- 3 Mart 2021
- 304
- 450
- 33
- 33
Bende Mart annesiyim bugün 61 günlük oldu kızım ama bende adet olmadım dahaMerhaba anneler martta doğum yapanlar adet oldunuz mu acaba ben de Mart’ta erken doğum yapmıştım
Bende daha olmadimBende Mart annesiyim bugün 61 günlük oldu kızım ama bende adet olmadım daha
Bu miktarlar her sagmada mi yoksa tüm gün için mi
Ya maşallah benimde genelde 75 100 ml arası cikiyoTüm gün tabi ki :) her sağmada maksimum 120 cc çıkıyor ikisinden toplam.
Her emzirme sonrası sagmalimiyiz pekiTüm gün tabi ki :) her sağmada maksimum 120 cc çıkıyor ikisinden toplam.
Her emzirme sonrası sagmalimiyiz peki
Ben 10 martta doğum yaptım bebek 60 günlükken adet oldum hatta adet olunca sütüm azalmıştı ama şu an eski haline döndü çok şükürMerhaba anneler martta doğum yapanlar adet oldunuz mu acaba ben de Mart’ta erken doğum yapmıştım
Ben yasadim ve sık sık yasıyorum. Telefonda uygulamadan sac kurutma sesi aciyorum emzik veriyorum biraz alinca emzigi alip meme veriyorum hep ise yaramiyor ama devam ediyirum cok acikmissa emxik yerine memeyi alinca devam ediyor. Birde 3 sydir kakası hep sıvı cokda kusuyo emmeside boyle iyi kilo aliyo diyorum sukur. Stres olma cesitli sekillerde deneKizlar meme reddi yaşayan var mı? Nasıl çözümler buldunuz?? Gerçekten çok yıpratıcı
101 günlügüz bende olmadımBende daha olmadim
Benim kızım da aynı öyle kakası hep sıvı ve hemen hemen her emzirmeden sonra gaz çıkarırken kusuyor ikinci ayında az kilo almış ben bunlara bağlıyordum ama senin kızın ay ay ne kadar kilo aldı mesela canım?Ben yasadim ve sık sık yasıyorum. Telefonda uygulamadan sac kurutma sesi aciyorum emzik veriyorum biraz alinca emzigi alip meme veriyorum hep ise yaramiyor ama devam ediyirum cok acikmissa emxik yerine memeyi alinca devam ediyor. Birde 3 sydir kakası hep sıvı cokda kusuyo emmeside boyle iyi kilo aliyo diyorum sukur. Stres olma cesitli sekillerde dene
Ablam ayaginda sallayip uykuluyken emzirirdi dusta bile emzirmisligi var ins cabucak gecerKizlar meme reddi yaşayan var mı? Nasıl çözümler buldunuz?? Gerçekten çok yıpratıcı
3080 doğdu 1 hafta sonra 3 aylık olcak ve 5.5 kiloBen sağdım ve arttığını gördüm sütümün. Ama sütünüz zaten yetiyorsa hiç sağmayıp sadece anne sütüyle besleyen çok kadın var.
Sonra geçti mi peki bu durumAblam ayaginda sallayip uykuluyken emzirirdi dusta bile emzirmisligi var ins cabucak gecer
2 yasina kadar emzirdi ikinciye hamile oldugunu ogrenince birakti emzirmeyiSonra geçti mi peki bu durum
İyi maşallah ya2 yasina kadar emzirdi ikinciye hamile oldugunu ogrenince birakti emzirmeyi
Evet yüsraBenim kızım da aynı öyle kakası hep sıvı ve hemen hemen her emzirmeden sonra gaz çıkarırken kusuyor ikinci ayında az kilo almış ben bunlara bağlıyordum ama senin kızın ay ay ne kadar kilo aldı mesela canım?
Bir de adı Yüsraydı dimi? Nasıl bi bebek sakin mi yoksa ağlıyor ve yoruyor mu merak ettim isimlerin çocuk üzerinde etkisine çok inanıyorum da
Benim kızım da çok kısa emiyor doğduğundan beri 5 dk emip bırakıyor ama bunu sütümün tazyikli olmasına bağlıyorum çok geldiği için uzun süre devam edemiyor yine de benim içim rahat etmiyor bir buçuk-iki saatte bir emziriyorum iki saati geçirmemeye çalışıyorum öyle böyle ilk ay bir buçuk kilo almıştı ama ikinci ay sadece 500 gram almış o yüzden şimdi daha sık emzirmeye çalışıyorumEvet yüsrayani kucakcı bi bebek gunduz uykudu az kendisi kolay bir bebek deil ama bana kolay geliyor. Yani her bebek gibi ama ben yorulmuyorum isim işimi bana kolaylastirmaya etki ediyor belki.kusma hep gece gunduz emsin emmesin. Sivı kakada oyle bazen bi gun kaka yapmadigida oluyo ama yapinca hep sivi birkez kivamli yapti bu zamana kadar.35+6da 2.720 dogdu 1. Ayinda 4 kusurdu hatirlamiyorum kusuru. 2. Ayinda 6 kilo 3. Ayda gitmedim tartilmak icin. Senin kuzu nasil az aldi demissin bu nazli emiyo kisa emiyo.
Ben saate hic bakmadim agliyosa acsa emzirdim bazen oyle inatla emmiyoki agliyoda tok saniyodum sonra kesvettimki ac inattan emmiyor emzirmeye calistim.gecede oyle uzun sayili uyumustur. Uyuduysa ellemedim ama esim sekeri duser kaldir emzir dedi. 5 saat uzun dedi ama oyle uyudugu cok azdir. Tartida belki bi oncekinde cok giyinmistir fazla cikmistir tartisi ondan bu az gibi gozukmusde olabilir. Guzel emiyorsa stres olmadan devam etmek lazimBenim kızım da çok kısa emiyor doğduğundan beri 5 dk emip bırakıyor ama bunu sütümün tazyikli olmasına bağlıyorum çok geldiği için uzun süre devam edemiyor yine de benim içim rahat etmiyor bir buçuk-iki saatte bir emziriyorum iki saati geçirmemeye çalışıyorum öyle böyle ilk ay bir buçuk kilo almıştı ama ikinci ay sadece 500 gram almış o yüzden şimdi daha sık emzirmeye çalışıyorumikinci ayında gece emzirmelerini azaltmıştım çünkü aralıksız 5-6 saat uyuyordu ben de hiç bölmüyordum acaba bu yüzden mi az kilo aldı diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?