- 28 Mart 2021
- 596
- 590
- 53
- 29
Yaaa Chivascıımm sende mi doğurdun tatlıımmGünaydın kizlar
İki gündür okuyodum ama yazmaya bı turlu fırsatım olmadısürekli ama sürekli emisme halindeyiz .iki saatte bı olsa öpüp de başıma koyucam .
Dogum cumartesi sabah beste olduğu için aynı gün akşam dörtte taburcu ettiler bizi .3450 olarak taburcu ol.ustu 50 Gr ödem gitmişti .dün doktir kontrolü vardı 3400 Gr düşmüş .sadece 100 Gr ödem gitmis gayet iyi dedi doktor. Hastaneden çıkarken sarılık değeri 3.6 idi .kontrolde kan alma gereği duymadi rengini sarı bulmuyirum gayet iyi dedi .dün o kadar sık emzirdim ki biri görse aç bu çocuk der başımın etini yerdiama değil emdikce baya süt indi göğsüme .hatta 2. Günden maalesef süt bezesi oluştu gogsumde .bugün büyük ihtimal lesitin alıp icicem .kızımda mastit olmuştum bunda olmk istemiyorum .göğüs ucum hassas ama bu sefer yara olmadı çok şükür gümüş kapak sayesinde .
İki gün annem ve kardeşim vardı yanımda .annem hicbisey elini surmuyordukardeşimi de 5 aylık bebeği var elinden geleni yapiyordu ama kızı da hiç durmuyor yer yadirgiyordu .dün hepsini evleri e gönderdim .eşimle biz bakicaz. Kalabalık olunca herşey daha zor oluyor . Bizden haberler böyle .doğurmayalar hmn dogurun madalyonun bu tarafı zor olsa da çok güzel mis kokulu
Canim herhalde zirve benimdir. 96 kg ile hamile kaldim 103’ile doguma girdim 1 hafta sonra 96’idim yine. 22 gunde 15 kg verdim 88 kg oldum cok mutluyum tuy gibi hafifledim resmenGünaydın kızlar..Dünya kadınlar günümüz kutlu olsun.
Kızlar doğumdan sonra birden kg verenler oldumu?60la hamile kalıp 68le girdim doğuma.Bugun 21.gün şuan 61.5kg olmuşum.Bu kadarı normal mi.
Ayy sen doğurdun gittin bizi koydun buralarda biz hala gün sayıyoruz. Sancı mi geldi ne oldu onun derdindeyizGünaydın kizlar
İki gündür okuyodum ama yazmaya bı turlu fırsatım olmadısürekli ama sürekli emisme halindeyiz .iki saatte bı olsa öpüp de başıma koyucam .
Dogum cumartesi sabah beste olduğu için aynı gün akşam dörtte taburcu ettiler bizi .3450 olarak taburcu ol.ustu 50 Gr ödem gitmişti .dün doktir kontrolü vardı 3400 Gr düşmüş .sadece 100 Gr ödem gitmis gayet iyi dedi doktor. Hastaneden çıkarken sarılık değeri 3.6 idi .kontrolde kan alma gereği duymadi rengini sarı bulmuyirum gayet iyi dedi .dün o kadar sık emzirdim ki biri görse aç bu çocuk der başımın etini yerdiama değil emdikce baya süt indi göğsüme .hatta 2. Günden maalesef süt bezesi oluştu gogsumde .bugün büyük ihtimal lesitin alıp icicem .kızımda mastit olmuştum bunda olmk istemiyorum .göğüs ucum hassas ama bu sefer yara olmadı çok şükür gümüş kapak sayesinde .
İki gün annem ve kardeşim vardı yanımda .annem hicbisey elini surmuyordukardeşimi de 5 aylık bebeği var elinden geleni yapiyordu ama kızı da hiç durmuyor yer yadirgiyordu .dün hepsini evleri e gönderdim .eşimle biz bakicaz. Kalabalık olunca herşey daha zor oluyor . Bizden haberler böyle .doğurmayalar hmn dogurun madalyonun bu tarafı zor olsa da çok güzel mis kokulu
Bende varım yanlız hissetme kendiniGünaydın kızlarr kontrolden çıktım şimdi parmak ucu kadar açılman var dedi doktor şükür dedim ya en azından bir haftada biraz ilerleme katetmişizbebeğin başı kanala girmiş ve nst yine dümdüz sancısız çıktı haftaya pazartesi görüşelim o gün de olmazsa artık 16 mart çarşamba alırız daha fazla bekleyemeyiz dedi bana kalsa o kadar bile sabrım yok ama napalım keyifçi kızım ne isterse o
Benden haberler böyle şaka maka grupta günü geçip de doğuramayan bi ben kaldım
Oyy maşallah canım sana.Ben de birden kuculdum bi garip geldi şuan hiç doğum yapmamış gibiyim.Hafif bi sezeryan göbeğim kaldı.Canim herhalde zirve benimdir. 96 kg ile hamile kaldim 103’ile doguma girdim 1 hafta sonra 96’idim yine. 22 gunde 15 kg verdim 88 kg oldum cok mutluyum tuy gibi hafifledim resmen
Yaa biz niye böyle oldukBende varım yanlız hissetme kendini
Ben de hafif ağrı hissediyorum ama geçen haftaki çatı muayenesinden sonra da bu olmuştu sonra geçmişti tabi belli olmaz sen yine takipte kalBu gün muaynem vardı ve benimkinin yine gelmeye niyeti yok nst dümdüz.doktor ilk kez elle muayne etti 2 3 cm açılma varmış şükür ama bebiş kanala inmemiş daha.uyarıcı muayne yaptım dedi ve bu gün çömelme hareketleri ,yürüyüş,ilişki ,ılık duş al dedi.doğumu tetikleyecek şeyler yap dedi açıkcası.muyneden sonra hafif ağrım var ama daha doğum ağrıları değil galiba...
