Canım bizim bebiş 4 Mart günü geldi yazamadım o sabah baya bi kanamayla hastaneye gittim acil sezeryana aldılar zaten bebek kanala girmemişti birde kilolu diye doktorum sezeryanı önermişti çok şükür ama ikimizde iyiyiz Çınar bey 4100 gr 53 cm doğdu iki gün hastanede kaldık şimdi evdeyiz öyle alışma sürecindeCanım canımm geldi mi bebiiş seninn
Gözün aydın.Kucagina bebegini alan annisler hayirli olsunkucagina heyecanla almayi bekleyen annislerde az daha sabir sonu cok guzel özellikle ilk gebelikse benim kizim su an inanilmaz kiskaniyor kardesini epey, stres oluyorum bu yuzden ama umarim en kisa zamanda gececek bu da su an wcden yaziyorum sizlere o kadar nefes alamiyorum yani benim icin yazdigimi gorup dualar eden herkese cok tesekkurler. Spinal anestezi ile dogum oldu o anlar cok cok guzeldi bebegin ilk cikis fotolari var devlet hastanesi olmasina ragmen doktorum kendi fotocusuna cektirip o ozel anlari bana gonderdi. Kizimda özel hastanede genel anestezi olmustum ve hic mutlu etmemislerdi beni bu defa icimde. Hep hersey guzel olucak diye geciyordu oyle de oldu cok sukur. Oglum 04.03.2022 de 3110 gram 51 cm dogdu tam 38+0 di haftamiz. Cok sukur ikimizde iyiyiz diger agrilarda zamanla gecicek yeterki saglik olsun.
Maaşallah bebişineCanım bizim bebiş 4 Mart günü geldi yazamadım o sabah baya bi kanamayla hastaneye gittim acil sezeryana aldılar zaten bebek kanala girmemişti birde kilolu diye doktorum sezeryanı önermişti çok şükür ama ikimizde iyiyiz Çınar bey 4100 gr 53 cm doğdu iki gün hastanede kaldık şimdi evdeyiz öyle alışma sürecindebu arada doğum yapan tüm arkadaşları tebrik ediyorum doğum yapacak olan arkadaşlara da rabbim en kolay şekilde yapmayı nasip etsin
40+3de doğum yaptım son iki haftada bianda kilo aldı bende anlamadım ama şimdi tabi verdiği için 3750 falanMaaşallah bebişinekaç haftalık Doğum yaptın ne güzel kilo almış Rabbim hayırlı evlat eylesin
Beni de 37+6 da Perşembe günü saat 11 de çağırdı doktorum heyecan stres sardı beni hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallahBu cuma günü üçümüz de sezeryan oluyoruz o zamanben 37+6 da olmus olucam kizlar korkmayin sağlikla gelsin bebişlerrr
Nst çekildi alttan muayene ettiler bı sıkıntı çıkmadı doktorumu aradılar parol alsın bol bol dinlensin demiş şimdilik iyiyim sezeryan gününü bekler inşallah benim cadıNasıl oldun canım
Öncelikle gözünüz aydın allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. Hangi devlet hastanesi bu acaba.Kucagina bebegini alan annisler hayirli olsunkucagina heyecanla almayi bekleyen annislerde az daha sabir sonu cok guzel özellikle ilk gebelikse benim kizim su an inanilmaz kiskaniyor kardesini epey, stres oluyorum bu yuzden ama umarim en kisa zamanda gececek bu da su an wcden yaziyorum sizlere o kadar nefes alamiyorum yani benim icin yazdigimi gorup dualar eden herkese cok tesekkurler. Spinal anestezi ile dogum oldu o anlar cok cok guzeldi bebegin ilk cikis fotolari var devlet hastanesi olmasina ragmen doktorum kendi fotocusuna cektirip o ozel anlari bana gonderdi. Kizimda özel hastanede genel anestezi olmustum ve hic mutlu etmemislerdi beni bu defa icimde. Hep hersey guzel olucak diye geciyordu oyle de oldu cok sukur. Oglum 04.03.2022 de 3110 gram 51 cm dogdu tam 38+0 di haftamiz. Cok sukur ikimizde iyiyiz diger agrilarda zamanla gecicek yeterki saglik olsun.
