- 27 Kasım 2015
- 832
- 822
- 103
Karından baktı canımGözün aydın canım çok sevindim yük kalkmıştır üzerinden peki vajinal ultrasonda mi gördün normal karından mı
Ohh ohh çok ii canım .onun 6 düştüğü vardı sebebini hiç bulamadılar gitmediği doktor kalmamıştı hatta en son gittiği doktor kız bebek olmaması gerek diyip tüp bebekle erkek olanları seçmişlerdi öylede olmadı .ama bu kemoterapi için sanırım kullanılan ilacı kullanmışlardı bebek iyice büyüyene kadar çok şükür kızını aldı kucağına .sende gönlünü ferah tut inş herşey sağlıkla yolunda gider senin ve burdaki tüm hamilelerin içinde benimdeBana da intralipid serum verdiler 1 kez cok sukur hersey yolunda
Bende kilo almaktan çok korkuyorum 3.ayın bitiminde diyetisyene başlamayı düşünüyorum aslında kilo problemim yok ama kalp hastası olduğum için daha daha fazla kalbe baskı olmasın diye online diyetisyenler var canım böyle çevrende giden varsa onlardanda tavsiye alabilirsin benim düşündüğüm doktorumda söyleyebilirim daha kendisiyle tanışmadım ama hamilelik üzerine branşıKızlar bi beslenme listeniz öneri aldığınız birbirleri var mı ilk günden beri acayip iştahım açık ne yapacağımı şaşırdım nasıl dengeli besleniyorsunuz daha kalp atışı bile duymadım ama maalesef durum böyle internette hamile diyetisyeni buldum ama kilo da veriyorsun korktum açıkçası fikri olanlar yazabilir mi
Canım rubella kızamıkçık demek ve çoğu insanda pozitif çıkarmış ıgg daha önce geçirmiş olduğumuzu gösterirken,cmv ıgg de daha önce geçirilmiş hastalığı gösterirmiş,Buda şöylece toplarsak hamilelikte sıkıntı yaşayamacağımızı gösterirmiş bu hastalıklardan.yani bağışıklığımız varmış.korkmanı gerektirecek bi durum yok canım. Bu sefer pozitif görmek ii bişey .tabiii doktorunda ayrıntılı daha güzel açıklar benimkilerde böyle çıkmıştıKızlar bu iki testimin sonucu pozitif çıkmış. Doktoruma ulaşamadım. Yarın giderim büyük ihtimalle. Bebeğin kalp atımını duyduktan sonra kan testleri istiyor ya doktorlar onun sonuçlarından. Karşılaşan oldumu böyle bir sonuç ile. Nasıl değerlendirdi doktorunuz. Biraz korktum açıkcası.
Eki Görüntüle 2893910
Kötü birsey demiyor canım, çok aşırı muhattabız, onu azaltmayı öneriyorum diyor. Ama bu video serileri çok güzel. Babalar bebeği hissedemiyor ya her hafta başı eşimle izliyoruz, bu hafta ne durumda bebek diye, çok keyifli oluyor, hem de bilgileniyoruzCanım videoyu açtım acayip heyecan oldu kapattım ya telefon için ne diyor
Çok saol canım. Bende dedim virüs filan mı var. Evimdede kedimiz var. Onunla alakalı birşey mi acaba diye düşündüm. Teşekkürler canım. Bi sonraki randevumda bakar artık sonucaCanım rubella kızamıkçık demek ve çoğu insanda pozitif çıkarmış ıgg daha önce geçirmiş olduğumuzu gösterirken,cmv ıgg de daha önce geçirilmiş hastalığı gösterirmiş,Buda şöylece toplarsak hamilelikte sıkıntı yaşayamacağımızı gösterirmiş bu hastalıklardan.yani bağışıklığımız varmış.korkmanı gerektirecek bi durum yok canım. Bu sefer pozitif görmek ii bişey .tabiii doktorunda ayrıntılı daha güzel açıklar benimkilerde böyle çıkmıştı
Canım gözün aydın.. Karından görmüşsünüz.. Bende 6+1 de gittim henüz bebek görünmedi sadece yolk kesesi oluşmuş. Doktor 10 gün sonra dedi ama ben yine de dayanamıyorum 10 gün... devlete gidicem sanırım bugun yarın görmek için. 10 gün sonra da hiç bişey olmamış gibi kendi doktoruma giderimKızlaaar günaydın. Bugün gittim doktora. 6+1 im. Kesede yavrucağı da gördüm. Kalp sesini de duydum çok şükür
Ne demek canım yardımcı olabildiysem.kedi için toksoplazma ya bakıolar bu testlerde için rahat olsun benimde böyle çıktı sıkıntı yokÇok saol canım. Bende dedim virüs filan mı var. Evimdede kedimiz var. Onunla alakalı birşey mi acaba diye düşündüm. Teşekkürler canım. Bi sonraki randevumda bakar artık sonuca
Benimde böyle canım panik olma iyi birşey bu virüslere karşı bağışıklık sağlamışız antikorumuz var :)Kızlar bu iki testimin sonucu pozitif çıkmış. Doktoruma ulaşamadım. Yarın giderim büyük ihtimalle. Bebeğin kalp atımını duyduktan sonra kan testleri istiyor ya doktorlar onun sonuçlarından. Karşılaşan oldumu böyle bir sonuç ile. Nasıl değerlendirdi doktorunuz. Biraz korktum açıkcası.
