- 28 Mart 2021
- 596
- 590
- 53
- 29
Çok doğru düşünüyorsun bence ben de işe gidiyorum süt lazım olayı olmasa hayatta sağmakla uğraşmam da mecbur yapıyorum işteBen de 1-2 kalkıp sağdım ama uyku tatlı geldi, başa çıkamadım. bir de doğal döngüyü bozmak istemedim açıkçası. Gündüz 2 saatte bir emiyor hala, çok nadir 3 saatte bir emiyor. Böyle böyle daha az emecek diye düşündüm, memelerin de bi yerde terbiye olması lazım sonuçta. Gece uzun saatlere alışmak lazım ama bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum
Senin yediğin şeyleri takip edip neyin sende süt yaptığını bilmene hayranım bi ara da keşkek çok iyi yaptı demiştin ben hala bu olayı çözemedimBen bı kere bulgur yemiştim .5 saat falan uyumuştu Poyraz kalkınca da tek meme emdi diğerini emmedi. Mecbur sagdim çok az çünkü bulgur yiyince acayip süt doluyor göğsümAma dün mesela 7 saat emmedi uyurken göğsüm şişmişti yine güvenli kadar olmasa da bu sefer tek meme de doymadın diye birini bosaltmadan diğerine geçtim bni rahatsiz etmesin şişlik diye .Bu arada ben süt sagip saklama işini hiç yapmadım. Fazlalgini alıp döktüm sagdigim zamanlar
Kimyon at yemeklere canım. Bir de bu konuyu çok düşünüp evrene mesaj gönderme bence. Ben ilk günden beri hiç kafaya takmadım her şey yedim ve şükür ne gaz ne de pişik sorunumuz olmadı.Senin yediğin şeyleri takip edip neyin sende süt yaptığını bilmene hayranım bi ara da keşkek çok iyi yaptı demiştin ben hala bu olayı çözemedimbi de çocuğa neyin gaz yaptığını da bilmiyorum çünkü daha hiç riske girip bakliyat mercimek çorbası vs tüketmedim korkuyorum en çok da mercimek çorbasını içememek koyuyor çok özledim
Bilmiyorum kiAcaba artık daha hızlı emiyor da ondan kısalmış olabilir mi
Aktif olarak iyi emerse cork cork diye olabilirBen de 1-2 kalkıp sağdım ama uyku tatlı geldi, başa çıkamadım. bir de doğal döngüyü bozmak istemedim açıkçası. Gündüz 2 saatte bir emiyor hala, çok nadir 3 saatte bir emiyor. Böyle böyle daha az emecek diye düşündüm, memelerin de bi yerde terbiye olması lazım sonuçta. Gece uzun saatlere alışmak lazım ama bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum
Ben uyandırmıyorum çocuğu ya. Doktor uyandırma, acıkan çocuk uyanır dedi. Zaten en fazla 4 ya da 5 saat uyuyor derin uykuyu. Sonra 2 saatte bire dönüyor. Mesela 22’de uyudu diyelim, 3 gibi kalkıp emiyor, sonra 5-7-9 gibi gidiyor. tabii bu saatler yarım saat ya da 1 saat değişebiliyor. Ben de işe gittiğim için işteyken sağıyorum kendimi mecbur. yoksa çok şişip ağırıyor.
Dediğin gibi tek memede en az 15 dk duran çocuk artık iki memeyi zorla 10 dk emiyor desem yeridir. Bir de fazlasunu kusuyorhızlı mı çekiyor, çabuk mu doyuyor bilmiyorum. internette 3 aylık çocuk, iki memeyi toplamda 7 dakikada boşaltabilir demiş doktorun biri. Gece 10’da derin uykuya dalacağı zaman ve 3 gibi uyandığında (muhtemelen çok acıkmış oluyor) 20-25 dk emiyor.
Yok anam memeler benim jelibonn sağsam yüzüme tükürür makineAy ben bi soru sordum ama Havada kaldıbi daha sorayım
bebeler gece 4-5 saat uyuduğunda kalkıp kendinizi sağıyor musunuz?
