2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Canım canımm geldi mi bebiiş seninn
Canım bizim bebiş 4 Mart günü geldi yazamadım o sabah baya bi kanamayla hastaneye gittim acil sezeryana aldılar zaten bebek kanala girmemişti birde kilolu diye doktorum sezeryanı önermişti çok şükür ama ikimizde iyiyiz Çınar bey 4100 gr 53 cm doğdu iki gün hastanede kaldık şimdi evdeyiz öyle alışma sürecinde bu arada doğum yapan tüm arkadaşları tebrik ediyorum doğum yapacak olan arkadaşlara da rabbim en kolay şekilde yapmayı nasip etsin

Gözün aydın. Darısı bekleyenlerin başına sağlıkla gelsin yavrularımız inşeallah

Maaşallah bebişine kaç haftalık Doğum yaptın ne güzel kilo almış Rabbim hayırlı evlat eylesin

Maaşallah bebişine kaç haftalık Doğum yaptın ne güzel kilo almış Rabbim hayırlı evlat eylesin
40+3de doğum yaptım son iki haftada bianda kilo aldı bende anlamadım ama şimdi tabi verdiği için 3750 falan amin rabbim tüm çocuklarımızı hayırlı evlat eylesin

Bu cuma günü üçümüz de sezeryan oluyoruz o zaman ben 37+6 da olmus olucam kizlar korkmayin sağlikla gelsin bebişlerrr
Beni de 37+6 da Perşembe günü saat 11 de çağırdı doktorum heyecan stres sardı beni hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah

Öncelikle gözünüz aydın allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. Hangi devlet hastanesi bu acaba.

elbette ki zor ama dayanılmayacak gibi değil mucizesi bambaska daha güzelleri size nasip olsun sağlıkla kucağınıza alın

amin inşallah teşekkürler:)
istanbul adatıp hastanesi dr nihan özdemir
Bende haziran annesi olarak sizi sıkı takip ediyorum arada yazıyorum.
Bende ada tıp hastanesine gidiyorum. Aysel hamımın hastasiyim. Randevu bulamayınca nihan hanıma gidiyorum. Yani aslında ikisine de takipliyim ama doğumu aysel hanımda yapacağım kısmetse
Doğum hikayenizi okudum. Memnun kalmanıza çok çok sevindim. Tekrar gözünüz aydın olsun sağlıkla huzurla büyütün inşallah

amin çok teşekkür ederim sizde sağlıkla kucağınıza alın
ebe hanım da tekrar hamile olsam ya nihan hocaya yada aysel hocaya gelirim demişti. aysel hanımı da duydum ama hiç gitmedim zaten ben bu hastaneye 32. haftada başladım. doğumdan genel olarak çok memnun kaldım ilgi alaka hijyen üst düzeydi. benim ebem şenaydı tatlı dilli ilgili biri

Evet şenay hanımı biliyorum. Geçen hafta bi erken doğum riski ile 1 gecelik bir yatış oldu tanıştım çoğuyla. Ekip gerçekten harika. Ben ta tedavi için başlamıştım oraya. Çok oldu yani. Aboneyim hastaneye ve genel olarak her şeyinden çok memnunum. Zaten otel konforunda hastane hizmeti veriyolar.
Benim 1. Sezeryan 2. Ssvd (sezeryan sonrası normal doğum) bu da 3. Yine normal olmasını Rabbimden niyaz ediyorum. Tabii sağlıkla zamanında inşallah
Bi de hastanenin fotoğrafçısı geldi mi doğuma? Doğum paketine dahil diye biliyorum ben. Artı oda süsleme lohusa şerbeti falan bayağı bir şeyler var diye duydum ama doğum paketini daha konuşmadım. Müsait olduğunuzda biraz yazar mısınız

Neden bu kadar erken bebeği aliyorlar?
Sağlıkla ilgili bir sorun mu var?
Bebek makat duruyor, kilosu 3500 üzerinde, benim geçen seneden daha yeni sezeryan dikişlerim var tüm etkenleri göz önüne alinca 38i geçmeyelim dedi 38 dolmuş sayılıyor 1 gün eksikle. zaten rahim açılma başlamış o güne kadar tutmaya çalışıyoruz

Gogus ucu catlamasina ne iyi gelir kizlar. Cok kotu oldu goguslerim kanamaya basladilar artikk bana yardim lutfen

