• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Saat tuttum bir buçuksaate geliyor aşağı doğru vuruyor ve o esnada belimde ağrıyor 20 dk sürüyor böyle
Canım bana da arada sancı geliyor ama düzenli değil ve bebeğin hareketleri çok yukarda. Doktor bugün kontrolde bir asagı indiğini gördü catıya dogru, sonra yeniden daha yukarı çıktı. Bilmiyorum bu iş nasıl olacak, aniden dogum haline giren arkadaslar ümit veriyor.

Canım bana da arada sancı geliyor ama düzenli değil ve bebeğin hareketleri çok yukarda. Doktor bugün kontrolde bir asagı indiğini gördü catıya dogru, sonra yeniden daha yukarı çıktı. Bilmiyorum bu iş nasıl olacak, aniden dogum haline giren arkadaslar ümit veriyor.
Enteresan bişey bu doğum işi.. Herkeste farklı sirayet ediyor. Şuan bana sancı gelse anlamam sanırım. Sürekli ağrım var çünkü, öncesinde de hiç yaşamadım (ilk kızımda)

Geliyor ama nasıl canım bu bi baskıki vajinaya sanki balon gibi bişey çıkacak ordan

Geliyor ama nasıl canım bu bi baskıki vajinaya sanki balon gibi bişey çıkacak ordan
Bugün nstde kasılmam 100 üstü çıktı, doktor kasılma var dedi ama anladığım bu iş düzenli olmalı. 20 dkda 1 defa 100 üstüne çıktı. O demek ki açılma yapmıyor. Seninkiler çok sıklaşırsa doktora yazarak fikir alabilirsin. Bendeki düzenli değil maalesef.

Bnm ki de bazen yukarı çıkıyr bana öyle geliyr sanyrdm demek oluyrmuş.
Bi arkadaşın bırda 20dk da bi düzenli sancısı vardı 6cm miş açılması.
Ay düşünmyim diyrm aklım sürekli sancılarda. Hayırlısyla bi doğuraydık kızlarr

Sıra sıra doğum oldukça rahatlatyrm rsmen :KK70: arada kızımı gazlıyrm bakalım ne zamn ikna olacak :KK70: @Blackbluee1 B Birhamisss @senmeleksin Kızlarr müsait vakitte doğım hikayesi atın bizmkilerin üstüne de😍😍
Canım kızlar ben salı günü adet kanaması şekline dönüşen kanamam nedeniyle doktora gidecekken o sabah hafif bi sancı hissettim ama eminde olamadım. Sonrasında kalktım kendi başıma doktoruma gittim. Doktor bana sinirlendi tabi. Çok pimpirikli olduğumu söyledi. Pazar günü muayene etmişti ebe. O muayeneye bağlı olduğunu bunu zaten benim bildiğimi. Dedim o kanama bu kanama değil 😂😂Hocam ama sancım var dedim. Ona da kızdı çünkü nst de sıfır sancı çıkmıştı. Kendimi zorla muayene ettirdim 😂 Kadın şok 😳😳 6 cm açıklık var dedi. Doğumu hızlandırmak içinde suyumu patlattı. Bu acıyla doğmaz suni sancı verelim dedi. Yatış yaptıktan sonra benim sancılar kendiliğinden arttı suniye gerek ypk dedi. Sonrasında da çok hızlı bir sürede fırtlattım kızlar 😂 ben hamilelik sürecinde hep tektim. Kimseye bana şunu al bile demedim Canımın çektiğini arabama atlayıp kendim alırdım. Hastaneme hep kendim giderdim. 6 aylıkken bile şehirler arası yolculuğumu yaptım. Allah bana öyle bir yardım etti ki. Al kulum buda sana hediyem der gibi. Doğuma da eşim yetişemedi. Ama şimdi kavuştuk. Kısa süreliğine 💖

Back
X