Ocean olana bakiyimBen kendim için gebelik vitaminlerine devam ediyorum. Kalsiyum, magnezyum, ocean mummy muştivitamin, Demir hapı. Bebek için de wellcare marka d vitamini kullanıyoruz Günde 2 damla.
Ayni şeyler yaşadığımız benim bir ayı geçti bebeğim doğalı ama sanırım son iki haftadır daha zorYalnız değilsin. Aynı benim oğlum. video çektim, paylaşma özelliği olsa paylaşırdım görürdün. Emiyor, çıldırıyor, atıyor Memeyi kızartıp bozaltıyor Kendini, sonra tekrar meme arıyor. Ayaklar hep karnında. Kaldı ki benimki 17 günlük daha Ve 1 haftadır çekiyoruz bu çileyi.
Stell tea e bebekten eşim almistti bitmek üzere kimyonlu olanı var onu aldirayim bari bende sağol iyi akıl ettinBir de ben dün kimyonlu rezene çayı aldım Kendime. Onu içmeye başladım. Ayrıca beyaz gürültüyü açıyorum dün geceden beri. Şu an o sesle uyuyor mesela. nurse harveys de 5 damla damlattım. İnşallaH işe yarar
Bir gün arayla suya sokuyorum suyu seviyor Allah'tanÇok sağol canım zaten diyorum bu kadar ıkınma normal değil belli ki gazı var ama çıkartmayı bir türlü beceremiyor e ben de elimden geleni yapıyorum ama yardımcı olamıyorum kendimi çok kötü hissettimbugün banyo yaptırıp güzelce masaj yapıcam bakalım bu akşamımız nasıl geçecek inşallah işe yarar
Başından beri biberon kullandıysan meme emmek zor da geliyor olabilir canımEmerken ağlıyor gazdan diyorsun süt hiç olmazsa hiç emmez öyle mi eger oyleyse ne güzel
Pompaya az gelişine taktım ben birde memede ağlıyor emiyor bırakıyor tekrar emiyor derken susmuyor azıcık mama yapıyorum hazir hemen uyuyor o beni suphede birakiyo
İnş gününüz güzel geçsinÇok sağol canım zaten diyorum bu kadar ıkınma normal değil belli ki gazı var ama çıkartmayı bir türlü beceremiyor e ben de elimden geleni yapıyorum ama yardımcı olamıyorum kendimi çok kötü hissettimbugün banyo yaptırıp güzelce masaj yapıcam bakalım bu akşamımız nasıl geçecek inşallah işe yarar
Bana kadın doğum doktorum 3 ay kan ilacı ve regenesis maxa devam et dedi. Bebiş de nbld3 drop kullanıyor. Bıngıldağı için gerekliymiş.Kizlar emzirme döneminde magnezyum folik asit yada dejavit her vitamini içeren birde ,D3 bunları hangisini yada hangilerini kullaniyorsunuz ???
Başından beri biberon kullandıysan meme emmek zor da geliyor olabilir canım
Her fırsatta emzirmeye çalışmak gerek düzen oturtana kadar
Foşur foşur sütlerimiz olsun inşallah
Kasık biberon kullandım biberon 10 gün olucak yeni başladık meme reddi yok ama emerken ağlama ıkınma oluyor yeni oda 10 gündür
Gazı vardır canım cıkmıyordur. Karnindan snlarsın siser karin yada hafif vuruncs cikan sesden anlarsınAy kızlar kafayı yicem bi yol gösterin akşam 8den beri sinirlerim yıprandı bu çocuk uyumuyor tam uyudu diyorum ıkına ıkına ağlamaya başlıyor gazı var diyorum alıyorum kucağıma sırtına vuruyorum gaz falan yok tam beşiğine koyuyorum iki dk sonra yine ıkına ıkına ağlamaya başlıyor toplasanız 2-3 saat uyumamıştır napacağımı şaşırdım ya emmesi de normal değil ağlaya ağlaya emiyor kafayı yicem
Canım emerken aglıyor, kafasını atıyor. Emmek istiyor mu istemiyor mu anlamıyorum. Yüzü kıpkırmızı oluyor, annem gazdan diyor. Gercekten gaz çıkınca düzeliyor. Sen sütüne yorma, ben hiç sagıp bakmadım. Hsonu kontrole götürücem, kilosuna göre dr yorumlar. Senin söylediğin hersey benim bebekte de var, dogal dürec bu demek ki. Bu ara gaz atakları var, bazı haftalarda da büyüme atagı oluyormuş.Emerken ağlıyor gazdan diyorsun süt hiç olmazsa hiç emmez öyle mi eger oyleyse ne güzel
Pompaya az gelişine taktım ben birde memede ağlıyor emiyor bırakıyor tekrar emiyor derken susmuyor azıcık mama yapıyorum hazir hemen uyuyor o beni suphede birakiyo
Canım o damlada yirmi damla çok değil verebilirsin her damlanın özelliği farklı ben gündüz yirmi damla nurse harveys akşam da 5 damla bio gaia kullanıyorum .ona rağmen bazı zamnlar çok gaz sancısı çekiyor .nurse harveys i hatta sabah akşam 20 damla şeklinde de kullanılabiliyorBir de ben dün kimyonlu rezene çayı aldım Kendime. Onu içmeye başladım. Ayrıca beyaz gürültüyü açıyorum dün geceden beri. Şu an o sesle uyuyor mesela. nurse harveys de 5 damla damlattım. İnşallaH işe yarar
Canım emerken aglıyor, kafasını atıyor. Emmek istiyor mu istemiyor mu anlamıyorum. Yüzü kıpkırmızı oluyor, annem gazdan diyor. Gercekten gaz çıkınca düzeliyor. Sen sütüne yorma, ben hiç sagıp bakmadım. Hsonu kontrole götürücem, kilosuna göre dr yorumlar. Senin söylediğin hersey benim bebekte de var, dogal dürec bu demek ki. Bu ara gaz atakları var, bazı haftalarda da büyüme atagı oluyormuş.
