Devam etmedi aynı gidiyor :) 37+4üm. Yarım rahim ve tüp bebek nedeniyle haftaya bugünlerde doktorum almayı planlıyor. Pazartesi belli olacak sanırım.
Onun dışında kızlar bugün çok fazla yalancı kasılmam oldu. 2 dakikada 1 en az 1 dakika süren hatta bir ara yarım saat hiç geçmeden süren kasılmalardan. Kızım karnımda delirdi şimdi geçti neyse ki. Böyle yalancı kasılmaları çok sıklaşan oldu mu? Doğum yakın diyebilir miyim acaba diye merak ediyorum.
Ay ne güzel çoğunuz kavuştunuz yavrularınıza. Ben çok değişik bir gebelik geçiriyorum bu sefer. Büyük kızımda resmen kraliçe Elizabethmişim sürekli ağrım var belimde kalçamda kasıklarımda anlık bıçak sağlanması gibi acı oluyor. Resmen 95 yaşında nine gibiyim. Büyükte son gün bile amuda kalkıyordum ve hiç sancı nişan ağrı vs yaşamadan sezaryen olduğum için bu sefer bu yaşadıklarım çok tuhaf geliyor. Pazartesi 37 haftalık oluyoruz nst'm var bakalım.
Oh oh maşallah her şey gider benim 11. Gün doğum öncesi kiloya 1 kaldı
Ay hepinizin doğumuyla çok heyecanlanıyorum ya keşke hepimiz aynı yerde olsak son kişi doğurana kadar salınmasak shdksslls çiş kaka banyosu
merhaba kızlar bende 38. Haftadayım adet ağrısı gibi ağrılar olmaya başladı ama şiddetli değil bu ağrılardan ne zaman sonra gerçek sancılar başlıyor aşağı yukarı
Canım ben de tam 22 kilodayım, hala yiyorum ama vücut artık almıyor ay heyecanlı olmaz mısın ya, dualarımız seninle. Kendine geldiğinde bizi haberdar et. Ddoakolik
çok şükür yavruşuna kavuşmuşun canım. Umarım hersey rahat geçmiştir