Allah yardımcın olsun 4 cm çok iyi sakın moralini bozma epiduralin etkisi geçene kadar doğum olur inşallahKızlar son 1 günlük yazıyı okuyamadım. Dün akşam 11 gibi sancıyla hastahaneye geldik gelin görün ki benim o sancılar doğum sancısı değilmiş meğer çocuğum kanala girmeye çalışıyormuş. Sanırım benim acı eşiğim baya düşük o hareketler beni baya zorladı. Sabaha açıklık 4 cm oldu allaha şükür epidural taktılar 15 dk sonra suyum geldi. Şimdi hastahanedeyiz ama benim ağrı eşiğim çok düşük ne olur dua edin.Akşama doğmuş olur dediler ama acıya dayanamazsam sezeryana çevirecekler
Hadi bakalım canım artık öyle ya da böyle yanında olucak bebişin .belki akşamı bile bulmaz doğumun epiduralle birlikte suni sancı veriyorlar mı ? İlk doğum uzun sürer diye öyle demişlerdir .belki de öğlen olmadan doğum gerçekleşir .sağ salim kucagina al inşallahKızlar son 1 günlük yazıyı okuyamadım. Dün akşam 11 gibi sancıyla hastahaneye geldik gelin görün ki benim o sancılar doğum sancısı değilmiş meğer çocuğum kanala girmeye çalışıyormuş. Sanırım benim acı eşiğim baya düşük o hareketler beni baya zorladı. Sabaha açıklık 4 cm oldu allaha şükür epidural taktılar 15 dk sonra suyum geldi. Şimdi hastahanedeyiz ama benim ağrı eşiğim çok düşük ne olur dua edin.Akşama doğmuş olur dediler ama acıya dayanamazsam sezeryana çevirecekler
Benimde bugün dualarım sizinle benim sezeryanla olucak ama 36+2 çok erken diye üzülüyorum sadece bugün bitecek hepimiz için inşallah amin
Bunlar başlangıçta oluyor. Seninde az kalmış inşeallah bugün yada yarın Doğum olur. Sancı düzenli gelip giden ve seni rahatsız eden bişey git gide sıklığı ve ağrısı artar. 10 dk bir in altına düşünce hastaneye gidebilirsin. Sıcak duş al biraz yürüyüş yap scuat yap. Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin sağlıkla inşeallah.Hanımlar hepinize çok geçmiş olsun doğum yapacak arkadaşların da Allah yardımcısı olsun.
Sizlere bir şey danışmak istiyorum 39+4deym. Geçen hafta renksiz şekilde jöle gbi nişandı muhtemelen o geldi. Sonrasında kanama ağrı sancı vs bişey yoktu ama 2 gündür karnım kasılıyordu sabaha doğru lavaboya kalktım onda beri adet sancısı gbi bi ağrı var yatıyorum geçmiyor belime vuruyor ağrısı bunlar sancı mı oluyor
Amin inşallah çok teşekkür ederim siz de inşallah kolaylıkla atlatınBunlar başlangıçta oluyor. Seninde az kalmış inşeallah bugün yada yarın Doğum olur. Sancı düzenli gelip giden ve seni rahatsız eden bişey git gide sıklığı ve ağrısı artar. 10 dk bir in altına düşünce hastaneye gidebilirsin. Sıcak duş al biraz yürüyüş yap scuat yap. Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin sağlıkla inşeallah.
Canım inşaallah sağlıcakla kucağına almak nasip olur. Hiç kimseyi duyma. En önemlisi sen ve bebeğin.Ayrı ayrı okudum hepinizin dileklerini hepinize sevgilerimle dualarınız güzel dilekler için teşekkür ederim güzel düşünmeye çalışacağım bugün açılma artmışsa alicak.. hemşirelerin yanlış davrandigiyla hem fikiriz ben geldim burdayım dedi doktor.Bakalim bugün gelecek mi benim kızım.. Yazacağım uygun oldukça..
