Bmde merakla bekliyrm herkes gaza gelip patır ptır doğurdu sanki bi biz kaldıkBirden doğumlar oldu oldu şimdi ortalık sessizleşti
Kim bozacak bu sessizliği
Bende Perşembe gideceğim insaalh muayene ollurmu bilemem bakalimBmde merakla bekliyrm herkes gaza gelip patır ptır doğurdu sanki bi biz kaldıkgerçi yrni 38+0 olduk. Dün azcık bıçak kesiği geldi snra gitti. Cumaya randevu aldm kar kıyamet olmazsa gitmek için. Alttan muayen konusında kararszm yine suyu tetiklerse diye çekinyrm.
Yazmıştım canım kacirmissim orayıAyy inşallahhnasıl doğurdun onları da yaz müsait olunca meraktayım valla
amin amin inşallahCanım çok çok teşekkür ederim bilgiler için
Ne güzel harika bir doğum olmuş
Rabbim hepimize güzelliklerle anacağı bi doğum nasip etsin
Aaaa bakıyorum hemennYazmıştım canım kacirmissim orayıcumartesi yazmıştım
Ananas ve hurmayıda tavsiye ederim :)Bu gün muaynem vardı ve benimkinin yine gelmeye niyeti yok nst dümdüz.doktor ilk kez elle muayne etti 2 3 cm açılma varmış şükür ama bebiş kanala inmemiş daha.uyarıcı muayne yaptım dedi ve bu gün çömelme hareketleri ,yürüyüş,ilişki ,ılık duş al dedi.doğumu tetikleyecek şeyler yap dedi açıkcası.muyneden sonra hafif ağrım var ama daha doğum ağrıları değil galiba...
Benimde bâyâ vardı ağrı gitti geri.doktorun dedği gibi biraz hareket yaptım yürüyüşüm yeni bitti duş alıcam şimdideYaa biz niye böyle olduk
Ben de hafif ağrı hissediyorum ama geçen haftaki çatı muayenesinden sonra da bu olmuştu sonra geçmişti tabi belli olmaz sen yine takipte kal
Malesef hurmayı 7 haftadır yiyorum zaten.Ananas ve hurmayıda tavsiye ederim :)
Bence hsonunu araya sokmadan sonucunu göster canım. Dr son haftalar bizim için çok önemli dedi. Ben de önceden 1-2 gün ileri atardım bazen randevularımı ama dr bu sekilde söylediğinden beri günümü kaçırmıyorum. 1 haftayı gecirmiyorum. Enzimlerdeki durumu erken degerlendirmesi iyi olabilir.Kızlar selaam hepimizin kadınlar günü kutlu olsun. Valla mide yanmalarım çoğaldı dayanamıyorum artık. Ağrılar oluyor zaman zaman ama çok anlamlı gelmiyor. Geçen hafta karaciğer enzimlerim yükselmişti bütün vitaminlerimi bıraktırdı perşembe tahlil vermemi istedi. Tahlillerimi perşembe veriyorum. cuma hemen çıkmıyor ben de pazartesi gitmeyi düşünüyorum muayeneye toplamda 10 gün olacak muayene sürem acaba sorun olur mu emin olamadım. Nstm gayet sakin ilerliyor.
Mutlaka baktir ihmal etme.Kızlar selaam hepimizin kadınlar günü kutlu olsun. Valla mide yanmalarım çoğaldı dayanamıyorum artık. Ağrılar oluyor zaman zaman ama çok anlamlı gelmiyor. Geçen hafta karaciğer enzimlerim yükselmişti bütün vitaminlerimi bıraktırdı perşembe tahlil vermemi istedi. Tahlillerimi perşembe veriyorum. cuma hemen çıkmıyor ben de pazartesi gitmeyi düşünüyorum muayeneye toplamda 10 gün olacak muayene sürem acaba sorun olur mu emin olamadım. Nstm gayet sakin ilerliyor.
