- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
Yaa ne güzel nasallah canımgünaydın herkese. gece 4.21 de kızımı sağlıkla kucağıma aldım çok şükür. normal doğum oldu. kendimize gelince detayları paylaşırım ikimiz de iyiyiz
Bu durum bende de var ama kasılma degil sancı. Bu açıklık yapar mı biliyor musun? Bugün kontrolüm var, nstde sancı çıkacak mı bakalımGünaydın kızlar
Bende aşağıda bi baskıyla uyandım bugün kasıklarıma doğru sızlaması iniyor.
48 saat dediler bize.kızlar özel hastahanede doğum yapanlar covid testi için doğumdan ne kadar süre önce vermeleri gerekiyor,bide o hastahanede vermek şart mı devlette versek sonucu getirsek
Hastanenize sorun. Bazıları dışarıdan test kabul etmiyolar.kızlar özel hastahanede doğum yapanlar covid testi için doğumdan ne kadar süre önce vermeleri gerekiyor,bide o hastahanede vermek şart mı devlette versek sonucu getirsek
Zaten masraflar çok birde covid testine para vermek istemiyorum açıkcası :/48 saat dediler bize.
Biz devlette verdik, sabah verdik akşam cıktı. Özelde 2 kişi 500 tl vermekten kurtulduk
Korkma bence canım sorun olsaydı doktorlar söylerdi zaten . Biraz daha sabretHamilelikte enfeksiyon şeker vs olunca ,bebek doğunca ciğerleri tam acilamayabikiyormus. İçerisi hava dolması gerekirken dolmamış.anne karnında herşey yolunda idi yoksa.cunku o zmn kordon ike yeterli oksijeni filan sağlıyormuş
Doğunca gelişen bı durum...en geç 10 güne kdr topallar diyorlar. İnşallah daha çabuk taburcu ederler
Bilmiyorum ki canım ama düzenli olursa yapar diye düşünüyorumBu durum bende de var ama kasılma degil sancı. Bu açıklık yapar mı biliyor musun? Bugün kontrolüm var, nstde sancı çıkacak mı bakalım
Allah razı olsun cümlemizinki sağlıkla sıhhatle bollukla bereketle savaşsız huzurlu bir ortamda büyüsün yaşasın inşallahGözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün
Çok sağol cnm sen ne durumdasın ses yokmu hiçAyyy perşembe bebek mi gelmiştiii inanılmaz kız hayırlı uğurlu olsunnn maşallah ona ya
Sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah cnm ne kadar plan program yaparsak yapalım rabbim ne zmn nasip ederse o zmn oluyor aniden olması benım adıma bu kez iyi oldu sonda ve çatala çıkma fobimden dolayı çok geriliyordum gerilmeye vaktim olmadı birden olup bitti seninde göz açıp kapayana kadar kolayca olup biter inşallahAaaa hadi gözünüz aydin canim benim. Rabbim hayirli evlat olmasini nasip etsin insallahdikislerin hemen iyi olur da eski sagligina kavusursun insallah . Kucuk beyin kilosuda cok iyiymis . Evinizde olmanizda ne guzel Ben hâlâ bekliyorum. Suanda coronayiz iste , yarin randevu alabilirsem sali günü hastaneye gitmek istiyorum. Kendi doktorum izne ayrilmis. 40.haftasi doluyor . Ne zaman supriz yapacak diye bekliyrm
1 buçuk saate yakın sürer ama ben sancım olursa ilk ilçeye giderim onlar ambulansla daha hızlı götürürler.ilçe 25 dk hastaneİl merkezi yakın mı peki
Benim ilk kızdı o da 39+4 doğdu bu erkek daha yerleşmemş demişti doktor geçen hafta son 10 sayıyorum bende 41 olunca beklemem dwdi doktorCanım ben de aynı durumdayım. 39+3 olduk tüp bebek. Dün NST ye girdim sancı hiç çıkmadı. Şu ana kadar hiçbir belirtim de olmadı. Sanırım pazartesiye kadar bekleyecem Dün muayene olduğum doktor sancı yok pazartesiye kadar götürür seni dedi. Yani yine sancın olmaz demeye getirdi. Sanırım pazartesi sezaryen için gün alırım artık.
Kız bebekler genelde gününü dolduruyor diye biliyorum ki benimki de kızDoğum yapan arkadaşlar geçmiş olsun bebeklerinizi sağlıkla büyütmek nasip olsun insallhkız bebekler erken mi gelir bilgisi olan var mı bu konuda bide bı video var YouTube da activating labor diye doğumu başlatmaya yarıyormus yapan var mı aranizda gerçekten etkilimi ki
Çıkış dardı açılmadı esnemedi cnmMerhaba. Her normal doğumda mutlaka kesi yapılıyor mu ? Bebek geliyormuş neden yaptılar ki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?