2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Uyku şeysi bizde de başladı akşam üstü 6’da bi yattı gece 12’ye kadar deliksiz uyudu. Dedim herhalde geceyi bağlayacak Uykuyla Ama nerdeeeeeee 12’den beri asker olduK

Evet özellikle mukus belli oluyor kakası sünüyor çünkü

Kızlar ateş düşürücü kaç derece iken veriliyor? Aşıdan sonra 37.2 oldu üstünü vs çıkarttım ateş düşürücü vermedim. 36.4 oldu. Uyuya kalmışım. Şimdi ölçtüm 36.6 o arada çıkmamıştır inşallah.

38 den sonra veriliyor. Ama siz uyuyun zaten. Ateş takibini ben süte uyandığında yapıyordum. Zaten huzırsuz olursa da kıpırdanıyor.

Demir ilacından sonra kakada kan görenler oldu mu ya 2 haftadır kullanıyoruz günde 1 kakamız kanlı doktor olabilir dedi de sinirim bozuluyo gördükçe

Ben 37.5 olursa veriyorum Drmuz öneriai ile ama her Dr farklı bişey söylüyor:)

Aşı sonrası gece mızmızlandı baktım 38 olmuş ateşi emzirirken sıcak gelmişti
Verdim calpol saat 4 civarıydı hatta senin yazdığın saat de öyleymiş
Yarım saate sakinledi ateşi düştü hemen şükür

Günaydın kızlar
Ocean microfer kullanan var mı?
Kaç damla kullaniyosunuz günde?
Bi de rengi beyaz ya bunun !!

Değiş yavru doktorunu, 5 ayda 4800 almış daha ne istiyor acaba?
En makul olan buydu canım ilk gittiğimiz doktor 5 günlük bebeye 120 cc mamayı daya kusana kadar içir diyordu sütün yok aç bu çocuk diyordu beni lohusa halimle depresyona sokuyordu
Günaydın kızlar
Ocean microfer kullanan var mı?
Kaç damla kullaniyosunuz günde?
Bi de rengi beyaz ya bunun !!
Miktar hakkında her doktor farklı bir şey diyor. Kimi 5 damla kimi kilo başına 1 damla kimisi de kilo başına 2 damla diyor ben 5 damla kullanıyorum. Ama oceandan memnun kalmadım. Kullandıktan sonraki ilk kakası mutlaka yeşil oluyor . Bu bittikten sonra sidefer deneyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…