Bende haziran annesi olarak sizi sıkı takip ediyorum arada yazıyorum.elbette ki zor ama dayanılmayacak gibi değil mucizesi bambaskadaha güzelleri size nasip olsun sağlıkla kucağınıza alın
amin inşallah teşekkürler:)
istanbul adatıp hastanesi dr nihan özdemir
amin çok teşekkür ederim sizde sağlıkla kucağınıza alınBende haziran annesi olarak sizi sıkı takip ediyorum arada yazıyorum.
Bende ada tıp hastanesine gidiyorum. Aysel hamımın hastasiyim. Randevu bulamayınca nihan hanıma gidiyorum. Yani aslında ikisine de takipliyim ama doğumu aysel hanımda yapacağım kısmetse
Doğum hikayenizi okudum. Memnun kalmanıza çok çok sevindim. Tekrar gözünüz aydın olsun sağlıkla huzurla büyütün inşallah
Evet şenay hanımı biliyorum. Geçen hafta bi erken doğum riski ile 1 gecelik bir yatış oldu tanıştım çoğuyla. Ekip gerçekten harika. Ben ta tedavi için başlamıştım oraya. Çok oldu yani. Aboneyim hastaneyeamin çok teşekkür ederim sizde sağlıkla kucağınıza alın
ebe hanım da tekrar hamile olsam ya nihan hocaya yada aysel hocaya gelirim demişti. aysel hanımı da duydum ama hiç gitmedim zaten ben bu hastaneye 32. haftada başladım. doğumdan genel olarak çok memnun kaldım ilgi alaka hijyen üst düzeydi. benim ebem şenaydı tatlı dilli ilgili biri
Bebek makat duruyor, kilosu 3500 üzerinde, benim geçen seneden daha yeni sezeryan dikişlerim var tüm etkenleri göz önüne alinca 38i geçmeyelim dedi 38 dolmuş sayılıyor 1 gün eksikle. zaten rahim açılma başlamış o güne kadar tutmaya çalışıyoruzNeden bu kadar erken bebeği aliyorlar?
Sağlıkla ilgili bir sorun mu var?
Benim de olmuştu. Simdi daha iyi.Gogus ucu catlamasina ne iyi gelir kizlar. Cok kotu oldu goguslerim kanamaya basladilar artikk bana yardim lutfen
tabi sormak istediklerinizi sorabilirsiniz. inşallah hayırlısıyla sağlıkla gönlünüze göre olur bu doğum da.Evet şenay hanımı biliyorum. Geçen hafta bi erken doğum riski ile 1 gecelik bir yatış oldu tanıştım çoğuyla. Ekip gerçekten harika. Ben ta tedavi için başlamıştım oraya. Çok oldu yani. Aboneyim hastaneyeve genel olarak her şeyinden çok memnunum. Zaten otel konforunda hastane hizmeti veriyolar.
Benim 1. Sezeryan 2. Ssvd (sezeryan sonrası normal doğum) bu da 3. Yine normal olmasını Rabbimden niyaz ediyorum. Tabii sağlıkla zamanında inşallah
Bi de hastanenin fotoğrafçısı geldi mi doğuma? Doğum paketine dahil diye biliyorum ben. Artı oda süsleme lohusa şerbeti falan bayağı bir şeyler var diye duydum ama doğum paketini daha konuşmadım. Müsait olduğunuzda biraz yazar mısınız
Cok tesekkur ederim. Ben vanda ikamet ediyorum eş görevinden dolayi buradaki bölge hastanesinde doğum yaptımÖncelikle gözünüz aydın allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. Hangi devlet hastanesi bu acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?