2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ben de 1-2 kalkıp sağdım ama uyku tatlı geldi, başa çıkamadım. bir de doğal döngüyü bozmak istemedim açıkçası. Gündüz 2 saatte bir emiyor hala, çok nadir 3 saatte bir emiyor. Böyle böyle daha az emecek diye düşündüm, memelerin de bi yerde terbiye olması lazım sonuçta. Gece uzun saatlere alışmak lazım ama bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum ☺️
Çok doğru düşünüyorsun bence ben de işe gidiyorum süt lazım olayı olmasa hayatta sağmakla uğraşmam da mecbur yapıyorum işte😅

Ben bı kere bulgur yemiştim .5 saat falan uyumuştu Poyraz kalkınca da tek meme emdi diğerini emmedi. Mecbur sagdim çok az çünkü bulgur yiyince acayip süt doluyor göğsüm😬Ama dün mesela 7 saat emmedi uyurken göğsüm şişmişti yine güvenli kadar olmasa da bu sefer tek meme de doymadın diye birini bosaltmadan diğerine geçtim bni rahatsiz etmesin şişlik diye .Bu arada ben süt sagip saklama işini hiç yapmadım. Fazlalgini alıp döktüm sagdigim zamanlar
Senin yediğin şeyleri takip edip neyin sende süt yaptığını bilmene hayranım bi ara da keşkek çok iyi yaptı demiştin ben hala bu olayı çözemedim😂 bi de çocuğa neyin gaz yaptığını da bilmiyorum çünkü daha hiç riske girip bakliyat mercimek çorbası vs tüketmedim korkuyorum 😅 en çok da mercimek çorbasını içememek koyuyor çok özledim🥹

Senin yediğin şeyleri takip edip neyin sende süt yaptığını bilmene hayranım bi ara da keşkek çok iyi yaptı demiştin ben hala bu olayı çözemedim😂 bi de çocuğa neyin gaz yaptığını da bilmiyorum çünkü daha hiç riske girip bakliyat mercimek çorbası vs tüketmedim korkuyorum 😅 en çok da mercimek çorbasını içememek koyuyor çok özledim🥹
Kimyon at yemeklere canım. Bir de bu konuyu çok düşünüp evrene mesaj gönderme bence. Ben ilk günden beri hiç kafaya takmadım her şey yedim ve şükür ne gaz ne de pişik sorunumuz olmadı.

Ben de 1-2 kalkıp sağdım ama uyku tatlı geldi, başa çıkamadım. bir de doğal döngüyü bozmak istemedim açıkçası. Gündüz 2 saatte bir emiyor hala, çok nadir 3 saatte bir emiyor. Böyle böyle daha az emecek diye düşündüm, memelerin de bi yerde terbiye olması lazım sonuçta. Gece uzun saatlere alışmak lazım ama bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum ☺️

Ben uyandırmıyorum çocuğu ya. Doktor uyandırma, acıkan çocuk uyanır dedi. Zaten en fazla 4 ya da 5 saat uyuyor derin uykuyu. Sonra 2 saatte bire dönüyor. Mesela 22’de uyudu diyelim, 3 gibi kalkıp emiyor, sonra 5-7-9 gibi gidiyor. tabii bu saatler yarım saat ya da 1 saat değişebiliyor. Ben de işe gittiğim için işteyken sağıyorum kendimi mecbur. yoksa çok şişip ağırıyor.

Dediğin gibi tek memede en az 15 dk duran çocuk artık iki memeyi zorla 10 dk emiyor desem yeridir. Bir de fazlasunu kusuyor 🤦🏻‍♀️ hızlı mı çekiyor, çabuk mu doyuyor bilmiyorum. internette 3 aylık çocuk, iki memeyi toplamda 7 dakikada boşaltabilir demiş doktorun biri. Gece 10’da derin uykuya dalacağı zaman ve 3 gibi uyandığında (muhtemelen çok acıkmış oluyor) 20-25 dk emiyor.
Aktif olarak iyi emerse cork cork diye olabilir
Ama benimki etrafı izliyor
Çekip bırakıp oynuyor
Bakıyorum sütüm yok mu diye ama var
Gece uykuda bari emsin iki yudum daha diye emziriyorum 🤷‍♀️

Ben artık şubat annelerine bakıyorum orası çok iyi hem aktif hem de her konuyu konuşup beni aydınlatıyorlar burda 5 gün girmesem bir şey kaçırmam herhalde 😅 önceden aktif değildim sadece okuyordum o zaman siz bayağı yazışıyordunuz ama sonra herkes gitti 😅
Diğer şeyde toplanılmıştı ya ondan çoğu orda burdaki minnoşların zhsıs

😅😅Sağol valla. Evet keşkek de baya süt yapmıştı .gaz olayını atlatmadiniz mi siz artık .ben valla aştım oraları .hatta bugün 2 bardak fanta içtim 😬erişteli yeşil mercimeği de çok yedim. İki hafta önce falan sütüm baya azalmıştı sanki yetmiyor gibiydi o yüzden bestlak basladim .Ama regli olmuştum çok az da olsa .o galiba etkiledi sütü .mesela o zaman bilerek tabak tabak bulgur yemiştim çoğalsın diye .bu ara belki takviyeden dolayı belki de regli değilim diye baya var sütüm .o yüzden bulgur yapmıyorum hiç hepten sismesin diye 😅

