Bende öyle düşünüyorum.Bayramdan sonra gitcem dr.a.İğne bile tam korumuyorsa ne koruyor yahap en garantisi gibi gözüküyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende öyle düşünüyorum.Bayramdan sonra gitcem dr.a.İğne bile tam korumuyorsa ne koruyor yahap en garantisi gibi gözüküyor
Biz artik carsafta salliyoruzKızlar uyku sorunu yaşayan var mı? Sabahtan beri en fazla 20 dklık uyumaları oldu, derin uykusu hala yok. Çok yorucu oluyor, sürekli mıkır mıkır yattıgında. Ben de 24 saat ayakta kalıyorum. Ayakta sallamıyorum, acaba ayakta sallasam mı derin uykusu olur. Emzik hiçbir şekilde kabul etmiyorsiz nasıl uyutuyorsunuz? Ben kucakta ya da emerken uyutup yerine yatırıyorum ama yok derin dalamıyor.
Aynen zaten gogus yumusuyo 3 5 dakıkada ama son yaglı kısmı alması onemlıymıs o yuzden bıraz daha oyalamaya calısıyorum ama napalım kılo alıyosa problem yok sızınde oyleymıs bazı bebekler memede oyalanmayı sevmıyo demekkıBenim de öyle ve başlarda ben de acaba doymuyor mu dedim ama kaka çiş sayısı baya fazlaydı ve dediğin gibi bir ayda 1200 gr aldı o zaman rahatladım doktora sorduğumda doyuyordur o ona yeter zaten midesi küçük demişti 5 dakikada zaten göğsü boşaltabiliyorlarmış sonrası biraz oyalanma gibi bişeymiş
Evet cok guzel herkese cocuklarıyla guzel mutlu bayramlarKızlar iyi bayramlar herkese.Bu bebislerle ilk bayramımız![]()
Cerazette veya desirett yazmış canımAy çok iyi olur bekliyorum![]()
Ben spiral düşünüyorum o biraz daha garantili gibi doktorum da ilk adetini ol kanaman çok olmazsa takarız dedi bakalım beklemedeyimİğne bile tam korumuyorsa ne koruyor yahap en garantisi gibi gözüküyor
Kuzum ben sabah öğle akiam 1 er tane içiyorum
Ah canım o kitaplar sadece okunuyor haklısın, bende hep kucakta yürürken sallayıp uyutmaya calışıyorum. Kollarımda, ayaklarımda uyuşmalar, agrılar, yatakta da sallıyorum. Hele gece krizlerinde dediğin gibi ne iyi gelir deseler yapma durumuna geçiyosun.Biz artik carsafta salliyoruzo duruma geldik yoksa aglamaktan sesleri kisiliyor. bi tek carsafta sallayinca susuyor 3 gundur bu yonteme gectik ama o da etkisini kaybetmeye basliyor tüm yöntemler tek tek etkisini yitirdi
Hamileligimde ne kitaplar okudum ama nafile. Hayatta ayakta sallamam, memede uyutmam diyordum simdi aglamaktan mosmor oldugu nefes bile alamayana kadar tıkandığı icin amuda kalk oyle salla deseler oyle yaparim.
Aglamak emmek ve uyumak dışında hic bir aktivitemiz yok boyle nasil gelişecek hayatı öğrenemiyor durup da bişeyi izleyemiyor inceleyemiyor bize gulucukler saçamiyor agu lar yok sadece bedensel büyüyoruz galiba, gelişemicek diye üzülüyorum. 3 ay sonra gaz sancisi bitecek deniyor pek inancim kalmadigaz sancilari bitince aglamayi huy edinmis olmaz umarim
Ben hala tam dik duramiyorum ayakta dururken sanki popom disari cikik duruyor posturum tamamen bozuldu hamilelikten mi epiduralden mi bilemedim sirt ve bel agrim var gecer diye bekliyoruzHayırlı bayramlar şekerler
ben de bi soruyla geleyim, sırtınız ağrıyor mu? Benim sırtımın özellikle sol tarafı yanarak ağrıyor, ağlamak istiyorum resmen. ağrı kesici bile fayda etmiyor. acıyarK ağrıyor. Kambur kalacak gibi şekil alıyorum emzirmekten![]()
Ay benim de yaaa. diK durduğum zaman daha bi rahatsız oluyorum sanki. Kambura alıştım resmenBen hala tam dik duramiyorum ayakta dururken sanki popom disari cikik duruyor posturum tamamen bozuldu hamilelikten mi epiduralden mi bilemedim sirt ve bel agrim var gecer diye bekliyoruz![]()
İlk doğumda. Daha kısa sürede geçmişti. Ve dr daha iyi dikiş atmıştı.Ya kızlar normal dogum yapanlarda aşağılar ne alemdevajinamda şişlik var, herhalde bi 6 ay alacak iyileşme. Göbek zaten eski haline döner mi meçhul, onu saldım. Doktor kontrolüne gideyim de içim rahatlar belki. Hiç muhattap olmuyorum dogum bölgesiyle
İlk dogumu normal olanlar ne kadar sürüyor iyileşme süreci acaba?
