2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Çok teşekkür ederim ya baya tedirgin oldum bir anda ne oluyor diye. Bir de tahlili yapan sağlık ocağı hemşiresi başka başka şeyler söyledi kafam karıştı iyice.

Şimdiden hazırlıyrm ke dimi 38+ veya 39+ya hazırlık olsun geceleri ellerim şişiyor protein kaçağında biraz sıkıntı o yüzden gelse gelme demem
Kız gelse bende gelme demem ama hani gelen giden yok akşam oldu yine benim kasılmalar başladı. Yorgunlukla bı alakası olabilir mi bu kasılmaların acaba

Kızlar 11:30 gibi doğurdum. İkinci epidural ile suni sancı takıldı suni sancı sonrası hızlı ilerledi. Çok şükür ikimiz de iyiyiz arentoşum 3 kg doğdu 50 cm.
Maşallah canım gözünüz aydın darısı da bize tüm bekleyenlere insalalh

Kızlar 11:30 gibi doğurdum. İkinci epidural ile suni sancı takıldı suni sancı sonrası hızlı ilerledi. Çok şükür ikimiz de iyiyiz arentoşum 3 kg doğdu 50 cm.
Yaaaa yerimmm ne güzel bak boşuna akşama anca dogururdum dediler sana öğlen bile olmadan doğmuş maşallah .inşallah sikintidiz çok güzel bı doğum olmuştur

Kızlar doğum oldu 1 buçukta 46 cm 2335 olarak
2900 deniyordu ama zayıf baya kuvozde değil meme tutma çok çok az zorlanıyorum çok zayıf zorlanıyorum
Kalktım zorla yataktan şimdi tekrar yatamiyorum oturuyorum koltukta anca öyle huzur buldum
Saat başı en geç 1 buçuk saatte besleme için kalkmak lazımmış
Sezeryan olanlar yazsın bana lütfen fikir ne zaman geçiyor ağrılar oturma kalkma vs

Kız gelse bende gelme demem ama hani gelen giden yok akşam oldu yine benim kasılmalar başladı. Yorgunlukla bı alakası olabilir mi bu kasılmaların acaba
Yoegunluk tetikliyor ama ağrı sancı da varmı. Canım olsa ful temizlik yağıcm gelcek o da ama yürürken bile pertim

Gözün aydın cnm. Ağrıların en kısa zamanda diner inşllh

Gözün aydın canımmm

Haydiii kızlaarr başka yok mu doğum yapann yahu bizde 37+6 oluyoruz bu gece tık yok şuanda prenses doğum istiyorum ama vajinada genişlik yaşarım diye korkuyorum ya var mı yaşayan

Benim kızımın doğumunda bir iki güne baya baya toparlanmıştım
İnşallah kolaylıkla geçer süreç
Sağlıkla büyüsün kuzucuk

Ben önceden yazmıştım. Sonra pek aktif olamadım. Bende bugün tansiyon sebebiyle sezeryana alındım.37+4 .. kilosu 3300 dediler .ama direk yoğun bakıma gitti .tek başına solunum alamiyormis.entube etmişler.. çevresinde yada başına böyle bişey gelen varsa iyi şeyler duymaya ihtycm var.. doktorlar iyi diyor da..insan yine de çok tedirgin oluyor

03.03.22 anneleri yarın sabah covid testinde sıkıntı çıkmazsa en geç 8 gibi sezeryana alacaklar allahın izniyle
Heyecan dorukta ikinci doğum olacak ama hepsinin ayrı heyecanı oluyor diyorlardı öyleymiş
Planlı plansız bütün doğumlar kolaylıkla geçsin bebeler sağlıkla gelsin büyüsün
Göğüsler sütle dolsun taşsın amin

Neden yoğun bakıma gitti ki canım anlayamadım

Yoegunluk tetikliyor ama ağrı sancı da varmı. Canım olsa ful temizlik yağıcm gelcek o da ama yürürken bile pertim
Valla bazen sancı oluyor ama sürekli oluyor diyemem arada bir oluyor geçiyor ama. Benmde eşim izne ayrılacak haftaya.. gaza getirirsem yaptırırım. Ama bı yanımda diyor ki şimdi doğum olduğunda annemler kayınvalidemler gelecekler yatılı.. 1 hafta 10 gün dururlar kesin. Ev berbat hale dönüyor biri geldiğinde. Bütün düzen bozuluyor hemde kalabalik kimse dikkaat etmiyor heryer kirlenecek... Onlar gittikten sonra birilerini tutup temizlet diyor bir aklımda... herkes gittikten sonra mis gibi yaz temizliği. Ama bilemiyorum napsammm

Amin inşallah sen de sağ salim hayırla kavuş insallah

Haftası da aslında iyimis bebişinn.. neden yoğun bakıma alındı acaba daha erken doğanlar bile alınmıyor normalde. Tedbir için ciğer geliştirici vs vurmamislarmiydi.
Merka etme haftası gayet iyi artık gününü doldurmuş en yakın zamanda yanına gelecek insallah

Canım gözün aydın.

Gümüşüm Allah analı babalı büyütsün önce. Bol bol su iç, yürü başka şekilde geçmiyor sezo ağrısı maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…