- 11 Ocak 2017
- 4.519
- 6.962
- 158
- 27
Biri ilişki olsun diyo biri artık olmasın diyo bu doktorların da ne dediği belli değil anacimBana da doktorum doğur artık dedibiraz panik oldum. Açılma var mı yok mu onu da bilmiyorum. Cinsel ilişkiyi önerdi ama benim yanımda kocam yok deyince perina masajını gösterdi. Her gün yapabildiğin kadar yap dedi. Bolca squat ve yürüyüş. YouTube da videolar buldum birazdan onları yapacağım
Hafif ateş basması oluyor.danışıp içicem artık sağol..Canım o Zaman mutlaka danış.. danışmadan içme. Son günlerimiz zaten. Bol sarımsak c vitamini al direnç vercek şeyler tüket insalalh iyilesirsin ateslenmezsen sıkıntı olmaz. Bana yazdıkları suprax sulcid o tarz yada muadilleri
Adı neydi ilacın acabaŞu an kullanmıyorum ama bir kere çok fena kulak ve boğaz enfeksiyonu geçirdim. O dönemde kullandım
Sistemden bakıp söyleyim yanlışlık olmasınAdı neydi ilacın acaba
Doğumu hızlandıran değil de doğumda açılmayı kolaylaştıran, kasları yumusatan diyebiliriz sanırım etkilerine, squat yürüyüş perine masajı cinsel ilişki hurma ananas kivi ahududu yaprağı çayı YouTube activation labor videosu egzersiz yani bol bol ve merdiven çıkma.. araştırdığım kadarıyla bunlar , başladım yapmaya bendeDoğum yapan annişler doğumunuzu ne hızlandırdı acaba ? Neler yaptınız da açılmalarınız arttı ?
Evet siz beni anladınızDoğumu hızlandıran değil de doğumda açılmayı kolaylaştıran, kasları yumusatan diyebiliriz sanırım etkilerine, squat yürüyüş perine masajı cinsel ilişki hurma ananas kivi ahududu yaprağı çayı YouTube activation labor videosu egzersiz yani bol bol ve merdiven çıkma.. araştırdığım kadarıyla bunlar , başladım yapmaya bende
Bende bunları okudum canımDoğumu hızlandıran değil de doğumda açılmayı kolaylaştıran, kasları yumusatan diyebiliriz sanırım etkilerine, squat yürüyüş perine masajı cinsel ilişki hurma ananas kivi ahududu yaprağı çayı YouTube activation labor videosu egzersiz yani bol bol ve merdiven çıkma.. araştırdığım kadarıyla bunlar , başladım yapmaya bende
Bende varım 17 sine gün verdilerSiz atlattınız şimdi sıra bende sanırım
Ayy Bende Bunu izledim Ama beline igne yaptiktan sonra ince bisey sokuldugunda kadin bagirdi korktum Bende Epidural yaptirip yaptirmamakta kararsizisim acikcasiKız sadece ıkınması var.oluyor mu, geliyor mu filan diyo kadın benim çatım dar olmasa belki böyle doğum isterdim. Doğur kalk yürü, mis gibi.
Sanki kadın biraz abartıyor gibi geldi bana. 3 tane komşum epidural sezeryan yaptı. hiçbiri de böyle bağırmamış. İğne kıldan ince anlamıyorsun bile dediler. bu kadın bence o an normal doğumun sancısı ve YouTube etkisiyle o kadar bağırıyorAyy Bende Bunu izledim Ama beline igne yaptiktan sonra ince bisey sokuldugunda kadin bagirdi korktum Bende Epidural yaptirip yaptirmamakta kararsizisim acikcasi
Ayy Insallah cnmSanki kadın biraz abartıyor gibi geldi bana. 3 tane komşum epidural sezeryan yaptı. hiçbiri de böyle bağırmamış. İğne kıldan ince anlamıyorsun bile dediler. bu kadın bence o an normal doğumun sancısı ve YouTube etkisiyle o kadar bağırıyor
Eğer dayanabiliyorsan bekle derim. Evde zaman gecirip unutacağın bı işle meşgul ol zaten gerçek sancı ise hızlanacaktır o . İlk doğum olduğu için uzun sürer genelde.. normalde 10 dk 3 tane olunca hastaneye gidilmesi öneriliyorGünaydın kızlar 7.30 dan beri 10 dakikada bir gelen yaklaşık 1 dk süren sancılarım oluyor ne yapacağımı bilemedim şu an hastaneye gitmem için erken değil mi 5 dakikaya düştükten sonra mı gitmeliyim
İlk dogumumda uzun sürer diyorlar ama hiç öyle olmayabilir.Eğer dayanabiliyorsan bekle derim. Evde zaman gecirip unutacağın bı işle meşgul ol zaten gerçek sancı ise hızlanacaktır o . İlk doğum olduğu için uzun sürer genelde.. normalde 10 dk 3 tane olunca hastaneye gidilmesi öneriliyor
Evet evet ben de erken gitmek istemiyorum hastanede saatlerce kalmak çok kötü olur sadece ilk olduğu için tecrübesizim ne zaman gidicem kestiremedim biraz daha bekleyelim bakalım şiddetlenecek miEğer dayanabiliyorsan bekle derim. Evde zaman gecirip unutacağın bı işle meşgul ol zaten gerçek sancı ise hızlanacaktır o . İlk doğum olduğu için uzun sürer genelde.. normalde 10 dk 3 tane olunca hastaneye gidilmesi öneriliyor
Aslında 10 dk çok bi zaman aralığı değil canımGünaydın kızlar 7.30 dan beri 10 dakikada bir gelen yaklaşık 1 dk süren sancılarım oluyor ne yapacağımı bilemedim şu an hastaneye gitmem için erken değil mi 5 dakikaya düştükten sonra mı gitmeliyim
Ooo hadi bakalım düşer yakında 5 dk ya . 5 dk düşunce de biraz takip et sancı gelince comel yere bn öyle yapmıştım . Acilmani kolaylaştırır .Günaydın kızlar 7.30 dan beri 10 dakikada bir gelen yaklaşık 1 dk süren sancılarım oluyor ne yapacağımı bilemedim şu an hastaneye gitmem için erken değil mi 5 dakikaya düştükten sonra mı gitmeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?