- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
Üzülme canim ya ben de sütten çok çektim insanin morali bozuluyor daha da gidiyor süt. Aç kalmaz bebislerimiz sonucta en guzel mamalar var. Solgarla cozduk sonra sütü ama yine bigunu bigununu bi saati bi saatini tutmuyor sütün. Gittigi yere kadar emziririz solgar iyi geldi bana bi de her emmeden sonra yan yatip sağmak arttirdi. Duzenli yapmazsam yine azaldigi oluyor disiplin işi emzirmek yaSelam kızlar,
Süt arttırma çabalarım hala devam ediyor bırakmadım kendimi ama artık yorulmaya başladım sonuç alamamak umudumu kırıyor. Süt sağma, çaylar, bestlak,Solgar vitamin, beslenme rutinleri vs vs internette yazan herseyi yapıyorum ama hala sagdigimda 20-30 CC çıkıyor... Her öğünde mama desteksiz doymuyor. Sarılık zamanı çok fazla beslendikce sanırım midesini büyüttük. Bilmiyorum belki de hayırlısı budur ve nasibi mamadir... Hayırlısı olsun.
Canım iki göğüsten 50 CC ciksa kafi ama düzenli emzirme ve ardindan bazen elektrikli bazen mochi ile boşaltmak artışa sebep oluyorElektrikli pompa ile sagiyorum 30 dk falan sürüyor sağmam tek meme 15 dk. Çıkmıyor benden o kadar maalesef
suanda elime gelen bisey yok doktor da 40 muayenesinde varisten bahsetmedi gecti galiba. doğumum sezaryen olduCanım genital varis ne durumda doğum nasıl oldu sorun yarattı mi? Bende de genital varis olduğunu farkettim doktora soracağım bu hafta yeni gördüm çünkü
Yan yatarak nasıl sagiyorsun ???Üzülme canim ya ben de sütten çok çektim insanin morali bozuluyor daha da gidiyor süt. Aç kalmaz bebislerimiz sonucta en guzel mamalar var. Solgarla cozduk sonra sütü ama yine bigunu bigununu bi saati bi saatini tutmuyor sütün. Gittigi yere kadar emziririz solgar iyi geldi bana bi de her emmeden sonra yan yatip sağmak arttirdi. Duzenli yapmazsam yine azaldigi oluyor disiplin işi emzirmek ya
Koltugun tam yanina yatiyorum canimYan yatarak nasıl sagiyorsun ???
Mochi elektrikli pompa ikiside zor tutmak yan olarak
Bunu ben de merak ediyorum, memenden sütler yere akmıyor mu ya da pompadan akmıyor mu?Koltugun tam yanina yatiyorum canim
Elektrikli pompa ile sagiyorum 30 dk falan sürüyor sağmam tek meme 15 dk. Çıkmıyor benden o kadar maalesef
Dedigin gibi benim annemin de sutu yokmus, mama mi verdin diyorum. Yok pirinc suyu diyor. Cogumuz oyle buyumusuzÜzülmeyin hiç. Benim bebeğim emmiyor kesinlikle. Neler neler yaptık emzirme danışmanlarıyla. Ben de sağıp veriyorum o yüzden. Baştan 10 cc çıkıyordu. Şimdi 3 saate 1 sağarsam iki memeden toplam 80 cc çıkıyor ortalama. Yaptığım da bol bol su içmek, bebek uyuduğunda uyuyup dinlenmek (ev işi hiç yok yani) ve bebek her beslendiğinde iki memeyi 10 dakika sağmak. Benimki elektrikli çift pompalı. Ama artmasa da üzülmezdim. Pirinç muhallebisi ile zehir gibi büyümüş çocuk dolu ortalık. Mama bile yokmuş düşünün. Bizimkiler de aslanlar gibi büyür merak etmeyin. Benim de bebeğim süt sonrası aç oluyor mama ile doyuruyorum.