Ah canım o kitaplar sadece okunuyor haklısın, bende hep kucakta yürürken sallayıp uyutmaya calışıyorum. Kollarımda, ayaklarımda uyuşmalar, agrılar, yatakta da sallıyorum. Hele gece krizlerinde dediğin gibi ne iyi gelir deseler yapma durumuna geçiyosun.
Canım etrafına kırmızı oyuncak koymayı denedin mi hiç? Emzirme aralarında yatakta yatarken koyunca etrafına, ilgisini çekebiliyor. Ben de yüzüstü egzersizi yaptırmalıyım, doktor önerdi ama hiç sevmedi. Zorlanıyorum.
Ben sezeryan sırasında tüpleri bağlattım en garantisi buİğne bile tam korumuyorsa ne koruyor yahap en garantisi gibi gözüküyor
Ben diyet yapmadan veremem 64ler benim icin hayal artik. Diger dogumlarimda kolay vermistim yas ilerledikce zorlasiyor. Emen bebekledr yuruyus olmuyor bakalım veririz insaAllajKardın hamilelikte aşırı gerildiği için cildim elastiyetini katbetti sabırım kırışok gibi bi görüntü vardı. Sanki yaşlanmışkakao yağı ve hindistan cevizi iyi geldi. Tavsiye ederim.karın sarkması kaldı bnde de. Onu toparlamak istiyrm kg yavaş yavaş verilir inşllh yanii umarım H Himal_ 64ün altına bi türlü ine medik ama
![]()
Bende a101 ve migrosun bezini aldik kucuk paket a101 inki daha iyi sizdirma vs olmadi ama baya inceler daha sık degistirdim alınabilir. Birde sleppynin ince bezi var extra olan o bunlardan iyi netten alirsak ayni fiyatada geliyor netten onu alirim bunlar bitince suan 3 nodayiz hala 2 aylilken 6 kiloydu 6.500 flndir heralde simdideBen goon premium soft kullanıyodum .onun daha ucuzu goon mutlu bebek var ama kilit bez olan değil . Onu denedim hiç pişik yapmadi .gayet memnunuz .indirimsiz halini 200 tane 3 numara 211 liraya buldum .ayrıca kalıbı da sleepyden büyük .oğlum bir hafta önce falan bnmle birlikte tartildigimda 6 kilo çıkmıştı .3 kilo tam oluyor
Evet bu bnm yeni denedigim goon da ince daha sık değiştirmek gerekiyor .ama zaten bu aylarda hep sık degistiriyorum ben .mesela gce bazen beş altı saat değiştirmedigimiz oldu hiç sızdırma yapmadı .Bende a101 ve migrosun bezini aldik kucuk paket a101 inki daha iyi sizdirma vs olmadi ama baya inceler daha sık degistirdim alınabilir. Birde sleppynin ince bezi var extra olan o bunlardan iyi netten alirsak ayni fiyatada geliyor netten onu alirim bunlar bitince suan 3 nodayiz hala 2 aylilken 6 kiloydu 6.500 flndir heralde simdide
Sarı paşa maşllh ya yakışıkşlııBizden iyi bayramlar tüm teyzelerimize kardeşlerimizee
57 58e dönmek istyrm bakalım diğer doğumda çok koşay 60a düşmüştüm yazın kısa kısa yürüyüşle bira toparşarız inşllh ya. Karın sarkmasına spor şart yaBen diyet yapmadan veremem 64ler benim icin hayal artik. Diger dogumlarimda kolay vermistim yas ilerledikce zorlasiyor. Emen bebekledr yuruyus olmuyor bakalım veririz insaAllaj