Bende dedim hala gelmedimi bebişin şimdi küçük adamınla yeni bir hayat her bebekte bir kere daha anne olmak ne farklı dimi kuzum ben biraz bocaladım özelliklede bez olayında 1 numara büyük geldi prematüre aldım oda sıkıyor gibi geldi e bebekten erkek bebekler için yenidoğan ıslak mendillerden almıştım içinden üçgen şeklinde birşey çıkmıştı ne işe yaradığını kestiremedim üzerinide okumadım ambalajın nedense her zmn okurum normalde herşeyin ambalajını meğer bez alırken bir kaza olmasın diye kamuflaj yapmışlar bende birkaç kez küçük hacetini kaza yaptıktan sonra idrak ettim sende ne durumlar kızlardan sonra biraz değişik rabbim sağlık sıhhat versin bütün doğan bebeklerimize inşallah sanırım doğurmayan yok yada çok az takip edemiyorum sayfayı kolaymı geçti nasıldı herşey yolundamı cnmCanim gozün aydinayni günde bebislerimizi kucagimiza almisiz. Girip okuyamadim . Simdi biraz bakabildim. Bende henuz hastanedeyim.
Ne guzel minik bir kizin var yaninda , masallah güclü cikti annesi gibi
Sezaryen acisi normal daha yeni , ben ilk dogumumda 20 gun oturamamistim cok dikisim vardi . Sen daha guclusun hizli toparlanirsin insallah
Tuvalete cikamadiysan ilac iste mutlaka , ben dün aksam aglayacaktim . Cok fena gaz sancisi oldu , ilac verdiler .
Benimde çok az geliyor hastanede veriyolar mama çıkıncada sma almayı düşünüyorumKızlar sezaryende süt gelmezse hangi mamadan alıp vereyim? Hastane çantasına koymaya gerek var mı?
Ben idrar yolu enfeksiyonu sebebiyle sürekli kullanıyorum maalesef inatçı geçmiyor bı turlu ,Bayanlar merhaba.Tam doğum üstü hastalandım boğazım enfeksiyon oldu.bu pazartesi sezeryana giriceğim için doktor toparlanmam için antibiyotik verdi.içicem ama tedirgin oluyorum.aranızda antibiyotik kullanan varmı hiç
Hangi antibiyotik acaba adı nedir.doktor bana aksef diye ilaç verdi.içeriğinde penisilin duyarlılığı olan doktora danışsın diyo.doktor sormadı baba ama duyarlılığın var dokunuyo penisilin bana o yüzden içmedim doğuma kaldı 6 gün iyileşmem lazımBen idrar yolu enfeksiyonu sebebiyle sürekli kullanıyorum maalesef inatçı geçmiyor bı turlu ,o tek kullanımlık tozlar falan ise yaramadıği için antibiyotik hap kullanıyorum çoğu zaman yazıyor doktor
Bana da doktorum doğur artık dediBu gün muaynem vardı ve benimkinin yine gelmeye niyeti yok nst dümdüz.doktor ilk kez elle muayne etti 2 3 cm açılma varmış şükür ama bebiş kanala inmemiş daha.uyarıcı muayne yaptım dedi ve bu gün çömelme hareketleri ,yürüyüş,ilişki ,ılık duş al dedi.doğumu tetikleyecek şeyler yap dedi açıkcası.muyneden sonra hafif ağrım var ama daha doğum ağrıları değil galiba...
Şu an kullanmıyorum ama bir kere çok fena kulak ve boğaz enfeksiyonu geçirdim. O dönemde kullandımBayanlar merhaba.Tam doğum üstü hastalandım boğazım enfeksiyon oldu.bu pazartesi sezeryana giriceğim için doktor toparlanmam için antibiyotik verdi.içicem ama tedirgin oluyorum.aranızda antibiyotik kullanan varmı hiç
Canım o Zaman mutlaka danış.. danışmadan içme. Son günlerimiz zaten. Bol sarımsak c vitamini al direnç vercek şeyler tüket insalalh iyilesirsin ateslenmezsen sıkıntı olmaz. Bana yazdıkları suprax sulcid o tarz yada muadilleriHangi antibiyotik acaba adı nedir.doktor bana aksef diye ilaç verdi.içeriğinde penisilin duyarlılığı olan doktora danışsın diyo.doktor sormadı baba ama duyarlılığın var dokunuyo penisilin bana o yüzden içmedim doğuma kaldı 6 gün iyileşmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?