Çok kötü vallahi Yaaaa. Dün gece geberdim resmen. Biz de aşıya gittik bugün. tartıda 7600 çıktı ama sağlık ocağının tartısı hastaneye göre eksik tartıyor. geçen ay da birer gün arayla hastanede daha kilolu çıkmıştı. Bakalım yarın kaç çıkacak. Bizimki de oturuyor. Emmeyi bırakıp deli gibi oturmak istiyor. Çığlık atıyor otursun diyeMerhaba kızlar 4.ay atak haftası hunililer kulübüne beni de ekleyinbu uyku gerilemesi ne berbat bişeymiş sanki her şey alt üst oldu
Bugün 4.ay kontrolüne gittik kızım bu ay 500 gr civarında almış doktor gayet iyi dedi destekli oturmaya başlayabilirsiniz bebeğinin gelişimi buna müsait dedi
Sağlık ocağında da aşıları olduk aşıya eşim götürmüştü sormamış da acaba bebişe bu aşılardan sonra banyo yaptırabilir miyim birşey olur mu
Bebek gelısımlerımız benzıyor sanırım dr muz aynı yorumları yaptı bıZe de gomuk pipi Ama bızım yapısmıs bı gece sabahına bezı alırken az kanadı hıc dusunememıstım yapısacagını bardagı burdan duyuyordum ama dr bısı demedı dıe yapmadım mıkrop kaptırmamak adına. Ası da mecburı deıl de sızın ıategınız uzerıne olduysa ben onu da aradan cıkarayım toplluca ıyılessınAynen ben kndim yazdim hemşireye ertelesek olur mu diye olur demişti . biz beş gün boyunca bardak kapattık pipiye .bizimkinin pipisi çok tuhaf olmuştu ya kenarlarda subtoplamis gbi şişlikler falan oldu .pipinin baş kısmında sanki deri parçası varmış gbi bı tarafı değişik bı hal almıştı .bizimkinin pipisinde yapisiklikta varmış ondan olmuş galiba .ben beşinci gün bardağı çıkarınca o deri parçası kuruyup beze gelmişti .bizde hiç beze yapismadi çünkü pipisini hep içerde tutuyor .kilolu bı bebek olduğu için kasık bölgesi çok yagliymis .zamanla kendi kendine dışarı çıkarmış .çiş yaparken ağlama olmadı bizde ilk iki gün calpol kullandık ama kullanmasakta olurdu belki de
Ben artık her gece uyumamaya kendimi hazırlıyorum uyuyacak diye beklentiye girmiyorumÇok kötü vallahi Yaaaa. Dün gece geberdim resmen. Biz de aşıya gittik bugün. tartıda 7600 çıktı ama sağlık ocağının tartısı hastaneye göre eksik tartıyor. geçen ay da birer gün arayla hastanede daha kilolu çıkmıştı. Bakalım yarın kaç çıkacak. Bizimki de oturuyor. Emmeyi bırakıp deli gibi oturmak istiyor. Çığlık atıyor otursun diyebanyo için de hemşire yapabilir sıkıntı yok dedi.
Hangi mamayı kullanıyorsun?Gece emzirmiyorum 3-4 saate bir 120 cc veriyorum bazen bitiriyor bazen bitirmiyor. Gündüz de emziriyorum yetmezse 1 biberon filan iciyor onun disinda emiyor. Dışarıdaysam araba kullaniyorsam emziremeyecek durumlardaysam yine 120 cc biberon veriyorum. Yani ortalama 3 saate bir 120 cc iciyor emerek ya da mamayla. 2 aylikken de boyleydi hala boyle
Ilk 2 ay hipp kullandik cocuk zaten gazliydi o gazi iyice arttirmis doktor aptamil ya da bebelac kullanin dedi degistirince gazı rahatladi gercekten. aptamil conformil denedik çok kustu sadece bebelac iyi geldi 2 bucuk aydir bebelac kullaniyorum. Farklı vitamin mineralleri de alsin hem tatlarina alissin diye onumuzdeki ay golden goat keçi sütlüyü denicem severse bikac ay da onu kullanirizHangi mamayı kullanıyorsun?
Bende bu ay hipp kullandım hiç iyi gelmedi.Ilk 2 ay hipp kullandik cocuk zaten gazliydi o gazi iyice arttirmis doktor aptamil ya da bebelac kullanin dedi degistirince gazı rahatladi gercekten. aptamil conformil denedik çok kustu sadece bebelac iyi geldi 2 bucuk aydir bebelac kullaniyorum. Farklı vitamin mineralleri de alsin hem tatlarina alissin diye onumuzdeki ay golden goat keçi sütlüyü denicem severse bikac ay da onu kullaniriz
ya kıyamamBen artık her gece uyumamaya kendimi hazırlıyorum uyuyacak diye beklentiye girmiyorum
Bizimkinin de kafa sürekli havada bi kalkma isteği falanOturunca önüne birşeyler koyduğumda bayağı oyalanıyor gibi ben de mama sandalyesi ve mama oturağı artık alsam mı diyorum belki kızım onlarla oyalanır da daha az kucak ister
Bizim doktor yavas yavas oturmaya baslasin 6. Ayda ek gidaya gecince tam oturuyor olması lazim dedi. Simdiden alışması iyi olur biz yerken bizle bir 5 dk oturmaya baslamasi ama ikeada stoklar tukenmis 14 agustosta gelcekmis mama sandalyesi ayagi stok bekliyorum ben deya kıyamammama sandalyesine oturtmak için daha erken Değil mi?
