2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Biri ilişki olsun diyo biri artık olmasın diyo bu doktorların da ne dediği belli değil anacim

Doğum yapan annişler doğumunuzu ne hızlandırdı acaba ? Neler yaptınız da açılmalarınız arttı ?
Doğumu hızlandıran değil de doğumda açılmayı kolaylaştıran, kasları yumusatan diyebiliriz sanırım etkilerine, squat yürüyüş perine masajı cinsel ilişki hurma ananas kivi ahududu yaprağı çayı YouTube activation labor videosu egzersiz yani bol bol ve merdiven çıkma.. araştırdığım kadarıyla bunlar , başladım yapmaya bende

Son düzenleme:
Evet siz beni anladınız teşekkür ederim bakıyorum hemen videoya

Bende bunları okudum canım
Yapabileceklerimiz bunlar hızlanması için
Tabi önce nasip günlerini bekliyor bebişler

Kız sadece ıkınması var. oluyor mu, geliyor mu filan diyo kadın benim çatım dar olmasa belki böyle doğum isterdim. Doğur kalk yürü, mis gibi.
Ayy Bende Bunu izledim Ama beline igne yaptiktan sonra ince bisey sokuldugunda kadin bagirdi korktum Bende Epidural yaptirip yaptirmamakta kararsizisim acikcasi

Ayy Bende Bunu izledim Ama beline igne yaptiktan sonra ince bisey sokuldugunda kadin bagirdi korktum Bende Epidural yaptirip yaptirmamakta kararsizisim acikcasi
Sanki kadın biraz abartıyor gibi geldi bana. 3 tane komşum epidural sezeryan yaptı. hiçbiri de böyle bağırmamış. İğne kıldan ince anlamıyorsun bile dediler. bu kadın bence o an normal doğumun sancısı ve YouTube etkisiyle o kadar bağırıyor

Ayy Insallah cnm Ben o Igneden daha cok korktum inanki Video izlerken

Günaydın kızlar 7.30 dan beri 10 dakikada bir gelen yaklaşık 1 dk süren sancılarım oluyor ne yapacağımı bilemedim şu an hastaneye gitmem için erken değil mi 5 dakikaya düştükten sonra mı gitmeliyim

Eğer dayanabiliyorsan bekle derim. Evde zaman gecirip unutacağın bı işle meşgul ol zaten gerçek sancı ise hızlanacaktır o . İlk doğum olduğu için uzun sürer genelde.. normalde 10 dk 3 tane olunca hastaneye gidilmesi öneriliyor

İlk dogumumda uzun sürer diyorlar ama hiç öyle olmayabilir.
Benim ilk kızım sancı başladıktan 3 saat sonra doğdu.

Evet evet ben de erken gitmek istemiyorum hastanede saatlerce kalmak çok kötü olur sadece ilk olduğu için tecrübesizim ne zaman gidicem kestiremedim biraz daha bekleyelim bakalım şiddetlenecek mi

Aslında 10 dk çok bi zaman aralığı değil canım
Tabiki hastanede zaman geçmiyor
Ama ilk çocuğumda 20 dkda gelen ağrıyla gittim ve 4 saatten kısa bi zamanda doğurmuştum

Ooo hadi bakalım düşer yakında 5 dk ya . 5 dk düşunce de biraz takip et sancı gelince comel yere bn öyle yapmıştım . Acilmani kolaylaştırır .

Günaydın kızlar. Yarın sezaryen günüm. Her ihtimale karşı devlete görüneyim dedim. Hala bir umut belki normal doğum olur diye bekliyorum 2 gündür. Ebe alttan muayene etti ve hafif yumuşama var açılma 1 cm bile değil dedi. Açılmaya bakarken canım çok yandı baya kurcaladı. Daha sonra net ye girdim hiç sancı çıkmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…