Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok anlaşılamasada oyuncapı tuttu adadagafagaggKızlar sizinle bir sevincimi paylaşmak isterim
Yeşil olunca üşümüş oluyor. Mukuslu ise gıda alerjisi olabilir benim kızımda da vardı mukus kavun içi rengi kaka ve kan oldu. Birde yüzünde kızarıklık varsa konak varsa gıda alerjisi %100 alerji vardır test yaptırınBenim kızımın kakası hep böyle bide mukuslu bu anormal kaka rengi mi kızlarbazen sarı bazen böyle yeşil oluyor. Kızım hiç normal kaka yapmadı birde mukuslu ve içindede parçaçıklar oluyor beyaz gri. İlk bebeğim hangisi anormal kaka anlamıyorum
Öğleden önce 1 öğleden sonra 1 olarak uyuyor 5 den sonra da 3 saat uyutmuyorum akşam 8 de uyuyor. Sabah da 8.30 a kadar uyuyor 2 3 kez gece emiyorGündüz uykularının kısalığından ben de muzdaribim yok mu bunun çözümü
Bir de sizinkiler gündüz kaç defa hangi saatlerde uyuyorlar?
Birde çay varmış internette çok övülüyor kullanan var mı?Süt artırmak için ne yapmalı başka
Bu kısa uyumalarda hiçbir iş hallolmuyor ya ben ona üzülüyorumSaatini çok takip etmiyorum ama genelde sabah sekiz kalkış .o dan sonra 2-2.5 saatte bir yarım saat kırk dk uyuma şeklinde gidiyor .bazen daha da kısa oluyor .alıştım galiba kendin bilirsin diyorum .
Ben humananın süt arttıran çayından aşşşırı memnunum tavsiye ederimSüt artırmak için ne yapmalı başka
Olsun herşey olduğu kdr .yemk falan yaparken pusette koyuyorum ben yanımda oluyor .iş yaparken de bazen kızım oyalıyor .bazen pusette .bı şekilde yapıyorum .tabi uyusada keşke bizlerde dinlenebilsek .Bu kısa uyumalarda hiçbir iş hallolmuyor ya ben ona üzülüyorum
Ben tabure koyuyorum duşakabine öyle kucağımda pıtı pıtı yıkıyorum gerçi onu da tek denemedim eşim yanımda duruyoBen bebegin kuvetini duşakabinin icine koyuyorum eğilerek uzanarak yikamaktan belim koptu ya. Banyo bitince kucaklayip kaldiramiyorum belimden. Kışın kuveti kovaları getirip salonda masanin ustunde yikiyordum o da zor sonra su dolu kuveti geri gotur kovalari taşı falan. Bunun pratik bi yolu yok mu? Bi tek benim mi belim böyle ya bu yaşta pertim çıktı
Ayyy çabucacık kolaycacık ağrısız sızısız geçsin kuzum çok zor valla yaCuma günü sabahına sünnet kliniğinden randevu aldık. Sünnet olucak çok tırsıyorumsaçlarım beyazladi resmen .ay bı de bu 4. Ay aşılarını biraz erteleyebiliyormuyuz acaba bilen var mı. Yoksa ayın beşinde ya da en geç yedisinde asi olması gerekicek .sünneti iyileşmeden aşı yaptırmak istemiyorum .öyle de bayramdan sonraya kalıyor
Normal kuzu yeşil kaka safra kesesi bıdı bıdı bişeyiyle alakalı demişti doktor yeşil sarı hardal mukus normal diyola rhatta nokta kan görsen o da normal devamlı olmasınmış yeter kiYa benim oğlan bugün yeşile yakın kaka yaptı. Huzursuzluk haricinde bi şeyi yok çok şükür. onun kakasını etkileyecek bi şey de yemedim. Baksanıza bi, ekledim.
Ayy 2 kere 20 dk anca uyuyo gündüzz çok fena hiçbir iş yapamıyorum yemek memek hak getireGündüz uykularının kısalığından ben de muzdaribim yok mu bunun çözümü
Bir de sizinkiler gündüz kaç defa hangi saatlerde uyuyorlar?
