- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
Ya doktorun asistanı demişti ilk doğum yapicak bı kız gelmiş hocam ben galiba diguruyirum sancım var demiş .hiç sancı çekiyor gbi de değilmis .bı bakmislar 8 cm acikligi var .ilkinde de oluyor demek kiben ikinci doğumlarda böyle sürprizlerden tırsıyorum olurmu olur valla
Canım inşallah hiçbir sıkıntı olmadan atlatır iki gün sonra da bebisinle birlikte aynı anda eve çıkarsınız .Kızlar bugün sezo olucam doktor öyle dedi saati belli değil
Sadece sabah ki hemşirenin dediği bütün moralimi bozdu hassas olmakla hiç alakası yok lutfen bu itimda bulunmayın diyor ki kuvezde kalabilir siz evede gidebilirsiniz görmeye gelirsiniz bu denir mi pat diye Allah aşkına
o şans bizi bulmazYa doktorun asistanı demişti ilk doğum yapicak bı kız gelmiş hocam ben galiba diguruyirum sancım var demiş .hiç sancı çekiyor gbi de değilmis .bı bakmislar 8 cm acikligi var .ilkinde de oluyor demek ki
6 da uyandım regl olacak gibi huzursuzum o gün bugündür inşallahmorcivertkedi bu hfta senden de bi atak bekliyrz iyi sabırlısın ya bn şimdiden moda giridm asşında zamanı belli o da o zamanı nekliyrda biz sabırsızız
Sağlıkla atlatın inşallahDua bekliyorum hepinizden ayrı ayrı inşallah güzel olur kendime gelince yazarim
Doktor muayene ye on bucukta başlıyor .dokuz bucuk gbi evden çıkar biseyler yeriz diyoduk.ben uyuyamadım maalesef halaG gumus82 canım hakkında hayırlısı olsun. Biseyleri kafaya taktikca başına daha kötüsü gelir. Bence biraz akışına bırak. Hemşirenin dediğine falan bakma sen doktoruna odaklan. Bugun sezo olman gerekiyosa ol ve bebeğine kavuş. En doğru şeyi doktorun bilir sonuçta. Hakkında hayırlısı olsun sağlıkla kavuş. Ve stresten uzak durmaya çalış. Kendine geldiğinde yazarsın. C Chivas Regal kuzumm senin sancılarda baya sık heralde bugün gelir artık bebiş. Kontrol kaçtaydı?. Senden de güzel haberler bekliyorum
Bunu ilk defa duyuyorum. Ne işe yarıyor canım?Kızlar Streptokok testi önerdi doktor bugün onu yaptırdım
Sizlerde yaptırdınız mı?
Benimki 1 gün uyuyor, 1 gün uyanık.Sağolun aksam coştu yok yere korkutmuş
Canım dualarımız seninle, hayırlısıyla, saglıkla, kolaylıkla gelsin bebiş. Takılmakta haklısın, ben de nstdeyken, bir hemşire, aa çok fena hiç hareket yok demişti. O kadar stres olmuştum ki, bazen pat pat birsey denilince bozuluyosun.Kızlar bugün sezo olucam doktor öyle dedi saati belli değil
Sadece sabah ki hemşirenin dediği bütün moralimi bozdu hassas olmakla hiç alakası yok lutfen bu itimda bulunmayın diyor ki kuvezde kalabilir siz evede gidebilirsiniz görmeye gelirsiniz bu denir mi pat diye Allah aşkına
Benimde bugün dualarım sizinle benim sezeryanla olucak ama 36+2 çok erken diye üzülüyorum sadece bugün bitecek hepimiz için inşallah aminKızlar son 1 günlük yazıyı okuyamadım. Dün akşam 11 gibi sancıyla hastahaneye geldik gelin görün ki benim o sancılar doğum sancısı değilmiş meğer çocuğum kanala girmeye çalışıyormuş. Sanırım benim acı eşiğim baya düşük o hareketler beni baya zorladı. Sabaha açıklık 4 cm oldu allaha şükür epidural taktılar 15 dk sonra suyum geldi. Şimdi hastahanedeyiz ama benim ağrı eşiğim çok düşük ne olur dua edin.Akşama doğmuş olur dediler ama acıya dayanamazsam sezeryana çevirecekler
Canim doktor geldi açılmaya bakicak tekrar sonra sezeryan arttiysa dedi hensilere kizdi bimiyorlar üslup dedi olumsuz dışında olumlu söylenir olunsuzu doktora bırakın dediBunu ilk defa duyuyorum. Ne işe yarıyor canım?
