Çok teşekkür ederim ya baya tedirgin oldum bir anda ne oluyor diye. Bir de tahlili yapan sağlık ocağı hemşiresi başka başka şeyler söyledi kafam karıştı iyice.Çok çok hafif yüksek korkmayın :) ağrı kesici alınca bile yükselebiliyor o kadar onlar. 1000 üstü çıksaydı mesela tehlikeli olabilirdi. Cumayı bekler rahatlıkla ama isterseniz yarın mesaj atın doktorunuza.
Kız gelse bende gelme dememŞimdiden hazırlıyrm ke dimi 38+ veya 39+ya hazırlık olsungeceleri ellerim şişiyor protein kaçağında biraz sıkıntı o yüzden gelse gelme demem
Maşallah canım gözünüz aydınKızlar 11:30 gibi doğurdum. İkinci epidural ile suni sancı takıldı suni sancı sonrası hızlı ilerledi. Çok şükür ikimiz de iyiyiz arentoşum 3 kg doğdu 50 cm.
Yaaaa yerimmmKızlar 11:30 gibi doğurdum. İkinci epidural ile suni sancı takıldı suni sancı sonrası hızlı ilerledi. Çok şükür ikimiz de iyiyiz arentoşum 3 kg doğdu 50 cm.
Yoegunluk tetikliyor ama ağrı sancı da varmı. Canım olsa ful temizlik yağıcm gelcek o da ama yürürken bile pertimKız gelse bende gelme dememama hani gelen giden yok akşam oldu yine benim kasılmalar başladı. Yorgunlukla bı alakası olabilir mi bu kasılmaların acaba
Gözün aydın cnm. Ağrıların en kısa zamanda diner inşllhKızlar doğum oldu 1 buçukta 46 cm 2335 olarak
2900 deniyordu ama zayıf baya kuvozde değil meme tutma çok çok az zorlanıyorum çok zayıf zorlanıyorum
Kalktım zorla yataktan şimdi tekrar yatamiyorum oturuyorum koltukta anca öyle huzur buldum
Saat başı en geç 1 buçuk saatte besleme için kalkmak lazımmış
Sezeryan olanlar yazsın bana lütfen fikir ne zaman geçiyor ağrılar oturma kalkma vs
Gözün aydın canımmmKızlar doğum oldu 1 buçukta 46 cm 2335 olarak
2900 deniyordu ama zayıf baya kuvozde değil meme tutma çok çok az zorlanıyorum çok zayıf zorlanıyorum
Kalktım zorla yataktan şimdi tekrar yatamiyorum oturuyorum koltukta anca öyle huzur buldum
Sezeryan olanlar yazsın bana lütfen fikir ne zaman geçiyor ağrılar oturma kalkma vs
Benim kızımın doğumunda bir iki güne baya baya toparlanmıştımKızlar doğum oldu 1 buçukta 46 cm 2335 olarak
Neden yoğun bakıma gitti ki canım anlayamadımBen önceden yazmıştım. Sonra pek aktif olamadım. Bende bugün tansiyon sebebiyle sezeryana alındım.37+4 .. kilosu 3300 dediler .ama direk yoğun bakıma gitti .tek başına solunum alamiyormis.entube etmişler.. çevresinde yada başına böyle bişey gelen varsa iyi şeyler duymaya ihtycm var.. doktorlar iyi diyor da..insan yine de çok tedirgin oluyor
Valla bazen sancı oluyor ama sürekli oluyor diyemem arada bir oluyor geçiyor ama. Benmde eşim izne ayrılacak haftaya.. gaza getirirsem yaptırırım. Ama bı yanımda diyor ki şimdi doğum olduğunda annemler kayınvalidemler gelecekler yatılı.. 1 hafta 10 gün dururlar kesin. Ev berbat hale dönüyor biri geldiğinde. Bütün düzen bozuluyor hemde kalabalik kimse dikkaat etmiyor heryer kirlenecek... Onlar gittikten sonra birilerini tutup temizlet diyor bir aklımda... herkes gittikten sonra mis gibi yaz temizliği. Ama bilemiyorum napsammmYoegunluk tetikliyor ama ağrı sancı da varmı. Canım olsa ful temizlik yağıcm gelcek o da ama yürürken bile pertim
Amin inşallah sen de sağ salim hayırla kavuş insallah03.03.22 anneleri yarın sabah covid testinde sıkıntı çıkmazsa en geç 8 gibi sezeryana alacaklar allahın izniyle
Heyecan doruktaikinci doğum olacak ama hepsinin ayrı heyecanı oluyor diyorlardı öyleymiş
Planlı plansız bütün doğumlar kolaylıkla geçsin bebeler sağlıkla gelsin büyüsün
Göğüsler sütle dolsun taşsın amin
Haftası da aslında iyimis bebişinn.. neden yoğun bakıma alındı acaba daha erken doğanlar bile alınmıyor normalde. Tedbir için ciğer geliştirici vs vurmamislarmiydi.Ben önceden yazmıştım. Sonra pek aktif olamadım. Bende bugün tansiyon sebebiyle sezeryana alındım.37+4 .. kilosu 3300 dediler .ama direk yoğun bakıma gitti .tek başına solunum alamiyormis.entube etmişler.. çevresinde yada başına böyle bişey gelen varsa iyi şeyler duymaya ihtycm var.. doktorlar iyi diyor da..insan yine de çok tedirgin oluyor
Kızlar doğum oldu 1 buçukta 46 cm 2335 olarak
Gümüşüm Allah analı babalı büyütsün önce. Bol bol su iç, yürü başka şekilde geçmiyor sezo ağrısı maalesefKızlar doğum oldu 1 buçukta 46 cm 2335 olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?