2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Merhaba kızlar uzun doğumdan sonra giremedim. alışmaya çaluşıyorum. meme uçlarım yara oldu kan geliyo. deneyipte çözüme ulaştığınız bir yol varmı. birde süt için ne yapmalı ki artsın
Gümüş kapak kesinlikle. Evet ilk emme sızlatıyor ama yara yapmadı . Dün biraz dün gce yataarken takmayayim dedim hmn yara olucak gbi oldu geri taktım düzeldi

Bu iki krem ve bu 3u benim kurtaricilar

Eklentiler

• 16468846694315353751405606366385.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 62
  • Screenshot_2022-03-10-06-58-57-650_com.android.chrome.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 55
Allah bagislasin Peki spinal de de o sancilari agrilari cok hissetiniz mi ne olur banada dua edin Rabbim hayirli saglikli kolay dogum nasip etsin

Dulciana D doakolik kizlar nasılsınız son durumlar nedir
Canım benimki daha duracak gibi hiç açılma yoktu. Her an kritik tabii, belirti kovalıyorum.
D doakolik in sezeryanı vardı. Benim de aklım onda, umarım hersey yolundadır.
Gümüş kapak kesinlikle. Evet ilk emme sızlatıyor ama yara yapmadı . Dün biraz dün gce yataarken takmayayim dedim hmn yara olucak gbi oldu geri taktım düzeldi
Gümüş kapağı full gece mi takıyosun canım? İ

Sessiz takipçi nasılsın Çok teşekkür ediyorum güzel dileklerin için Azra çok güzel abla olacak allahın izniyle
Seni de ben tebrik ediyorum ya bi avazda kurtulursun inşallah
Merhaba canım hayırlı olsun bebisin Allah analı babalı büyütsün. Aynı gün doğurduk ben daha yeni gelebildim buralara sut problemi de kalmamıştır bugüne ins

Günaydın canım
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
Maşallah tontona
İnşallah geride kalan bizlerde hayırlısıyla alırız kucağımıza

Kızlar bu ağrılar taksit taksit gelecek sanırım
Dünkü ağrılarla kesin doğururum demiştim
Dun gece 10 dakıkada bır 15 dekıkada bır belıme kasıklarıma agrı gırdı not aldm sureklı hatta doktora gıtcektık sabah kalktım agrılardan eser yok suan bu agrılar artcılar olabılır cnm bır kaç gune gelır senın bebiş benım yrn sezaryen zaten artık

Kızlar bu ağrılar taksit taksit gelecek sanırım
Dünkü ağrılarla kesin doğururum demiştim
Canım seninle günümüz aynı 24 mart tahmini, suyu falan varsa takılsın boşver son haftalarda bebek çok kilo almıyor herhalde, benimki 60 gram almış. Doktor haftaya artık son kontrol olsun sonra doğur artık diyor bugün mü gidecektin sen?

Günümüz aynı sende var mı cnm kasılma vs. Bnm bu saatlerde oluyr snra geçiyr. Diyrm nişanda gelmdi daha yumuşama olmadı mı acaba
Benim gece oluyor sancım ve ağrı . Artık bunalmamak elde değil, uykular haram oldu zaten mide bulantısı başladı bide bu hafta. Bi de benim 6 yaş ve 1.5 yaş iki oğlum var çook zorlanıyorum artık rabbim sabır versin inşeallah.

Evet canım geldim bakalım nst 30-50 arasında

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…