2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Sağol canım evet gün geçtikçe daha zor olurdu galiba .bnde henüz alt değiştirme olayına giremedim eşime yaptiriyorum .lokal anestezi vurulali 7 saati geçti .bu zamana kadar etkisi kalmamıştır dimi .çünkü bizde hiç ağlama falan olmadı çiş yaparken .keyfi gayet yerinde .doktor 4-6 saat sonra geçer iğnenin etkisi dedi .huysuz değildi ama biz yine de az önce calpol verdik
Gelmiş geçmiş olsun Allah damatlıklarını göstersin hepimize 🙏🌺

Ah canım gümüş çok çok geçmiş olsunn çok üzüldüm hemen iyileşirsiniz inşallah

Kuzuuum hayırlı olsunnnn minnoşumuz hemencik atlatsın iyi ki gitmişsin iyi ki her geçen ay daha zor olurdu bence en zor bugün sonra ohoo gözünde alışırr

İlk sünnetten çıtkı bana kutufa kestikleri pipiyi verdiler ben şok kendimi tuvalete kapattım eşim baktı etti sonra gel yüzleş nasıl alt değiştircen dedi 2 gün elim ayağım titredi fena oldum da sonra ona bilr alıştım valla senin de geçer şoktan sonra

Biaim oğlan da çiroz bana doktor dedi ki kendi eğrisinde ilerliyo kilo alımı az ama boyu uzuyo demek ki sğt yetiyor hem boyu az uzayıp hem kilo alımı az olsa düşünürdük ama sen çişli bezine bak kalanı boşver dedi onds da azalma bazen oluyo terle falan atıyo heralde ama genel olarak çok az emiyo özellikle bu ara
Benim emmesi normal ama süt mü az bilemedim bimsıkıntı var ya hayırlısı

Takviye konusunu konuşmuşsunuz. Ben 2 kadın doğumcu, 1 aile hekimine sordum. Elindeki takviyeleri bitir, yenisine başlama Dedi hepsi de.

ocean mummy
magnezyum
kalsiyum
demir kullanıyordum. Mummy biteli 2 hafta kadar oluyor, Demir 2 gün evvel bitti, kalsiyum-magnezyum toplamda 15 tane filan var.

süt için bestlak aldım bitti, yenisini almadım, solgar aldım toplamda 6 tane ya içtim ya içmedim bıraktım. promalt aldım 48 tane, onun da yarısını içtim. Bu hafta grip oldum diye supradyn aldım. Hayatımda verdiğim en doğru kararlardan biriymiş. Ben böyle zindelik yaşamadım hayatım boyunca. koenzim q10 filan var içinde, harika bir şey. Onu içeceğiM bir süre.

Takviye konusunu konuşmuşsunuz. Ben 2 kadın doğumcu, 1 aile hekimine sordum. Elindeki takviyeleri bitir, yenisine başlama Dedi hepsi de.

ocean mummy
magnezyum
kalsiyum
demir kullanıyordum. Mummy biteli 2 hafta kadar oluyor, Demir 2 gün evvel bitti, kalsiyum-magnezyum toplamda 15 tane filan var.

süt için bestlak aldım bitti, yenisini almadım, solgar aldım toplamda 6 tane ya içtim ya içmedim bıraktım. promalt aldım 48 tane, onun da yarısını içtim. Bu hafta grip oldum diye supradyn aldım. Hayatımda verdiğim en doğru kararlardan biriymiş. Ben böyle zindelik yaşamadım hayatım boyunca. koenzim q10 filan var içinde, harika bir şey. Onu içeceğiM bir süre.
Bana da aksine kadın doğum doktorum, vitamin, demir ve d vitamine 6 ay devam edicez dedi. Demiri bu ay alicam başka almayacağım. Değerlerim iyi çıktı.

Bana da aksine kadın doğum doktorum, vitamin, demir ve d vitamine 6 ay devam edicez dedi. Demiri bu ay alicam başka almayacağım. Değerlerim iyi çıktı.
Belki de bünyeden bünyeye farklılık gösteriyordur bilmem ki. Ben dediğim gibi supradyn kullanıcam bi süre. Çok iyi geldi.