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahHerkese selam kızlarkızçem sezo ile 17.02de dünyaya geldi. 37+0da 2760gr sağlıklı bir bebiş. Bugün 12 günlüğüz. Küçük bir sarılık riski vardı atlattık çok şükür. Kilo almışız, asm ve dr kontrolü iyi geçti. Birbirimize alışmaya çalışıyoruz. Gün ve geceyi karıştırıyoruz biraz ama yine de güzel geçiyor. Bir de meme başı yarası sorunu yaşadık baya zorladı ama o da geçti sayılır. Bizde durumlar böyle..
Allah razı olsun canım, hepimizeAllah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
Allah razı olsun gümüşcüm, darısı başınaÇok sevindimsağlıkla büyüsün
Hayırlısıyla hepinize inşCanim gözün aydın Allah analı babalı büyütsün insçok şükür zor olan günleri atlatmissiniz. Gece gündüz kavramı için minnoş daha küçük, o da düzelir merak etme. Darısı bizlere ins
Bunu ilk defa duyuyorum. Ne işe yarıyor canım?
Benimki 1 gün uyuyor, 1 gün uyanık.uykucu mu olacak bizimkiler acaba.
Canım dualarımız seninle, hayırlısıyla, saglıkla, kolaylıkla gelsin bebiş. Takılmakta haklısın, ben de nstdeyken, bir hemşire, aa çok fena hiç hareket yok demişti. O kadar stres olmuştum ki, bazen pat pat birsey denilince bozuluyosun.
Olumlusunu söyle, zaten her ihtimali biz de biliyoruz değil mi? Moral bozmaya ne gerek var.
Sen negatifi düşünme, doktorun daha güzel yönlendirecektir.
Haberdar et bizi de
Bazı doktorlarda insani duygular bitmiş. Gelsin kesiyim bebeği alsın gitsin diye bakıyor. Benimde ilk Doğumda beklemiştim normal Doğum olsun diye bi an doktor hışımla içeri girip bu çocuk anne karnında ölürse senin suçun gel Sezeryan ol demişti çok şükür ki eşim de bende teslim olduk rabbimize normal doğdu. Ama acayip korkutuyorlar .Herkese merhaba güzel anneler. Dün çok kötü bir gün geçirdim. Ayın 3 üne sezaryen kararı almak zorunda kaldığımızı yazmıştım. Sebep doktorun verdiği korkuydu. Dün detayları yazamadım. Kısaca anlatayım kontrole girdim. Ultrasona baktı bebeğin karın çevresi geniş, omuzu takılır, ölür. Omuz takılırsa sizden aldığım imzayla da yırtamam. Sizin doğumunuzu ben yaptırmak istemiyorum. Sezaryen sizin için uygun vs.dedi. O an gözlerim dolu dolu ağlamamak için tutuyorum kendimi. Sanki ben bebeğimi öldürmek istiyorum da kendisi kurtarmak için dil döküyor. Neyse eşim düşünelim dedi çıktık kapıya ve sezaryen için perşembe ya da cumaya gün alalım riske atmayalım dedi ve ben de o an konuşacak durumda bile değilim başımla onayladım ayın 3 ü için tekrar odaya gittik. O sıra sezaryende ten teması sağlayacak mısınız dedim bana hemen verecek misiniz hayır çocuk doktoruna veririm dedi ben de kordon kesilene kadar bi 5 dk önce göğsümde olmasını istiyorum ten teması doğum anı önemli diyince adam gülmeye başladı teninden çıkıyo ne ten teması bunlar reklam peşinde koşan doktorların hurafeleri dedi. Ben de onun gibi düşünmediğimi bebeğimi önce bana verilmesini istediğimi belirttim anneyi tanıdığını yeni ortamına ilk dakikalarda benle kuracağı bağla alışmasını istediğimi falan söyledim o sıra seni tanımıyo eşime bakıp 6 ay babayı tanımıyo bunlar uydurma diye dalgaya aldı neyse kordonun da en azından 3 4 dakika kesilmemesini söyleyince bebekte kan fazlalığı olur bu da uydurma vs diyip onu da dalgaya aldı sonra da bana göre hava hoş bekletirim