2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Yumuşama varmıymış cnm peki birde kaç dakikada gelmişti sancılarn.
Bu nst lerde çıkmıyr bazen sancı yanlış takıyrlar bnce

Yumuşama varmıymış cnm peki birde kaç dakikada gelmişti sancılarn.
Bu nst lerde çıkmıyr bazen sancı yanlış takıyrlar bnce
Gece 10 dakıka 15 dakukada bır geldı 2 saat boyunca ama sonra bıçak gıbı kesıldı sancılar şuqn hiç yok yumuşamayıda sormadım canım suyu nst sı guzel olunca eve gonderdı artık

Benim de spinal oldu canım. ilk 1hafta ayaklarım fenaydı.Dr.bol kahve ve su iç dedi.Bi de ayaklarımı soğuk suyla yıkayıp altına yastık koyup uzatmıştım.

Kuzum hayırlısını iste.Sağlıkla gelsin de minik kizin.Ben de çok istedim normal olsun diye ama.Neyseki ikimizde iyiyiz diyorum.

Kuzum hayırlısını iste.Sağlıkla gelsin de minik kizin.Ben de çok istedim normal olsun diye ama.Neyseki ikimizde iyiyiz diyorum.
Bende oyle dıyorum cnm cok mutluyum zaten yrn kavuşcagım için kavuşmanın şeklinin hiç önemi yok saglıklı olalım yeterkı ıkımızde senın kızın napıyo ıyımı mınnos

Bazen dr alttan. Muayenede rahmş uyarıyrmuş bazen bi zar var onu sıyırıyr sancı başlıyrmuş
2 3 parmak açıklık var uyarıcı muayene yaptım dedi.ılık duş al.yürüyüş ve çömelme hareketleri yap dedi hepsini yaptım 2 gün bu gün pek yapmadım sadece.yarın gelişme varmı anlarız artık

İnşllh kolay doğumlarımız olır cnm belki Farketmeden açılman olmuştr

Bende oyle dıyorum cnm cok mutluyum zaten yrn kavuşcagım için kavuşmanın şeklinin hiç önemi yok saglıklı olalım yeterkı ıkımızde senın kızın napıyo ıyımı mınnos
Iyi canım çok şükür.5yil sonra bebek özlemişiz.Oyuncak gibi oynuyorum ya
Inşallah sağlıkla hayırla kucağına al canım.

Canim bende 3 hafta önce geçirdim skar gebelik 3 u istiyoruz istmosel tedavisi olup u kaldin yoksa tedavisiz mi bende ameliyat olmadan yeniden hamile kal ak istiyorum ama yeniden skar olur diyorlar doktor un birsey onerdimi
Bana aa

Kızlar benden mukoza kadar yoğun kıvamlı eçık kahverengi bir akıntı geldi. Akıntı dediysem parça parça değil top gibi bir aradaydı. Böyle olanınız var mı

Merabalar. Gebeliginiz nasil geçiyor, amniyon mayide azalmaniz devam ettimi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…