2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
merhaba, çamlıca erdem hastanesine mi gidiyorsunuz ?

ya lütfen o hemşireyi kafanıza takmayın gerekirse haddini bildirin ki yerini bilsin. ne münasebet küveze girip girmeyeceği kararını nasıl o verebilir? Ki girse bile Allahın izniyle sağlıkla çıkar.

Bnm de suyum gelmişti ama çok sancım geldi snrada n. Bu sefer de inşllh kendi sancımla pıt diye çıkar sağ selamet
Bizim daha var boşver şimdiden stres yapma ben, benim daha var benim daha var diye diye kendimi gazliyom sonra napcam bilemem

Kızlar 11:30 gibi doğurdum. İkinci epidural ile suni sancı takıldı suni sancı sonrası hızlı ilerledi. Çok şükür ikimiz de iyiyiz arentoşum 3 kg doğdu 50 cm.
Hayırlı olsun canım zor kısmı atlatmışın, şimdi bebekle kucaklaşma zamanı

Bizim daha var boşver şimdiden stres yapma ben, benim daha var benim daha var diye diye kendimi gazliyom sonra napcam bilemem
Şimdiden hazırlıyrm ke dimi 38+ veya 39+ya hazırlık olsun geceleri ellerim şişiyor protein kaçağında biraz sıkıntı o yüzden gelse gelme demem

Merhabalar kizlar ,geçen Salı sezaryenle Aybükemiz ailemize katıldı çok şükür.İkimiz de gayet sağlıklı ve iyiyiz ,1 haftadır henüz tam düzen oturtamadik ama hallederiz inşallah bir de 1. sınıfa giden abi olunca evde zor oluyor haliayledoğum yapan herkesin gözü aydın kuzular sağlıkla,mutlu büyüsünler inşallah yapmayanlara da Allah bir avazda kurtarsın .Sormak istediğiniz tavsiye olursa seve seve cevaplarım

Doğum yapan anneler hayırlı olsun bebişlerinizBenimle aynı tarihte olup da sezeryan için gün alan var mı acaba??

Kızlar iyi akşamlar bugün kan ve idrar tahlili yaptırdım karaciğer enzimlerim yüksek çıktı. Daha doktoruma muayenem de cuma günü acaba başına gelen var mı bu durum? Bebek için tehlikesi varsa hemen yarın gideyim.

Ne kadar yüksek çıktı ve hangileri alkalen fosfataz (alp) gebelikte normal olarak yükselir ki benim de yüksek. Ast, alt, ggt nin hafif yükselmesi cumayı bekler ama çok yükseldiyse yarın gidebilirsiniz.

Ne kadar yüksek çıktı ve hangileri alkalen fosfataz (alp) gebelikte normal olarak yükselir ki benim de yüksek. Ast, alt, ggt nin hafif yükselmesi cumayı bekler ama çok yükseldiyse yarın gidebilirsiniz.
Alt Ast yüksek çıktı. Normal değer aralığı en yüksek 33 mesela 43 çıktı benim.

Alt Ast yüksek çıktı. Normal değer aralığı en yüksek 33 mesela 43 çıktı benim.

Çok çok hafif yüksek korkmayın :) ağrı kesici alınca bile yükselebiliyor o kadar onlar. 1000 üstü çıksaydı mesela tehlikeli olabilirdi. Cumayı bekler rahatlıkla ama isterseniz yarın mesaj atın doktorunuza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…