2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Merabalar. Gebeliginiz nasil geçiyor, amniyon mayide azalmaniz devam ettimi acaba

Devam etmedi aynı gidiyor :) 37+4üm. Yarım rahim ve tüp bebek nedeniyle haftaya bugünlerde doktorum almayı planlıyor. Pazartesi belli olacak sanırım.

Onun dışında kızlar bugün çok fazla yalancı kasılmam oldu. 2 dakikada 1 en az 1 dakika süren hatta bir ara yarım saat hiç geçmeden süren kasılmalardan. Kızım karnımda delirdi şimdi geçti neyse ki. Böyle yalancı kasılmaları çok sıklaşan oldu mu? Doğum yakın diyebilir miyim acaba diye merak ediyorum.

Kızlar sarılığı atlatmissiz doktor bravo dedi güzel bakim yapılmış
Sadece göbeğim kocaman hala korse takanlar nasıl dayanıyor sıkıntı yapıyor resmen
Gümüşüm ben de başlamadım daha korse kullanmaya. Cumartesi randevum var o zaman sorucam doktoruma.
Gözün aydın canım benim. Sağlıkla büyüt bebisini :)

Ay ne güzel çoğunuz kavuştunuz yavrularınıza. Ben çok değişik bir gebelik geçiriyorum bu sefer. Büyük kızımda resmen kraliçe Elizabethmişim sürekli ağrım var belimde kalçamda kasıklarımda anlık bıçak sağlanması gibi acı oluyor. Resmen 95 yaşında nine gibiyim. Büyükte son gün bile amuda kalkıyordum ve hiç sancı nişan ağrı vs yaşamadan sezaryen olduğum için bu sefer bu yaşadıklarım çok tuhaf geliyor. Pazartesi 37 haftalık oluyoruz nst'm var bakalım.

Maşallah canım, sağlıkla büyüsün
Kac kilo almistin hamilelikte, kaçı gitti doğum sonrası
Canım 52 ile başladım 62 oldum 1 kilo verdim sadece bugün 9 günlük kızım ben bu işten birşey anlamadım yeme içme baya yiyorum iştah açık
Gümüşüm ben de başlamadım daha korse kullanmaya. Cumartesi randevum var o zaman sorucam doktoruma.
Gözün aydın canım benim. Sağlıkla büyüt bebisini :)
Canım banada yazar mısın sezo oldum canim acıyor da takamadim owli korse

Yarin sabah 10da oğluşumuza kavuşucaz nasipse sabah sezeryan var artik saatler kaldi heyecandan uyu uyuyabilirsen 22 kiloyla kapanışı yapiyorum kizlarr
Oh oh maşallah her şey gider benim 11. Gün doğum öncesi kiloya 1 kaldı
Ay hepinizin doğumuyla çok heyecanlanıyorum ya keşke hepimiz aynı yerde olsak son kişi doğurana kadar salınmasak shdksslls çiş kaka banyosu

Yarin sabah 10da oğluşumuza kavuşucaz nasipse sabah sezeryan var artik saatler kaldi heyecandan uyu uyuyabilirsen 22 kiloyla kapanışı yapiyorum kizlarr
Canım ben de tam 22 kilodayım, hala yiyorum ama vücut artık almıyor ay heyecanlı olmaz mısın ya, dualarımız seninle. Kendine geldiğinde bizi haberdar et.
D doakolik çok şükür yavruşuna kavuşmuşun canım. Umarım hersey rahat geçmiştir

Tabi yazarım canım. Zamanla düşecek o kilolar merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…