Ya benim oğlan bugün yeşile yakın kaka yaptı. Huzursuzluk haricinde bi şeyi yok çok şükür. onun kakasını etkileyecek bi şey de yemedim. Baksanıza bi, ekledim.
Ohoo bu ne ki benimkinin kakası resmen kına yeşiliydi.öyle oluyomuş bende endişelenmiştim . Doktor normal dedi 6 gün sürdü düzeldi.Eğer huzursuzluğu ateşi yoksa sıkıntı değil dedi

Ay ben bi soru sordum ama Havada kaldı 😂 bi daha sorayım 🤭

bebeler gece 4-5 saat uyuduğunda kalkıp kendinizi sağıyor musunuz?

Ben göğüslerim çook sertleşmişse çocuk kendi başına boşaltamayacak gibiyse çocuk emmeden önce sağıyorum sonra fazla tazyikli gidiyor boğazına kaçıp öksürtünce uykusunu açıyor 😅 ama uzun zamandır böyle bi durumum olmadı çünkü kızım baya güzel emip boşaltabiliyor 👍🏻

Püü herkesler nerelerdee
Ben artık şubat annelerine bakıyorum orası çok iyi hem aktif hem de her konuyu konuşup beni aydınlatıyorlar burda 5 gün girmesem bir şey kaçırmam herhalde 😅 önceden aktif değildim sadece okuyordum o zaman siz bayağı yazışıyordunuz ama sonra herkes gitti 😅

Ben saatimi kurup 4 saate emziriyorum
Eğer uyuyorsa uykuda emziriyorum
Çünkü bu aralar havanın sıcaklığı mı dönemsel mi bilmem kısa emiyor
Eskiden 10-15 dk memede duran emen bebek gitti en fazla 5-7 dk gibi emiyor
Şimdiye kadar hiç sağmadım
İlk kızımda işe giderken o kadar çok haşır neşir olmuştum ki makinayla artık göresi gözüm yok heralde
Tabi iş başa düşer lazım olursa mecbur ☺️

İlk kızımda işe giderken o kadar çok haşır neşir olmuştum ki makinayla artık göresi gözüm yok heralde
Acaba artık daha hızlı emiyor da ondan kısalmış olabilir mi

Ben göğüslerim çook sertleşmişse çocuk kendi başına boşaltamayacak gibiyse çocuk emmeden önce sağıyorum sonra fazla tazyikli gidiyor boğazına kaçıp öksürtünce uykusunu açıyor 😅 ama uzun zamandır böyle bi durumum olmadı çünkü kızım baya güzel emip boşaltabiliyor 👍🏻
Ben de 1-2 kalkıp sağdım ama uyku tatlı geldi, başa çıkamadım. bir de doğal döngüyü bozmak istemedim açıkçası. Gündüz 2 saatte bir emiyor hala, çok nadir 3 saatte bir emiyor. Böyle böyle daha az emecek diye düşündüm, memelerin de bi yerde terbiye olması lazım sonuçta. Gece uzun saatlere alışmak lazım ama bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum ☺️
Ben uyandırmıyorum çocuğu ya. Doktor uyandırma, acıkan çocuk uyanır dedi. Zaten en fazla 4 ya da 5 saat uyuyor derin uykuyu. Sonra 2 saatte bire dönüyor. Mesela 22’de uyudu diyelim, 3 gibi kalkıp emiyor, sonra 5-7-9 gibi gidiyor. tabii bu saatler yarım saat ya da 1 saat değişebiliyor. Ben de işe gittiğim için işteyken sağıyorum kendimi mecbur. yoksa çok şişip ağırıyor.

Dediğin gibi tek memede en az 15 dk duran çocuk artık iki memeyi zorla 10 dk emiyor desem yeridir. Bir de fazlasunu kusuyor 🤦🏻‍♀️ hızlı mı çekiyor, çabuk mu doyuyor bilmiyorum. internette 3 aylık çocuk, iki memeyi toplamda 7 dakikada boşaltabilir demiş doktorun biri. Gece 10’da derin uykuya dalacağı zaman ve 3 gibi uyandığında (muhtemelen çok acıkmış oluyor) 20-25 dk emiyor.

Ben bı kere bulgur yemiştim .5 saat falan uyumuştu Poyraz kalkınca da tek meme emdi diğerini emmedi. Mecbur sagdim çok az çünkü bulgur yiyince acayip süt doluyor göğsüm😬Ama dün mesela 7 saat emmedi uyurken göğsüm şişmişti yine güvenli kadar olmasa da bu sefer tek meme de doymadın diye birini bosaltmadan diğerine geçtim bni rahatsiz etmesin şişlik diye .Bu arada ben süt sagip saklama işini hiç yapmadım. Fazlalgini alıp döktüm sagdigim zamanlar

Back
X