Eki Görüntüle 2893910
Canım bunların pozitif çıkması hastalığı daha önce geçirdiğin veya aşılandığın anlamına geliyor yani iyi birşeyKızlar bu iki testimin sonucu pozitif çıkmış. Doktoruma ulaşamadım. Yarın giderim büyük ihtimalle. Bebeğin kalp atımını duyduktan sonra kan testleri istiyor ya doktorlar onun sonuçlarından. Karşılaşan oldumu böyle bir sonuç ile. Nasıl değerlendirdi doktorunuz. Biraz korktum açıkcası.
Eki Görüntüle 2893910
Ayy çok tatlı bir fikir biz de yaparız inşalalh bi kalp atışını duysaydım sahipleneceğim de korkuyorumKötü birsey demiyor canım, çok aşırı muhattabız, onu azaltmayı öneriyorum diyor. Ama bu video serileri çok güzel. Babalar bebeği hissedemiyor ya her hafta başı eşimle izliyoruz, bu hafta ne durumda bebek diye, çok keyifli oluyor, hem de bilgileniyoruz
Canım hangi doktor acaba çevremde hiç yok kuzum maalesef Ya sen konuşursan bana da yazar mısın tavsiyelerini Online görüşüyorsa ben de görüşürümBende kilo almaktan çok korkuyorum 3.ayın bitiminde diyetisyene başlamayı düşünüyorum aslında kilo problemim yok ama kalp hastası olduğum için daha daha fazla kalbe baskı olmasın diye online diyetisyenler var canım böyle çevrende giden varsa onlardanda tavsiye alabilirsin benim düşündüğüm doktorumda söyleyebilirim daha kendisiyle tanışmadım ama hamilelik üzerine branşı
Benim de iştahım çok açık ben çeşitlilik saglamaya calışıyorum, renkli(havuç, domates gibi), yeşil (maydonoz gibi), protein (yumurta), kükürtlü (sogan, roka gibi).Bunu saglıkkı yasıyoruz grubunda görmüştğm, faydalı diye. Benim mide sıkıntım oldugu için normalde de saglıklı beslenmeye calışıyodum. Elimden geldiğince, arada meyve, kuruyemiş yapılabilir. Mesela sabah soganlı, ıspanaklı yumurta yapıyorum bazen. Bir de doktorun iki lafından biri peynir, yogurt herhalde çok kalsiyum lazım. Ben de onu ihmal ettim, tüketmedim yogurdu düzene koyucam. Doktorlar ayda 1 kilo öneriyor, her sabah tartılıyorum bu kadar yemeye aldım mı diyeKızlar bi beslenme listeniz öneri aldığınız birbirleri var mı ilk günden beri acayip iştahım açık ne yapacağımı şaşırdım nasıl dengeli besleniyorsunuz daha kalp atışı bile duymadım ama maalesef durum böyle internette hamile diyetisyeni buldum ama kilo da veriyorsun korktum açıkçası fikri olanlar yazabilir mi
Resimler mutluluklar görüyorum hamileleri bende bir sorun var diyorum bende ay gün saymak işe girememek evde olmak basım dönüyor bugün zor bir surec hiç keyif alamıyorum Allah'ım ben niye böyleyim diyorum yanlız değilsinBen de durum aynı. Hergün insan binkez gün sayar mi?
Ben durmadan daha kaç ay kaç gün var diye bakıyorum. Ben neden böyleyim Allahim.
Hersene doğuranlar da böyle mi acep???
Yoksa sorun sadece ben de mi???
Gözün aydın canım.benim.cok sevindimSonunda kızlar miniğimi gördüm ve kalp atışını da duydum çoook şükür herşey yolunda ve haftasıyla uyumlu dedi rabbim herkese nasip etsin
erken döllenme olmuştur boşver daha iyi işte bir sorun olsa doktorun derdii bulantı kusma aşerme olmaması da çok iyii ilk zamanlar böyle ama tadını çıkartt 6. haftadan itibaren konuşalım ajsdhajkBide kızlar 4 gün önde ultrasona göre bebek 4+4 gösteriyordu aslında yumurtlamaya göre 4+0 olması gerekirken bu neden oluyor ki
Tmmerken döllenme olmuştur boşver daha iyi işte bir sorun olsa doktorun derdii bulantı kusma aşerme olmaması da çok iyii ilk zamanlar böyle ama tadını çıkartt 6. haftadan itibaren konuşalım ajsdhajk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?