Ben de 1-2 kalkıp sağdım ama uyku tatlı geldi, başa çıkamadım. bir de doğal döngüyü bozmak istemedim açıkçası. Gündüz 2 saatte bir emiyor hala, çok nadir 3 saatte bir emiyor. Böyle böyle daha az emecek diye düşündüm, memelerin de bi yerde terbiye olması lazım sonuçta. Gece uzun saatlere alışmak lazım ama bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum
Ben uyandırmıyorum çocuğu ya. Doktor uyandırma, acıkan çocuk uyanır dedi. Zaten en fazla 4 ya da 5 saat uyuyor derin uykuyu. Sonra 2 saatte bire dönüyor. Mesela 22’de uyudu diyelim, 3 gibi kalkıp emiyor, sonra 5-7-9 gibi gidiyor. tabii bu saatler yarım saat ya da 1 saat değişebiliyor. Ben de işe gittiğim için işteyken sağıyorum kendimi mecbur. yoksa çok şişip ağırıyor.
Dediğin gibi tek memede en az 15 dk duran çocuk artık iki memeyi zorla 10 dk emiyor desem yeridir. Bir de fazlasunu kusuyor

hızlı mı çekiyor, çabuk mu doyuyor bilmiyorum. internette 3 aylık çocuk, iki memeyi toplamda 7 dakikada boşaltabilir demiş doktorun biri. Gece 10’da derin uykuya dalacağı zaman ve 3 gibi uyandığında (muhtemelen çok acıkmış oluyor) 20-25 dk emiyor.