2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Canım doğumdan iki üç hafta oncesi günde 4 saat falan takıyorum zaten ama 1 saat takıyorum biraz dinnkendirip sonra yine takiyosun öyle diyeyim .doğum yaptığım andan itibaren hem gce hem gündüz sürekli takıyorum. Göğüs ucu hassasiyeti var ilk emerken acıyor ama bı dk sonra geçiyor .en azından yara olmadı .iki gce önce takmadan yatmistim gümüş kapağı baktım hmn ufak kanama olmuş siimdii hiç çıkartmiyirum

Benim nstde de hiç sancı çıkmadı gece wc ye kalktığımda yerimden kalkamiyorum belim çatım çok ağrıyor ve karnım taş gibi oluyor çok zorlaniyorum. Ama sancı sıfır 4_5 gün sonra yine kontrol

Demek o ağrılar boşuna olmuyomuş sende, bende yumuşama yok henüz. Bakalım canım hangimizinki önce davranacak Bayatsaat , ben, sen bir de N niloaslan aynı haftayız sanırım sizi takipteyim
Aşağı
YA baskı var ama sancı ara sıra. Karnım sürekli taş gibi. Ben bu gece GurbetKusuEsra kesin kavuştı dedim :))
Bmde nişanda olmadıpı için yumuşama olmamıştır diyrm . 2 gün önce karnım aşağıy
A bay
A inmişti bu sabah yukarı çıktı kerata

Demek o ağrılar boşuna olmuyomuş sende, bende yumuşama yok henüz. Bakalım canım hangimizinki önce davranacak Bayatsaat , ben, sen bir de N niloaslan aynı haftayız sanırım sizi takipteyim
Yaa ben artık gelsin istiyorum sanki. Bende de karnım sertleşiyor sürekli ama bir de vajinada batma oluyor sürekli. Ama bu yumuşama belirtisi mi bilmiyorum. Doktorumla görüştüm tahlillerimi yarın yaptırıyorum randevum pazartesi. Bakalım neler olacak. Bebek çok hareketli o konuda bi sorun yok ama bel ağrılarım var. Dönemiyorum uyuyamıyorum geceleri. Bir de herkes doğurunca özendim galiba gelsin bir an evvel.

Merhaba canım hayırlı olsun bebisin Allah analı babalı büyütsün. Aynı gün doğurduk ben daha yeni gelebildim buralara sut problemi de kalmamıştır bugüne ins
Sağolasın canım sana da hayırlı uğurlu olsun ilk 2 gün damla süt yoktu boş meme emzirdim mama verdim şimdi çok şükür
Sizde de durumlar iyidir inşallah

Avent kalkan tek geçerim kızlar ben her emzirmede karbonatlı su suruyorum göğüslerime sonraki emzirmeden silmeden emziriyorum çok şükür zart zurt gidiyo benimki ilk bebemde de aynı taktikle hiç gaz sorunumuz olmamıştı şiddetle tavsiyemdir .
Ben de spinalle doğum yaptım 5 gün oldu öddmim çok fazla ayaklarım şiş ne içsek iyi gelir arkadaşlar varmı deneyimi olan

Benım geceki sancılardan sonra ayakta yururken lop dıye sümüksü akıntı geldı bır avuç dolusu nerdeyse bence nişan gelınce anlıyorsunuz hemen doktora gıttım acılma yokmuş nst de az sancı çıktı yrn 9 da amelıyatlıyım oglumda bunları yaşasaydım doğurmustum ama kısmet degılmış

D doakolik ne yaptı acana bugun onunda sezaryenı vardı saglıkla kavusmustr ınsallah bebegıne

Belirtin ağrın vs var mı cnm bu kar kıyamette istan ulda doğurasım bi kaçıyor bi geliyr gelceği zaman belli ama biz acele ediyrz işte
Alttan muayne sonrası ağrılarım vardı devam etseydi kesin doğururdum.sonra geçti.yarın kontrol var bakalım ne diyecek doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…