2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ben kendim için gebelik vitaminlerine devam ediyorum. Kalsiyum, magnezyum, ocean mummy muştivitamin, Demir hapı. Bebek için de wellcare marka d vitamini kullanıyoruz Günde 2 damla.
Ocean olana bakiyim
Magnezyum var folik asit vardı içtim esin iç emzirmede içiliyor dedi
Ayni şeyler yaşadığımız benim bir ayı geçti bebeğim doğalı ama sanırım son iki haftadır daha zor

Stell tea e bebekten eşim almistti bitmek üzere kimyonlu olanı var onu aldirayim bari bende sağol iyi akıl ettin
Bir gün arayla suya sokuyorum suyu seviyor Allah'tan
Onun dışında masaj yapıyorum bende

Başından beri biberon kullandıysan meme emmek zor da geliyor olabilir canım
Her fırsatta emzirmeye çalışmak gerek düzen oturtana kadar
Foşur foşur sütlerimiz olsun inşallah

İnş gününüz güzel geçsin

Kizlar emzirme döneminde magnezyum folik asit yada dejavit her vitamini içeren birde ,D3 bunları hangisini yada hangilerini kullaniyorsunuz ???
Bana kadın doğum doktorum 3 ay kan ilacı ve regenesis maxa devam et dedi. Bebiş de nbld3 drop kullanıyor. Bıngıldağı için gerekliymiş.

Gazı vardır canım cıkmıyordur. Karnindan snlarsın siser karin yada hafif vuruncs cikan sesden anlarsın

Canım emerken aglıyor, kafasını atıyor. Emmek istiyor mu istemiyor mu anlamıyorum. Yüzü kıpkırmızı oluyor, annem gazdan diyor. Gercekten gaz çıkınca düzeliyor. Sen sütüne yorma, ben hiç sagıp bakmadım. Hsonu kontrole götürücem, kilosuna göre dr yorumlar. Senin söylediğin hersey benim bebekte de var, dogal dürec bu demek ki. Bu ara gaz atakları var, bazı haftalarda da büyüme atagı oluyormuş.

Canım o damlada yirmi damla çok değil verebilirsin her damlanın özelliği farklı ben gündüz yirmi damla nurse harveys akşam da 5 damla bio gaia kullanıyorum .ona rağmen bazı zamnlar çok gaz sancısı çekiyor .nurse harveys i hatta sabah akşam 20 damla şeklinde de kullanılabiliyor

Bende bunları okumuştum

Sanırım sütüm yok boş bir düşünce
Birde kaka yapamıyor ikiniyor ondan da huzursuzluk
Hep o manuel pompa çıkmıyor az geliyor diye düşündürdü birde en başta eşimle annesi
İnsanın kendi annesi gelmezse böyle olur ne olucak
Annen ne güzel bilgi vermiş bazen insan okuduguna inanmıyor

Ben de ilk basta tektim çok zor canım, anlıyorum seni, insan bunalıyor. Gercekten eskiler biliyor bazı seyleri, bu gruptan da çok faydalanıyorum, yoksa tecrübesizlikle çok bocalıyoruz.
Korbell, alt degiştirme örtüleri falan hep buradan öğrendik dogumu da alsem sayesinde yaptım bir tane normal dogum videosu atmıştı, iyi ki izlemişim. Yoksa çok bocalardım
Senin sütün var bence canım, mamasız sadece sütle deneme yapmadın ya ondan tedirginsin, zamanla sadece emzirmeye gecersin, dert etme.

Bezi ben de 12 kez değiştiriyorum günde az az püskürtür kaka yaptığından. Damlayı doktorum önerdi.

Gün içinde yorgunluk çok oluyor evet. Ev işlerini sallayın. Bebiş uyursa ki inşallah uyur, o zaman siz de uyuyun. Bu günler geçecek gidecek hiç merak etmeyin. Kuzenin bebeği doğduğunda yoğun bakıma gitti 3 gündür yoğun bakımda. Kız eminim keşke uykusuz kalsaydım da bebeğim kucağımda olsaydı der. Çok şükür diyeceğiz ki çocuk kucağımızda :) hepsi geçip gidecek.

Kizlar bugün 16 günlük olduk çok şükür..bebeğim bakarken gözlerini birleştiriyor şasi bakıyor yani her zamn değil ama çoğu zamn öyle bakıyor.. yenidoğan da normal yazıyor nette ama çok taktım kafaya ya bişey varsa gözlerindesizin bebislerdede oluyormu kayma

Allah’ım sanki benim çocuğu anlatıyorsun
Ya ben nurse harveys 20 damla verdiğim gün bebek benim üzerime kaka yaptı Fışkırtarak. Sanki işer gibi kaka yaptı. O yüzden korktum çünkü kakası normaldi damla verene kadar. Renginde dokusunda filan sıkıntı yoktu yani. ondan sonra da 5 damla vermeye başladım.
Ay şu an çok sevindim

Oluyor canım. Benimki de 17 günlük. Bazen şaşı yakalıyorum bakışlarını.

Oluyor canım gayet normal şimdi daha az yapıyor zamanka daha az yapar seninki de

Ama daha küçük fışkırtarak yapması çok normal bzimkide yaptı öyle çok .alt açma örtüsü kirlendi bir sürü .gazla birlikte yapıyor ya ondan hatta emerken falan da denk gelir öyle fisurt diye ses duymadın mi hiç. Bzimki hep öyle yapıyordu .büyüdükçe biraz daha azaldı kakalari

Kızlar kızım avent emziği tuttu digerlerini tutmadı ya hep aventmi kullanıcak bundan sonra. Digetr emzikleri vereyim mi? Mesela 6 12 ay acmadıgım emzik var denedigim emzikler var fazlalıkları vereyim istiyorum . Diger ogullarim da bunu yadamadigim icin bilemedim.

6-12 ay büyük ama bizimkilere . Benimki silikon emzik tutmamisti .nuk kauçuk emzik tutmuştu .gcen silikon eee baby falan vardı denedim onu da tuttu .elimde bı tane daha kauçuk var .onu da bir ay falan kullanıp sonra silikon emziğe gecicem .bulması daha kolay oluyor diye . Tabi ara ara silikon emziği tutturulan bu ay ki unutmasın.0-6 ay emzik varsa elinde dene bnce ara ara diğerlerini .awent biraz pahalı çünkü .öyle marketlerde falan da bulunmuyor .bı de her ay değiştirmek lazım ya diğer ucuz olanları tutsa maddi anlamda da rahat ederiz . Bnm arkadaşımın kızı vardı Chicco emzikleri diş çıkarma dönemi hep parcalamisti isira isira .başka emzikte tutmuyordu baya zorlanmisti .

4 tand 0 6 ay bitane 6 12 ay var tutmazsa veriyim kucullen kiyafetlerle dedim ama eminde olamadim. Bu gun bi denedim ogurdu direk damakli emzikde. Dursun deniyim bi iki daha olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…