Ocean olana bakiyimBen kendim için gebelik vitaminlerine devam ediyorum. Kalsiyum, magnezyum, ocean mummy muştivitamin, Demir hapı. Bebek için de wellcare marka d vitamini kullanıyoruz Günde 2 damla.
Magnezyum var folik asit vardı içtim esin iç emzirmede içiliyor dedi
Ayni şeyler yaşadığımız benim bir ayı geçti bebeğim doğalı ama sanırım son iki haftadır daha zorYalnız değilsin. Aynı benim oğlum. video çektim, paylaşma özelliği olsa paylaşırdım görürdün. Emiyor, çıldırıyor, atıyor Memeyi kızartıp bozaltıyor Kendini, sonra tekrar meme arıyor. Ayaklar hep karnında. Kaldı ki benimki 17 günlük daha Ve 1 haftadır çekiyoruz bu çileyi.
Stell tea e bebekten eşim almistti bitmek üzere kimyonlu olanı var onu aldirayim bari bende sağol iyi akıl ettinBir de ben dün kimyonlu rezene çayı aldım Kendime. Onu içmeye başladım. Ayrıca beyaz gürültüyü açıyorum dün geceden beri. Şu an o sesle uyuyor mesela. nurse harveys de 5 damla damlattım. İnşallaH işe yarar![]()
Bir gün arayla suya sokuyorum suyu seviyor Allah'tanÇok sağol canım zaten diyorum bu kadar ıkınma normal değil belli ki gazı var ama çıkartmayı bir türlü beceremiyor e ben de elimden geleni yapıyorum ama yardımcı olamıyorum kendimi çok kötü hissettimbugün banyo yaptırıp güzelce masaj yapıcam bakalım bu akşamımız nasıl geçecek inşallah işe yarar
Onun dışında masaj yapıyorum bende