2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
300 TL kovid iki kişi test parası yarın doğum olmazsa bebeğim için dursun istiyor doktor yoksa eninde sonunda kesicek alicak yani biliyorum
Gümüş kendine başkaları için çok stres yasatiyorsun benim gördüğüm.. karnında bebeğin var evet hamileyiz hormonlar tavan kendine eziyet etme..heryerde illaki bı kendini bilmez çıkıyor.. nereye gitsek illaki bitane çıkıyor bitmiyolar. Kendine stres yapma sırtın da ağrıyor olabilir midene vuruyor olabilir..
Sende hayırla bı kurtulsaydin. Herkesin çektiği ağrı sancı kendine yetiyor zaten bide dengesiz insanlarla uğraşmak çok zor gerçekten.

Bnm kasılmalar başladı yine .kasilmayla birlikte ağrı da geliyor ama hafta sonu olan ağrı kadar şiddetli değil .bı de bebiş kasılma bitince baya hareket ediyor ittiriyor aşağıya doğru kendi i

Sen onlara takilma , nedense bazi kisiler ne uslupla konusacagini bilmiyor. Herkese muayene olmak istememek en dogal hakkin . Ayrica istege baglida olursun ona ne ki soguluyor

Gündüz birşeye sinir yaptım tansiyon 14 oldu limonlu su içtim 12 düştü kahverengi akıntı geldi doktor gel dedi nts bağlan serum verilsin işte böyle
Ne kadar hakkina girdiler senin ya , hamile birini bu kadar strese sokmaya ne gerek var . Mesajlari simdi okuyabildim , insallah bebis dogunca da seni strese sokmazlar . Kendine dikkat et canim , bebegin icin gorusme seni bu kadar uzen kisiler ile

Bir hafta daha durur inşallah canım sen bol bol yat dinlen hiç ayağa kalkma

Sen onlara takilma , nedense bazi kisiler ne uslupla konusacagini bilmiyor. Herkese muayene olmak istememek en dogal hakkin . Ayrica istege baglida olursun ona ne ki soguluyor

Ne kadar hakkina girdiler senin ya , hamile birini bu kadar strese sokmaya ne gerek var . Mesajlari simdi okuyabildim , insallah bebis dogunca da seni strese sokmazlar . Kendine dikkat et canim , bebegin icin gorusme seni bu kadar uzen kisiler ile
Migdem agrimiyor geçti ama susuzluk başladı dilim damağım yapıştı bıktım herşeyden beni buluyorlar resmen dirsegime denk geldi kolum uyuşuk kaldı dünkü rahatım yok pek kovid resti de verdim rahat ettiler
Ya ben bugün üzüldüm tansiyon ondan çıktı migdem de ondan ağrıyor herşeyi anlatmak zorunda değilim ki
Kahverengi gelmesi de bebeğin durmasına engel değil bildiğim ama kes al kapat sa doktor karar versin

Eklentiler

• IMG_20220302_034224.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 107
  • IMG_20220302_035002.webp
    15 KB · Görüntüleme: 111
Canim gözün aydın Allah analı babalı büyütsün ins çok şükür zor olan günleri atlatmissiniz. Gece gündüz kavramı için minnoş daha küçük, o da düzelir merak etme. Darısı bizlere ins

Çok sevindim sağlıkla büyüsün

Sağolun aksam coştu yok yere korkutmuş

Yarın doktor tekrar alttan ultrason dan muayene eder alır sanırım 36+2 oluyor su tel programı na göre bakalım

muayene ettirecek misin senden bi depar bekliyorum muayene sonrası bu kadar kasılma sancı boşa değil biraz açıklığın var senin bence muayenede de uyarılır biraz yarın gece hoop doğuma

muayene ettirecek misin senden bi depar bekliyorum muayene sonrası bu kadar kasılma sancı boşa değil biraz açıklığın var senin bence muayenede de uyarılır biraz yarın gece hoop doğuma
Ay hem ettirmek istiyorum aslında ilk nst ye girerim büyük ihtimal .şuan kasılmalar 5-6 dj arası da gidip geliyor .inşallah hastaneye gidince bı anda kesilmez zaten düzenli sancı çıkarsa bakar herhalde .ama mesela hafta sonu olan kasılmalara süre uzun ama ağrı daha fazlaydı .şimdi süre kısa ağrı daha az

sadece kasılma mı alt tarafta regl huzursuzluğu sancı falanda varmı? hadi doktordan çıkınca yaz mutlaka merak ediyorum:)

sadece kasılma mı alt tarafta regl huzursuzluğu sancı falanda varmı? hadi doktordan çıkınca yaz mutlaka merak ediyorum:)
Yok sadece kasılma değil o geldiğinde ona hem belimde hem kasıkta ağrı da eşlik ediyor ama şiddetli değil .şuan bu aralıklarla geliyor kasılma .şiddetli olmuş olsaydı muhtemelen evde beklemezdim .çünkü baya sık .uyumak istiyorum uyuyamıyorum

Eklentiler

• Screenshot_2022-03-02-06-26-07-426_ru.borik.contractioncounter.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 79
evet baya sık geliyormuş kalk hareket et biraz

evet baya sık geliyormuş kalk hareket et biraz
Hala aynı 5 dk bir gelmey devam ama sancı niye az belki de yalancı sancı doktora gidince nst de de çıksın başka bişey istemiyorum ya en azından bı yorum yapar .yok valla hareket edemem biraksa uyucam da bırakmıyor bı de doğru doğuma diyomus uykusuz uykusuz yandım valla

ben ikinci doğumlarda böyle sürprizlerden tırsıyorum olurmu olur valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…