2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Benimde ara ara kasılmam oluyo sanki ıkınsam doğacak gibi başı aşağıda hissediyorum ama devamı gelmiyor. Minnoşlar büyüsün biraz. daha var bizim bir iki haftamız

Ben bu kokulu magnetlerden siparis verdim 30 tanesi 250 tl bi de bebek çikolatası yaptiracagiz onumuzdeki ay tamamdir

Sadece yakinlarima dağıtmak için bunu yaptirdim tane 5di ama yilbasindan sonra 7 oldu galiba. Birde çikolata yaptircam onu daha sipariş vermedim. Bakalim belki lokum olur o mechul
@doakolik

Neden yoğun bakıma gitti ki canım anlayamadım

Hamilelikte enfeksiyon şeker vs olunca ,bebek doğunca ciğerleri tam acilamayabikiyormus. İçerisi hava dolması gerekirken dolmamış.anne karnında herşey yolunda idi yoksa.cunku o zmn kordon ike yeterli oksijeni filan sağlıyormuş
Doğunca gelişen bı durum...en geç 10 güne kdr topallar diyorlar. İnşallah daha çabuk taburcu ederler

Canım üzme kendini sütün de gider sonra üzülme ileri derece de prematüre doğan bebekleri düşün annelerine hemen kavusuyolar. Rabbim sağlık versin. Hamilelerin duası da kabul olurmuş dualarımız bebisle seninle olsun

Sırtını dışarı dayıyr göbeğimden çıkcak sanki şapşik. Çatır çatır çatlattı beni hm gerdiği hem de dışarı pöykürdüğü için :)
Bu ayda böyle oldu değil mi ? Ben daha öncesinde bu kadar kasıldığını hatırlamıyorum. Ya da bu kadar vurduğunu
Yarın 37+2yiz açıklık yoktur da bari yumuşamaya bailasa veya kanala yol almış dese dr bakalım. Nst ye girince evdeki kasılmalar da olmuyr nedense
Nst de de kasıldı ama bir şey çıkmadı Yumuşama derken ? Doktor bunu nasıl anlıyor ?
Benimde ara ara kasılmam oluyo sanki ıkınsam doğacak gibi başı aşağıda hissediyorum ama devamı gelmiyor. Minnoşlar büyüsün biraz. daha var bizim bir iki haftamız
Evet daha geçen hafta 2600 dü

Ben ikinciyi koridorda doğurmuştum o yüzden eşime diyom gelirse tut tamam mı diye. Sen pırtlat ben her türlü yakalarım diyor. Biz kordineli hazırız artık ne zaman gelmek isterlerse
Bnde de hastanenin banyosunda doğuruyrdum hemşire uyumuş bi geldi diyor ki sakın ıkınma.
Lavman yapmamıştışar büyü k wc m geldi zaten af edeesn ıkınma hisside geliyr allahtan annem vardı. Kesiye ihtiyacm olmasaydı orda çıkmıştı elime kafası değiyrdu

B Birhamisss cnm alltan muayenw ile anlar snrm. Ulyrasında servikal uzunluğu da görebilyr diye bilyr ama bu hafta istemiyrm geçen doğumda çatı muayenesinden snra suyum gelmişti

Ay yaaa herkes de ayrı macera var ikinci de kesiye gerek olmuyor eski yerinden açılıveriyor benimde geçen hafta 2600 gr dı. Cuma kontrolüm var bakalım kaç olmuş minik kızım

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün

Ay yaaa herkes de ayrı macera var ikinci de kesiye gerek olmuyor eski yerinden açılıveriyor benimde geçen hafta 2600 gr dı. Cuma kontrolüm var bakalım kaç olmuş minik kızım
Koridorda gerçekten doğurdun mu ya anlamadılar kı. Büyük ihti al bnmde kesi açılır şimdiden baskıdan hafif açılmış hissedyrm

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün

Bendede hiç belirti yok canım bekliyorum günümü bol bol yürüyüş yapmaya çalışıyorum
3 hafta kaldı,hayırlısı bakalım

Canim gözün aydın sağ salim bebisine kavuştun çok şükür. Sık sık emzirmeye çalış ağrılarin ilk iki gün biraz fazla olabilir ama ağrı kesici ve serumlarla kendine gelirsin özellikle hastanedeyken. eve gelince daha da azalmış olacak ins

03.03.22 annesi olarak bende de heyecan doruktaben covid testini bir hafta önce verdim. 11:30 da sezeryan olacağım ins. Benim de ikinci doğumum ama ilkiyle arasında 8.5 sene var ve ikisi de ayrı ayrı heyecan.
Aminnnn güzel dileklerin için hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum

Koridorda gerçekten doğurdun mu ya anlamadılar kı. Büyük ihti al bnmde kesi açılır şimdiden baskıdan hafif açılmış hissedyrm
Gerçekten koridorda doğurdum hemde özel hastanede. gel Doğumhaneye götürelim seni daha Doğuma bi kaç saat var orda yürüyüş yaparız dediler. Benim sancım var aşırı hemde çok sancım var diyom olur öyle diyor kız. Kızda ebe yeni bir hafta olmuş başlayalı bu arada bende hemşireyim ikimiz varız bi tek. koridordan Doğumhaneye yüricem ben ayağa kalkınca o basıçla herhalde bebeğin başı çıktı bi anda ben elimle tuttum. Ebe başladı bağırmaya abla sakın ıkınma ıkınma diye ama benim elimde değilki bi ıkınmamla bebeği tuttum çıkarttım kıza verdim o sıra kendimden geçmişim yığılmışım yere. Tabi herşeyi görünce elleyince hemşire de olsam kendimi doğurtacağım aklıma gelmezdi Çok şükür ki bebeğe bişey olmadı.

Gözün aydın canım, tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…