2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Her Doğum ayrı heyecan. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşeallah. Ağrılarınız illaki olur ama çar çabuk geçer inşeallah bol sütlü annişler olursunuz

Kızlar ben de hiç yazamadım.
38+4’te, 24 subat günü sezaryenle kızım dünyaya geldi. 3010 kg, 49 cm olarak doğdu. Şükür sağlıklıyız adaptasyon sürecindeyiz.

Sezaryen sonrası agrılarım, sıkıntılarım oldu. Hala da devam ediyor acıkcası. Yanma, sızlama hissi göbek taraffında ve en kötüsü ödem sorunu oldu bende. Ayaklarım, bacaklarım davul gibi şişti.

Gogus uclarım 2.günden hassaslaştı, emzirmek cok zorlaştı acıdan. Bilinen tüm yolları deniyorum daha iyi olması için.

Hala yatakta dümdüz yatamıyorum, ameliyat yerlerim cok sızlıyor.

Negatif örneklemek istemem ama kızlar, herşeye değiyor. Bebegine bakınca, tüm hersey geçiyor

Ya şimdi anlatınca ne komik oldu ama senin için ne zordur o an. Rabbim en hayırlısını versin doğumda da insalalh

Gözün aydın canım zor kısmı atlatmışsn bundan sonrası daha kolay Olur inşllh. Her emzirmeden sonra karbonatlı su ile fıs fıs yapıyrdm emzirmeden öncede sütümü sıkıp nemlendiriyrdm o iyi gelmişti bana

Sen bu hafta gittin mi? Ben yarın gidicem 37+1, bakalım neler diyecek doktor

Yarın gidicm inşllh 37+2 :)
Bende yarın sabahtan gidicem inşallah bakalım napıyor bebisler gelmeye niyetleri varmı yok mu duşumu aldım yarını bekliyorum kör gibi göbekten dolayı biseyde görünmüyor sizce yarın muayene ederlermi bizi bende 37+4

Her Doğum ayrı heyecan. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşeallah. Ağrılarınız illaki olur ama çar çabuk geçer inşeallah bol sütlü annişler olursunuz
Kuzı sen iyi pıtlatlatmıisn bnm doğum anında bile vakina girişi genişlemedi dardı. Kediyi hak etti dr gelene kdr 10 dk haznede kaldı kızçem çok şükür biley olmadı.
İlk doşumum diye sabaha anck doğurur dediler nasip işte. Başta çok yavaştı açılmam.
Fatma ana otu kerameti de olabilir

Evet canım zaten her hafta nst bağlanıyor USG de bakılıyor da gerim geeim gerildim yine daha sabah olmadan
Kendini kasma bakarsa da. 10sn sürüyr zaten. Bu hafta değilde haftaya belki baktırırm siye düşünyrm ama belli de olmaz. Sancım yok yumuşama da olmamıştr büyük ihtimal

Kendini kasma bakarsa da. 10sn sürüyr zaten. Bu hafta değilde haftaya belki baktırırm siye düşünyrm ama belli de olmaz. Sancım yok yumuşama da olmamıştr büyük ihtimal
Bende öyle düşündüm canım. Haftaya daha mantıklı olur şuan erken. Ama olurya nst kasılma vs cikar bakmak isteyebilir o zaman nst normal çıkarsa belki bakmazzz

Bende öyle düşündüm canım. Haftaya daha mantıklı olur şuan erken. Ama olurya nst kasılma vs cikar bakmak isteyebilir o zaman nst normal çıkarsa belki bakmazzz
Aynen tetiklediğini dülünmüyrsa belli olmaz da haftaya bakması en iyisi. Genlde çatıya 38+ bakıyrlr.

Aynen tetiklediğini dülünmüyrsa belli olmaz da haftaya bakması en iyisi. Genlde çatıya 38+ bakıyrlr.
Evet ilk hamileliğimde de 38 de bakmisti doktorumm. Yarın haberlesiriz insalalh kontrollere bı gidelim hayırlısı ile

Süt çok az nerdeyse yok meme tutamiyor ne yapacağımi şaşırdım

Bu yaptığınız ilk anneliğimde banada iyi gelmişti ben karbonatlı suyu direk göğüs ucuma sürüp bırakıyordjm öylede emziriyırdum bilmem ondanmıdır hiç gaz ağrısıda çekmedik miniğimde umarım bunda da aynısı olur

Bende bugün kontroldeydim bebek hep ileriden gitmişti hamileliğim boyunca bugünde 38+2cıktı hareketlerde bariz bi azalma var doktorum bu dönemde 24 saatte en az 30 hareket saymam gerektiğini söyledi ve tedbir amçlı ciğer geliştirici vurdu hareket sayıyorum ama henüz 15 yarın ciğer geliştiricinin ikincisi vurulacak eğer hareketler yarında az olursa cuma kontrole gidicem kordon boğazına cok yakın iyi takip et dedi

Bana 38 de dedi. Bu hafta olmaz bence.
Kızlar kasılma olmadan sancı olabiliyor mu? Bende kasılma yok ama sancı var kasıklarda, uykumdan uyandırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…