dedi. Ayın 3 üne sezaryen günü alıp çıktık. O an bebeğimle öyle bir korkuttu ki eşimle ikimizde kendimizde değildik odada çıkınca eşimle neydi bu dedik. Oradan çıkıp başka bir özele gittik doktor normal doğum için tek bir engel yok ama yeterince yormuştur bu süreç sezaryen ol aklını yorma daha fazla. İnsanca yaklaştı ve dürüstçe konuştu. Pazartesiye kadar düşün 40.haftan dolmuş olur eğer hala sancı yoksa da kendine zulmetme dedi. Eşim eve bıraktı ve ben kendi kendimi yiyip bitirdim. Doktor değil de resmen kasaba gitmiş gibiydim. Akşam eşim gelince içimize sinmiyo bu adamla olmaz sezaryen olacaksa bile başka doktor yapmalı diye karar aldık ama gece yarısına kadar da moral yok tüm konumuz buydu. Sonra uyuduk. Sabah başka doktora gittik ve o da dün gittiğimiz 2.doktor gibi konuştu. Normal için engel yok bekleriz diyip en ince ayrıntısına kadar ölçümleri yaptı. Bu arada beni korkutan doktor Dicle Memorial da aynı zamanda tüp bebek doktoru diye seçtiğimiz döktürdü. Diyarbakır da yaşayan arkadaşlara kesinlikle tavsiye etmiyorum. Bu sabah gittiğimiz doktor da Memorial ın diğer şubesindeki tüp bebek doktoru. İçim rahatlamış şekil de eve döndüm. Hastaneyi de arayıp 3 üne olan sezaryeni iptal ettirdik. Dünkü doktora da hakkımı asla helal etmiyorum. Doğumuna 1 hafta kalmış bir anneyi kimsenin böyle üzüp korkutarak baskı kurarak sezaryene alması maalesef çok üzücü. Kendimizi bebeğimizi Allah böylelerine emanet ettirmesin.
Canım ilk doktorun davranışı gerçekten çok kaba bn olsam bnde onla doğum yapmak istemem .Ama mesela 40 haftanın dolmasına çok az kalmis .ben olsam 40 haftayı gecirmem ki doktirunla da öyle konuştuk bugün .İlla normal doğurmak istiyorum diye düşünme .bak bnm ilki normal doğum ama suyum azalmis bir hafta daha beklicez duruma göre suyum iyiyse suni sancı değilse sezeryan olucak .sağlıklı bı şekilde kavusunda doğum şekli hiç önemli değilHerkese merhaba güzel anneler. Dün çok kötü bir gün geçirdim. Ayın 3 üne sezaryen kararı almak zorunda kaldığımızı yazmıştım. Sebep doktorun verdiği korkuydu. Dün detayları yazamadım. Kısaca anlatayım kontrole girdim. Ultrasona baktı bebeğin karın çevresi geniş, omuzu takılır, ölür. Omuz takılırsa sizden aldığım imzayla da yırtamam. Sizin doğumunuzu ben yaptırmak istemiyorum. Sezaryen sizin için uygun vs.dedi. O an gözlerim dolu dolu ağlamamak için tutuyorum kendimi. Sanki ben bebeğimi öldürmek istiyorum da kendisi kurtarmak için dil döküyor. Neyse eşim düşünelim dedi çıktık kapıya ve sezaryen için perşembe ya da cumaya gün alalım riske atmayalım dedi ve ben de o an konuşacak durumda bile değilim başımla onayladım ayın 3 ü için tekrar odaya gittik. O sıra sezaryende ten teması sağlayacak mısınız dedim bana hemen verecek misiniz hayır çocuk doktoruna veririm dedi ben de kordon kesilene kadar bi 5 dk önce göğsümde olmasını istiyorum ten teması doğum anı önemli diyince adam gülmeye başladı teninden çıkıyo ne ten teması bunlar reklam peşinde koşan doktorların hurafeleri dedi. Ben de onun gibi düşünmediğimi bebeğimi önce bana verilmesini istediğimi belirttim anneyi tanıdığını yeni ortamına ilk dakikalarda benle kuracağı bağla alışmasını istediğimi falan söyledim o sıra seni tanımıyo eşime bakıp 6 ay babayı tanımıyo bunlar uydurma