Çok notmal anlattıkların kuzuBenim kızımın kakası hep böyle bide mukuslu bu anormal kaka rengi mi kızlarbazen sarı bazen böyle yeşil oluyor. Kızım hiç normal kaka yapmadı birde mukuslu ve içindede parçaçıklar oluyor beyaz gri. İlk bebeğim hangisi anormal kaka anlamıyorum
Dedikleri in hepsi var alerji doktoruba gittik alerji testleri yapıldı alerji çıkmadı bebek egzeması dendi o kızarıklıklara mukus noktalı kan vardı onlara da sürekli olmadığı sürece nornal dedilerYeşil olunca üşümüş oluyor. Mukuslu ise gıda alerjisi olabilir benim kızımda da vardı mukus kavun içi rengi kaka ve kan oldu. Birde yüzünde kızarıklık varsa konak varsa gıda alerjisi %100 alerji vardır test yaptırın
Bestlak, solgar, hurma, rezene bunları yapıyorum benn en başından beriiBirde çay varmış internette çok övülüyor kullanan var mı?
İnşallah canım sağolBen tabure koyuyorum duşakabine öyle kucağımda pıtı pıtı yıkıyorum gerçi onu da tek denemedim eşim yanımda duruyo
Ayyy çabucacık kolaycacık ağrısız sızısız geçsin kuzum çok zor valla ya
Normal kuzu yeşil kaka safra kesesi bıdı bıdı bişeyiyle alakalı demişti doktor yeşil sarı hardal mukus normal diyola rhatta nokta kan görsen o da normal devamlı olmasınmış yeter ki
Ayy 2 kere 20 dk anca uyuyo gündüzz çok fena hiçbir iş yapamıyorum yemek memek hak getire
Çok notmal anlattıkların kuzu
Dedikleri in hepsi var alerji doktoruba gittik alerji testleri yapıldı alerji çıkmadı bebek egzeması dendi o kızarıklıklara mukus noktalı kan vardı onlara da sürekli olmadığı sürece nornal dediler
Bestlak, solgar, hurma, rezene bunları yapıyorum benn en başından berii
dut kurusu bebeğe dokundu bizde inş sizde dokunmaz
Testte çıkmıyor diyorlar. Kan daha hiç görmedim ama hep mukuslu ya yeşil ya sarıYeşil olunca üşümüş oluyor. Mukuslu ise gıda alerjisi olabilir benim kızımda da vardı mukus kavun içi rengi kaka ve kan oldu. Birde yüzünde kızarıklık varsa konak varsa gıda alerjisi %100 alerji vardır test yaptırın
Yarın başlayacağızz canım 5 damla dedi doktorrKızlar ocean kan damlası kullanan var mı? Kaç damla veriyorsunuz?
Bana da 1ml dedi. O da 5 damlaya tekabül ediyorKızlar ocean kan damlası kullanan var mı? Kaç damla veriyorsunuz?
Birde çay varmış internette çok övülüyor kullanan var mıSüt artırmak için ne yapmalı başka
Testte çıkmıyor diyorlar. Kan daha hiç görmedim ama hep mukuslu ya yeşil ya s
Sen diyet yapacaksın ozaman 10 gün sütlü bişey yemiyeceksin 10 gün yumurtalı bişey yemiyeceksin ben o şekil yaptım 2. Bebeğime süte alerjisi çıktı büyük ihtimal inek sütüne alerjiniz varBen tabure koyuyorum duşakabine öyle kucağımda pıtı pıtı yıkıyorum gerçi onu da tek denemedim eşim yanımda duruyo
Normal kuzu yeşil kaka safra kesesi bıdı bıdı bişeyiyle alakalı demişti doktor yeşil sarı hardal mukus normal diyola rhatta nokta kan görsen o da normal devamlı olmasınmış yeter ki
Ayy 2 kere 20 dk anca uyuyo gündüzz çok fena hiçbir iş yapamıyorum yemek memek hak getire
Dedikleri in hepsi var alerji doktoruba gittik alerji testleri yapıldı alerji çıkmadı bebek egzeması dendi o kızarıklıklara mukus noktalı kan vardı onlara da sürekli olmadığı sürece nornal dediler
Teşekkürler denemek lazım sütler bol bol olsaBen tabure koyuyorum duşakabine öyle kucağımda pıtı pıtı yıkıyorum gerçi onu da tek denemedim eşim yanımda duruyo
