Benimde ara ara kasılmam oluyo sanki ıkınsam doğacak gibi başı aşağıda hissediyorum ama devamı gelmiyor. Minnoşlar büyüsün biraz. daha var bizim bir iki haftamızDoğum yapan bütün arkadaşların gözü aydın. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Bakalım bizler ne zaman doğuracazbende tık yok. Dün ki sancılarda gitti. Sadece oğlum çok kasılıyor.
Bu haftalarda olan arkadaşlar belirti yaşıyor musunuz ?
Ya da açıklığı olan ?
Ben bu kokulu magnetlerden siparis verdim 30 tanesi 250 tl bi de bebek çikolatası yaptiracagiz onumuzdeki ay tamamdir
Sadece yakinlarima dağıtmak için bunu yaptirdim tane 5di ama yilbasindan sonra 7 oldu galiba. Birde çikolata yaptircam onu daha sipariş vermedim. Bakalim belki lokum olur o mechul
@doakolik
Neden yoğun bakıma gitti ki canım anlayamadım
Haftası da aslında iyimis bebişinn.. neden yoğun bakıma alındı acaba daha erken doğanlar bile alınmıyor normalde. Tedbir için ciğer geliştirici vs vurmamislarmiydi.
Merka etme haftası gayet iyi artık gününü doldurmuş en yakın zamanda yanına gelecek insallah
Hamilelikte enfeksiyon şeker vs olunca ,bebek doğunca ciğerleri tam acilamayabikiyormus. İçerisi hava dolması gerekirken dolmamış.anne karnında herşey yolunda idi yoksa.cunku o zmn kordon ike yeterli oksijeni filan sağlıyormuşCanım hayırlı olsun, kavuştun miniğineküvözde kalması gerekmemiş, çok çok iyi. Hızlıca toparlanacak inşallah @Chivas Regal in tavsiyeleri çok güzel. Mama vermekten çekinme, mama alsa da sonradan sırf memeye dönüyomuş bebekler. Toparlanması için nasıl yönlendirirlerse yaparsın.
Bir iki güne sen de rahatlarsın, içini ferah tut. Gruptakilerde hep agrıyı yazdı sezeryan sonrası ama gececek, bebişe odaklan
Canım haftan ve kilosu iyi, önlem amaçlı mı birsey yaptılar acaba. Detaylıca bir sor bakalım için rahatlasın. Dualarımız seninle.
Biz daha 37+1 iz. Sizin zaman gelmiş39+5de randevum var insallah o zamana kadar doğurmuş olurum ya da açıklık görüp bekletirler ....
Canım üzme kendini sütün de gider sonra üzülme ileri derece de prematüre doğan bebekleri düşün annelerine hemen kavusuyolar. Rabbim sağlık versin. Hamilelerin duası da kabul olurmuş dualarımız bebisle seninle olsunHamilelikte enfeksiyon şeker vs olunca ,bebek doğunca ciğerleri tam acilamayabikiyormus. İçerisi hava dolması gerekirken dolmamış.anne karnında herşey yolunda idi yoksa.cunku o zmn kordon ike yeterli oksijeni filan sağlıyormuş
Doğunca gelişen bı durum...en geç 10 güne kdr topallar diyorlar. İnşallah daha çabuk taburcu ederler
Bu ayda böyle oldu değil mi ? Ben daha öncesinde bu kadar kasıldığını hatırlamıyorum. Ya da bu kadar vurduğunuSırtını dışarı dayıyr göbeğimden çıkcak sanki şapşik. Çatır çatır çatlattı beni hm gerdiği hem de dışarı pöykürdüğü için :)
Nst de de kasıldı ama bir şey çıkmadıYarın 37+2yiz açıklık yoktur da bari yumuşamaya bailasa veya kanala yol almış dese dr bakalım. Nst ye girince evdeki kasılmalar da olmuyr nedense
Evet daha geçen hafta 2600 düBenimde ara ara kasılmam oluyo sanki ıkınsam doğacak gibi başı aşağıda hissediyorum ama devamı gelmiyor. Minnoşlar büyüsün biraz. daha var bizim bir iki haftamız
Bnde de hastanenin banyosunda doğuruyrdum hemşire uyumuş bi geldi diyor ki sakın ıkınma.Ben ikinciyi koridorda doğurmuştum o yüzden eşime diyom gelirse tut tamam mıdiye. Sen pırtlat ben her türlü yakalarım diyor. Biz kordineli hazırız artık ne zaman gelmek isterlerse
Sen bu hafta gittin mi? Ben yarın gidicem 37+1, bakalım neler diyecek doktorYarın 37+2yiz açıklık yoktur da bari yumuşamaya bailasa veya kanala yol almış dese dr bakalım. Nst ye girince evdeki kasılmalar da olmuyr nedense
Ay yaaa herkes de ayrı macera varBnde de hastanenin banyosunda doğuruyrdum hemşire uyumuş bi geldi diyor ki sakın ıkınma.
