Valla doğar doğmaz emzirme danışmanlarıyla çalıştık. Özel hastanede doğurduğum için hastanenin emzirme danışmanı vardı 2 adet. Silikon meme ucu ile çok denediler olmadı, ağzına şırıngayla sıkıyorduk mamayı. Böyle emer dediler ki emmedi

. Sonra 1200 tl para verdik özel bir emzirme danışmanı tuttuk. Bu eve geliyordu 2 gün 2 saatten. Garanti de verdi

parmak katater, meme katater, emzirme destek sistemi denendi. Duşta denendi, ayakta yürürken denemdi yok yok. Çocuğumu 2 saat kesintisiz ağlattılar emzirteceğiz diye

. Sonra bir çocuk doktoru bulduk, hemşiresi emzirme danışmanıydı. O da çok ağlata ağlata uğraştı yok olmuyor. Yani azıcık 2 saat ağlattıktan sonra memeyi tutup emiyor da peşinden sağıyorum neredeyse hiç emmemiş gibi süt çıkıyor. Çocuk da aç. Doktor da acıdı halime biberona başlattı çok şükür
Çok zor gerçekten sürekli sağmak. Gündğz 2 saatte 1 , gece uyursa 4 saatte 1 sağıp veriyorum ama alıştım

hiç emen bebeğim olmadığı için de bu benim normalim oldu (ilk çocuğum). İlk başlarda çok üzüldüm ağladım ama artık iyiyim. 1 yaşına kadar inşallah sütüm bitmezse anne sütüyle besleyeceğim. İlk 1 yıl önemliymiş yapılan çalışmalarda. Sonra da yavaşça keserim artık.