Benimki 1 gün uyuyor, 1 gün uyanık.uykucu mu olacak bizimkiler acaba.
Canım dualarımız seninle, hayırlısıyla, saglıkla, kolaylıkla gelsin bebiş. Takılmakta haklısın, ben de nstdeyken, bir hemşire, aa çok fena hiç hareket yok demişti. O kadar stres olmuştum ki, bazen pat pat birsey denilince bozuluyosun.
Olumlusunu söyle, zaten her ihtimali biz de biliyoruz değil mi? Moral bozmaya ne gerek var.
Sen negatifi düşünme, doktorun daha güzel yönlendirecektir.
Haberdar et bizi de
Canim şaka gibi insalara denk gelmişsin bu nasıl uslupsulzuk anlayamıyorum. Neyse sen ve bebisin iyi olun da böyle ayarsız insanlar her yerde olabiliyor ve insanın morali bozukken daha çok batabiliyor. Bence testi de yenilemene gerek yok, benim yarın doğum geçen hafta perşembe yaptırmıştım.Bana doktor git nts gir serum takılsin dedi ama hemşire önlüğü giy koluma halka kovid test yarın doğum olmazsa ,3 gün sonra olursa dedim tekrar para tekrar yapılacak mecbur diyor sert sert emir verir tarzda bende bağırdım çağırdım nöbetçi doktor alttan muayene yapacak diyor benim doktor da dedi ki tekrar yapmam kanama tetikleme gerek yok demişti daha dün yapıldı zaten
Çok sinirli ve gerginim sadece doktor vefa Yılmazer için duruyorum yoksa gerçekten gitmek istiyorum
Hayırlı olsun, kolaylıkla gelsin. Canım kendine telkinde bulun, o gelen sancılar sürekli devam etmeyecek, en uzun sancı 40 sn falan. Geldiğinde tempolu sayarak nefes al, sonra tempolu ver. Dün ebeyle eğitimim vardıKızlar son 1 günlük yazıyı okuyamadım. Dün akşam 11 gibi sancıyla hastahaneye geldik gelin görün ki benim o sancılar doğum sancısı değilmiş meğer çocuğum kanala girmeye çalışıyormuş. Sanırım benim acı eşiğim baya düşük o hareketler beni baya zorladı. Sabaha açıklık 4 cm oldu allaha şükür epidural taktılar 15 dk sonra suyum geldi. Şimdi hastahanedeyiz ama benim ağrı eşiğim çok düşük ne olur dua edin.Akşama doğmuş olur dediler ama acıya dayanamazsam sezeryana çevirecekler
Canım sonunda bebeğine kavuşucağını düşün önemli olan o. İnşallah en hayırlı şekilde kucağına alırsın. Allah yardımcın olsunKızlar son 1 günlük yazıyı okuyamadım. Dün akşam 11 gibi sancıyla hastahaneye geldik gelin görün ki benim o sancılar doğum sancısı değilmiş meğer çocuğum kanala girmeye çalışıyormuş. Sanırım benim acı eşiğim baya düşük o hareketler beni baya zorladı. Sabaha açıklık 4 cm oldu allaha şükür epidural taktılar 15 dk sonra suyum geldi. Şimdi hastahanedeyiz ama benim ağrı eşiğim çok düşük ne olur dua edin.Akşama doğmuş olur dediler ama acıya dayanamazsam sezeryana çevirecekler
Canim hakkından hayırlısı olsun, dualarımız seninle yavrunu sağlıkla kucağına al Allah'ın izniyleKızlar bugün sezo olucam doktor öyle dedi saati belli değil
Canim ne güzel ilerlemis süreç rahat ol epiduralle çok daha anlamadan sancı sürecini ileriki aşamada atlatırsın. Sağlıkla kucağına al ins minnosunu guzel haberlerini bekliyoruzKızlar son 1 günlük yazıyı okuyamadım. Dün akşam 11 gibi sancıyla hastahaneye geldik gelin görün ki benim o sancılar doğum sancısı değilmiş meğer çocuğum kanala girmeye çalışıyormuş. Sanırım benim acı eşiğim baya düşük o hareketler beni baya zorladı. Sabaha açıklık 4 cm oldu allaha şükür epidural taktılar 15 dk sonra suyum geldi. Şimdi hastahanedeyiz ama benim ağrı eşiğim çok düşük ne olur dua edin.Akşama doğmuş olur dediler ama acıya dayanamazsam sezeryana çevirecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?