2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Cicekciteyze @noa000 kendinize gelince normal dogum hikayelerinizi bekleriz kızlar
Acaba G gumus82 ne yaptı? Bebekte ve gümüşte hersey yolundadır umarım.
Yardımcı olacağım bişey varsa istediklerini sor ben yazayım kısaca çok uzun süre sancı çektim benim sancılarımla kesinlikle 3cm fazla açılma olmadı çocuğum yorulmaya başladı doktorum suni vermek zorundayım dedi çok çok az verdi ilk yine çok kıpırdamadı açıklık keseni patlatıp tetiklicez dediler kese patladığı an benim sancılar çoştu bebek istedikleri konuma bir türlü gelmedi brni sürekli nstye bağladılar kalp atışları için o beni çok gerdi yatarak sancı çekmek çok zordu çünkü. Sonra bian da açılma hızlandı afedersiz büyük tuvaletim var gibiyim ben dayanamıyorum dediğim an bidaha bakalım dediler eşim bile doğuma gittiğimden haberi yokmuş düşünün muane ye gittim doğurdum geldim ama doğduğu an herşey bitti o kadsr rahatladım ki

Sağlıcakla buyut ınsallah daha kuçuk doganlar bıle cok hızla buyuyor sezaryen agrısı çok hızla geçer ınsallah ama bol bol yurumen lazım ılk gunlerde ozellıkle

Çok şükür canım gözün aydın .Miniş falan ama bak nasıl güçlü yanında .emzirme işini 1.5 saati bncede gcirme oranın emzir e hemşireleri baya ilgili baktın tutturamiyisun ara sürekli .bzimki tutmamisti baya yardımları olmuştu .hiç emmezse falan mama getirmesini rica et hemsirelerden siringayla en fazla 10 ml kadar veriyorlar zaten .aman uyanmiyor diye uyundirmamazlik yapma .saat başı bile emzirebilirsin bı kaç gün zor ama sütünün iyi gelmesi en az üç günü bulur .kızımız zaten minnoş kilo kaybı çok olmasın o yüzden mama takviyesi yapmaktan cekinme

Senin için tehlikeli durum olabilir. Hamilelik zehirlenmesi belirtisi.
Tansiyon takibi yapiyormusun?
Benim de kızımın doğmadan bir kaç gün önce başladı.
Hala tansiyonum yüksek hap kullanıyorum.

Maşallh cnm bmöde öyle olmuştu ilk yavaştı sonra bayır aşağı gbi :) darısı bşımıza. Zaten son anda doğal bi ıkınma isteği oluyr

Canım hayırlı olsun, kavuştun miniğine küvözde kalması gerekmemiş, çok çok iyi. Hızlıca toparlanacak inşallah C Chivas Regal in tavsiyeleri çok güzel. Mama vermekten çekinme, mama alsa da sonradan sırf memeye dönüyomuş bebekler. Toparlanması için nasıl yönlendirirlerse yaparsın.
Bir iki güne sen de rahatlarsın, içini ferah tut. Gruptakilerde hep agrıyı yazdı sezeryan sonrası ama gececek, bebişe odaklan
Canım haftan ve kilosu iyi, önlem amaçlı mı birsey yaptılar acaba. Detaylıca bir sor bakalım için rahatlasın. Dualarımız seninle.

Gözün Aydın canım çok şükür yanından ayrılmamış. Allah yardımcın olsun bu süreçte sana

Doğum yapan bütün arkadaşların gözü aydın. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Bakalım bizler ne zaman doğuracaz bende tık yok. Dün ki sancılarda gitti. Sadece oğlum çok kasılıyor.
Bu haftalarda olan arkadaşlar belirti yaşıyor musunuz ?
Ya da açıklığı olan ?

38+5im bende karında sızılar reng ağrıları ishal belirtileri makatta yoğun ağrı var ama onun haricinde akıntı kan su yok
Erkek bebek geçmi gelecek ne

Benim de kasılmam oluyr ama ağrı yok bitde karnımda şekilden şekile giryr

38+5im bende karında sızılar reng ağrıları ishal belirtileri makatta yoğun ağrı var ama onun haricinde akıntı kan su yok
Erkek bebek geçmi gelecek ne
40 haftayı bekleyip sonrada açıklık yok demelerinden korkuyorum her işim aceledir. İnşaallah çok geç kalmazlar

Evet el mi ayak mı bilmiyorum ama alacakaranlıkta ki bella nın çocuğu gibi karnımı yarıp çıkacak diye korkuyorum
Sırtını dışarı dayıyr göbeğimden çıkcak sanki şapşik. Çatır çatır çatlattı beni hm gerdiği hem de dışarı pöykürdüğü için :)

39+5de randevum var insallah o zamana kadar doğurmuş olurum ya da açıklık görüp bekletirler ....
Yarın 37+2yiz açıklık yoktur da bari yumuşamaya bailasa veya kanala yol almış dese dr bakalım. Nst ye girince evdeki kasılmalar da olmuyr nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…