2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Gaz sorunumuz 3. ayda da bitmedi gazli bebekler icin aptamil conformil aldim daha beter oldu kusmaya başladı biraktim. Biz hala gece 2 bucuk 3 saate bir uyanıyoruz. Tam doymadan asla susmuyor 3 saate bir gece dahil acıkıyor. Sabah 4 bucuktan sonra da uyumuyor. Şu uyku gerilemesi kacinci haftalarda olcakmis bilen var mi?

Benim eczacimda aksine için dedi ve kendi bebeği de var, o da kullanıyor. Maya süt yapiyor ve sütün kalitesini yükseltiyor. Eczacı erkek mi?

Benim eczacimda aksine için dedi ve kendi bebeği de var, o da kullanıyor. Maya süt yapiyor ve sütün kalitesini yükseltiyor. Eczacı erkek mi?
Karı koca eczacılar. Maya süt Yapıyor ama çocuğa gaz olarak eTKİ ediyormuş. kullanmasın demiş o yüzden

Kızlar 12. Hafta atağı geçiren var mı? Varsa beni neler bekliyor
Bitmeyen aglama atakları meme reddi çıglıklarr hasta mi doktora mi götürsek diye düşündük hep zapdetmek zor oluyo her bebek ayni gecirmiyordur kolay atlatirsiniz inş. Z zahrada yla benim bebek çok kuduruk fena geçirdik

Karı koca eczacılar. Maya süt Yapıyor ama çocuğa gaz olarak eTKİ ediyormuş. kullanmasın demiş o yüzden
Gaz yapacaksa her şey yapar. Biz 4 aydır içiyoruz hiç öyle sorunlarımız olmadı açıkçası. Yeri gelir ekmek bile gaz yapar, gazlı bebekse. Ama sen bilirsin tabi.

4.ay uyku gerilemesi mi nedir bu.Bizim kız sürekli uyanık modda.Uyutana kadar canım çıktı ya.

Aaaah hunim nerde hazirlayim simdiden
İnşallah kuzum, günlerdir uyku haram zaten. Ne kadar sürdü peki bu durum

Canım bebişlerimiz hemen hemen aynı kilo alımıyla devam ediyor benim de 3260 doğup 3 kiloyla taburcu olmuştu işte geçen 3 aylık kontrolde 5670 çıktı ikinci ayında çok az kilo aldı ben de üzülmüştüm senin gibi sonra gece falan uyandırıp zorla emzirdim resmen bu sefer daha iyi kilo aldı amaa gel gör ki 200-300 gr için çocuğun uyku düzenini bozdum gece ilk uyuduğunda aralıksız 5 saat uyuyan bebem gitti yerine saat başı kalkan bebem geldi yavaştan pişman olmaya başlıyorum keşke akışına bıraksaydım.. sana da doktor kilo alımı az demiyorsa kilosunu benim gibi kafaya takma belki de bizimkiler minyon olacaktır..

Gaz yapacaksa her şey yapar. Biz 4 aydır içiyoruz hiç öyle sorunlarımız olmadı açıkçası. Yeri gelir ekmek bile gaz yapar, gazlı bebekse. Ama sen bilirsin tabi.
Şu an Demir, kalsiyum, magnezyum içiyorum. Multivitamin de yeni bitti. Diğerleri de bitsin öyle başlıcam solgar’a. Nefret ettim ilaç kullanmaktan artık. Üstelik bir garip akıntım başladı. Dün doktora gittim. o da antibiyotik, fitil, krem filan verdi. İlaçlara ilaç eklendi anlayacağın. Mutfak masasını resmen 1 yıldır ilaçsız görmüyorum.

Bu arada dün kadın doğuma sordum bu Demir ilacını ne kadar kullanacağım daha diye, 3 ay olduysa kullanma artık, elindekiler bitince yenisini alma dedi. Sizde durumlar nedir? Kendiniz için Takviye adına ne kullanıyorsunuz?

Biz de 4. Ay kontrolüne 10 gün erken gittik
64 cm kafa 39.5 kilo 5650 rezilin bakayım 10 günde az daha alır inşallah

Alerji testimizde de her şey negatif ama kızarıyo bişeylere egzemalarımız kortizonlu krem sağolsun yok oldu gibi bişey heralde kalan yerler kızarıyo ufak bişeyde bile

4. Aya gelince aşılarını yaptır sağlık ocağında dedi ve demire başlarsın dedi

Demir için sidefer, best iron, vitagil, new vit, oxean microfor bunlardan birini al dedi

Diş ağrıları için tetsgil grovil ve nurse harveys diş jeli önerdi çok kaşıyo ediyo dedim de aşırı huzursuzlanursa bundan birini al kullan dedi

Aynı aynı. Ben de gidicem doktora da, üşeniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…