Her Doğum ayrı heyecan. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşeallah. Ağrılarınız illaki olur ama çar çabuk geçer inşeallah bol sütlü annişler olursunuz03.03.22 annesi olarak bende de heyecan doruktaben covid testini bir hafta önce verdim. 11:30 da sezeryan olacağım ins. Benim de ikinci doğumum ama ilkiyle arasında 8.5 sene var ve ikisi de ayrı ayrı heyecan.
Aminnnn güzel dileklerin için hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum
Ya şimdi anlatınca ne komik olduGerçekten koridorda doğurdum hemde özel hastanede. gel Doğumhaneye götürelim seni daha Doğuma bi kaç saat var orda yürüyüş yaparız dediler. Benim sancım var aşırı hemde çok sancım var diyom olur öyle diyor kız. Kızda ebe yeni bir hafta olmuş başlayalı bu arada bende hemşireyim ikimiz varız bi tek. koridordan Doğumhaneye yüricem ben ayağa kalkınca o basıçla herhalde bebeğin başı çıktı bi anda ben elimle tuttum. Ebe başladı bağırmaya abla sakın ıkınma ıkınma diye ama benim elimde değilki bi ıkınmamla bebeği tuttum çıkarttım kıza verdim o sıra kendimden geçmişim yığılmışım yere. Tabi herşeyi görünce elleyince hemşire de olsam kendimi doğurtacağım aklıma gelmezdiÇok şükür ki bebeğe bişey olmadı.
Gözün aydın canım zor kısmı atlatmışsn bundan sonrası daha kolay Olur inşllh. Her emzirmeden sonra karbonatlı su ile fıs fıs yapıyrdm emzirmeden öncede sütümü sıkıp nemlendiriyrdm o iyi gelmişti banaKızlar ben de hiç yazamadım.
38+4’te, 24 subat günü sezaryenle kızım dünyaya geldi. 3010 kg, 49 cm olarak doğdu. Şükür sağlıklıyızadaptasyon sürecindeyiz.
Sezaryen sonrası agrılarım, sıkıntılarım oldu. Hala da devam ediyor acıkcası. Yanma, sızlama hissi göbek taraffında ve en kötüsü ödem sorunu oldu bende. Ayaklarım, bacaklarım davul gibi şişti.
Gogus uclarım 2.günden hassaslaştı, emzirmek cok zorlaştı acıdan. Bilinen tüm yolları deniyorum daha iyi olması için.
Hala yatakta dümdüz yatamıyorum, ameliyat yerlerim cok sızlıyor.
Negatif örneklemek istemem ama kızlar, herşeye değiyor. Bebegine bakınca, tüm hersey geçiyor
Sen bu hafta gittin mi? Ben yarın gidicem 37+1, bakalım neler diyecek doktor
Bende yarın sabahtan gidicem inşallah bakalım napıyor bebisler gelmeye niyetleri varmı yok muYarın gidicm inşllh 37+2 :)
Kuzı sen iyi pıtlatlatmıisn bnm doğum anında bile vakina girişi genişlemedi dardı. Kediyi hak etti dr gelene kdr 10 dk haznede kaldı kızçem çok şükür biley olmadı.Her Doğum ayrı heyecan. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşeallah. Ağrılarınız illaki olur ama çar çabuk geçer inşeallah bol sütlü annişler olursunuz
Alttan mı. ?Bende yarın sabahtan gidicem inşallah bakalım napıyor bebisler gelmeye niyetleri varmı yok muduşumu aldım yarını bekliyorum kör gibi göbekten dolayı biseyde görünmüyor sizce yarın muayene ederlermi bizi bende 37+4
Evet canım zaten her hafta nst bağlanıyor USG de bakılıyor da gerim geeim gerildim yine daha sabah olmadanAlttan mı. ?
Kendini kasma bakarsa da. 10sn sürüyr zaten. Bu hafta değilde haftaya belki baktırırm siye düşünyrm ama belli de olmaz. Sancım yok yumuşama da olmamıştr büyük ihtimalEvet canım zaten her hafta nst bağlanıyor USG de bakılıyor da gerim geeim gerildim yine daha sabah olmadan
Bende öyle düşündüm canım. Haftaya daha mantıklı olur şuan erken. Ama olurya nst kasılma vs cikar bakmak isteyebilir o zaman nst normal çıkarsa belki bakmazzzKendini kasma bakarsa da. 10sn sürüyr zaten. Bu hafta değilde haftaya belki baktırırm siye düşünyrm ama belli de olmaz. Sancım yok yumuşama da olmamıştr büyük ihtimal
Aynen tetiklediğini dülünmüyrsa belli olmaz da haftaya bakması en iyisi. Genlde çatıya 38+ bakıyrlr.Bende öyle düşündüm canım. Haftaya daha mantıklı olur şuan erken. Ama olurya nst kasılma vs cikar bakmak isteyebilir o zaman nst normal çıkarsa belki bakmazzz
Evet ilk hamileliğimde de 38 de bakmisti doktorumm. Yarın haberlesiriz insalalh kontrollere bı gidelim hayırlısı ileAynen tetiklediğini dülünmüyrsa belli olmaz da haftaya bakması en iyisi. Genlde çatıya 38+ bakıyrlr.
Aymrn her türlü olursun hiç uzme kendini.Canım doğdu küçücük beslemek zor suan
Canım ikinci güne daha iyi olur muyum çok zor kalkmak oturmak
Sütün az olması cok normal daha ilk saatler, memeyi tutma konusunda hemşireler fln yardımcı olmuyor mu alışması lazım daha çok yeniSüt çok az nerdeyse yok meme tutamiyor ne yapacağımi şaşırdım
Bu yaptığınız ilk anneliğimde banada iyi gelmişti ben karbonatlı suyu direk göğüs ucuma sürüp bırakıyordjm öylede emziriyırdum bilmem ondanmıdır hiç gaz ağrısıda çekmedik miniğimde umarım bunda da aynısı olurGözün aydın canım zor kısmı atlatmışsn bundan sonrası daha kolay Olur inşllh. Her emzirmeden sonra karbonatlı su ile fıs fıs yapıyrdm emzirmeden öncede sütümü sıkıp nemlendiriyrdm o iyi gelmişti bana
Bana 38 de dedi. Bu hafta olmaz bence.Bende yarın sabahtan gidicem inşallah bakalım napıyor bebisler gelmeye niyetleri varmı yok muduşumu aldım yarını bekliyorum kör gibi göbekten dolayı biseyde görünmüyor sizce yarın muayene ederlermi bizi bende 37+4
Amin canım çok teşekkür ederim çok sağolHer Doğum ayrı heyecan. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşeallah. Ağrılarınız illaki olur ama çar çabuk geçer inşeallah bol sütlü annişler olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?