2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Çok doğru düşünüyorsun bence ben de işe gidiyorum süt lazım olayı olmasa hayatta sağmakla uğraşmam da mecbur yapıyorum işte

Senin yediğin şeyleri takip edip neyin sende süt yaptığını bilmene hayranım bi ara da keşkek çok iyi yaptı demiştin ben hala bu olayı çözemedim bi de çocuğa neyin gaz yaptığını da bilmiyorum çünkü daha hiç riske girip bakliyat mercimek çorbası vs tüketmedim korkuyorum en çok da mercimek çorbasını içememek koyuyor çok özledim

Kimyon at yemeklere canım. Bir de bu konuyu çok düşünüp evrene mesaj gönderme bence. Ben ilk günden beri hiç kafaya takmadım her şey yedim ve şükür ne gaz ne de pişik sorunumuz olmadı.

Aktif olarak iyi emerse cork cork diye olabilir
Ama benimki etrafı izliyor
Çekip bırakıp oynuyor
Bakıyorum sütüm yok mu diye ama var
Gece uykuda bari emsin iki yudum daha diye emziriyorum

Diğer şeyde toplanılmıştı ya ondan çoğu orda burdaki minnoşların zhsıs

Sağol valla. Evet keşkek de baya süt yapmıştı .gaz olayını atlatmadiniz mi siz artık .ben valla aştım oraları .hatta bugün 2 bardak fanta içtim erişteli yeşil mercimeği de çok yedim. İki hafta önce falan sütüm baya azalmıştı sanki yetmiyor gibiydi o yüzden bestlak basladim .Ama regli olmuştum çok az da olsa .o galiba etkiledi sütü .mesela o zaman bilerek tabak tabak bulgur yemiştim çoğalsın diye .bu ara belki takviyeden dolayı belki de regli değilim diye baya var sütüm .o yüzden bulgur yapmıyorum hiç hepten sismesin diye

Yok anam memeler benim jelibonn sağsam yüzüme tükürür makine hiç sert olmuyor uzun zamandır
Ayy benimde sismiyor kız hiç hatta bazen doymuyor mu ki diye endiseleniyorum ama bebiş gayet keyifli kilosuda 7 kilo olmuş yani aliyoor .. gece deliksiz uyuyor benim kız bende uyandirmiyorum hic galiba o yüzden azaldi sütüm uyandirsammi dedim sonrada ne güzel uyuyan çocuğun düzenini bozmak istemedim kafamda deli sorular

Kız benşmki 3 dk 5 dk emiyo aç aç dolanıyo gibi dhdjd
Meme terbyie olurmuş ondan yumoş olur diyolar ama çocuk yenidoğan gibi 2 saate bir kalkıyo

Tabi ki hayır.
Bebeklerimiz büyüdü artık.
Memeler de terbiye oldu.
Gerek yok.
ben de böyle düşünüyorum
Kız yazık değil mi ya? Ben gene sağdığım zaman valfte kalan son damlaya kadar poşete boşaltmaya çalışıyorum benim için 1 damla bile çok değerli

Çok doğru düşünüyorsun bence ben de işe gidiyorum süt lazım olayı olmasa hayatta sağmakla uğraşmam da mecbur yapıyorum işte
Gerçekten işkence ve iş yerinde rezillik. herkes ne için mescide gittiğimi biliyor, elimde poşetim filan. Bir de bu sıcakta klima yok, sağmak da terletiyor. ıyyyhhh
Aktif olarak iyi emerse cork cork diye olabilir
Ama benimki etrafı izliyor
Çekip bırakıp oynuyor
Bakıyorum sütüm yok mu diye ama var
Gece uykuda bari emsin iki yudum daha diye emziriyorum
Bakınmalar benimkinde de başladı, özellikle emerken memeyi bırakıp gülmesine bitiyorum

Yok anam memeler benim jelibonn sağsam yüzüme tükürür makine hiç sert olmuyor uzun zamandır
Benim de yumuşadı bayağı ama 3-4 saat geçerse başlıyor hafiften acımaya
Evet, beni uykudan uyandıracaK kadar şiştiyse ben de hemen rahatlatsın diye hemen 30-30 60 cc kadar sağıyorum Ama onu da yapmamaya çalışacağım. Sonuçta bi yerde bu memeler gece hiç emilmeyecek, alışmak lazım

Ay ben bi soru sordum ama Havada kaldı bi daha sorayım

bebeler gece 4-5 saat uyuduğunda kalkıp kendinizi sağıyor musunuz?

Benim doktor hala 4 saatte 1 uyandır diyor. Bu nedenle zaten kalkıyorum hep ve sağıyorum (benim kız emmediği için sağıp veriyorum). Ama doktor uyandırma dese ve kız uyusa herhalde uyanmazdım :)

ben de böyle düşünüyorum

Kız yazık değil mi ya? Ben gene sağdığım zaman valfte kalan son damlaya kadar poşete boşaltmaya çalışıyorum benim için 1 damla bile çok değerli
Yani kökü bizde zaten hem sadece fazlası i aliyodum. Oldu ki sütüm kesildi va. Bnm sagdigim zaten onu doyurmaz

Merhaba kızlar bu oioi meyve sebze emziğimden alanınız oldu mu acaba ben aldımda baya sert açılması zorla açıyorum sizinkide öyle mi yoksa benimki mi sorunlu

Kız benşmki 3 dk 5 dk emiyo aç aç dolanıyo gibi dhdjd
Meme terbyie olurmuş ondan yumoş olur diyolar ama çocuk yenidoğan gibi 2 saate bir kalkıyo
Çişli bez ve kilo iyiyse sıkıntı yok diyollaa ama kendimi ikna edemiyorum sanki benimkide aç aç geziyor

Sünnet yaptıran kizlar .pipinin etrafinda su toplamış gbi şişlikler oluştu mu sizde m.pipisu çok tuhaf bı hal aldı .dün resim attık .şişlikler normal dedi advantan krem alın sabah akşam sürün 3. Gün foto istiyirum dedi . Sizinki de böyle oldu mu .

Ay ben bi soru sordum ama Havada kaldı bi daha sorayım

bebeler gece 4-5 saat uyuduğunda kalkıp kendinizi sağıyor musunuz?
Ben sağmadım çok pişmanım sütüm azaldı. Keşke bebeğim geceleri uyansa emsede sütüm artsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…