2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Aynı aynı. Ben de gidicem doktora da, üşeniyorum
Ay bende yeşil akıntı var. Bir de iğrenç bir kaşıntı. Antibiyotiğe istinaden baktım da netten, trikomanas bakterisi diyor. Adamla 2 kez yatabildik doğumdan sonra, anasını satayım onda da mikrop kaptım hemen İnşallah hızlıca geçer keza kaşıntısı çok sinir bozucu. Valla diğer takviyeler de bitsin bir tek solgar içicem. Ondan da emin değilim. belki satarım. inan ki Nefret ettim.

Ek gıda dönemi nasıl gözümde büyüyor
Böyle çok iyiydi ya

Ek gıda dönemi nasıl gözümde büyüyor
Böyle çok iyiydi ya

Aynen ne ile başlayacağım, ne kadar tattıracağım hep dert oldu şimdiden ki daha yeni 3 aylık oldu. Kitap varmış bir tane. Arkadaş onu getirecek. Bakarım iyiyse öneririm buradan.

Aynen ne ile başlayacağım, ne kadar tattıracağım hep dert oldu şimdiden ki daha yeni 3 aylık oldu. Kitap varmış bir tane. Arkadaş onu getirecek. Bakarım iyiyse öneririm buradan.
Yoğurtla baslicaz doktorla konuştuk cuma günkü kontrolde 5.aya girince ufak ufak tadimlara başlayalım dedi ama ben kendi oturmadan ve bizim yemeklere sulanmadan başlamak istemiyorum. Hazır olduğunu kendi belli etsin istiyorum işin aslı.

Bence aceleye gerek yok.
Mama yada anne sütü ile iyi kilo alıyorsa.
Ben kabakla başlarım zamanı gelince.
Kabız yapmayan birsey

Benim bebeğim de böyle gündüzleri maalesef. Mesai bitmesini bekler gibi akşam 8 i bekliyorum sürekli.

Doktorum biliyor aslında ama işte. Keşke benimle doysa. Bir de itiraf ediyorum bazen emzirirken ruhum daralıyor ağllıyorum bu da belki etkiledi. Ben neden böyle olduğumu hiç bilmiyorum çok üzüllüyorum gerçekten. Kendime gelemiyorum sanki. Bebeğimi de etkiliyor. Napacağımı şaşırdım.
Aslında doktorumuz ilk iki ay 1 kilo alsa daha iyi dedi. Bir de sütüm daha çoktu sağınca da çoktu ama benim psikolojim kaldırmadı. Lohusalığımdan sonra baya kötüleştim sanırım bunun etkisiyle sütüm de azaldı. Bir sürü sütler çaylar damlalar kuruyemişler yedim.
Benim içime arada böyle bı sıkıntı geliyo.sanki kalbimi alıp sıkıyolar.hiç daha önce yasamadım böyle bişey neden oluyo onuda bilmiyorum.sıkıntı sayılırmı
Sıkıntı, atak, ağlama krizleri iştahsızlık hiçbir şey yapmak istememe bazı dönemde de çocuğuma sinirleniyrum işte o zaman inanılmaz pişman oluyorum kendimi cezalandırmak istiyorum.
Aslında geceleri uyku düzeni 1-1.5 aydır şu şekilde gece 8-9 arası uyuyor aralıksız 2-3 e bazen 4 e kadar uyuyor. Sonra uyanıyor sabah 6-7 ye kadar 2 ya da 3 kere gece beslenmesi yapıyoruz. Sütümden veriyorum gece hem ben de uyuduğum için emziriyorum. Sabah kalkınca ama gün içinde hiç sütüm olmuyor bebeğim açlıktan ağlıyor bazen. Ben de günde 3-4 kere mama veriyorum 100-120 ml kalan aralıklarda da emziriyorum. Ama sürekli kusuyor reflüsü de var. Bu sebeple az kilo aldı. Ama doktorum kilo alımı kötü değil sadece biraz daha alabilmeli aslında dedi. Beni üzmemek için çok güzel konuşuyor benimle ama zaten psikolojim yerinde olmadığı için çok takıyorum.

Ne kadar kilo alıyor?

Moralim biraz bozuldu. Bugün 3.ay kontrollerine gittik. Kız bebeğim kilo 5335 çıktı doktor zayıf buldu ki çocuk yiyor. Daha çok yedirecekmişim ki onu nasıl yaparım bilmiyorum.

Benim bebeğim gülüyor ama kahkaha atmıyor. Rüyasında kıkırdıyor.

Doğum kilo boy neydi canim zayıf demesi neden olduğunu ordan anlarsın
Benim 3.ayda 5100 çıktı ama doğum kilosu azdı erken doğdu
Doktor ne derse uygula fazla beslemekten kastınız nedir ne sıklıkta emzircem deseydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…