Bir fis veriyorum ama damlalık da var içinde 3 damlaBen de ocean a geçmeyi düşünüyorum. Kaç damla veriyorsunuz?
D vitamini ocean zaten de kan ilacına başladık dün itibariyle.D vitamini diyorsan canim bende ocean a geçtim bir ay oluyor kendm aldım başladım doktor iyi dedi.
Benim eczacimda aksine için dedi ve kendi bebeği de var, o da kullanıyor. Maya süt yapiyor ve sütün kalitesini yükseltiyor. Eczacı erkek mi?Ben solgar aldım ama eşimin eczacı bir velisi var. “Hocam, eşiniz mayalı şeylerden uzak dursun. Solgar dahil içmesin, mayalı şeyler yemesin. maya çocukta gaz yapar” demiş. Solgar’ın içinden sayıyla 10 tane içmemişimdir herhalde. Eşim içmeme izin vermiyor. hatta promalt almıştık 2 koli 24’lü. Yani 48 tane. ilk 24’ü bitirdim. Sonra eczacıdan bunu duyunca promalt’fa da Aynı şekilde maya varmış içinde diye, 2. 24’lü paketten 2 tane içip bıraktım.
Karı koca eczacılar. Maya süt Yapıyor ama çocuğa gaz olarak eTKİ ediyormuş. kullanmasın demiş o yüzdenBenim eczacimda aksine için dedi ve kendi bebeği de var, o da kullanıyor. Maya süt yapiyor ve sütün kalitesini yükseltiyor. Eczacı erkek mi?
Gaz yapacaksa her şey yapar. Biz 4 aydır içiyoruz hiç öyle sorunlarımız olmadı açıkçası. Yeri gelir ekmek bile gaz yapar, gazlı bebekse. Ama sen bilirsin tabi.Karı koca eczacılar. Maya süt Yapıyor ama çocuğa gaz olarak eTKİ ediyormuş. kullanmasın demiş o yüzden
Aaaah hunim nerde hazirlayim simdiden
Evet 4. Ayda uykuda gerileme oluyor deniyor zaten. Uyku eğitimi düşünüyorsanız 4. Ay itibariyle yavastan başlıyor temeli4.ay uyku gerilemesi mi nedir bu.Bizim kız sürekli uyanık modda.Uyutana kadar canım çıktı ya.
Aslında herşeyi çok güzel cozuyoduk.Nerdeyse bi düzen oturtmustuk.Ama gerileme mahvetti bizi.Evet 4. Ayda uykuda gerileme oluyor deniyor zaten. Uyku eğitimi düşünüyorsanız 4. Ay itibariyle yavastan başlıyor temeli
1 hafta kadar surdu 2-3 günü en pik yaptigi zamandı. 2 gunle 2 hafta arasi sürüyormuşAaaah hunim nerde hazirlayim simdiden
İnşallah kuzum, günlerdir uyku haram zaten. Ne kadar sürdü peki bu durum
Canım bebişlerimiz hemen hemen aynı kilo alımıyla devam ediyor benim de 3260 doğup 3 kiloyla taburcu olmuştu işte geçen 3 aylık kontrolde 5670 çıktı ikinci ayında çok az kilo aldı ben de üzülmüştüm senin gibi sonra gece falan uyandırıp zorla emzirdim resmenBenim kızım da 3250 doğdu 3 kiloyla taburcu olduk. 76 günlük bugün. 5100 oldu anca. Benim sütüm azaldı yarısını mama yarısını anne sütü şeklinde besliyorum ama kilo almıyor bebeğim. Üzülüyorum çok. Sütüm çoktu resmen azaldı. Sağınca da çok çok az çıkıyor. Bestlak falan bence hiç işe yaramıyor.
Ben de rotavirüs aşısı yaptıran var mı diye soracaktım acaba nasıl yapılıyor etkileri ne oldu bilgi veren olur mu?
Şu an Demir, kalsiyum, magnezyum içiyorum. Multivitamin de yeni bitti. Diğerleri de bitsin öyle başlıcam solgar’a. Nefret ettim ilaç kullanmaktan artık. Üstelik bir garip akıntım başladı. Dün doktora gittim. o da antibiyotik, fitil, krem filan verdi. İlaçlara ilaç eklendi anlayacağın. Mutfak masasını resmen 1 yıldır ilaçsız görmüyorum.Gaz yapacaksa her şey yapar. Biz 4 aydır içiyoruz hiç öyle sorunlarımız olmadı açıkçası. Yeri gelir ekmek bile gaz yapar, gazlı bebekse. Ama sen bilirsin tabi.
Ölüm gibi bişey oldu ama kimse ölmedi bizde artık ne atağıydı bilmiyorum ama allah belamı verdiKızlar 12. Hafta atağı geçiren var mı? Varsa beni neler bekliyor
Aynı aynı. Ben de gidicem doktora da, üşeniyorumŞu an Demir, kalsiyum, magnezyum içiyorum. Multivitamin de yeni bitti. Diğerleri de bitsin öyle başlıcam solgar’a. Nefret ettim ilaç kullanmaktan artık. Üstelik bir garip akıntım başladı. Dün doktora gittim. o da antibiyotik, fitil, krem filan verdi. İlaçlara ilaç eklendi anlayacağın. Mutfak masasını resmen 1 yıldır ilaçsız görmüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?