2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
günaydın herkese. gece 4.21 de kızımı sağlıkla kucağıma aldım çok şükür. normal doğum oldu. kendimize gelince detayları paylaşırım ikimiz de iyiyiz
Yaa ne güzel nasallah canım cmdaha dün konusuyoduk hiçbir şey yoktu sende .dogucaklari zamanı biliyor bu bebeler .Allah analı babalı büyütsün .doğum hikayeni çok merak ediyorum mutlaka yaz

kızlar özel hastahanede doğum yapanlar covid testi için doğumdan ne kadar süre önce vermeleri gerekiyor,bide o hastahanede vermek şart mı devlette versek sonucu getirsek

Korkma bence canım sorun olsaydı doktorlar söylerdi zaten . Biraz daha sabret

Doğum yapan arkadaşlarım, hepinizin gözü aydın bir girdim konuşmalara çok duygulandım gebelik haberlerimizi bile konuşurduk şimdi doğum.. Rabbim sağlık sıhatle büyütmeyi nasip etsin hepinize geçmişler olsun :))

Doğum yapan arkadaslar gözünüz aydın. Rabbim saglikla büyütmeyi nasip etsin darısı bekliyenlere.
Ben kilo derdindeyim devasa görünüyorum vermem gereken 14.5 kilo var

Doğum yapan arkadaşlar geçmiş olsun bebeklerinizi sağlıkla büyütmek nasip olsun insallh kız bebekler erken mi gelir bilgisi olan var mı bu konuda bide bı video var YouTube da activating labor diye doğumu başlatmaya yarıyormus yapan var mı aranizda gerçekten etkilimi ki

Sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah cnm ne kadar plan program yaparsak yapalım rabbim ne zmn nasip ederse o zmn oluyor aniden olması benım adıma bu kez iyi oldu sonda ve çatala çıkma fobimden dolayı çok geriliyordum gerilmeye vaktim olmadı birden olup bitti seninde göz açıp kapayana kadar kolayca olup biter inşallah

Bende kontrole gittim. Kan idrar nst istedi doktor.. bebisin kilosunu sormayı unuttum ama normal dedi boyu biraz uzun çıkıyor. Başı kanala inmiş yerleşmiş dedi.
Nst de sadece 1 kere45 1 kere 50 oldu o kadar .. sonuçları da henüz göstermedim

İl merkezi yakın mı peki
1 buçuk saate yakın sürer ama ben sancım olursa ilk ilçeye giderim onlar ambulansla daha hızlı götürürler.ilçe 25 dk hastane
Benim ilk kızdı o da 39+4 doğdu bu erkek daha yerleşmemş demişti doktor geçen hafta son 10 sayıyorum bende 41 olunca beklemem dwdi doktor

Kız bebekler genelde gününü dolduruyor diye biliyorum ki benimki de kız şimdi geldim kontrolden sordum bende o hareketleri kuzum, evet baslayabilirsin artık zaten hareketin her türlüsü iyi dedi. Bir haftaya yayarak iki gun ananas & kivi iki gün hurma 3 gün de bu egzersiz ve squata baslicam. Birde normal doğum kolaylığı için ilişki oneriyorlar oda gün aşırı dedi doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…