2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kizlar meme reddi yaşayan var mı? Nasıl çözümler buldunuz?? Gerçekten çok yıpratıcı

Ben bugun adet oldum şaşirdim olunca ablami aradim o 40 bittikten sonra olmus ssanirim normal

Kizlar meme reddi yaşayan var mı? Nasıl çözümler buldunuz?? Gerçekten çok yıpratıcı
Ben yasadim ve sık sık yasıyorum. Telefonda uygulamadan sac kurutma sesi aciyorum emzik veriyorum biraz alinca emzigi alip meme veriyorum hep ise yaramiyor ama devam ediyirum cok acikmissa emxik yerine memeyi alinca devam ediyor. Birde 3 sydir kakası hep sıvı cokda kusuyo emmeside boyle iyi kilo aliyo diyorum sukur. Stres olma cesitli sekillerde dene

Benim kızım da aynı öyle kakası hep sıvı ve hemen hemen her emzirmeden sonra gaz çıkarırken kusuyor ikinci ayında az kilo almış ben bunlara bağlıyordum ama senin kızın ay ay ne kadar kilo aldı mesela canım?
Bir de adı Yüsraydı dimi? Nasıl bi bebek sakin mi yoksa ağlıyor ve yoruyor mu merak ettim isimlerin çocuk üzerinde etkisine çok inanıyorum da

Evet yüsra yani kucakcı bi bebek gunduz uykudu az kendisi kolay bir bebek deil ama bana kolay geliyor. Yani her bebek gibi ama ben yorulmuyorum isim işimi bana kolaylastirmaya etki ediyor belki.kusma hep gece gunduz emsin emmesin. Sivı kakada oyle bazen bi gun kaka yapmadigida oluyo ama yapinca hep sivi birkez kivamli yapti bu zamana kadar.35+6da 2.720 dogdu 1. Ayinda 4 kusurdu hatirlamiyorum kusuru. 2. Ayinda 6 kilo 3. Ayda gitmedim tartilmak icin. Senin kuzu nasil az aldi demissin bu nazli emiyo kisa emiyo.

Benim kızım da çok kısa emiyor doğduğundan beri 5 dk emip bırakıyor ama bunu sütümün tazyikli olmasına bağlıyorum çok geldiği için uzun süre devam edemiyor yine de benim içim rahat etmiyor bir buçuk-iki saatte bir emziriyorum iki saati geçirmemeye çalışıyorum öyle böyle ilk ay bir buçuk kilo almıştı ama ikinci ay sadece 500 gram almış o yüzden şimdi daha sık emzirmeye çalışıyorum ikinci ayında gece emzirmelerini azaltmıştım çünkü aralıksız 5-6 saat uyuyordu ben de hiç bölmüyordum acaba bu yüzden mi az kilo aldı diye düşündüm

Ben saate hic bakmadim agliyosa acsa emzirdim bazen oyle inatla emmiyoki agliyoda tok saniyodum sonra kesvettimki ac inattan emmiyor emzirmeye calistim.gecede oyle uzun sayili uyumustur. Uyuduysa ellemedim ama esim sekeri duser kaldir emzir dedi. 5 saat uzun dedi ama oyle uyudugu cok azdir. Tartida belki bi oncekinde cok giyinmistir fazla cikmistir tartisi ondan bu az gibi gozukmusde olabilir. Guzel emiyorsa stres olmadan devam etmek lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…