diye dalgaya aldı neyse kordonun da en azından 3 4 dakika kesilmemesini söyleyince bebekte kan fazlalığı olur bu da uydurma vs diyip onu da dalgaya aldı sonra da bana göre hava hoş bekletirim dedi. Ayın 3 üne sezaryen günü alıp çıktık. O an bebeğimle öyle bir korkuttu ki eşimle ikimizde kendimizde değildik odada çıkınca eşimle neydi bu dedik. Oradan çıkıp başka bir özele gittik doktor normal doğum için tek bir engel yok ama yeterince yormuştur bu süreç sezaryen ol aklını yorma daha fazla. İnsanca yaklaştı ve dürüstçe konuştu. Pazartesiye kadar düşün 40.haftan dolmuş olur eğer hala sancı yoksa da kendine zulmetme dedi. Eşim eve bıraktı ve ben kendi kendimi yiyip bitirdim. Doktor değil de resmen kasaba gitmiş gibiydim. Akşam eşim gelince içimize sinmiyo bu adamla olmaz sezaryen olacaksa bile başka doktor yapmalı diye karar aldık ama gece yarısına kadar da moral yok tüm konumuz buydu. Sonra uyuduk. Sabah başka doktora gittik ve o da dün gittiğimiz 2.doktor gibi konuştu. Normal için engel yok bekleriz diyip en ince ayrıntısına kadar ölçümleri yaptı. Bu arada beni korkutan doktor Dicle Memorial da aynı zamanda tüp bebek doktoru diye seçtiğimiz döktürdü. Diyarbakır da yaşayan arkadaşlara kesinlikle tavsiye etmiyorum. Bu sabah gittiğimiz doktor da Memorial ın diğer şubesindeki tüp bebek doktoru. İçim rahatlamış şekil de eve döndüm. Hastaneyi de arayıp 3 üne olan sezaryeni iptal ettirdik. Dünkü doktora da hakkımı asla helal etmiyorum. Doğumuna 1 hafta kalmış bir anneyi kimsenin böyle üzüp korkutarak baskı kurarak sezaryene alması maalesef çok üzücü. Kendimizi bebeğimizi Allah böylelerine emanet ettirmesin.
hadi hayırlısı 1 haftaya kadar kendisi gelecek bence. senin kasılmalara sancı da eşlik etmiyor muyduKizlar ben doguramiyirum siz dogurundoktora dedim 5 dk bı gelen kasilmam oldu hiç uyumadım diye açıklığa baktı maalesef hiç açıklık yok ama bebiş kafayı tamamen indirmiş aşağıya .çatı muayenesi i çok zorlamadim çünkü rahim tam yumusamamis canını acıtmak istemedim dedi .nst tam tahmin ettiğim gbi kasilmalarin süresi uzamisti .iki kere 100 e çıktı sadece .sancıların başlamis bu güzel dedi .acikligi olusturacak sancılar daha ağrılı gelir dedi .suyum baya azalmış ama bir hafta daha yeter sonrasını gönül rahatligiyla bekleyemem dedi .haftaya 8 mart son kontrol eğer o zamana kadar gelmezse suyun durumuna göre 10 mart büyük bı ihtimal suni sancıyla doğumu baslaticak .tabi suyum çok az olursa blki o gün sezeryan da alabilir .bnden haberler böyle
İnşallah bakalım .gce demiştim çok az sancı oluyor diye .acikligi olusturacak sancilar agrili olur dedi .ama mesela kimisinde kasılma oluyor açıklık oluyor ama ağrı olmuyor o zaman suni sancı veriyoruz bebeği ittirebilsin ağrıyla birlikte diye dedi .bnde açıklık yok .açıklık olsa dün akşam ki gbi de 5 dk gelen kasılma olsa suniyle desteklerlerdi belki .dün aksam yaşadığım her kasılma nst ye girmiş olsam 100 e vuran sancı olarak cikicakti .bugün nst de sadece iki kere oldu mesela tam yüze ulaştı ağrım olmasa da .bu arada şuan hala kasilmam var ama sancı gelmeden ciddiye almicam dahahadi hayırlısı 1 haftaya kadar kendisi gelecek bence. senin kasılmalara sancı da eşlik etmiyor muydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?