2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar bebiileriniz dönmeye basladımı benimki 2 haftadır dönüyordu binyanına ama bi koku hep altında kalıyordu bedenının şimdi onuda kurtarmaya basladı habire topaç gibi dönüyor

Bir psikolojik destek mi alsan?

Kızlar bebiileriniz dönmeye basladımı benimki 2 haftadır dönüyordu binyanına ama bi koku hep altında kalıyordu bedenının şimdi onuda kurtarmaya basladı habire topaç gibi dönüyor
evet dönüyor kolunu kurtarmayı da 1 hafta kadar önce öğrendi. yüzüstünden sırtüstüne de dönebiliyor artık

Benim bebeğim 5000 gr canım 3 ay 1 haftalık

Benimki de geçenlerde kapı önünde komşuya bir sesli güldü resmen kahkaha attı ama bir daha yakalayamadık o kahkahayı. resmen apartmanı inletti gülerken dönme olayı bizde de başladı. 5 haziranda videoya çektim ilk defa döndü diye. sonrasında zor geldi koca götlüye herhalde pek dönmedi

Benim bebeğim de tam olarak tarif ettiğiniz gibi ve su an 1 bucuk aylik. Celepral palsi falam olabilir diye bir endişem var. Hatta kafasını sureklk yukari bakiyor diye fizik tedavi uzmanina goturduk boynumda eğrilik var diye. Doktor hipertoni de olabilir norolog görsün dedi. Ama asiri gazi varken bu durumda hep. Genelde de aşırı gazi var. Bazen gazi yokken normale dönüyor. Su an bebeğiniz nasil durumda?

Internetten bakınca çok kotu seyler okudum uykum kaçtı canim cok sikildi. Doktorunuz size ne dedi?

Benimkinin kilosu 3315 idi ama 3000 e kadar düşmüştü. 1.ayda da az dedi 2.ayda da şimdi yine aynı. Yani kilo alıyor tabi ama azmış doktoruma göre ki bence normal çocuk işte.

Benimki emmiyor. Sağıp veriyorum. 600 cc kadar içiyor günde. Benden 750 cc ye kadar süt çıkıyor. Fazlasını buzluğa atıyordum içsin onu diyor. İçmiyor işte ama. Diliyle dışarı itiyor ve zorla beslemek çok yanlış diyor kitaplar. İleride obez olurmuş. Gündüz 2 saatte 1 besleniyor. Gece bazen 4 e çıkıyor. İşte gündüz 1,5 saatte 1 gibi dene dedi. Hiç de içimden gelmiyor ama. Görseniz bacaklar boğum boğum. Göbeği benimkiyle yarışır. Yani hiç cılız çocuk gibi de değil.

Benim doktorum gece normalde zayifta olsa uyucak dedi ama benim bir ay erken doğdu ondan gece besliyorum 12 3 6 o şekilde gündüz 2 saatte
Ama ağzını kapatınca almaz bende ısrar etmem
Sütun iyi köy fazlasını ihmal etme

Yahu kızlar bebekleriniz kıkırdayıp kahkaha atıyor mu?
Evett boğuk bi sesi var cokk guzel kikirdiyo nefes alip alip bidaha guluyo
Birkac kere dondu bacaklari yukari kaldirip gotunu yana deviriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…