Canım inşallah kolayca atlatırsınız sünnet işini. Bende yaptırmadan çok endişe ediyodum. Bugun tam 15 gün oldu yaptıralı. İlk gün biraz sancılı oluyor zaten doktorlarda söylüyor. Biz hastanede yaptırdık ilk çişi yapmadan çıkarmadılar bizi ve ilk çişi yapması baya uzun sürdü. Ameliyattan çıktığında baya ağladı o gün baya huzursuzdu ağladı. Birkaç gün öyle geçti. 2-3 kere calpol verdim o zaman rahatlayıp uyudu. Her doktorun tekniği de farklı oluyomuş belki ona göre de değişkenlik gösterebilir. Bizimki geleneksel yöntemdi, baya dikişli ve sargılı çıktı. Başta bardak kapattık vs. Ama çok şükür atlattı bitti. Hayatları için çok önemli bi konuyu bebisken halletmiş oluyolar bence bu çok güzel. İnşallah sizinki de sorunsuz geçer giderCuma günü sabahına sünnet kliniğinden randevu aldık. Sünnet olucak çok tırsıyorumsaçlarım beyazladi resmen .ay bı de bu 4. Ay aşılarını biraz erteleyebiliyormuyuz acaba bilen var mı. Yoksa ayın beşinde ya da en geç yedisinde asi olması gerekicek .sünneti iyileşmeden aşı yaptırmak istemiyorum .öyle de bayramdan sonraya kalıyor