ama uyutmuyor da .neyseki kasılmaya eşlik eden ağrı çok fazla değil .
Ay hem ettirmek istiyorum aslındamuayene ettirecek misin senden bi depar bekliyorum muayene sonrasıbu kadar kasılma sancı boşa değil biraz açıklığın var senin bence muayenede de uyarılır biraz yarın gece hoop doğuma
sadece kasılma mı alt tarafta regl huzursuzluğu sancı falanda varmı? hadi doktordan çıkınca yaz mutlaka merak ediyorum:)Ay hem ettirmek istiyorum aslındailk nst ye girerim büyük ihtimal .şuan kasılmalar 5-6 dj arası da gidip geliyor .inşallah hastaneye gidince bı anda kesilmez zaten düzenli sancı çıkarsa bakar herhalde .ama mesela hafta sonu olan kasılmalara süre uzun ama ağrı daha fazlaydı .şimdi süre kısa ağrı daha az
Yok sadece kasılma değil o geldiğinde ona hem belimde hem kasıkta ağrı da eşlik ediyor ama şiddetli değil .şuan bu aralıklarla geliyor kasılma .şiddetli olmuş olsaydı muhtemelen evde beklemezdim .çünkü baya sık .uyumak istiyorum uyuyamıyorumsadece kasılma mı alt tarafta regl huzursuzluğu sancı falanda varmı? hadi doktordan çıkınca yaz mutlaka merak ediyorum:)
evet baya sık geliyormuş kalk hareket et birazYok sadece kasılma değil o geldiğinde ona hem belimde hem kasıkta ağrı da eşlik ediyor ama şiddetli değil .şuan bu aralıklarla geliyor kasılma .şiddetli olmuş olsaydı muhtemelen evde beklemezdim .çünkü baya sık .uyumak istiyorum uyuyamıyorum
Hala aynı 5 dk bir gelmey devam ama sancı niye az belki de yalancı sancıevet baya sık geliyormuş kalk hareket et biraz
ben ikinci doğumlarda böyle sürprizlerden tırsıyorum olurmu olur vallaHala aynı 5 dk bir gelmey devam ama sancı niye az belki de yalancı sancıdoktora gidince nst de de çıksın başka bişey istemiyorum ya en azından bı yorum yapar .yok valla hareket edemem biraksa uyucam da bırakmıyor bı de doğru doğuma diyomus uykusuz uykusuz yandım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?