Sütünün az olması çok normal canim. Benim ilk sezeryanda taburcu olurken sut geldigini net anlamıştım. Yani üçüncü gün sabahı. Sürekli emzirme ile sut gelmesi sağlanıyor, bu kadar sık emzirilme istenmesinin sebebi de bu. Hiç canını sıkma bugün daha iyi olur düne goreSüt çok az nerdeyse yok meme tutamiyor ne yapacağımi şaşırdım
Merhaba. Her normal doğumda mutlaka kesi yapılıyor mu ? Bebek geliyormuş neden yaptılar ki acabaBnde de hastanenin banyosunda doğuruyrdum hemşire uyumuş bi geldi diyor ki sakın ıkınma.
Lavman yapmamıştışar büyü k wc m geldi zaten af edeesn ıkınma hisside geliyr allahtan annem vardı. Kesiye ihtiyacm olmasaydı orda çıkmıştı elime kafası değiyrdu
İnşallah doğum yakındır çok yoruldum artık.tabi hayırlı zaman da ve sağlıkla gelsin tüm bebekler ve benim bebeğimdeGünaydın kızlar39+4 ten selamlar.benim oğlanın gelmeye niyeti yoktu geçen hafta daha. bu gün kontrol ne diyecek doktorumuz bakalım.1 haftadır parça parça nişan geliyo gibi akıntı değil çünkü.ağrılarımda nerdeyse 1 aydır var ama nst de hiçbişey yok.gerçwkten her çocuk farklı oluyormuş.kızımda 39+3te ağrılarım başladı 39+4doğum olmuştu.hiç yalancı sancı hatırlamıyorum yani.bu tam tersi.geçen hafta baş aşağı ama daha yerleşmemiş demişti doktorum .en fazla 41 e kadar beklerim demişti doktor.tüp bebek olduğu için daha fazla yoruldum gebelik sürecinde.hâlâ kan sulandırıcı kullanmaya devam ediyorum.Hakkınızı helâl edin çok uzun oldu
Maalesef ben yürüyüş yapamıyorum iklim şartları pek elvermiyor memleketteBendede hiç belirti yok canım bekliyorum günümü bol bol yürüyüş yapmaya çalışıyorum
3 hafta kaldı,hayırlısı bakalım
Benim alttan muayenem olduB Birhamisss cnm alltan muayenw ile anlar snrm. Ulyrasında servikal uzunluğu da görebilyr diye bilyr ama bu hafta istemiyrm geçen doğumda çatı muayenesinden snra suyum gelmişti
Maşallah nazlı kızlardan 40 haftayı doldurdu da geldi :) sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin Allah. Darısı bizim gibi geride kalanların doğurmasınagünaydın herkese. gece 4.21 de kızımı sağlıkla kucağıma aldım çok şükür. normal doğum oldu. kendimize gelince detayları paylaşırım ikimiz de iyiyiz
Helal olsun der ayakta alkışlarımGerçekten koridorda doğurdum hemde özel hastanede. gel Doğumhaneye götürelim seni daha Doğuma bi kaç saat var orda yürüyüş yaparız dediler. Benim sancım var aşırı hemde çok sancım var diyom olur öyle diyor kız. Kızda ebe yeni bir hafta olmuş başlayalı bu arada bende hemşireyim ikimiz varız bi tek. koridordan Doğumhaneye yüricem ben ayağa kalkınca o basıçla herhalde bebeğin başı çıktı bi anda ben elimle tuttum. Ebe başladı bağırmaya abla sakın ıkınma ıkınma diye ama benim elimde değilki bi ıkınmamla bebeği tuttum çıkarttım kıza verdim o sıra kendimden geçmişim yığılmışım yere. Tabi herşeyi görünce elleyince hemşire de olsam kendimi doğurtacağım aklıma gelmezdiÇok şükür ki bebeğe bişey olmadı.
Maasallah saglikla buyusun paşaKızlar çıktım ayaklar henüz uyuşuk
Oğlum 3280 kg doğdu şimdilik sıkıntımız yok çok şükür
Darısı sizlerin başına
İl merkezi yakın mı pekiÇok şanslı günümdeyim.doktor covid olmuş salıya kadr yok.ve başka doktor yok koca hastanwde acil bişey olsa doğum olsa ne yapacağım bilmiyorum.Burası ilçe hastanesi acil durumda üniversite veya şehir hastanesine gönderir gibi duruyo şu durumda.günüm bitiyo derken bide bu çıktı
Epidural çok iyi her şeye şahit oluyorsunMaasallah saglikla buyusun paşadogum ani belden uyusturma heyecan ilk sesini senin duyman görmen nasil bir duygu kizimda genel anestezi olmustum yasadigim sehirdeki hastanede epey aci cektim ameliyathaneden odaya yataga gelene kadar. Bu defa spinal anestezi olucam umarim hersey daha guzel olur
Çok teşekkür ediyorum bu aradaMaasallah saglikla buyusun paşadogum ani belden uyusturma heyecan ilk sesini senin duyman görmen nasil bir duygu kizimda genel anestezi olmustum yasadigim sehirdeki hastanede epey aci cektim ameliyathaneden odaya yataga gelene kadar. Bu defa spinal anestezi olucam umarim hersey daha guzel olur
Allah analı babalı büyütsün, gözün aydın canımKızlar doğum oldu 1 buçukta 46 cm 2335 olarak
2900 deniyordu ama zayıf baya kuvozde değil meme tutma çok çok az zorlanıyorum çok zayıf zorlanıyorum
Kalktım zorla yataktan şimdi tekrar yatamiyorum oturuyorum koltukta anca öyle huzur buldum
Saat başı en geç 1 buçuk saatte besleme için kalkmak lazımmış
Sezeryan olanlar yazsın bana lütfen fikir ne zaman geçiyor ağrılar oturma kalkma vs
Canım ben de aynı durumdayım. 39+3 olduk tüp bebek. Dün NST ye girdim sancı hiç çıkmadı. Şu ana kadar hiçbir belirtim de olmadı. Sanırım pazartesiye kadar bekleyecem Dün muayene olduğum doktor sancı yok pazartesiye kadar götürür seni dedi. Yani yine sancın olmaz demeye getirdi. Sanırım pazartesi sezaryen için gün alırım artık.Günaydın kızlar39+4 ten selamlar.benim oğlanın gelmeye niyeti yoktu geçen hafta daha. bu gün kontrol ne diyecek doktorumuz bakalım.1 haftadır parça parça nişan geliyo gibi akıntı değil çünkü.ağrılarımda nerdeyse 1 aydır var ama nst de hiçbişey yok.gerçwkten her çocuk farklı oluyormuş.kızımda 39+3te ağrılarım başladı 39+4doğum olmuştu.hiç yalancı sancı hatırlamıyorum yani.bu tam tersi.geçen hafta baş aşağı ama daha yerleşmemiş demişti doktorum .en fazla 41 e kadar beklerim demişti doktor.tüp bebek olduğu için daha fazla yoruldum gebelik sürecinde.hâlâ kan sulandırıcı kullanmaya devam ediyorum.Hakkınızı helâl edin çok uzun oldu
Gelir daha merak etme, mama verin gelmiyorsa aç kalmasin çocuk.Süt çok az nerdeyse yok meme tutamiyor ne yapacağımi şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?