2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Günaydın kızlarr kontrolden çıktım şimdi parmak ucu kadar açılman var dedi doktor şükür dedim ya en azından bir haftada biraz ilerleme katetmişiz bebeğin başı kanala girmiş ve nst yine dümdüz sancısız çıktı haftaya pazartesi görüşelim o gün de olmazsa artık 16 mart çarşamba alırız daha fazla bekleyemeyiz dedi bana kalsa o kadar bile sabrım yok ama napalım keyifçi kızım ne isterse o
Benden haberler böyle şaka maka grupta günü geçip de doğuramayan bi ben kaldım

Yaaa Chivascıımm sende mi doğurdun tatlıımm gözün aydın Allah analı babalı büyütsün .
darısı gelmeyen oğluşuma

Son düzenleme:
Günaydın kızlar..Dünya kadınlar günümüz kutlu olsun.
Kızlar doğumdan sonra birden kg verenler oldumu?60la hamile kalıp 68le girdim doğuma.Bugun 21.gün şuan 61.5kg olmuşum.Bu kadarı normal mi.
Canim herhalde zirve benimdir. 96 kg ile hamile kaldim 103’ile doguma girdim 1 hafta sonra 96’idim yine. 22 gunde 15 kg verdim 88 kg oldum cok mutluyum tuy gibi hafifledim resmen

Ayy sen doğurdun gittin bizi koydun buralarda biz hala gün sayıyoruz. Sancı mi geldi ne oldu onun derdindeyiz

Bende varım yanlız hissetme kendini

Bu gün muaynem vardı ve benimkinin yine gelmeye niyeti yok nst dümdüz.doktor ilk kez elle muayne etti 2 3 cm açılma varmış şükür ama bebiş kanala inmemiş daha.uyarıcı muayne yaptım dedi ve bu gün çömelme hareketleri ,yürüyüş,ilişki ,ılık duş al dedi.doğumu tetikleyecek şeyler yap dedi açıkcası.muyneden sonra hafif ağrım var ama daha doğum ağrıları değil galiba...

Canim herhalde zirve benimdir. 96 kg ile hamile kaldim 103’ile doguma girdim 1 hafta sonra 96’idim yine. 22 gunde 15 kg verdim 88 kg oldum cok mutluyum tuy gibi hafifledim resmen
Oyy maşallah canım sana.Ben de birden kuculdum bi garip geldi şuan hiç doğum yapmamış gibiyim.Hafif bi sezeryan göbeğim kaldı.

Bende varım yanlız hissetme kendini
Yaa biz niye böyle olduk
Ben de hafif ağrı hissediyorum ama geçen haftaki çatı muayenesinden sonra da bu olmuştu sonra geçmişti tabi belli olmaz sen yine takipte kal

Maşallah kuzum,bende yüksek kiloda hamile kaldım ama hic ödemim yok, sende ödem var mıydı? Benim son haftalarim hala alyansimi falan takiyorum 0 ödem.

Oyy maşallah canım sana.Ben de birden kuculdum bi garip geldi şuan hiç doğum yapmamış gibiyim.Hafif bi sezeryan göbeğim kaldı.
Aynen benim zaten gobek vardi sezeryan gobegi olarak adlandirilir artik
Elim yuzum en onemlisi burnumun şişligi indi ve nefes almaya basladim cok rahatladim iyiki dogurmusim dedim

Maşallah kuzum,bende yüksek kiloda hamile kaldım ama hic ödemim yok, sende ödem var mıydı? Benim son haftalarim hala alyansimi falan takiyorum 0 ödem.
Tabi canim hemde ne ödem, ayakkabilar olmuyordu. Yuzuk hic takamadim, burnum davul gibi oldu nefes alamiyordum. Ellerim şişti oyle el ayalarim sanki oyuklasti gibiydi

Kizlar gaz sancimiz vardi dun gece ne yapacagimizi bilemedim, şıp diye uyuyan cocuk yine uyuyo 2 dk sonra basliyo aglamaya. Aci elma yagi siparis ettim ayaklarina masaj yapicam. Rezene tuketiyorum ona ragmen benimde gazim var dikkat etmeme ragmen yani

Seninkini doğunca doğru anasınıfına verirsin artık

Yaaa Chivascıımm sende mi doğurdun tatlıımm gözün aydın Allah analı babalı büyütsün .
darısı gelmeyen oğluşuma
Evett 3 günlük olduk bile .bı anda gelmeye niyetleniyolar . Bnde hiç dogmicak sandım şimdi sanki dogurali haftalar olmuş gbi .yakın zamanda sağlıklı bı şekilde gelir senin oglusunda inşallah

Ayy sen doğurdun gittin bizi koydun buralarda biz hala gün sayıyoruz. Sancı mi geldi ne oldu onun derdindeyiz
Ben tam geliyorum biseyler yazcam bı yerlerden viyak viyak ses geliyor hmn ay çok heyecanlı zamanlar o günler de sanki üzerinden haftalar geçmiş gbi geliyor bana .

Ben tam geliyorum biseyler yazcam bı yerlerden viyak viyak ses geliyor hmn ay çok heyecanlı zamanlar o günler de sanki üzerinden haftalar geçmiş gbi geliyor bana .
Öyle aynen kurtuldun ya artık zamanda geçer anlamazsın çabucak büyüyorlar darısı da bize

eğer yanınıza 2-3 farklı kıyafet alırsanız hem siz hem bebeğiniz için değiştirmenize müsaade eder sanırım. biz hep aynı kıyafetle çekildik
Canım çok çok teşekkür ederim bilgiler için
Ne güzel harika bir doğum olmuş
Rabbim hepimize güzelliklerle anacağı bi doğum nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…