Ay bende yeşil akıntı var. Bir de iğrenç bir kaşıntı. Antibiyotiğe istinaden baktım da netten, trikomanas bakterisi diyor. Adamla 2 kez yatabildik doğumdan sonra, anasını satayım onda da mikrop kaptım hemenAynı aynı. Ben de gidicem doktora da, üşeniyorum
Ek gıda dönemi nasıl gözümde büyüyor
Böyle çok iyiydi ya
Yoğurtla baslicaz doktorla konuştuk cuma günkü kontrolde 5.aya girince ufak ufak tadimlara başlayalım dedi ama ben kendi oturmadan ve bizim yemeklere sulanmadan başlamak istemiyorum. Hazır olduğunu kendi belli etsin istiyorum işin aslı.Aynen ne ile başlayacağım, ne kadar tattıracağım hep dert oldu şimdiden ki daha yeni 3 aylık oldu. Kitap varmış bir tane. Arkadaş onu getirecek. Bakarım iyiyse öneririm buradan.
Aynen bende dusunuyorum kara kara ne yedircem bu bebeye diyeEk gıda dönemi nasıl gözümde büyüyor
Böyle çok iyiydi ya
Bu 2. Benim..Ama ben de nerden başlıcam diye düşünüyorum.Çok zor ya.Ek gıda dönemi nasıl gözümde büyüyor
Böyle çok iyiydi ya
Bence aceleye gerek yok.Yoğurtla baslicaz doktorla konuştuk cuma günkü kontrolde 5.aya girince ufak ufak tadimlara başlayalım dedi ama ben kendi oturmadan ve bizim yemeklere sulanmadan başlamak istemiyorum. Hazır olduğunu kendi belli etsin istiyorum işin aslı.
Ben istegelsin ve e bebekte görmüştüm.Evde marka nerde satılıyor peki
He Ya ben aldım bez. 25 lira da indirim verdi. 117 TL’ye geldi 96 adet 4 numara bez.Kizlar günaydın hepsiburada da sleepy ikincisi 1 tl kampanyası var. Satici sleepy ya da hepsiburada olmasi gerekiyor
Dut fena süt arttırıyor.Bende denedim.Kızlar 2 gündür sütüm çok geliyordu ne yedimde böyle oldu diye düşünürken dur yediğimi farkettim haberiniz olsun
Benim bebeğim de böyle gündüzleri maalesef. Mesai bitmesini bekler gibi akşam 8 i bekliyorum sürekli.Kızlar nolur yalnız olmadığımı söyleyin yoksa kafayı yemek üzereyimkızım sabah bi başlıyor akşama kadar ağlıyor sadece uyurken susuyor bu nasıl iştir..daha geçen güne kadar oyun halısında bi saat oyalanan bebek gitti yerine başka bir geldi sanki
Canım valla bu büyüme işi her çocukta farklı gidiyor bence sütun azaldiysa doktora danis mama verelim mi ne kadar verelim gibi.Sutun azaldığını nasıl anladın mı
Benim kız 2350 doğdu çıkarken 2200 su ve erken doğdu ilk mama arti anne sütü gidiyordu. Ben tamamen bıraktım sadece anne sütüyle devam ettim sütüm artsın diye yapmadığım kalmadı ki artti da inanmak çok önemli
Şuan 3 buçuk aylık 5400 falan.Gece hala saat kurup kalkıyorum doktor erken doğdu ihmal etme ek gıdaya kadar gece beslemesi yap dedi gece 3 de uyanıyorum saat 6 tekrar
Eczaneden solgar brewers yeast bizde Z zahrada duyunca aldık içiyorum yanında da bestlak ikiside eczane ürünü trendyol vb yerlerde de satılıyor.Ben trendyoldan aldım.
Aslında doktorumuz ilk iki ay 1 kilo alsa daha iyi dedi. Bir de sütüm daha çoktu sağınca da çoktu ama benim psikolojim kaldırmadı. Lohusalığımdan sonra baya kötüleştim sanırım bunun etkisiyle sütüm de azaldı. Bir sürü sütler çaylar damlalar kuruyemişler yedim.Nilo aylık 600gr alması kafi diyor doktorlar. Önemli olan gelişimi. Ben bugün çok tatlı bir doktora gittim sonunda bulduk. Asel 2790 doğru. 2450 çıktık. Su an 5600 ve 4 aylık. Totalde 3150 almış aylık 800gr civarı gayet iyi dedi. Seninki 3aylik bile değil daha 2100 almış. Gayet iyi. Ve anne sütü ver sütün var bence. Kuru dut ye.