Lavman yapmamıştışar büyü k wc m geldi zaten af edeesn ıkınma hisside geliyr allahtan annem vardı. Kesiye ihtiyacm olmasaydı orda çıkmıştı elime kafası değiyrdu
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsünKızlar yazamadım bi türlü anca toparlıyorum pazartesi normal doğumla oğlumu kucağıma aldım çok şükür ikimiz de iyiyiz zorlukları oldu ama geçti gitti hepsi merak edip soranlar hepinizden Allah razı olsun bu ara da @Chivas Regal senin sayende normal doğuma daha çok niyetlendim teşekkür ederimama bula bula epidural yapmayanı bulmuşum
Yarın gidicm inşllh 37+2 :)Sen bu hafta gittin mi? Ben yarın gidicem 37+1, bakalım neler diyecek doktor
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsünKızlar 11:30 gibi doğurdum. İkinci epidural ile suni sancı takıldı suni sancı sonrası hızlı ilerledi. Çok şükür ikimiz de iyiyiz arentoşum 3 kg doğdu 50 cm.
Koridorda gerçekten doğurdun mu ya anlamadılar kı. Büyük ihti al bnmde kesi açılır şimdiden baskıdan hafif açılmış hissedyrmAy yaaa herkes de ayrı macera varikinci de kesiye gerek olmuyor eski yerinden açılıveriyor benimde geçen hafta 2600 gr dı. Cuma kontrolüm var bakalım kaç olmuş minik kızım
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsünMerhabalar kizlar ,geçen Salı sezaryenle Aybükemiz ailemize katıldı çok şükür.İkimiz de gayet sağlıklı ve iyiyiz ,1 haftadır henüz tam düzen oturtamadik ama hallederiz inşallah bir de 1. sınıfa giden abi olunca evde zor oluyor haliayledoğum yapan herkesin gözü aydın kuzular sağlıkla,mutlu büyüsünler inşallah yapmayanlara da Allah bir avazda kurtarsın .Sormak istediğiniz tavsiye olursa seve seve cevaplarım
Bendede hiç belirti yok canım bekliyorum günümü bol bol yürüyüş yapmaya çalışıyorumDoğum yapan bütün arkadaşların gözü aydın. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Bakalım bizler ne zaman doğuracazbende tık yok. Dün ki sancılarda gitti. Sadece oğlum çok kasılıyor.
Bu haftalarda olan arkadaşlar belirti yaşıyor musunuz ?
Ya da açıklığı olan ?
Canim gözün aydın sağ salim bebisine kavuştun çok şükür. Sık sık emzirmeye çalış ağrılarin ilk iki gün biraz fazla olabilir ama ağrı kesici ve serumlarla kendine gelirsin özellikle hastanedeyken. eve gelince daha da azalmış olacak insKızlar doğum oldu 1 buçukta 46 cm 2335 olarak
2900 deniyordu ama zayıf baya kuvozde değil meme tutma çok çok az zorlanıyorum çok zayıf zorlanıyorum
Kalktım zorla yataktan şimdi tekrar yatamiyorum oturuyorum koltukta anca öyle huzur buldum
Saat başı en geç 1 buçuk saatte besleme için kalkmak lazımmış
Sezeryan olanlar yazsın bana lütfen fikir ne zaman geçiyor ağrılar oturma kalkma vs
03.03.22 annesi olarak bende de heyecan dorukta03.03.22 anneleri yarın sabah covid testinde sıkıntı çıkmazsa en geç 8 gibi sezeryana alacaklar allahın izniyle
Heyecan doruktaikinci doğum olacak ama hepsinin ayrı heyecanı oluyor diyorlardı öyleymiş
Planlı plansız bütün doğumlar kolaylıkla geçsin bebeler sağlıkla gelsin büyüsün
Göğüsler sütle dolsun taşsın amin
Gerçekten koridorda doğurdum hemde özel hastanede. gel Doğumhaneye götürelim seni daha Doğuma bi kaç saat var orda yürüyüş yaparız dediler. Benim sancım var aşırı hemde çok sancım var diyom olur öyle diyor kız. Kızda ebe yeni bir hafta olmuş başlayalı bu arada bende hemşireyim ikimiz varız bi tek. koridordan Doğumhaneye yüricem ben ayağa kalkınca o basıçla herhalde bebeğin başı çıktı bi anda ben elimle tuttum. Ebe başladı bağırmaya abla sakın ıkınma ıkınma diye ama benim elimde değilki bi ıkınmamla bebeği tuttum çıkarttım kıza verdim o sıra kendimden geçmişim yığılmışım yere. Tabi herşeyi görünce elleyince hemşire de olsam kendimi doğurtacağım aklıma gelmezdiKoridorda gerçekten doğurdun mu ya anlamadılar kı. Büyük ihti al bnmde kesi açılır şimdiden baskıdan hafif açılmış hissedyrm
Gözün aydın canım, tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsünKızlar doğum oldu 1 buçukta 46 cm 2335 olarak
2900 deniyordu ama zayıf baya kuvozde değil meme tutma çok çok az zorlanıyorum çok zayıf zorlanıyorum
Kalktım zorla yataktan şimdi tekrar yatamiyorum oturuyorum koltukta anca öyle huzur buldum
Saat başı en geç 1 buçuk saatte besleme için kalkmak lazımmış
Sezeryan olanlar yazsın bana lütfen fikir ne zaman geçiyor ağrılar oturma kalkma vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?