- 28 Mart 2021
- 596
- 590
- 53
- 29
Şimdi de lekelenmem başladı ya napsam bilemedim peçeteye falan da geldi koyu renkli, dün doktor çatı muayenesinden sonra lekelenmen olabilir normal demişti ama şimdi hafif ağrıyla birlikte olunca napacağımı şaşırdımCanım benim de öyle başlamıştı .siklasir büyük ihtimal sabahtan akşama kadar vardı taa gc 5 dk ya düşmüştü .sıcak bı banyo yap uzun süre kal dusta
Kuzum 36+6 bugun, adet olacakmış gibi agrilarim vardı uc dört gündür, sık idrar ve birde sürekli baskı var. Normal dedi doktorum pzt kontrolum vardi. Baş ağrısı hic bilmiyorumKızlar bende bu zamana dek baş agrısı olmadı ama 2 gündür baş ağrısı,vajina agrısı ve sırt agrısı var 36+5 günlüğüz sizde de oluyor mu
Çok karmaşık ağrılar be duygular içindeyim canımKızlar bende bu zamana dek baş agrısı olmadı ama 2 gündür baş ağrısı,vajina agrısı ve sırt agrısı var 36+5 günlüğüz sizde de oluyor mu
Ağrıların nasıl kaç dk da bir geliyirŞimdi de lekelenmem başladı ya napsam bilemedim peçeteye falan da geldi koyu renkli, dün doktor çatı muayenesinden sonra lekelenmen olabilir normal demişti ama şimdi hafif ağrıyla birlikte olunca napacağımı şaşırdım
Salı günü sezeryan olacağım bendeKuzum 36+6 bugun, adet olacakmış gibi agrilarim vardı uc dört gündür, sık idrar ve birde sürekli baskı var. Normal dedi doktorum pzt kontrolum vardi. Baş ağrısı hic bilmiyorum
Aynı bende öyleyim bazen bi bardak bile taşımak istemiyorum bazende bütün evi temizleyesim geliyorÇok karmaşık ağrılar be duygular içindeyim canım
Oturup ağladım biraz önce bi enerji geliyor diyorum evi temizleyeyim bi yerden başlıyorum gücüm kalmıyor
Bi bel ağrısı bi kasılma bi dürtme geliyor
Hayırlısı bakalım canım bi avazda kurtuluruz inşallahAynı bende öyleyim bazen bi bardak bile taşımak istemiyorum bazende bütün evi temizleyesim geliyor
Benim de baş ağrım var ya strese girdim bence artık yani sebebi o gibi. Artık gelsin modundayım sanırım. Bel ağrılarım var kasıklarıma batma var ay bi yandan mide yanması derken bunaldık sanırım.Kızlar bende bu zamana dek baş agrısı olmadı ama 2 gündür baş ağrısı,vajina agrısı ve sırt agrısı var 36+5 günlüğüz sizde de oluyor mu
Ahh ne güzel kavusuyorsunuzSalı günü sezeryan olacağım bende
Doğum yapan annişler doğumunuzu ne hızlandırdı acaba ? Neler yaptınız da açılmalarınız arttı ?
İzlemeyin kızlar spinal yapıldı epidural istemedim ben iğne öyle azıcık acıtıyor sonra da aynı şekilde bagirmadim kusmadim biraz ameliyat sırasında göğüs altına sıkışma oldu migdem bulancak gibi oldu kızım geliyor dedim derin derin nefes sonra geçti la havale çektim hep o anAyy Bende Bunu izledim Ama beline igne yaptiktan sonra ince bisey sokuldugunda kadin bagirdi korktum Bende Epidural yaptirip yaptirmamakta kararsizisim acikcasi
Hayırlı uğurlu olsunMerhababenim bebelak doğdu, kızlar bildirmiş size. Çok stresli 11 saatlik bir doğumdu hiiiç anlatıp negatiflik yansıtmayacağım. Bebişler dünyaya geldikten sonra unutuluyor hepsi merak etmeyin.
Kalan herkese kolay doğumlar diliyorum ben elendim
Nasılsın cnm herşey biraz daha rayına girmiştir inşllhİzlemeyin kızlar spinal yapıldı epidural istemedim ben iğne öyle azıcık acıtıyor sonra da aynı şekilde bagirmadim kusmadim biraz ameliyat sırasında göğüs altına sıkışma oldu migdem bulancak gibi oldu kızım geliyor dedim derin derin nefes sonra geçti la havale çektim hep o an
Canım sabah 9 da sezaryen. Bu gece bir mucize olur mu sanmıyorum.Canım yumuşamışsa açılmada olabilr harekt vs çömelme ile. Birde bazen alttan muayene ile rahim uyarilabilyr
Sağlıcakla kucagına alırsın cnm cok rahat bır dogum olur ınsallah benımde oglum 41+5 te hala gelmemişti butun gun sunı sancı cekmıstım sezaryen olcagımı ogrenınce aglamıstm ama hıc gerek yokmuş onemlı olan saglıklı olmanız ıkınızınde hayırlısı olsun ınsallah erkekler genelde gec gelır derler spınal mı olmayı dusunuyorsunHerkese merhaba kızlar. Bugün son doktor kontrolümüzü yaptık. Pzt gitmiştik sancı ve yumuşama vardı. Bugün 40+1 olduk gittik ve ne bir sancı ne de açılma yoktu. O kadar harekete rağmen koca kafalım kafasını kanala bile sokmamışm doktor istersen 2 gün daha bekleyebiliriz dedi. Ama benim artık dayanacak gücüm yok. Olsaydı olurdu şimdiye kadar. O yüzden aldığımız kararla yarın sabah 8'de sezeryana giriyorum. Allahım inşallah güzel bir ameliyat geçer de sağlıkla kavuşurum oğluma. Dualarınızı bekliyorum
Aynen beklesek de gelmicek yüksek ihtimal. O kadar bekleyip ya da suni sancı çekip sonunda yine sezeryana dönmesi de kötü gerçekten. Normal doğsun cok istedim ama kısmet değilmiş. Dünyanın sonu değil sonuçta. Canım inan spinal ne tam bilmiyorum ama belden uyuşturma olucak dedi doktorum bende heyecandan detayları sormayı unuttumSağlıcakla kucagına alırsın cnm cok rahat bır dogum olur ınsallah benımde oglum 41+5 te hala gelmemişti butun gun sunı sancı cekmıstım sezaryen olcagımı ogrenınce aglamıstm ama hıc gerek yokmuş onemlı olan saglıklı olmanız ıkınızınde hayırlısı olsun ınsallah erkekler genelde gec gelır derler spınal mı olmayı dusunuyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?