Sıkıntı, atak, ağlama krizleri iştahsızlık hiçbir şey yapmak istememe bazı dönemde de çocuğuma sinirleniyrum işte o zaman inanılmaz pişman oluyorum kendimi cezalandırmak istiyorum.Benim içime arada böyle bı sıkıntı geliyo.sanki kalbimi alıp sıkıyolar.hiç daha önce yasamadım böyle bişey neden oluyo onuda bilmiyorum.sıkıntı sayılırmı
Aslında geceleri uyku düzeni 1-1.5 aydır şu şekilde gece 8-9 arası uyuyor aralıksız 2-3 e bazen 4 e kadar uyuyor. Sonra uyanıyor sabah 6-7 ye kadar 2 ya da 3 kere gece beslenmesi yapıyoruz. Sütümden veriyorum gece hem ben de uyuduğum için emziriyorum. Sabah kalkınca ama gün içinde hiç sütüm olmuyor bebeğim açlıktan ağlıyor bazen. Ben de günde 3-4 kere mama veriyorum 100-120 ml kalan aralıklarda da emziriyorum. Ama sürekli kusuyor reflüsü de var. Bu sebeple az kilo aldı. Ama doktorum kilo alımı kötü değil sadece biraz daha alabilmeli aslında dedi. Beni üzmemek için çok güzel konuşuyor benimle ama zaten psikolojim yerinde olmadığı için çok takıyorum.Canım bebişlerimiz hemen hemen aynı kilo alımıyla devam ediyor benim de 3260 doğup 3 kiloyla taburcu olmuştu işte geçen 3 aylık kontrolde 5670 çıktı ikinci ayında çok az kilo aldı ben de üzülmüştüm senin gibi sonra gece falan uyandırıp zorla emzirdim resmenbu sefer daha iyi kilo aldı amaa gel gör ki 200-300 gr için çocuğun uyku düzenini bozdum gece ilk uyuduğunda aralıksız 5 saat uyuyan bebem gitti yerine saat başı kalkan bebem geldi yavaştan pişman olmaya başlıyorum keşke akışına bıraksaydım.. sana da doktor kilo alımı az demiyorsa kilosunu benim gibi kafaya takma belki de bizimkiler minyon olacaktır..
evet bunu bende farkettim bide kakasında pütür gördünüzmü? çok pütürlü yapmaya başladı duta yordum amaKızlar 2 gündür sütüm çok geliyordu ne yedimde böyle oldu diye düşünürken dur yediğimi farkettim haberiniz olsun
Kakanmeselesş sıkıntı bşzşm mukuslu cıvık yapıyor maalesef onu anlayamamevet bunu bende farkettim bide kakasında pütür gördünüzmü? çok pütürlü yapmaya başladı duta yordum ama
Ne kadar kilo alıyor?Benim bebeğim de böyle gündüzleri maalesef. Mesai bitmesini bekler gibi akşam 8 i bekliyorum sürekli.
Doktorum biliyor aslında ama işte. Keşke benimle doysa. Bir de itiraf ediyorum bazen emzirirken ruhum daralıyor ağllıyorum bu da belki etkiledi. Ben neden böyle olduğumu hiç bilmiyorum çok üzüllüyorum gerçekten. Kendime gelemiyorum sanki. Bebeğimi de etkiliyor. Napacağımı şaşırdım.
Aslında doktorumuz ilk iki ay 1 kilo alsa daha iyi dedi. Bir de sütüm daha çoktu sağınca da çoktu ama benim psikolojim kaldırmadı. Lohusalığımdan sonra baya kötüleştim sanırım bunun etkisiyle sütüm de azaldı. Bir sürü sütler çaylar damlalar kuruyemişler yedim.
Sıkıntı, atak, ağlama krizleri iştahsızlık hiçbir şey yapmak istememe bazı dönemde de çocuğuma sinirleniyrum işte o zaman inanılmaz pişman oluyorum kendimi cezalandırmak istiyorum.
Aslında geceleri uyku düzeni 1-1.5 aydır şu şekilde gece 8-9 arası uyuyor aralıksız 2-3 e bazen 4 e kadar uyuyor. Sonra uyanıyor sabah 6-7 ye kadar 2 ya da 3 kere gece beslenmesi yapıyoruz. Sütümden veriyorum gece hem ben de uyuduğum için emziriyorum. Sabah kalkınca ama gün içinde hiç sütüm olmuyor bebeğim açlıktan ağlıyor bazen. Ben de günde 3-4 kere mama veriyorum 100-120 ml kalan aralıklarda da emziriyorum. Ama sürekli kusuyor reflüsü de var. Bu sebeple az kilo aldı. Ama doktorum kilo alımı kötü değil sadece biraz daha alabilmeli aslında dedi. Beni üzmemek için çok güzel konuşuyor benimle ama zaten psikolojim yerinde olmadığı için çok takıyorum.
Doğum kilo boy neydi canim zayıf demesi neden olduğunu ordan anlarsınMoralim biraz bozuldu. Bugün 3.ay kontrollerine gittik. Kız bebeğim kilo 5335 çıktı doktor zayıf bulduki çocuk yiyor. Daha çok yedirecekmişim ki onu nasıl yaparım bilmiyorum.
Benim bebeğim gülüyor ama kahkaha atmıyor. Rüyasında kıkırdıyor.
Ayda 600 gr falan aldı.Ne kadar kilo alıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?