Yok anam memeler benim jelibonn sağsam yüzüme tükürür makine 😂 hiç sert olmuyor uzun zamandır
Ayy benimde sismiyor kız hiç hatta bazen doymuyor mu ki diye endiseleniyorum ama bebiş gayet keyifli kilosuda 7 kilo olmuş yani aliyoor .. gece deliksiz uyuyor benim kız bende uyandirmiyorum hic galiba o yüzden azaldi sütüm uyandirsammi dedim sonrada ne güzel uyuyan çocuğun düzenini bozmak istemedim kafamda deli sorular 🤔😒

Ayy benimde sismiyor kız hiç hatta bazen doymuyor mu ki diye endiseleniyorum ama bebiş gayet keyifli kilosuda 7 kilo olmuş yani aliyoor .. gece deliksiz uyuyor benim kız bende uyandirmiyorum hic galiba o yüzden azaldi sütüm uyandirsammi dedim sonrada ne güzel uyuyan çocuğun düzenini bozmak istemedim kafamda deli sorular 🤔😒
Kız benşmki 3 dk 5 dk emiyo aç aç dolanıyo gibi dhdjd
Meme terbyie olurmuş ondan yumoş olur diyolar ama çocuk yenidoğan gibi 2 saate bir kalkıyo 😂😂

Tabi ki hayır.
Bebeklerimiz büyüdü artık.
Memeler de terbiye oldu.
Gerek yok.
ben de böyle düşünüyorum ☺️
Ben bı kere bulgur yemiştim .5 saat falan uyumuştu Poyraz kalkınca da tek meme emdi diğerini emmedi. Mecbur sagdim çok az çünkü bulgur yiyince acayip süt doluyor göğsüm😬Ama dün mesela 7 saat emmedi uyurken göğsüm şişmişti yine güvenli kadar olmasa da bu sefer tek meme de doymadın diye birini bosaltmadan diğerine geçtim bni rahatsiz etmesin şişlik diye .Bu arada ben süt sagip saklama işini hiç yapmadım. Fazlalgini alıp döktüm sagdigim zamanlar
Kız yazık değil mi ya? Ben gene sağdığım zaman valfte kalan son damlaya kadar poşete boşaltmaya çalışıyorum 😂 benim için 1 damla bile çok değerli 🤭

Çok doğru düşünüyorsun bence ben de işe gidiyorum süt lazım olayı olmasa hayatta sağmakla uğraşmam da mecbur yapıyorum işte😅
Gerçekten işkence ve iş yerinde rezillik. herkes ne için mescide gittiğimi biliyor, elimde poşetim filan. Bir de bu sıcakta klima yok, sağmak da terletiyor. ıyyyhhh
Aktif olarak iyi emerse cork cork diye olabilir
Ama benimki etrafı izliyor
Çekip bırakıp oynuyor
Bakıyorum sütüm yok mu diye ama var
Gece uykuda bari emsin iki yudum daha diye emziriyorum 🤷‍♀️
Bakınmalar benimkinde de başladı, özellikle emerken memeyi bırakıp gülmesine bitiyorum 🥲😂

Yok anam memeler benim jelibonn sağsam yüzüme tükürür makine 😂 hiç sert olmuyor uzun zamandır
Benim de yumuşadı bayağı ama 3-4 saat geçerse başlıyor hafiften acımaya 🥲
Evet, beni uykudan uyandıracaK kadar şiştiyse ben de hemen rahatlatsın diye hemen 30-30 60 cc kadar sağıyorum Ama onu da yapmamaya çalışacağım. Sonuçta bi yerde bu memeler gece hiç emilmeyecek, alışmak lazım

Ay ben bi soru sordum ama Havada kaldı 😂 bi daha sorayım 🤭

bebeler gece 4-5 saat uyuduğunda kalkıp kendinizi sağıyor musunuz?

Benim doktor hala 4 saatte 1 uyandır diyor. Bu nedenle zaten kalkıyorum hep ve sağıyorum (benim kız emmediği için sağıp veriyorum). Ama doktor uyandırma dese ve kız uyusa herhalde uyanmazdım :)

ben de böyle düşünüyorum ☺️

Kız yazık değil mi ya? Ben gene sağdığım zaman valfte kalan son damlaya kadar poşete boşaltmaya çalışıyorum 😂 benim için 1 damla bile çok değerli 🤭
Yani kökü bizde zaten 😬hem sadece fazlası i aliyodum. Oldu ki sütüm kesildi va. Bnm sagdigim zaten onu doyurmaz

Merhaba kızlar bu oioi meyve sebze emziğimden alanınız oldu mu acaba ben aldımda baya sert açılması zorla açıyorum sizinkide öyle mi yoksa benimki mi sorunlu

Sünnet yaptıran kizlar .pipinin etrafinda su toplamış gbi şişlikler oluştu mu sizde m.pipisu çok tuhaf bı hal aldı .dün resim attık .şişlikler normal dedi advantan krem alın sabah akşam sürün 3. Gün foto istiyirum dedi . Sizinki de böyle oldu mu .

Back
X