Ay canım çok heyecanlandım. Kısmet bu işler, dr bugün bir hastasını örnek verdi 10 cm açılma olmuş ama bebek geri kaçmış, normal planlanırken, sezeryana dönmüş. Ki benim dr da normal dogumu destekleyen bir doktor, sartlar ne getirirse onu yaşıycaz. 40dan sonrasını beklemek de bazen bebekte dışkılama açısından risk oluyor.Saglıkla al bebeğini kucağına, dualarımız seninle.Herkese merhaba kızlar. Bugün son doktor kontrolümüzü yaptık. Pzt gitmiştik sancı ve yumuşama vardı. Bugün 40+1 olduk gittik ve ne bir sancı ne de açılma yoktu. O kadar harekete rağmen koca kafalım kafasını kanala bile sokmamışm doktor istersen 2 gün daha bekleyebiliriz dedi. Ama benim artık dayanacak gücüm yok. Olsaydı olurdu şimdiye kadar. O yüzden aldığımız kararla yarın sabah 8'de sezeryana giriyorum. Allahım inşallah güzel bir ameliyat geçer de sağlıkla kavuşurum oğluma. Dualarınızı bekliyorum
Ikısınede aynı sey dıyorlar ama bılemıyorum yrn bu saatlerde bebiş kucagında olucak ınsallahAynen beklesek de gelmicek yüksek ihtimal. O kadar bekleyip ya da suni sancı çekip sonunda yine sezeryana dönmesi de kötü gerçekten. Normal doğsun cok istedim ama kısmet değilmiş. Dünyanın sonu değil sonuçta. Canım inan spinal ne tam bilmiyorum ama belden uyuşturma olucak dedi doktorum bende heyecandan detayları sormayı unuttum
Bizim sizinle her şeyimiz aynıKızlar bugün 38+0 ım, çatı muayenesi oldu. Normal doguma uygunsun ama hiç açıklık yok ve bebeğin kafası da henüz oturmamış dedi.
Ben de su kacağı olmuştu ya gecen sabah, dr haber vermediğim ve gitmediğim için çok kızdı. Bir daha asla insiyatif almıyorsun dedi. Az geldi sanırsın, çok gelir dedi. Sizin de aklınızda olsun, bu su olayı yaşamsal açıdan çok önemli sanırım.
Suyunu kontrol etti iyi durumda, belki çatı muayenesi tetikleyebilir dedi, bakalım nasıl gelişecek.
Ay canım çok heyecanlandım. Kısmet bu işler, dr bugün bir hastasını örnek verdi 10 cm açılma olmuş ama bebek geri kaçmış, normal planlanırken, sezeryana dönmüş. Ki benim dr da normal dogumu destekleyen bir doktor, sartlar ne getirirse onu yaşıycaz. 40dan sonrasını beklemek de bazen bebekte dışkılama açısından risk oluyor.Saglıkla al bebeğini kucağına, dualarımız seninle.
Bende çok sancı var şu anda çatı muayenesi tetikledi sanırım, ay kar kış her yerde bilemiyorum bu sancı devam eder miBizim sizinle her şeyimiz aynıbence dün gittim doğum yapmazsan haftaya çatı muayenesi yapalım dedi. Çokça squat yapıyorum. Bakalım doktorum ne yapacak ne diyecek. Ama bugün bebeğimin hareketleri azaldı. Biraz korkmaya başladım dün bir problem yoktu muayenede. İnşallah hiçbir şey ters gitmez
Aynı durumdayız canım hakkımızda hayırlısı...Aynen beklesek de gelmicek yüksek ihtimal. O kadar bekleyip ya da suni sancı çekip sonunda yine sezeryana dönmesi de kötü gerçekten. Normal doğsun cok istedim ama kısmet değilmiş. Dünyanın sonu değil sonuçta. Canım inan spinal ne tam bilmiyorum ama belden uyuşturma olucak dedi doktorum bende heyecandan detayları sormayı unuttum
Var çok şükür ama eskisi kadar tepinmiyor. Tabi artık büyüdüğü için çok harekette edemiyor olabilir. O zaman gece yatarken bakayım. İnşaallah sancın devam eder. Bu şekilde beklemek çok geriyor beniBende çok sancı var şu anda çatı muayenesi tetikledi sanırım, ay kar kış her yerde bilemiyorum bu sancı devam eder mi
Hareket var ama degil mi? Suyu nasıldı? Çok azalma hissedersen harekette istersen nstye git dra yazarak, kendi rutini oluyor çocukların. Benimki ağır bir bebek hareket saatleri belli onlara bakıyorum.
Ben gecelikle cok rahat ettim, pansuman icin hemen siyiriverdim yani. Lohusa geceligi idi zaten. Bide depend. Benim altima bez baglamislardi onu cikarip depend kullandim. Cikarirken yirtiveriyorsun zaten. En temel ihtiyac bunlardi benceKızlar sezaryen doğum için özellikle şuna dikkat et, şunu yanında götür dediğiniz bir şey var mı?
Evet canım ya böyle beklemek kötü dışarı çıkamıyorum aniden gelecek ağrılar yolda falan diyeVar çok şükür ama eskisi kadar tepinmiyor. Tabi artık büyüdüğü için çok harekette edemiyor olabilir. O zaman gece yatarken bakayım. İnşaallah sancın devam eder. Bu şekilde beklemek çok geriyor beni
Spinal ne oluyor Yani epidural ile arasindaki Farm nedir cnm Ben yaptirmiyacam ikisinide buyuk ihtimalİzlemeyin kızlar spinal yapıldı epidural istemedim ben iğne öyle azıcık acıtıyor sonra da aynı şekilde bagirmadim kusmadim biraz ameliyat sırasında göğüs altına sıkışma oldu migdem bulancak gibi oldu kızım geliyor dedim derin derin nefes sonra geçti la havale çektim hep o an
Bencede stres kaynaklı,bende doğum nasıl geçecek diye korkuyorumBenim de baş ağrım var ya strese girdim bence artık yani sebebi o gibi. Artık gelsin modundayım sanırım. Bel ağrılarım var kasıklarıma batma var ay bi yandan mide yanması derken bunaldık sanırım.
Gelicek elbet annesi az daha sabır çıkacak o karındanAhh ne güzel kavusuyorsunuzbenim beklemeye devam ne zaman gelirse
Ayy cnmm sancımda var moydı takip edemedim nişan gelmişmiydi. Sağlıkla kucağına al inşllhKızlar evde dört dolanıyorum dua edin bana
Vajinada baskın bi şişlikler var
İshal olmuşum bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?