Yumuşama varmıymış cnm peki birde kaç dakikada gelmişti sancılarn.Benım geceki sancılardan sonra ayakta yururken lop dıye sümüksü akıntı geldı bır avuç dolusu nerdeyse bence nişan gelınce anlıyorsunuz hemen doktora gıttım acılma yokmuş nst de az sancı çıktı yrn 9 da amelıyatlıyım oglumda bunları yaşasaydım doğurmustum ama kısmet degılmış
D doakolik ne yaptı acana bugun onunda sezaryenı vardı saglıkla kavusmustr ınsallah bebegıne
Bazen dr alttan. Muayenede rahmş uyarıyrmuş bazen bi zar var onu sıyırıyr sancı başlıyrmuşAlttan muayne sonrası ağrılarım vardı devam etseydi kesin doğururdum.sonra geçti.yarın kontrol var bakalım ne diyecek doktorum
Gece 10 dakıka 15 dakukada bır geldı 2 saat boyunca ama sonra bıçak gıbı kesıldı sancılar şuqn hiç yok yumuşamayıda sormadım canım suyu nst sı guzel olunca eve gonderdı artıkYumuşama varmıymış cnm peki birde kaç dakikada gelmişti sancılarn.
Bu nst lerde çıkmıyr bazen sancı yanlış takıyrlar bnce
Benim de spinal oldu canım. ilk 1hafta ayaklarım fenaydı.Dr.bol kahve ve su iç dedi.Bi de ayaklarımı soğuk suyla yıkayıp altına yastık koyup uzatmıştım.Avent kalkan tek geçerim kızlar ben her emzirmede karbonatlı su suruyorum göğüslerime sonraki emzirmeden silmeden emziriyorum çok şükür zart zurt gidiyo benimki ilk bebemde de aynı taktikle hiç gaz sorunumuz olmamıştı şiddetle tavsiyemdir .
Ben de spinalle doğum yaptım 5 gün oldu öddmim çok fazla ayaklarım şiş ne içsek iyi gelir arkadaşlar varmı deneyimi olan
Kuzum hayırlısını iste.Sağlıkla gelsin de minik kizin.Ben de çok istedim normal olsun diye ama.Neyseki ikimizde iyiyiz diyorum.Benım geceki sancılardan sonra ayakta yururken lop dıye sümüksü akıntı geldı bır avuç dolusu nerdeyse bence nişan gelınce anlıyorsunuz hemen doktora gıttım acılma yokmuş nst de az sancı çıktı yrn 9 da amelıyatlıyım oglumda bunları yaşasaydım doğurmustum ama kısmet degılmış
D doakolik ne yaptı acana bugun onunda sezaryenı vardı saglıkla kavusmustr ınsallah bebegıne
Bende oyle dıyorum cnm cok mutluyum zaten yrn kavuşcagım için kavuşmanın şeklinin hiç önemi yok saglıklı olalım yeterkı ıkımızde senın kızın napıyo ıyımı mınnosKuzum hayırlısını iste.Sağlıkla gelsin de minik kizin.Ben de çok istedim normal olsun diye ama.Neyseki ikimizde iyiyiz diyorum.
2 3 parmak açıklık var uyarıcı muayene yaptım dedi.ılık duş al.yürüyüş ve çömelme hareketleri yap dedi hepsini yaptım 2 gün bu gün pek yapmadım sadece.yarın gelişme varmı anlarız artıkBazen dr alttan. Muayenede rahmş uyarıyrmuş bazen bi zar var onu sıyırıyr sancı başlıyrmuş
Sancıların iyiymiş aralık olark . ay niye bi gelip gidiyor bunlarGece 10 dakıka 15 dakukada bır geldı 2 saat boyunca ama sonra bıçak gıbı kesıldı sancılar şuqn hiç yok yumuşamayıda sormadım canım suyu nst sı guzel olunca eve gonderdı artık
İnşllh kolay doğumlarımız olır cnm2 3 parmak açıklık var uyarıcı muayene yaptım dedi.ılık duş al.yürüyüş ve çömelme hareketleri yap dedi hepsini yaptım 2 gün bu gün pek yapmadım sadece.yarın gelişme varmı anlarız artık
Iyi canım çok şükür.5yil sonra bebek özlemişiz.Oyuncak gibi oynuyorum yaBende oyle dıyorum cnm cok mutluyum zaten yrn kavuşcagım için kavuşmanın şeklinin hiç önemi yok saglıklı olalım yeterkı ıkımızde senın kızın napıyo ıyımı mınnos
Bana aaMerhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katılıyorum küçük kızım 17 aylık geçen Eylül’de sıkar gebelik geçirdim bu ay ovulasyon takibi yaptım 13 günde pozitif oldu değerlendirdim sat 5 Temmuz da normal ama spor başlamadan emin olmak için test yaptım silik çıktı gidip kan verdim 30 çıktı Cumartesi tekrar kan testi yapıcam bende erken menopoz risk olduğu için 4 cüyü yapıp noktayı koymak istedim
Merabalar. Gebeliginiz nasil geçiyor, amniyon mayide azalmaniz devam ettimi acabaMerhaba. Sonrakilerde normal çıktı (hep alta doğru ama normal) yaptığım da bol bol dinlenmek ve su içmekti. En son dün kontroldeydik iyiydi. Zaten artık haftada 1 gideceğim kontrole düşüklük saptarlarsa erkenden alırlar herhalde.
Nişandır canım oKızlar benden mukoza kadar yoğun kıvamlı eçık kahverengi bir akıntı geldi. Akıntı dediysem parça parça değil top gibi bir aradaydı. Böyle olanınız var mı
Kesın bızdede aynı durum olurIyi canım çok şükür.5yil sonra bebek özlemişiz.Oyuncak gibi oynuyorum ya
Inşallah sağlıkla hayırla kucağına al canım.
Benden gelmedi hiç ama nişandır kesinnKızlar benden mukoza kadar yoğun kıvamlı eçık kahverengi bir akıntı geldi. Akıntı dediysem parça parça değil top gibi bir aradaydı. Böyle olanınız var mı
Geçen hafta pazar açık pembe leke geldi ama bugün ki çok farklıBenden gelmedi hiç ama nişandır kesinn
Benımde bugun top gıbı bır anda dokuldu cok yogunduKızlar benden mukoza kadar yoğun kıvamlı eçık kahverengi bir akıntı geldi. Akıntı dediysem parça parça değil top gibi bir aradaydı. Böyle olanınız var mı
Ayyy kuşum yarın çok güzel geçsin inşallah yaa bol bol öp bizim yerimize kuzuşuBenımde bugun top gıbı bır anda dokuldu cok yogundu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?