- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
Benm ikinci olmasına rağmen 2 saat 5 dk bı olan sanciyi çektim evde .Evet evet ben de erken gitmek istemiyorum hastanede saatlerce kalmak çok kötü olur sadece ilk olduğu için tecrübesizim ne zaman gidicem kestiremedim biraz daha bekleyelim bakalım şiddetlenecek mi
Gözünaydın olsun.Allah analı babalı büyütsün inşallah canım.
Gelip giden bı agriyda olabilir . Bnm hem belime hem kasigima ağrı vuruyordu ama kasılma da oluyordu .Kızlar bel ağrısı ile başlayan bi doğum olabilirmi geçmek bilmedi 1 saattir
Dr. Doğum sancısı gel gitli olur dedi. Sürekli olan agrıyı, sancıyı söyleyince. Benim bugün kontrol ve çatı muayenesi var. Senin ne zaman kontrol?Kızlar bel ağrısı ile başlayan bi doğum olabilirmi geçmek bilmedi 1 saattir
Canım yumuşamışsa açılmada olabilr harekt vs çömelme ile. Birde bazen alttan muayene ile rahim uyarilabilyrGünaydın kızlar. Yarın sezaryen günüm. Her ihtimale karşı devlete görüneyim dedim. Hala bir umut belki normal doğum olur diye bekliyorum 2 gündür. Ebe alttan muayene etti ve hafif yumuşama var açılma 1 cm bile değil dedi. Açılmaya bakarken canım çok yandı baya kurcaladı. Daha sonra net ye girdim hiç sancı çıkmadı.
Sancın sıklaştı mı canım. Benimde bazen böyle sancım geliyor iki üç saat sonra sanki hiç sancımyokmuş gibi geçiyo hayırlısı olsun bakalım .Evet evet ben de erken gitmek istemiyorum hastanede saatlerce kalmak çok kötü olur sadece ilk olduğu için tecrübesizim ne zaman gidicem kestiremedim biraz daha bekleyelim bakalım şiddetlenecek mi
Yarın benimde canım kontrolDr. Doğum sancısı gel gitli olur dedi. Sürekli olan agrıyı, sancıyı söyleyince. Benim bugün kontrol ve çatı muayenesi var. Senin ne zaman kontrol?
Son haftalar heyecan dorukta, belirti çıkacak mı diye
Nişanı çok önemsemiyorlar, yarın gideceksen açılma var mı bakar belki. Ben de bugün su kaçağı olmuştu onu sorucam, azalmış mı. Sürprizlerle dolu oluyor artık son kontroller.Yarın benimde canım kontrol
Belim geçmiyor arada kasıklara vuruyor
İki gün önce jöle gibi yapışkan renksiz akıntı geldi nişan öyle gelirmiki
Kesinlikle canım ne olacağı belli olmuyor, nişanmıydı onuda bilmiyorumkiNişanı çok önemsemiyorlar, yarın gideceksen açılma var mı bakar belki. Ben de bugün su kaçağı olmuştu onu sorucam, azalmış mı. Sürprizlerle dolu oluyor artık son kontroller.
Benım gunlerdır su gıbı akıntım vardı dun kendı gozlerımle gordm ultrasonda bebegın etrafındakı suyu gayet yerındeydı gelse bıle hemen azalma olmuyo demekkı haftada ıkı gıdınce ultrason uzmanı oldum artık bakınca ne nerede nasıl cok ıyı anlıyormNişanı çok önemsemiyorlar, yarın gideceksen açılma var mı bakar belki. Ben de bugün su kaçağı olmuştu onu sorucam, azalmış mı. Sürprizlerle dolu oluyor artık son kontroller.
Maşallah seninki baya hızlı olmuşİlk dogumumda uzun sürer diyorlar ama hiç öyle olmayabilir.
Benim ilk kızım sancı başladıktan 3 saat sonra doğdu.
Yok hiç sıklaşmadı ama seyrekleşmedi de tam 10 dakikada bir gelip 40 sn civarı sürüyor ne oluyor anlamadımSancın sıklaştı mı canım. Benimde bazen böyle sancım geliyor iki üç saat sonra sanki hiç sancımyokmuş gibi geçiyo hayırlısı olsun bakalım .
Evet ya artık duramıyorum demeyi beklicem herhaldeBenm ikinci olmasına rağmen 2 saat 5 dk bı olan sanciyi çektim evde .zaten şiddetlenir duramıyorum gidelim dersin .
Nasılsın canım şimdiEvet ya artık duramıyorum demeyi beklicem herhalde
Aynıyım canım ya bi gelişme yok, geçseydi herhalde ben yanlış anladım derdim ama geçmedi aynı şekilde devam ediyorNasılsın canım şimdi
Bazı kişilerin ki bir iki gün surebiliyormus ya öyle bişey olabilir illaki sıklaşır veya tamamen geçer. Bizi de haberdar et Allah kolaylık versinAynıyım canım ya bi gelişme yok, geçseydi herhalde ben yanlış anladım derdim ama geçmedi aynı şekilde devam ediyorkarnım da sabahtan beri taş gibi. Ama durabiliyorum yani ayakta işlerimi de halledebiliyorum beni rahatsız etmiyor
Ya devam arkası gelecek ya kesilecek canımAynıyım canım ya bi gelişme yok, geçseydi herhalde ben yanlış anladım derdim ama geçmedi aynı şekilde devam ediyorkarnım da sabahtan beri taş gibi. Ama durabiliyorum yani ayakta işlerimi de halledebiliyorum beni rahatsız etmiyor
Allah yardımcın olsun canım inşeallah bi avazda alırsın bebişini kucağına. benim ilk doğumum da sancım 24 saat sürmüştü.Yok hiç sıklaşmadı ama seyrekleşmedi de tam 10 dakikada bir gelip 40 sn civarı sürüyor ne oluyor a
Canım benim de öyle başlamıştı .siklasir büyük ihtimal sabahtan akşama kadar vardı taa gc 5 dk ya düşmüştü .sıcak bı banyo yap uzun süre kal dustaYok hiç sıklaşmadı ama seyrekleşmedi de tam 10 dakikada bir gelip 40 sn civarı sürüyor ne oluyor anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?