2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar hem emzirip hem mama verenler.Kac cc kaç saatte bir veriyosunuz
Gece emzirmiyorum 3-4 saate bir 120 cc veriyorum bazen bitiriyor bazen bitirmiyor. Gündüz de emziriyorum yetmezse 1 biberon filan iciyor onun disinda emiyor. Dışarıdaysam araba kullaniyorsam emziremeyecek durumlardaysam yine 120 cc biberon veriyorum. Yani ortalama 3 saate bir 120 cc iciyor emerek ya da mamayla. 2 aylikken de boyleydi hala boyle

Anneler hasta olmaz.Anneler yorulmaz..
Ya hele ki 2.yse.O uyuyunca uyu durumu bile olmuyor.

Valla birden fazla çocuğu olanlara helal olsun gerçekten. Adeta bir robot. Beni 1.si tüm gün (gece gündüz) kilitliyor. Uyuyamıyorum da iş yapmamama rağmen çünkü kızım da uyumuyor :) iyi ki 15 saat uyur diyorlar bebeklere. Benimki toplam 9 saat ki kesik kesik o da.

Gece hiç kalkmıyor mu beslenme için

Kızlar hem emzirip hem mama verenler.Kac cc kaç saatte bir veriyosunuz
3.5 4 saatte bi 90 veriyorum gece istemiyorsa sabaha karşı veriyorum 90dan fazla verdiğim zaman aşırı kusuyor 90nın hepsini bitirdiği de oluyor içmediğide aralarda da sürekli emzirmeye çalılıyorum istedikçe

Benim kıza ne versm içiyo. Bu günlerde sütüm iyice azaldı 2 satte bir emme üstüne 120 verdim daha da versem içeçekti. Siz nasıl veriyorsunuz
Gece değil ama gündüz bikac gündür sutum azaldı diye mama verdim.3kez 60cc verdim ama onu bile kustu.

90 verdim 1kez mama full kustu.En fazla 75cc aldı.Gece mama almıyor benim kız.Baya azaldı sütüm artık.

Hem sütüm artsın diyorum ama sanki emince hala huzursuzsa doymuyo gibi geliyo.Mama takviye yapıyorum.Bu defa da onu da kusuyor fazla geliyor.Napmam gerek bilmiyorum.

Gece hiç kalkmıyor mu beslenme için
Kalkiyor canim 3-4 saate bir acıkıyor ama ben emzirmiyorum. Cunku uykulu emerken cok az emiyor sütüm de oyle dolum taşım degil zaten o yüzden cok sık uyaniyor. Aliskanliga da dönünce uykular cok bozuluyor. 2 bucuk aydir filan gece hic emzirmiyorum mama veriyorum ben sadece gunduz emziriyorum

Hangi programı kullanıyorsunuz

Merhaba kızlar 4.ay atak haftası hunililer kulübüne beni de ekleyin bu uyku gerilemesi ne berbat bişeymiş sanki her şey alt üst oldu
Bugün 4.ay kontrolüne gittik kızım bu ay 500 gr civarında almış doktor gayet iyi dedi destekli oturmaya başlayabilirsiniz bebeğinin gelişimi buna müsait dedi
Sağlık ocağında da aşıları olduk aşıya eşim götürmüştü sormamış da acaba bebişe bu aşılardan sonra banyo yaptırabilir miyim birşey olur mu

bize hemşire 24 saat yıkamayın sonra yıkayabilirsiniz dedi

Aşıdan sonra banyo yaptırılabilir sadece verem aşında banyo öneriliyor. Bazıları banyo yaptırmayın der ama o eski bir bilgiymiş.

Aynen veremden sonra yasak banyo sadece

Bizim ki 3 yaşına girecek hala gece uyurken emzik emmek istiyor. Ben de zorlamiyorum.
Ne zaman birakirsa artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…