Ben de ilk basta tektim çok zor canım, anlıyorum seni, insan bunalıyor. Gercekten eskiler biliyor bazı seyleri, bu gruptan da çok faydalanıyorum, yoksa tecrübesizlikle çok bocalıyoruz.Büyüme Atakları Liste | Büyüme Atağı Haftaları ve Sizi Bekleyenler
Büyüme atağı nedir, bebeklerde büyüme atağı haftaları nelerdir ve bu haftalarda bebeğinizi ve sizi neler bekler? Öğrenmek için tıklayın.budizzz.com
Bende bunları okumuştum
Sanırım sütüm yok boş bir düşünce
Birde kaka yapamıyor ikiniyor ondan da huzursuzluk
Hep o manuel pompa çıkmıyor az geliyor diye düşündürdü birde en başta eşimle annesi
İnsanın kendi annesi gelmezse böyle olur ne olucak
Annen ne güzel bilgi vermiş bazen insan okuduguna inanmıyor
Hepinize teşekkürler yazdığınız için içim rahatladı
Alt değiştirme örtüsü o kadar iyi birşey ki bir o kadar da masraflı ama mecburen günde bir kaç çöp oluyor çiş ve kaka püskürtme durumu
Bez desen günde 10 12 kullanıyorum heralde
Gaz ağlama uyumama çok yıpratıcı inanın 4 buçuk aya kadar deyince inme indi sanki şuan
Damlaları kendiniz mi aldınız doktor önerisi mi
Bu arada gündüz çok halsiz oluyorum uykulu dağınık kollarımda derman yok tek başıma çamaşır mi adayım alt mi değiştirsem uyusam
Allah’ım sanki benim çocuğu anlatıyorsunCanım emerken aglıyor, kafasını atıyor. Emmek istiyor mu istemiyor mu anlamıyorum. Yüzü kıpkırmızı oluyor, annem gazdan diyor. Gercekten gaz çıkınca düzeliyor. Sen sütüne yorma, ben hiç sagıp bakmadım. Hsonu kontrole götürücem, kilosuna göre dr yorumlar. Senin söylediğin hersey benim bebekte de var, dogal dürec bu demek ki. Bu ara gaz atakları var, bazı haftalarda da büyüme atagı oluyormuş.
Ya ben nurse harveys 20 damla verdiğim gün bebek benim üzerime kaka yaptı Fışkırtarak. Sanki işer gibi kaka yaptı. O yüzden korktum çünkü kakası normaldi damla verene kadar. Renginde dokusunda filan sıkıntı yoktu yani. ondan sonra da 5 damla vermeye başladım.Canım o damlada yirmi damla çok değil verebilirsin her damlanın özelliği farklı ben gündüz yirmi damla nurse harveys akşam da 5 damla bio gaia kullanıyorum .ona rağmen bazı zamnlar çok gaz sancısı çekiyor .nurse harveys i hatta sabah akşam 20 damla şeklinde de kullanılabiliyor
Ay şu an çok sevindimBen de ilk basta tektim çok zor canım, anlıyorum seni, insan bunalıyor. Gercekten eskiler biliyor bazı seyleri, bu gruptan da çok faydalanıyorum, yoksa tecrübesizlikle çok bocalıyoruz.