Gogus ucu catlamasina ne iyi gelir kizlar. Cok kotu oldu goguslerim kanamaya basladilar artikk bana yardim lutfen
Benim de olmuştu. Simdi daha iyi.
Lansinoh krem ve hicbiryere temas etmesin diye göğüs ucu kullandım emzirdikten sonra.
Birde kenarına donut taktım. Oda böyle yuvarlak yüzük gibi. Atlete temas etmesin diye.
Emzirdikce geçiyor. Ama inan dudaklarımı cigneye cigneye acı çektim.

tabi sormak istediklerinizi sorabilirsiniz. inşallah hayırlısıyla sağlıkla gönlünüze göre olur bu doğum da.
gece 4.20 de doğum yaptığım için fotoğrafçı yoktu doğumda ancak mesai saatleri içerisinde olursa geliyomuş. gündüz geldi odada çekim yaptık sadece fotoğraflar 10 gün sonra dedi nasıl oldu bende bilmiyorum çok profesyonel bi çekim değil kostüm değişikliği vs yok ama güzel hatıra kalıyor 13 fotoğraflık albüm olacak. süsleme de şöyle kapıyı süslüyor annenin yatağına ve bebek beşiğine cibinlik takıyor. lohusa şerbeti ikramı da oldu tadı biraz değişik bişey ilk defa içtim

eğer yanınıza 2-3 farklı kıyafet alırsanız hem siz hem bebeğiniz için değiştirmenize müsaade eder sanırım. biz hep aynı kıyafetle çekildik

Günaydın kizlar
İki gündür okuyodum ama yazmaya bı turlu fırsatım olmadı sürekli ama sürekli emisme halindeyiz .iki saatte bı olsa öpüp de başıma koyucam .
Dogum cumartesi sabah beste olduğu için aynı gün akşam dörtte taburcu ettiler bizi .3450 olarak taburcu ol.ustu 50 Gr ödem gitmişti .dün doktir kontrolü vardı 3400 Gr düşmüş .sadece 100 Gr ödem gitmis gayet iyi dedi doktor. Hastaneden çıkarken sarılık değeri 3.6 idi .kontrolde kan alma gereği duymadi rengini sarı bulmuyirum gayet iyi dedi .dün o kadar sık emzirdim ki biri görse aç bu çocuk der başımın etini yerdi ama değil emdikce baya süt indi göğsüme .hatta 2. Günden maalesef süt bezesi oluştu gogsumde .bugün büyük ihtimal lesitin alıp icicem .kızımda mastit olmuştum bunda olmk istemiyorum .göğüs ucum hassas ama bu sefer yara olmadı çok şükür gümüş kapak sayesinde .
İki gün annem ve kardeşim vardı yanımda .annem hicbisey elini surmuyordu kardeşimi de 5 aylık bebeği var elinden geleni yapiyordu ama kızı da hiç durmuyor yer yadirgiyordu .dün hepsini evleri e gönderdim .eşimle biz bakicaz. Kalabalık olunca herşey daha zor oluyor . Bizden haberler böyle .doğurmayalar hmn dogurun madalyonun bu tarafı zor olsa da çok güzel mis kokulu

Bunun dışında hamilelik takvimim bitti ama ben bitmedim hala doğuramadım. Bugün itibariyle 40. Haftaya girdim ama tık yok. Bebek kilo almaya devam ediyo ve çıkmaya niyeti yok gibi yarın son kontrole gidicez 10 mart perşembe için de sezo hakkında saat vs verir sanırım artık doktor. Dün kontrole gittik aslında. Nst de sancı çıktı ama benim hissettiğim bişey yoktu. Elle muayene etti doktorum. Yumuşama var ama açılma yok dedi. Sonra eve gelince elle muayeneden kaynaklı lekelenmelerim oldu 2 kere yani bence nişan değildi muayene kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Çünkü sonrasında herhangi bir sancı vs olmadı. İşte böyle. Herşey nasip kısmet. Bir yanım buruk normal doğsun istiyodum, hayallerim vardı. Eşim doğuma girecekti vs ama kısmet böyleymiş demek ki. Ama sanırım öncesinde suni sancı denicez doktorum istersen deneriz dedi. Ama sonunda nolur bilmiyorum. Baya bi uzun yazdım. Hakkımızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…