• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bugünkü kontrolde çatı muayenesi oldum herşey yolunda normal doğum icin engel yok dedi ama 2 cm açıklık var dedi doktorum. 3300 olmuş kızım, nst de sancilarim da çıktı ama çok düzenli değil. Eve geldim geri takipteyim, dualarınıza talibim🙏
Masallh sağlıkla gelsin prenses🥰 benimde sancı çıktı nst de 100 e vuran sancılar hemde ama düzensizdi açıklıkta 1 cm eve geldim bekliyorum bende ins hayırlı bı şekilde sorunsuz istediğimz gibi dogururuz.. 🤗

Bebeklerini kucaklarina alan anneler sağlıkla büyütsün inşallah almayi bekleyenler de biran önce saglikla kucaklarına alir inşallah pek aktif takip edemedimm 7 yasinda oğlum 19 aylik kizim var büyüğün ödevi küçüğün iştahsızlıgi ile mücadele tum gün kucak derken 25 Şubat'ta Şubat annesi oldum darısı tüm bekleyen annelerimize

Bugünkü kontrolde çatı muayenesi oldum herşey yolunda normal doğum icin engel yok dedi ama 2 cm açıklık var dedi doktorum. 3300 olmuş kızım, nst de sancilarim da çıktı ama çok düzenli değil. Eve geldim geri takipteyim, dualarınıza talibim🙏
İnsallah hayırlısı ile alırsın bebisini kucağına 🤲🏻

Kızlar merhaba ben 38+5 deyim ve biraz önce belimden kasıklarıma doğru yayılan bir ağrı girdi yerimde duramadım ve karnım sertleşti sonra bayağı hatta şöyle tarif edeyim adet olacakmışım gibiydi aynı sizce gerçek sancı mı şimdi hafifledi bekliyorum yoksa gitmeli miyim

Kızlar merhaba ben 38+5 deyim ve biraz önce belimden kasıklarıma doğru yayılan bir ağrı girdi yerimde duramadım ve karnım sertleşti sonra bayağı hatta şöyle tarif edeyim adet olacakmışım gibiydi aynı sizce gerçek sancı mı şimdi hafifledi bekliyorum yoksa gitmeli miyim
Takip et bakalım canım gelirse ardı ardına gidersin

Evettt beklenen günüm geldi sanırsam 🥲🥲
Yarın sabah yatış yapıyorum arkadaşlar dualarınızı eksiltmeyin 🥺❤️ Suniyle başlatcak çok zorlamam seni açılman olmazsa sonlandırcam sezeryana alcam dedi

Yarın doğuma giriyorum bende canım
Dualarınızı bekliyorum 🥲 Z zahrada
Canım Allah yardımcın olsun, dualarımız seninle, gönlündeki gibi gelişsin. Sen 41.haftaya mı girmiştin?
Benim drda gelmezse suni sancı ile deneriz diyor.
Bebeklerin bir kısmı erkenci çıktı, bir kısmı da gelmiyor. Kısmet gercekten😊
Bizi de haberdar et halin oldukcs, kolay bir dogum olsun💕

Canım sabah 20 dk da bir sancım vardı. Ama normal bir adet sancısıydı ağrı eşimin çok yüksekmiş dedi. Rabbim sağ Salim nasip etti
Maşallah canım çok sevindim adına 💞💞 bizler içinde dua et lütfen.. 🥰 toplanınca hikayeni de yaz mutlaka geçmiş olsun gözünüz aydın
Yarın doğuma giriyorum bende canım
Dualarınızı bekliyorum 🥲 Z zahrada
Rabbim kolaylık versin insalalh en kolay sekilde en hayırlı şekilde kavuştursunuz. 💞💞💞

Gittikçe artarsa şiddeti ve dinlenince geçmezse o zaman gerçek sancidir canım aynı sancıları kaç gündür bende çekiyorum

Of bu sancılar neden hep geceleri çıkıyor ortaya? gün içinde de yokluyor beni, üstelik asla iş yapmıyorum. 2 günde bir yemek yapıyorum o kadar Ama gel gör Ki belimi ortadan ikiye ayırıyorlar sanki Ve geceleri bebek hareket ettikçe ağrıdan ölüyorum 🤦🏻‍♀️

Kızlar bebegim bugun 3 gunluk oldu geceleri annem ve eşim dönüşümlü yanimda olacakti ben emzirme aralarinda birkac saat uyuyabileyim diye. Gunde toplam 2 3 saat anca uyuyabiliyorum. Ne zaman bebegi esime ya da anneme biraksam onlardan birinin horlamasiyla uyaniyorum. Yorgunlar dayanamiyorlar artik ic huzurum kesinlikle yok ikisinden de bisey istemiyorum. Bebegi yan yatirip anneyani yatakta uyutsam icim geçtiğinde bisey olur mu? Kusar nefes alamaz bisey olur diye korkuyorum ilk 1 hafta birimiz uyanik kalsin nefesini kontrol etsin dedim ama olmadi. Bebek her uyudugunda sen de uyu diyor herkes ama nasil uyuyacagim? Bakacak kimsesi olmayanlar nasil yapiyor? Bebegi yatirip uyuyor musunuz? Ilk birkac hafta icin soruyorum sonrasinda zaten toparlar sanirim
Bebek uyuyuncasende uyucaksın tabi .zaten dakka başı uyanır çok konforlu uyuyamazsın.bebeği yan yatırıp iki yastık arasına sıkıştır.kusmuk gelirse o an kolay çıksın diye .Allah'ın izniyle bişey olmaz hep böyle büyüttük😉

Kızlar benim yavru emzik istemiyor.
Beni de emzik niyetine kullanıyor.
Ben emzik olmak istemiyorum.
Göğüs uçlarım felaket aciyor.
Nasil emzige alışacak bu yavru?
Fikri olan var mı?
Canım benim kız öyleydi hatta ilk hastane odasında emziği koyduk ağzına direk öğürmüştü.şaşırmışyık öğürmeyi ne ara bilşyo bu diye.eve geçince belki tasvip etmezsin ama ucunu çok çıkmaz bişey reçele bandım yani sadece reçelin tadı damağında kalıyodu o kadar .o şekilde aldı alıştı.yoksa yanmıştım.Emzik almayan çocuk zor oluyo her noktasında .anneyede ayrı zorluk

Back
X