- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
Ben kızımda iki yaşına kadar kullandım .biraz daha herşeyi anlayınca bırakması çok kolay olmuştu bn bile şaşırmıştım. Emziğin ucunu kestim hatta biraz fazla kesmiştim yanlışlıkla emzik bozuldu başka emzik de yok yarın alırız dedimAy aldım aldım 6 18 ve 18+ sağolun hdjsks
Güle güle kullanın bol bol uykuluAy aldım aldım 6 18 ve 18+ sağolun hdjsks
Kilo başına bir damla dedi doktor rengi beyaz ama tadı güzel genelde bebekler severek içiyor bende tadına baktım gayet iyiGünaydın kızlar
Ocean microfer kullanan var mı?
Kaç damla kullaniyosunuz günde?
Bi de rengi beyaz ya bunun !!
Bizzz 5 damla kullanıyoruz uriş severek içiyo beyaz meyaz bişey içsinde amanGünaydın kızlar
Ocean microfer kullanan var mı?
Kaç damla kullaniyosunuz günde?
Bi de rengi beyaz ya bunun !!
Bana 3damla dedi eczacı.Dr.da bisey demedi.Dur tekrar soruyum.Bende kakasini bekliyorum.Kuzenim de yeşil oldu demişti.En makul olan buydu canımilk gittiğimiz doktor 5 günlük bebeye 120 cc mamayı daya kusana kadar içir diyordu sütün yok aç bu çocuk diyordu beni lohusa halimle depresyona sokuyordu
Miktar hakkında her doktor farklı bir şey diyor. Kimi 5 damla kimi kilo başına 1 damla kimisi de kilo başına 2 damla diyorben 5 damla kullanıyorum. Ama oceandan memnun kalmadım. Kullandıktan sonraki ilk kakası mutlaka yeşil oluyor . Bu bittikten sonra sidefer deneyeceğim.
Kilo başına bir damla dedi doktor rengi beyaz ama tadı güzel genelde bebekler severek içiyor bende tadına baktım gayet iyi
Normalde hep kirmiziydi bunu beyaz görünce şaşırdım.Ama bizim kiz da sevdi.Bizzz 5 damla kullanıyoruz uriş severek içiyo beyaz meyaz bişey içsinde aman
evet benim kız da 2 yaşında bıraktı. artık ısırmıştı ısırmaya başladığı zaman anlattım bak ısırıyosun koparsa başka emziğimiz yok vs. yani belki günde 3 kez anlatmışımdır. çok geçmeden kopacak dereceye geldi orasını da bilerek çekerek kopardı. önce şaşırdıBen kızımda iki yaşına kadar kullandım .biraz daha herşeyi anlayınca bırakması çok kolay olmuştu bn bile şaşırmıştım. Emziğin ucunu kestim hatta biraz fazla kesmiştim yanlışlıkla emzik bozuldu başka emzik de yok yarın alırız dedimhalbuki vardı. Biraz zor olsa uyudu .bı kaç gün boyunca aklına geldikce sordu kesik emziği gösterdim öyle bıraktı gitti
Bizde kaka yeşil olmadı bu aradaBana 3damla dedi eczacı.Dr.da bisey demedi.Dur tekrar soruyum.Bende kakasini bekliyorum.Kuzenim de yeşil oldu demişti.
En son gittiğimde5 temmuzda 61 cm kilosuda 6900üdüCanim benimki de çok iştahlı gunduz 3 saatte gece 4 saatte 120 veriyorum daha 120yi hic geçmedim kilo alimi cok hizli gidiyor diye. Senin o kadar cc ile kac kilo peki? Benim de huysuzlugu ve aglamasi hic bitmiyor ama aclik aglamasi huysuzlugu daha farkli oluyor
Canım siz de sünnet olmussunuz bebeğim de cuma gunu oldu yarın hem rota hem 4 ay asıları var mecbur ertelenıyormuymus dr a tekrar sorayım bı daha bı daha gıtmeyım klınıge bir de bugun 4. Gunumuz iyice azaldı ama idrar yaparken agladıgı huzursuzlandıgı oluyormuydu bezi de sık degıştiriyorum ama yapısır oldu yine siz bu durum için bi önlem almıs mıydınızBizimkide sünnet olduğu için 4 ay aşıları i anca bugün yaptirabilfik.ne ateş ne huzursuzluk olmamıştı .bı uyuyup hmn kalkıyordu ama normalde de öyleydi .ama akşam anamı ağlattı çok zor uyuttum .uyumamak için direndi .o kadar çok ağladı ki dışardan sesini duyan çocuğu dovuyorum sanardi
Aynen aynen bnm ki de geceye denk geldievet benim kız da 2 yaşında bıraktı. artık ısırmıştı ısırmaya başladığı zaman anlattım bak ısırıyosun koparsa başka emziğimiz yok vs. yani belki günde 3 kez anlatmışımdır. çok geçmeden kopacak dereceye geldi orasını da bilerek çekerek kopardı. önce şaşırdıtam da gece uyku vaktiydi, emzik istedi verdim ememedi ve uyudu. bir daha da sormadı çok kolay oldu
senin küçük kaç kg olmus bizde bugün aşıya gidicez
Aynen ben kndim yazdim hemşireye ertelesek olur mu diye olur demişti . biz beş gün boyunca bardak kapattık pipiye .bizimkinin pipisi çok tuhaf olmuştu ya kenarlarda subtoplamis gbi şişlikler falan oldu .pipinin baş kısmında sanki deri parçası varmış gbi bı tarafı değişik bı hal almıştı .bizimkinin pipisinde yapisiklikta varmış ondan olmuş galiba .ben beşinci gün bardağı çıkarınca o deri parçası kuruyup beze gelmişti .bizde hiç beze yapismadi çünkü pipisini hep içerde tutuyor .kilolu bı bebek olduğu için kasık bölgesi çok yagliymis .zamanla kendi kendine dışarı çıkarmış .çiş yaparken ağlama olmadı bizde ilk iki gün calpol kullandık ama kullanmasakta olurdu belki deCanım siz de sünnet olmussunuz bebeğim de cuma gunu oldu yarın hem rota hem 4 ay asıları var mecbur ertelenıyormuymus dr a tekrar sorayım bı daha bı daha gıtmeyım klınıge bir de bugun 4. Gunumuz iyice azaldı ama idrar yaparken agladıgı huzursuzlandıgı oluyormuydu bezi de sık degıştiriyorum ama yapısır oldu yine siz bu durum için bi önlem almıs mıydınız
abooovAynen aynen bnm ki de geceye denk geldi8 kilo olmuş ya oburix kızım 1 yaşında 7600 falandı . İşte aynı ana aynı meme ama kardeşlerin bile büyüme eğrisi farklı
Biz 38 i daha görmedik çok şükür. Daha çıkmaz değil miAşı sonrası gece mızmızlandı baktım 38 olmuş ateşi emzirirken sıcak gelmişti
Verdim calpol saat 4 civarıydı hatta senin yazdığın saat de öyleymiş
Yarım saate sakinledi ateşi düştü hemen şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?