2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Rahim ağzının yumuşamasını sadece nişandan anlıyrz dimi. Yumuşuyr tıkaç düşüyr
Benden gelen akıntı doktor muayene ettikten sonra da peceteye geldi .söyledim parça parça üç kere geldiğini bebek com aşağıya indiği için nişanın gelmiş olabilir o baskıyla dedi bana net olarak şöyle soyledi .uterusun başı hala çok arkaya bakıyor o yüzden çok elimi ittirip seni rahatsız etmek istemedim .doğuma hazir olmuş olsa one gelirmiş uterusun başı .yani senin için daha var dedi .ama anlık olan seylermis bunlar doğum sancisiyla birlikte bı saat sonra bile o e gelebilir dedi

Kızlar yazamadım bi türlü anca toparlıyorum pazartesi normal doğumla oğlumu kucağıma aldım çok şükür ikimiz de iyiyiz zorlukları oldu ama geçti gitti hepsi merak edip soranlar hepinizden Allah razı olsun bu ara da C Chivas Regal senin sayende normal doğuma daha çok niyetlendim teşekkür ederim ama bula bula epidural yapmayanı bulmuşum

Rahim ağzının yumuşamasını sadece nişandan anlıyrz dimi. Yumuşuyr tıkaç düşüyr
yok bazen nişan gelir ama yumuşama olmaz hatta 8-9 cmken bile yumuşama olmayanlar var hepsi birbiryle orantılı aslında
ya ben sen yazdıkça niyeyse hep sancı diye düşündüm çünkü ben hiç sancısız kasılma takip etmiyorum önemsiz geliyor yani kasılarak doğum olmayacağı için

Doğru bir karar olmuş inşallah.
Rabbim sağlıcakla versin kucağınıza inşallah

Geçti gitti o sancılar çok şükür canım geride kaldı .artık ikinciye epidural yapan doktor ararsın çok şükür oğlun kucağında .darısı bnm ve bekleyen herkesin başına

Aşağıya baya baskı var normal oturamıyrm karnım çok sık seetleşyr ama sancı yok nst de çıkmadı zaten. Yürümek bile zor geliyr. morcivertkedi senin kasılmalarda sancı oluyrmu

Aşağıya baya baskı var normal oturamıyrm karnım çok sık seetleşyr ama sancı yok nst de çıkmadı zaten. Yürümek bile zor geliyr. morcivertkedi senin kasılmalarda sancı oluyrmu
akşamları olan yalancı sancılarda oluyor evet ama inan gün içinde kaç kere kasılıyorum takip etmiyorum bile. dikkatimi çekmiyor yani senin bebek doğum kanalına girmiş mi? bana geçen hafta aşağıya baskı yaptıgını söyledi doktor doğum kanalına girmişti

Aslında ikisi aynı anlamda kasılma ve sancı hatta doktorlar sancı kelimesini kullanmıyorlar kasılma diyolar eğer kasılma da sık oluyorsa takip edersin .iki hafta önce dogumhanede bı kadın vardı .doğum kasılmaları başlamış ama hiç ağrı hissetmiyordu sonra açıklığına bakmışlar 4 cm mis . Hmn yatış vermişler. Ben nst de dururken ona suni sancı bağlıyorlardi sancıları hissetsin de bebeği rahatlıkla doğum anında itsin diye .çünkü kiminin ağrı eşiği baya yüksek oluyor hissetmiyor ağrıyı

Canım o sertleşme nst ye bağlıyken olsaydı çıkardı .bak bnm nst kağıdını aticam aşağıya iki kere çıktı yüze o anda sadece karnım sertleşti ağrım yoktu

Eklentiler

• IMG_20220302_140554.webp
    53,2 KB · Görüntüleme: 82
işte kasılma dediğimiz bebeğin bi yere toplanıp sertleşmesi. ama buna eşlik eden sancı başka bişey. sancıya aslında dalgalanma diyorlar olumlama işte. bide benim anlamadığım hissetmiyorsa hissetmiyor ne güzel 4 cmken neden yatış verilip suniye bağlanıp yatağa bağlı kılıyolar ki? doğurana kadar hissetmeyecek değil sonuçta biraz rahat bıraksalar o açıklıkla günlerce duran var. insanın kendi sancısını beklemek varken bi risk yoksa (suyun bitmesi plasentanın görevini yapamaması gibi) neden suni alalım
imza: ilk bebegini neredeyse full suni sancıyla kucağına alan biri

Ayy canım verilecek sadakan varmış derler ya aynı öyle olmuş. O doktoru bırakarak bence en doğru kararı vermişsin. Doğumun sezeryanda olsa başka bir doktor yapmalı. Doğum belki de hayatımızda bir defa yaşayacağımız birşey ve böyle doktorlarla kötü tecrübeler yaşamalıyız.
Ahahha chivas ya umiitliydim senden gece uyumadım falan diyince. Benimde son kontrol 9 mart hala yoksa 10 mart sezo heralde 10 marta ikimizde dogururuz gibi.
Ayy kızlar nasıl doktorlara gelmişsiniz şoklar içinde okuyorum ya çok geçmis olsun canım

Kesinlikle canım. İlla normal demiyorum ama daha gün var en azından pazartesiye kadar bekleyecem. Doktor da bunu bildiği için öyle korkuttu. O anı anlatamam gerçekten psikolojim alt üst oldu.

4 cm açıklığa ulastiktan sonra doğumun ikinci evresi başlıyor galiba .zaten kadının 4. dogumuydu bıraksa evde dogururdu bnce .hatta ebeler suni sanciyi takmaya gelince açıklığı kaç diye kadından önce sormuştum bn 6-7 oldu demislerdi .e ben senin ilk dogumun saniyodum sen zaten baya tecrubeliymissin

ravza da böyle işte kesin açıklıkla dolaşıyor günlerdir yok canım benim 2.5 yaşında bi kızım var onda suyum gelmişti hastaneye yatış yaptık 2-3 cmden sonra full suni sancı aldım kendi sancım yeterli değildi

Bnde ümitliydim ya doktor açıklığın yok deyince hiç mi yok dedim ama evrene olumlu mesajlar yolluyoruz hmn .sancılarımizi istiyoruz .kendi kendine gelsin ugrastirmasin bizi diye dua ediyoruz

Aa maşallah canım bnmki de 4 yaşında .inşallah seninki de bu sefer kendi kendine gelir

Yarın gidicem geçen hafta sadece nstye soktu sncı yoktu. Bazen aşağıda yol bulmaya calışıyr gibi geliyr. Bi ara belimle birlikte bıçak saplanıyrdu inşşllh yumuşama felan olmultr o sıralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…