Maşallah kuzum,bende yüksek kiloda hamile kaldım ama hic ödemim yok, sende ödem var mıydı? Benim son haftalarim hala alyansimi falan takiyorum 0 ödem.Canim herhalde zirve benimdir. 96 kg ile hamile kaldim 103’ile doguma girdim 1 hafta sonra 96’idim yine. 22 gunde 15 kg verdim 88 kg oldum cok mutluyum tuy gibi hafifledim resmen
Aynen benim zaten gobek vardi sezeryan gobegi olarak adlandirilir artikOyy maşallah canım sana.Ben de birden kuculdum bi garip geldi şuan hiç doğum yapmamış gibiyim.Hafif bi sezeryan göbeğim kaldı.
Tabi canim hemde ne ödem, ayakkabilar olmuyordu. Yuzuk hic takamadim, burnum davul gibi oldu nefes alamiyordum. Ellerim şişti oyle el ayalarim sanki oyuklasti gibiydiMaşallah kuzum,bende yüksek kiloda hamile kaldım ama hic ödemim yok, sende ödem var mıydı? Benim son haftalarim hala alyansimi falan takiyorum 0 ödem.
Seninkini doğunca doğru anasınıfına verirsin artıkGünaydın kızlarr kontrolden çıktım şimdi parmak ucu kadar açılman var dedi doktor şükür dedim ya en azından bir haftada biraz ilerleme katetmişizbebeğin başı kanala girmiş ve nst yine dümdüz sancısız çıktı haftaya pazartesi görüşelim o gün de olmazsa artık 16 mart çarşamba alırız daha fazla bekleyemeyiz dedi bana kalsa o kadar bile sabrım yok ama napalım keyifçi kızım ne isterse o
Benden haberler böyle şaka maka grupta günü geçip de doğuramayan bi ben kaldım
EvettYaaa Chivascıımm sende mi doğurdun tatlıımmgözün aydın Allah analı babalı büyütsün .
darısı gelmeyen oğluşuma
Ben tam geliyorum biseyler yazcam bı yerlerden viyak viyak ses geliyor hmnAyy sen doğurdun gittin bizi koydun buralarda biz hala gün sayıyoruz. Sancı mi geldi ne oldu onun derdindeyiz
Ayy inşallahhEvett3 günlük olduk bile .bı anda gelmeye niyetleniyolar . Bnde hiç dogmicak sandım şimdi sanki dogurali haftalar olmuş gbi .yakın zamanda sağlıklı bı şekilde gelir senin oglusunda inşallah
Ahahaha bu gidişle öyle olacakSeninkini doğunca doğru anasınıfına verirsin artık
Öyle aynen kurtuldun ya artık zamanda geçer anlamazsın çabucak büyüyorlar darısı da bizeBen tam geliyorum biseyler yazcam bı yerlerden viyak viyak ses geliyor hmnay çok heyecanlı zamanlar o günler de sanki üzerinden haftalar geçmiş gbi geliyor bana .
tabi sormak istediklerinizi sorabilirsiniz. inşallah hayırlısıyla sağlıkla gönlünüze göre olur bu doğum da.
gece 4.20 de doğum yaptığım için fotoğrafçı yoktu doğumda ancak mesai saatleri içerisinde olursa geliyomuş. gündüz geldi odada çekim yaptık sadece fotoğraflar 10 gün sonra dedi nasıl oldu bende bilmiyorumçok profesyonel bi çekim değil kostüm değişikliği vs yok ama güzel hatıra kalıyor 13 fotoğraflık albüm olacak. süsleme de şöyle kapıyı süslüyor annenin yatağına ve bebek beşiğine cibinlik takıyor. lohusa şerbeti ikramı da oldu tadı biraz değişik bişey ilk defa içtim
Canım çok çok teşekkür ederim bilgiler içineğer yanınıza 2-3 farklı kıyafet alırsanız hem siz hem bebeğiniz için değiştirmenize müsaade eder sanırım. biz hep aynı kıyafetle çekildik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?