Doktor destekli oturtabilirsiniz diyince benim heveslenme seviyesi işteya kıyamammama sandalyesine oturtmak için daha erken Değil mi?
Ben 4.5 aylıkken kucağımda oturtmaya başladım . 5 aylık olunca da yastıklarla desteklemeye başladım ve birkaç gündür mama sandalyesine oturturuyorum. Zaten çabuk öğreniyorlar çok acele etmeye gerek yokBizim doktor yavas yavas oturmaya baslasin 6. Ayda ek gidaya gecince tam oturuyor olması lazim dedi. Simdiden alışması iyi olur biz yerken bizle bir 5 dk oturmaya baslamasi ama ikeada stoklar tukenmis 14 agustosta gelcekmis mama sandalyesi ayagi stok bekliyorum ben de
Bizim doktor yavas yavas oturmaya baslasin 6. Ayda ek gidaya gecince tam oturuyor olması lazim dedi. Simdiden alışması iyi olur biz yerken bizle bir 5 dk oturmaya baslamasi ama ikeada stoklar tukenmis 14 agustosta gelcekmis mama sandalyesi ayagi stok bekliyorum ben de
Ben de kucağımda oturtuyorum 4-5 gündür. zaten deli gibi oturmak istiyor. Emerken memeyi bırakıp oturmak için ağlıyorDoktor destekli oturtabilirsiniz diyince benim heveslenme seviyesi iştebiraz yaslayarak ve destekleyerek kısa süreli oturturum herhalde bişeylerle oyalansın diye napacağımı şaşırdım
MaşallahKontrolden geldik.
kafa 43
boy 67
kilo 7715 çıktı. bu ay 645 gram almış. 7070‘ti 3 ay kontrolünde. biraz üzüldüm ama geçen ay da 1 kilodan fazla almıştı. herhalde onu dengeledi asdfsfagagd
3840 doğdu (Mart)
1. Ayda (nisan) 4950
2. Ayda (Mayıs) 5900
3. Ayda (Haziran) 7070
4. Ayda (Temmuz) 7715 olarak devam etti.
bundan sonra her ay 1 kilo almayacak di mi?
Teşekkür ederimMaşallahkız mı erkek mi ? Etmeyecek öyle olsa kucağımızda nasıl taşıyacaz kız
hayır artık 400-500 gr gibi alacaklar maşallah kuzuyaKontrolden geldik.
kafa 43
boy 67
kilo 7715 çıktı. bu ay 645 gram almış. 7070‘ti 3 ay kontrolünde. biraz üzüldüm ama geçen ay da 1 kilodan fazla almıştı. herhalde onu dengeledi asdfsfagagd
3840 doğdu (Mart)
1. Ayda (nisan) 4950
2. Ayda (Mayıs) 5900
3. Ayda (Haziran) 7070
4. Ayda (Temmuz) 7715 olarak devam etti.
bundan sonra her ay 1 kilo almayacak di mi?
3 saat bozulmuyir diye biliyorum , is yerinde dolap varmi yada benzeri bisi , yada buz aküsü filan is gorurmukiMerhabalar benim 3 aylık bebeğim var. İşe başlayacağım. Çalışan anneler İş yerinde süt sağınca nasıl muhafaza ediyorsunuz? 3-4 saat oda ısısında kalıyor ama iş yerinde daha çok vakit geçireceğiz bozulur mu sütler nasıl bir yöntem kullanıyorsunuz
Şubattan beri ilk defa yazmaannnnn3 saat bozulmuyir diye biliyorum , is yerinde dolap varmi yada benzeri bisi , yada buz aküsü filan is gorurmuki
Merhabalar benim 3 aylık bebeğim var. İşe başlayacağım. Çalışan anneler İş yerinde süt sağınca nasıl muhafaza ediyorsunuz? 3-4 saat oda ısısında kalıyor ama iş yerinde daha çok vakit geçireceğiz bozulur mu sütler nasıl bir yöntem kullanıyorsunuz
Aynen ama benim bebeğim gerçekten minik bir kızTeşekkür ederimMinik bir Erkek ay ne bileyim insan hep tombik tombik olsunlar istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?