2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Allah yardımcın olsun canım. Bir çırpıda doğuruver. İshale doğum belirtileri diyorlar zaten
Allah razı olsun canım oturdum ılık suyun içine bakalım ya artacak ağrılar ya kesilecek

İki gündür gelen şey nişanmı acaba kansız ama sümük ve jöleyi gibi

Dün şeffaf şekilde sümüksü bi akıntı geldi canım
Şimdi ılık bi duş alacağım,şimdi farkettim o şeffaf jölemsi kıvam yine gelmiş Bayatsaat
Açılman başlmış demek cnm yumuşayınca rahüm ağzı geliyr ya bnde biraz sancı var ara sıra ama akıntı vs yok bakalım seninki bu gece gelir gibi hadi bakalımm

Allah razı olsun canım oturdum ılık suyun içine bakalım ya artacak ağrılar ya kesilecek

İki gündür gelen şey nişanmı acaba kansız ama sümük ve jöleyi gibi
Bugün bendende geldi o sumuk gibi akıntı ama kan faln yok.. sancida bir haftadir olan düzensiz karın sertleşmesi var arada bı adet ağrısı gibi anlık girip çıkıyor o kadar.. allh yardımcımız olsun haberdar et mutlaka bizide

Benim kasılmalara eşlik eden ağrılarım oldu vajinaya bele vuran ağrılar evde baya zorlandım ortalığı toplarken.. kesin geliyor dedim bi duş aldım şuan rahatım şimdi uyuyacağım. Yalancı sancılar gerçekten yalancı kızlar maalesef ki yarin da kontrol var hayırlısı bakalım ne denilecek.. son 10 gün artık iyice takaatim kalmadı evde sürekli bı oflama poflama sizlanma halindeyimmm.

GurbetKusuEsra canım hayirli haberlere gel inşallah benimkiler geri kaçtı seninkiler kaçmaz da kurtulur kavuşursunuz hayırla

Yalancı sancılardan sonra eli kulağında oluyr bnce 1 gün mü2 günmü bileyizz:) bnm gelip kaçıyor. Kolay hafifi doğumlarımız olur inşllh

Spinal ne oluyor Yani epidural ile arasindaki Farm nedir cnm Ben yaptirmiyacam ikisinide buyuk ihtimal
Epidural olunca bir katetrer mi ismini tam telaffuz edememiş olabilirim ordan ağrı kesici vermeye devam ediyorlar ameliyattan çıkınca spinal de kolundan damar yoluyla veriyorlar önemli bir fark yok benim spinaldi bugün 8 günlük kızım iyiyim

Merhaba kızlar uzun doğumdan sonra giremedim. alışmaya çaluşıyorum. meme uçlarım yara oldu kan geliyo. deneyipte çözüme ulaştığınız bir yol varmı. birde süt için ne yapmalı ki artsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…