Yokmuş işte baya doktora gittik bebek egzemasıymış alerji değilmiş birçok doktor diyet yap dedi yolladı sonra işin uzmanına gittik test mest inceleme ve sonuç alerji yokBirde çay varmış internette çok övülüyor kullanan var mı
Sen diyet yapacaksın ozaman 10 gün sütlü bişey yemiyeceksin 10 gün yumurtalı bişey yemiyeceksin ben o şekil yaptım 2. Bebeğime süte alerjisi çıktı büyük ihtimal inek sütüne alerjiniz var
Bizim ilk defa böyle olunca bi panikledim. Çocukta huysuzluk da var.Bizim çogunlukla boyle hatta katı ve acik renkli 3 kez yapti 4.5 ayda
ben de yattığımız odanın camını mı açık bıraksam acaba diyorum ama sabaha karşı biz üşüyoruz, oğlum da pek sever üstünü açmayı, üşür mü acaba diye açmıyorum. Mutfağın ya da salonun camı açık kalıyor, yatak odasının kapısını yarım açıyoruz direkt soğuk vurmasın bebeğe diye çünkü kapı önünde beşiği. Cam önünde denedim hem yer dar geldi hem de camı çok engelledi.Klimam yok ama tavan vantilatörünü aciyorim gecede emermende camda acik serin seviyor bizim kiz gerci bu ara sogudu hepsi kapalıda sogukdan yana bir sıkıntımız olmadi.
Biz gündüzleri artık yüz üstü yatırmaya başladık. Gece sırt üstü devam ediyor zaten derin uyuduğu için fakat gündüzleri uzun uyusun diye emzirdikten yarım saat kadar sonra normal uyutup sonrasında yüz üstü çevirince bi 2 saat kadar uyuyor.Kızlar benim oğlum uykusunda çok dönmeye başladı. Uyurken sırt üstünden yüz üstüne dönüyor. Dönüncede uyanıp ağlıyor. Zaten gündüzleri uyumayan bir bebekti şimdi geceleri de sık sık uyanır oldu. Eşimle doğru dürüst uyuyamaz olduk. Yanlarına yastık koymayı denedim ama bu sefer hareket edemeyincede uyanmaya başladı. Uyanamaması için ne yapabilirim ki? Az kaldı kafamıza huni takıp gezcez yakında![]()
Benim oğlanda ilk defa gördük biz. bi kaka düzeni yok bizimkinin. Bi ara her gün yaptı, bi ara kabız oldu fitille yaptı, sonra normale döndü filan derken geçen yine 1 hafta kadar yapmayınca dün fitil koyduk. Yavrum resmen yarım kilo sıçtıBenim kızımın kakası hep böyle bide mukuslu bu anormal kaka rengi mi kızlarbazen sarı bazen böyle yeşil oluyor. Kızım hiç normal kaka yapmadı birde mukuslu ve içindede parçaçıklar oluyor beyaz gri. İlk bebeğim hangisi anormal kaka anlamıyorum
bizimki tam yeşil mi emin değilim, yani sarı turuncu değil ama yeşile yakındı. Zaten sürekli bi ter halinde çocuk, üşütmesi normaldir herhaldeYeşil olunca üşümüş oluyor.
Bugün ilk defa yaptı, devamını takip edicemNormal kuzu yeşil kaka safra kesesi bıdı bıdı bişeyiyle alakalı demişti doktor yeşil sarı hardal mukus normal diyola rhatta nokta kan görsen o da normal devamlı olmasınmış yeter ki
Demir ilacı kullanmaya başladıysanız ondan olabiliyormuşBenim oğlanda ilk defa gördük biz. bi kaka düzeni yok bizimkinin. Bi ara her gün yaptı, bi ara kabız oldu fitille yaptı, sonra normale döndü filan derken geçen yine 1 hafta kadar yapmayınca dün fitil koyduk. Yavrum resmen yarım kilo sıçtıfitilden sonra aynı gün normal kaka da yaptı. Bugün de bu şekilde yeşil yaptı 2 kez. İkinci kakası miktar olarak çok daha azdı. Bakalım bir daha nasıl ve ne renk yapacak meraktayım asddagahshddff
bizimki tam yeşil mi emin değilim, yani sarı turuncu değil ama yeşile yakındı. Zaten sürekli bi ter halinde çocuk, üşütmesi normaldir herhalde
Bugün ilk defa yaptı, devamını takip edicem![]()