Korbell, alt degiştirme örtüleri falan hep buradan öğrendikdogumu da alsem sayesinde yaptım bir tane normal dogum videosu atmıştı, iyi ki izlemişim. Yoksa çok bocalardım
Senin sütün var bence canım, mamasız sadece sütle deneme yapmadın ya ondan tedirginsin, zamanla sadece emzirmeye gecersin, dert etme.
Oluyor canım. Benimki de 17 günlük. Bazen şaşı yakalıyorum bakışlarını.Kizlar bugün 16 günlük olduk çok şükür..bebeğim bakarken gözlerini birleştiriyor şasi bakıyor yani her zamn değil ama çoğu zamn öyle bakıyor.. yenidoğan da normal yazıyor nette ama çok taktım kafaya ya bişey varsa gözlerindesizin bebislerdede oluyormu kayma
Oluyor canım gayet normal şimdi daha az yapıyor zamanka daha az yapar seninki deKizlar bugün 16 günlük olduk çok şükür..bebeğim bakarken gözlerini birleştiriyor şasi bakıyor yani her zamn değil ama çoğu zamn öyle bakıyor.. yenidoğan da normal yazıyor nette ama çok taktım kafaya ya bişey varsa gözlerindesizin bebislerdede oluyormu kayma
Ama daha küçük fışkırtarak yapması çok normal bzimkide yaptı öyle çok .alt açma örtüsü kirlendi bir sürü .gazla birlikte yapıyor ya ondan hatta emerken falan da denk gelir öyle fisurt diye ses duymadın mi hiç. Bzimki hep öyle yapıyordu .büyüdükçe biraz daha azaldı kakalariAllah’ım sanki benim çocuğu anlatıyorsun
Ya ben nurse harveys 20 damla verdiğim gün bebek benim üzerime kaka yaptı Fışkırtarak. Sanki işer gibi kaka yaptı. O yüzden korktum çünkü kakası normaldi damla verene kadar. Renginde dokusunda filan sıkıntı yoktu yani. ondan sonra da 5 damla vermeye başladım.
Ay şu an çok sevindim
Ayy insallh yaa rabbim şu mübarek günlerde evlatlarımıza beden ruh akıl sağlığı versin.. rabbim onlarla imtihan etmesin bizi.. çok evhamlıyim ben ya ahhh lohusalıkOluyor canım gayet normal şimdi daha az yapıyor zamanka daha az yapar seninki de
6-12 ay büyük ama bizimkilere . Benimki silikon emzik tutmamisti .nuk kauçuk emzik tutmuştu .gcen silikon eee baby falan vardı denedim onu da tuttu .elimde bı tane daha kauçuk var .onu da bir ay falan kullanıp sonra silikon emziğe gecicem .bulması daha kolay oluyor diye . Tabi ara ara silikon emziği tutturulan bu ay ki unutmasın.0-6 ay emzik varsa elinde dene bnce ara ara diğerlerini .awent biraz pahalı çünkü .öyle marketlerde falan da bulunmuyor .bı de her ay değiştirmek lazım ya diğer ucuz olanları tutsa maddi anlamda da rahat ederiz . Bnm arkadaşımın kızı vardı Chicco emzikleri diş çıkarma dönemi hep parcalamisti isira isira .başka emzikte tutmuyordu baya zorlanmisti .Kızlar kızım avent emziği tuttu digerlerini tutmadı ya hep aventmi kullanıcak bundan sonra. Digetr emzikleri vereyim mi? Mesela 6 12 ay acmadıgım emzik var denedigim emzikler var fazlalıkları vereyim istiyorum . Diger ogullarim da bunu yadamadigim icin bilemedim.
4 tand 0 6 ay bitane 6 12 ay var tutmazsa veriyim kucullen kiyafetlerle dedim ama eminde olamadim. Bu gun bi denedim ogurdu direk damakli emzikde. Dursun deniyim bi iki daha olmazsa6-12 ay büyük ama bizimkilere . Benimki silikon emzik tutmamisti .nuk kauçuk emzik tutmuştu .gcen silikon eee baby falan vardı denedim onu da tuttu .elimde bı tane daha kauçuk var .onu da bir ay falan kullanıp sonra silikon emziğe gecicem .bulması daha kolay oluyor diye . Tabi ara ara silikon emziği tutturulan bu ay ki unutmasın.0-6 ay emzik varsa elinde dene bnce ara ara diğerlerini .awent biraz pahalı çünkü .öyle marketlerde falan da bulunmuyor .bı de her ay değiştirmek lazım ya diğer ucuz olanları tutsa maddi anlamda da rahat ederiz . Bnm arkadaşımın kızı vardı Chicco emzikleri diş çıkarma dönemi hep parcalamisti isira isira .başka emzikte tutmuyordu baya zorlanmisti .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?