Ne yapsak bilemedim daha.Benim de elektrikli pompada hiç çıkmıyor diyebilirim
Yok aç kalmaz ama ben istiyorum ki emzireyim inşallah artarsa...Üzülme canim ya ben de sütten çok çektim insanin morali bozuluyor daha da gidiyor süt. Aç kalmaz bebislerimiz sonucta en guzel mamalar var. Solgarla cozduk sonra sütü ama yine bigunu bigununu bi saati bi saatini tutmuyor sütün. Gittigi yere kadar emziririz solgar iyi geldi bana bi de her emmeden sonra yan yatip sağmak arttirdi. Duzenli yapmazsam yine azaldigi oluyor disiplin işi emzirmek ya
Canım bende bunları içiyorum bide hipp marka çay içiyorum. İnşallah arttar ne diyeyim :/Canım iki göğüsten 50 CC ciksa kafi ama düzenli emzirme ve ardindan bazen elektrikli bazen mochi ile boşaltmak artışa sebep oluyor
Solgar brewers yeast vitamin den memnun kaldım.Farkli çaylar kullanıyorum dereotu ve özellikle kimyonlu bulgur pilavı bana en iyi gelen.
Kullandiklarimi ekledim
Ve daha iyi geliyor artık iki aydır uğraşıyorum ben
Üzülmeyin hiç. Benim bebeğim emmiyor kesinlikle. Neler neler yaptık emzirme danışmanlarıyla. Ben de sağıp veriyorum o yüzden. Baştan 10 cc çıkıyordu. Şimdi 3 saate 1 sağarsam iki memeden toplam 80 cc çıkıyor ortalama. Yaptığım da bol bol su içmek, bebek uyuduğunda uyuyup dinlenmek (ev işi hiç yok yani) ve bebek her beslendiğinde iki memeyi 10 dakika sağmak. Benimki elektrikli çift pompalı. Ama artmasa da üzülmezdim. Pirinç muhallebisi ile zehir gibi büyümüş çocuk dolu ortalık. Mama bile yokmuş düşünün. Bizimkiler de aslanlar gibi büyür merak etmeyin. Benim de bebeğim süt sonrası aç oluyor mama ile doyuruyorum.
Haklısınız kafayı rahatlatsak belki artacakDedigin gibi benim annemin de sutu yokmus, mama mi verdin diyorum. Yok pirinc suyu diyor. Cogumuz oyle buyumusuzkafayi biraz rahatlatmak lazim, sutte geldigi kadar, cabalamak onemli sadece.
Yok kuzum koltugun tam kenarina uzanıyorum pompa boslukta oluyor onun icine sagiyorumBunu ben de merak ediyorum, memenden sütler yere akmıyor mu ya da pompadan akmıyor mu?
Ben 24 kilo aldim 9 verdim gerisi duruyorDogumdan sonra 11 kilo verdim Nisanda gr veremedim si.di 2 aylik oldu hicbir kiyafetim olmuyor hamileyken giydiklerim bile olmuyor nasil vericez kizlar
13 verdim dogum sonrası ödemim çoktu ama, şimdi 8 daha vermem lazim duruyor. Asla evden dışarı çıkamıyorum bıktım usandim evde. Bebek arabasinda durmuyor, sling aldim bayram tatiline kargoya takıldı gelsin anında bağlayıp aticam kendimi sokaklara. Yürüyüşe hareket acik hava beni kendime getircek inanıyorum. Psikolojim bozuldu ya resmenDogumdan sonra 11 kilo verdim Nisanda gr veremedim si.di 2 aylik oldu hicbir kiyafetim olmuyor hamileyken giydiklerim bile olmuyor nasil vericez kizlar
Pisik olmadi hic sükür ama esnek deil migrosunki a101 le ayni fiyatı a101 inki ondam iyi bence birde onu deneyin. Yenidogan islak mendil kullandım hep bende.ben migrosunkinden memnunum.kafa karıştırmak gibi olmasın ama. şöyle yapıyorum ama. kendi kakası hemen kızartıyo popoyu. bepantol baby aldım. 2 bezde bir minicik sürüyorum.o popoyu hafif yağlı tutup bariyer oluyor. pişik falan olmuyo.bide ben suyla siliyorum poposun
12 kilo aldım sadece 3 kilo kaldı formülü bebek dahil her iş başımda ondan sanırımBen 24 kilo aldim 9 verdim gerisi duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?