Diğer şeyde toplanılmıştı ya ondan çoğu orda burdaki minnoşların zhsısBen artık şubat annelerine bakıyorum orası çok iyi hem aktif hem de her konuyu konuşup beni aydınlatıyorlar burda 5 gün girmesem bir şey kaçırmam herhaldeönceden aktif değildim sadece okuyordum o zaman siz bayağı yazışıyordunuz ama sonra herkes gitti
Senin yediğin şeyleri takip edip neyin sende süt yaptığını bilmene hayranım bi ara da keşkek çok iyi yaptı demiştin ben hala bu olayı çözemedimbi de çocuğa neyin gaz yaptığını da bilmiyorum çünkü daha hiç riske girip bakliyat mercimek çorbası vs tüketmedim korkuyorum en çok da mercimek çorbasını içememek koyuyor çok özledim
Çok sistiyseAy ben bi soru sordum ama Havada kaldıbi daha sorayım
Ayy benimde sismiyor kız hiç hatta bazen doymuyor mu ki diye endiseleniyorum ama bebiş gayet keyifli kilosuda 7 kilo olmuş yani aliyoor .. gece deliksiz uyuyor benim kız bende uyandirmiyorum hic galiba o yüzden azaldi sütüm uyandirsammi dedim sonrada ne güzel uyuyan çocuğun düzenini bozmak istemedim kafamda deli sorularYok anam memeler benim jelibonn sağsam yüzüme tükürür makinehiç sert olmuyor uzun zamandır
Kız benşmki 3 dk 5 dk emiyo aç aç dolanıyo gibi dhdjdAyy benimde sismiyor kız hiç hatta bazen doymuyor mu ki diye endiseleniyorum ama bebiş gayet keyifli kilosuda 7 kilo olmuş yani aliyoor .. gece deliksiz uyuyor benim kız bende uyandirmiyorum hic galiba o yüzden azaldi sütüm uyandirsammi dedim sonrada ne güzel uyuyan çocuğun düzenini bozmak istemedim kafamda deli sorular
ben de böyle düşünüyorumTabi ki hayır.
Bebeklerimiz büyüdü artık.
Memeler de terbiye oldu.
Gerek yok.
Kız yazık değil mi ya? Ben gene sağdığım zaman valfte kalan son damlaya kadar poşete boşaltmaya çalışıyorumBen bı kere bulgur yemiştim .5 saat falan uyumuştu Poyraz kalkınca da tek meme emdi diğerini emmedi. Mecbur sagdim çok az çünkü bulgur yiyince acayip süt doluyor göğsümAma dün mesela 7 saat emmedi uyurken göğsüm şişmişti yine güvenli kadar olmasa da bu sefer tek meme de doymadın diye birini bosaltmadan diğerine geçtim bni rahatsiz etmesin şişlik diye .Bu arada ben süt sagip saklama işini hiç yapmadım. Fazlalgini alıp döktüm sagdigim zamanlar
Gerçekten işkence ve iş yerinde rezillik. herkes ne için mescide gittiğimi biliyor, elimde poşetim filan. Bir de bu sıcakta klima yok, sağmak da terletiyor. ıyyyhhhÇok doğru düşünüyorsun bence ben de işe gidiyorum süt lazım olayı olmasa hayatta sağmakla uğraşmam da mecbur yapıyorum işte
Bakınmalar benimkinde de başladı, özellikle emerken memeyi bırakıp gülmesine bitiyorumAktif olarak iyi emerse cork cork diye olabilir
Ama benimki etrafı izliyor
Çekip bırakıp oynuyor
Bakıyorum sütüm yok mu diye ama var
Gece uykuda bari emsin iki yudum daha diye emziriyorum
Benim de yumuşadı bayağı ama 3-4 saat geçerse başlıyor hafiften acımayaYok anam memeler benim jelibonn sağsam yüzüme tükürür makinehiç sert olmuyor uzun zamandır
Evet, beni uykudan uyandıracaK kadar şiştiyse ben de hemen rahatlatsın diye hemen 30-30 60 cc kadar sağıyorum Ama onu da yapmamaya çalışacağım. Sonuçta bi yerde bu memeler gece hiç emilmeyecek, alışmak lazımÇok sistiyse
Ay ben bi soru sordum ama Havada kaldıbi daha sorayım
Yani kökü bizde zatenben de böyle düşünüyorum
Kız yazık değil mi ya? Ben gene sağdığım zaman valfte kalan son damlaya kadar poşete boşaltmaya çalışıyorumbenim için 1 damla bile çok değerli
Çişli bez ve kilo iyiyse sıkıntı yok diyollaaKız benşmki 3 dk 5 dk emiyo aç aç dolanıyo gibi dhdjd
Meme terbyie olurmuş ondan yumoş olur diyolar ama çocuk yenidoğan gibi 2 saate bir kalkıyo
Ben sağmadım çok pişmanım sütüm azaldı. Keşke bebeğim geceleri uyansa emsede sütüm artsaAy ben bi soru sordum ama Havada kaldıbi daha sorayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?