2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Doğdugunda uroloji ya da cocuk dr u baktı mı acaba benım bebek hep mesane dolu ve bobreklere kacıs oluodu arada dogdugunda bobreklere bakıldı aorun gorulmedı çiş sayısında da sornun olmayınca endısem bıttı Gumus lakaplı arkadasa demıssınız bebegınle gun farrkı var dıe benımkı 19 mart dogumlu yakınız sızınle ve ben de derın uyku saatlerınde cışlı bez almıyorum ıstersenız gonul rahatlıgı ıcın gosterırsınız dr a ama aslında sevınmelısınız elbette bılıyorsunuzdur da hatırlatmak ıstedım derın uyku bebek gelısımı ıcın onemlı

Canım bizim bezlerde baya kuru gece.
O zaman hepsi benzer gelişim gösteriyor bu dönemde
Kızlar bebeklerinizin boyu baş ölçümü ne kadar?
Erkek benimki. 21 Mart doğumlu.

Doğumda boyu 50 cm, baş 36 Cm, kilo 3840 gram

23 Mayıs’ta (2 ay kontrolü) boy 62 cm, baş 40 cm, kilo 6125 gram

Doğuma çocuk doktoru girmişti ama neye baktılar bilmiyorum. bi yerlerine Bir sürü çubuk sokup çıkardıklarını hatırlıyorum hayal meyal. 4 gün ve 1 hafta kontrolünde de aynı doktor baktı bir şey demedi. Sonrasında doktor ve hastane değiştirdik, ne zaman gitsem sorun yok diyorlar çok şükür Derin uykuya şurda 2-3 gündür dalıyor, dilimi ısırayım

Aynı 5. Günde azaldı kafayı yedirdi kafayı ben hayatımda böyle çığlıklar görmedim canı yanıyo etini koparıyoruz gibi gözyaşlı sakinleşmeden ağlamalar kaç kişi zaptedemedik ataksa atakların en babasıydı ne kucakta gezerek sakinleşti meme zaten istemedi görünce çığlık yatınca çığlık bugün mola verdi heralde yarın mesaisine başlar
Ve böyle bi çocuk değildi şeker oğlandı lucifer oldu

Atakla baxsero aşı birleşti çığlıklarrrr nasıl ama dün en zor günü yaşadı bize de yaşattı. Omzumda gezdirirken bile bagirmasindan kulaklarim agridi gerçekten. Bugün biraz daha sakindi ama yatirsam agliyor, yatarken alsam agliyor ama nasil ağlamak aniden bir başlıyor sanki o an etini koparmışım. Emmek istemiyor meme görünce agliyor bikac saat sonra emiyo uyuyup kaliyor memeyi çekiyorum çığlık atarak uyanıyor çektim diye agliyo bu sefer de memeyi bi istiyo bi istemiyo kucagi bi istiyo bi istemiyo insallah huy değildir atak falandir tek umudum buuu

Aynen canım gece daha az kalkiyor bezi daha kuru.

Bixim 3 aydır meme işi böyle cok zor digerleride zor ama beslenme soz konusu oldugundam meme reddiyle ugrasmak cok zor

Doğumda 52 cm 3640 kg
3. Ayda 65 cm 8515 kg
Baş çevresini hiç bilmiyorum doktor bakiyor ama kaçtir, kaç olmalidir o konuyu hiç araştirmadim
Ay bn bnmkine kilolu gidiyor diyidum seninki maşallah baoyu kilosu pek yerinde bnm ki 3. Ayda 7100 Gr 62 cm çıktı .bnm kızım çok minyon gidiyordu . O yüzden oğlum şaşırtıyor beni

Ay bn bnmkine kilolu gidiyor diyidum seninki maşallah baoyu kilosu pek yerinde bnm ki 3. Ayda 7100 Gr 62 cm çıktı .bnm kızım çok minyon gidiyordu . O yüzden oğlum şaşırtıyor beni
Maşallah
Bizim oğlan bugun sünnet oldu tarttılar 6.600 geldi
Ben de tontik sanıyordum
Maşallah hepsine

Tam bir tombik döner kafama takiyordum kilosu olmasi gerekenin çok üstünde diye kendi doktoru disinda biyere daha götürdük bu yaşta karaciğer yağlanmasi vs olmaz dediler yediği cc hesapladilar gayet normal o zamandan beri rahatladım yapısı böyle demek ki erkek bebek iri oluyor Allah nasip ederse ergenlikte birden uzuyorlar oğluş benim boyumu geçip koca adam mı olcak yaa kıyamam neliklerle büyüyorlar koca adam olcakmis insan duygulaniyor

Beslenme icib alisverisler basladımı benim herşey tamam
Ben de 3 kaşık, 1 bölmeli - 1 içindekini dökmeyen olmak üzere 2 tabak, 1 cam rende, 2 önlük, 1 meyve sebze biberonu aldım. Mama sandalyesi de hediye gelmişti doğumda.

Sanırım eksik olarak çatal, alıştırma bardağı, vakumlu tabak, pipet, su biberonu kaldı. Mama sandalyesine de minder aldık mı tamamdır herhalde. Daha tabii 3 ay var bizimkine

Beslenme icib alisverisler basladımı benim herşey tamam
Neler aldın canım tek tek yazar mısın
Mama sandalyesi ve minderi var
Melamin 3 bölmeli bir tabak var marketten almıştım
İki silikon kaşık
Ek gıda çantası
Elma rendesi
Önlük 3 tane var altına su geçirmez silinen tarzda
Ama kollu önlükler mi alinmaliydi sonradan farkettim
Meyvali püre yemek için adı neyse ondan
Su içmek için bebedor getir markette görünce almıştım
Bunlar hep doğmadan önce aldım
Kendime eşime işe yemek götürmek için içi çelik iki kap şeklinde kibar sıcak soğuk tutan ay ismini diyemiyorum öyle birşey var resim atarım lazım olur şimdi sanırım
Yoğurt mayaların evde taş gibi
Bu çocuk ac kitabı alınmalı mı ?tarifler yazıyor
Silikon tabak çatal alsam mı bilmiyorum ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…