2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Evet evet ben de erken gitmek istemiyorum hastanede saatlerce kalmak çok kötü olur sadece ilk olduğu için tecrübesizim ne zaman gidicem kestiremedim biraz daha bekleyelim bakalım şiddetlenecek mi
Benm ikinci olmasına rağmen 2 saat 5 dk bı olan sanciyi çektim evde .zaten şiddetlenir duramıyorum gidelim dersin .

Kızlar bel ağrısı ile başlayan bi doğum olabilirmi geçmek bilmedi 1 saattir

Gözünaydın olsun.Allah analı babalı büyütsün inşallah canım.

Kızlar bel ağrısı ile başlayan bi doğum olabilirmi geçmek bilmedi 1 saattir
Dr. Doğum sancısı gel gitli olur dedi. Sürekli olan agrıyı, sancıyı söyleyince. Benim bugün kontrol ve çatı muayenesi var. Senin ne zaman kontrol?
Son haftalar heyecan dorukta, belirti çıkacak mı diye

Canım yumuşamışsa açılmada olabilr harekt vs çömelme ile. Birde bazen alttan muayene ile rahim uyarilabilyr

Evet evet ben de erken gitmek istemiyorum hastanede saatlerce kalmak çok kötü olur sadece ilk olduğu için tecrübesizim ne zaman gidicem kestiremedim biraz daha bekleyelim bakalım şiddetlenecek mi
Sancın sıklaştı mı canım. Benimde bazen böyle sancım geliyor iki üç saat sonra sanki hiç sancımyokmuş gibi geçiyo hayırlısı olsun bakalım .

Dr. Doğum sancısı gel gitli olur dedi. Sürekli olan agrıyı, sancıyı söyleyince. Benim bugün kontrol ve çatı muayenesi var. Senin ne zaman kontrol?
Son haftalar heyecan dorukta, belirti çıkacak mı diye
Yarın benimde canım kontrol
Belim geçmiyor arada kasıklara vuruyor
İki gün önce jöle gibi yapışkan renksiz akıntı geldi nişan öyle gelirmiki

Yarın benimde canım kontrol
Belim geçmiyor arada kasıklara vuruyor
İki gün önce jöle gibi yapışkan renksiz akıntı geldi nişan öyle gelirmiki
Nişanı çok önemsemiyorlar, yarın gideceksen açılma var mı bakar belki. Ben de bugün su kaçağı olmuştu onu sorucam, azalmış mı. Sürprizlerle dolu oluyor artık son kontroller.

Nişanı çok önemsemiyorlar, yarın gideceksen açılma var mı bakar belki. Ben de bugün su kaçağı olmuştu onu sorucam, azalmış mı. Sürprizlerle dolu oluyor artık son kontroller.
Kesinlikle canım ne olacağı belli olmuyor, nişanmıydı onuda bilmiyorumki

Benım gunlerdır su gıbı akıntım vardı dun kendı gozlerımle gordm ultrasonda bebegın etrafındakı suyu gayet yerındeydı gelse bıle hemen azalma olmuyo demekkı haftada ıkı gıdınce ultrason uzmanı oldum artık bakınca ne nerede nasıl cok ıyı anlıyorm

İlk dogumumda uzun sürer diyorlar ama hiç öyle olmayabilir.
Benim ilk kızım sancı başladıktan 3 saat sonra doğdu.
Maşallah seninki baya hızlı olmuş tabi kişiden kişiye değişebilir genellikle uzun sürüyor benimkide uzun sürmüştü suni sancı olmasına rağmen. Yine de her bebek bir değil inşallah hemence olsun hepimizinki de

Sancın sıklaştı mı canım. Benimde bazen böyle sancım geliyor iki üç saat sonra sanki hiç sancımyokmuş gibi geçiyo hayırlısı olsun bakalım .
Yok hiç sıklaşmadı ama seyrekleşmedi de tam 10 dakikada bir gelip 40 sn civarı sürüyor ne oluyor anlamadım

Nasılsın canım şimdi
Aynıyım canım ya bi gelişme yok, geçseydi herhalde ben yanlış anladım derdim ama geçmedi aynı şekilde devam ediyor karnım da sabahtan beri taş gibi. Ama durabiliyorum yani ayakta işlerimi de halledebiliyorum beni rahatsız etmiyor

Bazı kişilerin ki bir iki gün surebiliyormus ya öyle bişey olabilir illaki sıklaşır veya tamamen geçer. Bizi de haberdar et Allah kolaylık versin

Ya devam arkası gelecek ya kesilecek canım
Allah kolaylık versin hepimize
Bende uzanıyorum şimdilik

Yok hiç sıklaşmadı ama seyrekleşmedi de tam 10 dakikada bir gelip 40 sn civarı sürüyor ne oluyor anlamadım
Canım benim de öyle başlamıştı .siklasir büyük ihtimal sabahtan akşama kadar vardı taa gc 5 dk ya düşmüştü .sıcak bı banyo yap uzun süre kal dusta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…