2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Süt çok az nerdeyse yok meme tutamiyor ne yapacağımi şaşırdım
Sütünün az olması çok normal canim. Benim ilk sezeryanda taburcu olurken sut geldigini net anlamıştım. Yani üçüncü gün sabahı. Sürekli emzirme ile sut gelmesi sağlanıyor, bu kadar sık emzirilme istenmesinin sebebi de bu. Hiç canını sıkma bugün daha iyi olur düne gore

Merhaba. Her normal doğumda mutlaka kesi yapılıyor mu ? Bebek geliyormuş neden yaptılar ki acaba

Günaydın kızlar39+4 ten selamlar.benim oğlanın gelmeye niyeti yoktu geçen hafta daha. bu gün kontrol ne diyecek doktorumuz bakalım.1 haftadır parça parça nişan geliyo gibi akıntı değil çünkü.ağrılarımda nerdeyse 1 aydır var ama nst de hiçbişey yok.gerçwkten her çocuk farklı oluyormuş.kızımda 39+3te ağrılarım başladı 39+4doğum olmuştu.hiç yalancı sancı hatırlamıyorum yani.bu tam tersi.geçen hafta baş aşağı ama daha yerleşmemiş demişti doktorum .en fazla 41 e kadar beklerim demişti doktor.tüp bebek olduğu için daha fazla yoruldum gebelik sürecinde.hâlâ kan sulandırıcı kullanmaya devam ediyorum.Hakkınızı helâl edin çok uzun oldu

İnşallah doğum yakındır çok yoruldum artık.tabi hayırlı zaman da ve sağlıkla gelsin tüm bebekler ve benim bebeğimde

B Birhamisss cnm alltan muayenw ile anlar snrm. Ulyrasında servikal uzunluğu da görebilyr diye bilyr ama bu hafta istemiyrm geçen doğumda çatı muayenesinden snra suyum gelmişti
Benim alttan muayenem oldu Öyle ayrıntılı bir açıklama yapmadı. Uygun değilsin de demedi normal doğuma. Ben de neden sormadım anlamıyorum Acemilik işte Ama doktoruma çok güvendiğim için ses etmedim muayene etmesine .Muayeneye bağlı kanama olur dedi ama oda olmadı.

günaydın herkese. gece 4.21 de kızımı sağlıkla kucağıma aldım çok şükür. normal doğum oldu. kendimize gelince detayları paylaşırım ikimiz de iyiyiz
Maşallah nazlı kızlardan 40 haftayı doldurdu da geldi :) sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin Allah. Darısı bizim gibi geride kalanların doğurmasına

Helal olsun der ayakta alkışlarım

Yarın doğumum var zaman nasil gecti böyle ya cinsiyet tahminleri isterken minicik nohutlarimizdan simdi herkes tek tek yavrusunu kucagina almaya basladi cok sükür son 3 ay epey zorladı ama hamisligin bitimi olucak buruklugu var biraz ama en cokta nasil bisey dogurucam acaba kime benzeyecek dikisler ne zaman iyilesir ve saglikla gelsin dualari surekli kafamda donuyor

Kızlar çıktım ayaklar henüz uyuşuk
Oğlum 3280 kg doğdu şimdilik sıkıntımız yok çok şükür
Darısı sizlerin başına
Maasallah saglikla buyusun paşa dogum ani belden uyusturma heyecan ilk sesini senin duyman görmen nasil bir duygu kizimda genel anestezi olmustum yasadigim sehirdeki hastanede epey aci cektim ameliyathaneden odaya yataga gelene kadar. Bu defa spinal anestezi olucam umarim hersey daha guzel olur

Çok şanslı günümdeyim.doktor covid olmuş salıya kadr yok.ve başka doktor yok koca hastanwde acil bişey olsa doğum olsa ne yapacağım bilmiyorum.Burası ilçe hastanesi acil durumda üniversite veya şehir hastanesine gönderir gibi duruyo şu durumda.günüm bitiyo derken bide bu çıktı

İl merkezi yakın mı peki

Epidural çok iyi her şeye şahit oluyorsun
Bebeğin gelişi sesi yanak yanağa fotomuzu çektiler vs herşey güzeldi
Şuan tek sıkıntı süt olmaması
Onu da memede şırıngayla mama veriyoruz memeyi güzel tutuyor şükür

Çok teşekkür ediyorum bu arada

Allah analı babalı büyütsün, gözün aydın canım

Canım ben de aynı durumdayım. 39+3 olduk tüp bebek. Dün NST ye girdim sancı hiç çıkmadı. Şu ana kadar hiçbir belirtim de olmadı. Sanırım pazartesiye kadar bekleyecem Dün muayene olduğum doktor sancı yok pazartesiye kadar götürür seni dedi. Yani yine sancın olmaz demeye getirdi. Sanırım pazartesi sezaryen için gün alırım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…