!!!!!ACİL YARDIM LÜTFEN!!!
Arkadaşlar lansinoh tekli elektrikli göğüs pompası kullanan var mı memnun musunuz süt arttırımı için işe yarıyor mu. Benim sütüm az çoğaltmak istiyorum evde kiwi marka var ona kalırsa hiç sütüm yok çekmiyor bişey doğru düzgün. Veya hastane tipi kiralayan var mı aranızda
Yaa teşekkür ederim almayı düşünüyordum ben de. Hastane tipi kiraladınız mı peki sizBende vardı ilk onu almıştım ama maalesef çok iyi değil. Hastane tipi kiralayabilirseniz çok iyi olur
Yaa teşekkür ederim almayı düşünüyordum ben de. Hastane tipi kiraladınız mı peki siz
Benim evde lansinoh vardi sütüm ilk 3 hafta cogalmadi en son hastane tipi kiraladim o süt kanallarini acti ama onu cok kullanamadim cok acıtıyordu sonra hep lansinohla sagdim acıtmadan güzel sağdı bence cok kullanisli kanallar açıksa sonrasini lansinoh hallediyor!!!!!ACİL YARDIM LÜTFEN!!!
Arkadaşlar lansinoh tekli elektrikli göğüs pompası kullanan var mı memnun musunuz süt arttırımı için işe yarıyor mu. Benim sütüm az çoğaltmak istiyorum evde kiwi marka var ona kalırsa hiç sütüm yok çekmiyor bişey doğru düzgün. Veya hastane tipi kiralayan var mı aranızda
Şahsen ben memnundum ki hala memnunum lansinohdan. Ama hastane tipi kiralayın isterseniz önce.!!!!!ACİL YARDIM LÜTFEN!!!
Ne demek. Sana yol göstersin yeter :) yani burda hepimizin başına inan bir sürü badireler geldi. 2 arkadaşımızın bebeğine epilepsi olabilir dediler. Allah'tan ikisi de iyi şimdi. Hastane süreçleri, yatışlar..Çok teşekkür ederim.Erinmemiş yazmışsınız güzel dille anlatmışsınız. Güzelde anlatmışsınız.
!!!!!ACİL YARDIM LÜTFEN!!!
Teşekkür ederimYok ben lansinoh sonrası arkadaşımın önerisiyle amesa finesse çift pompayı aldım ve onunla sütüm oldukça arttı. İlk ay anne sütü + mama gittik. Bu ponpadan sonra sadece anne sütüne döndüm. Yani bana çok iyi geldi.
Teşekkür ederimŞahsen ben memnundum ki hala memnunum lansinohdan. Ama hastane tipi kiralayın isterseniz önce.
Çok yıprandım zaten aylardır sürekli biletler yemekten içmekten uğraşmaktan. Ne yaptıysam olmuyor var sütüm ama bi göğsümü ısrarla az emmekten çoğaltmadı tek yetmiyor. Sürekli mama miktarı artıyo mama içtiği halde sürekli bende olmak istiyor süt gelmeyince sinirleniyor çok zor durumdayım anlatamam eşim gelmeden tuvalete zor gidiyorumBebek lerimiz büyüdü canim.
Aslında hiç pompa ile uğraşma. Emzirmeye devam et sürekekli.
6. Ay lik ek gıdaya baslarsin.
Pompa cok stresli bir yöntem. İnan bana pompa ile sütün 3 te 1 çıkmıyor.
Nerden kiralama yaptınız acaba hangi modelBenim evde lansinoh vardi sütüm ilk 3 hafta cogalmadi en son hastane tipi kiraladim o süt kanallarini acti ama onu cok kullanamadim cok acıtıyordu sonra hep lansinohla sagdim acıtmadan güzel sağdı bence cok kullanisli kanallar açıksa sonrasini lansinoh hallediyor
İzmirde bornovada bir medikal var ervo medikal o kiraliyor bikac tip makina var mastit için ayri süt cogaltmak icin ayri filan. Biz arttirmak icin olduğunu söyledik ayarlarini yapip verdiler madelayı duymustum onu istedim isterseniz onu vereyim ama tavsiye etmiyorum lansinohtan memnun kalmadiysaniz arada cok fark gormezsiniz dedi babyvac diye bi marka verdi cok guclu bi makinaydiNerden kiralama yaptınız acaba hangi model
AşamadıkÜstünden zaman geçmiş ama kaka olayını nasil aştınız canım??
Bize vermedi. Enfeksiyon mu var ki verdi acaba? Ki bizim de eski usul cerrahi sunnetti ama vermediKızlar, benim oğlan da sünnet oldu. Sonrasında çok ağladışimdi calpol verdik uyuyor. Hametan sürücez bol bol. 1 kutu verdi doktor ama bi arkadaş ben 3 kutu bitirdim çok iyi iyileşti deyince gidip daha 2 kutu aldık. Neyse sorum şu, bize klavunat verdiler antibiyotik. sizler antibiyotiği kaç ml kullandınız? Kutuda bir ölçek yazıyor ama kutu içindeki ölçekte de birkaç çizgi var. Doktora yazıcaz birazdan, sizlerden fikir almak istedim.
İlk bebek te bunlar hepsi normal.Çok yıprandım zaten aylardır sürekli biletler yemekten içmekten uğraşmaktan. Ne yaptıysam olmuyor var sütüm ama bi göğsümü ısrarla az emmekten çoğaltmadı tek yetmiyor. Sürekli mama miktarı artıyo mama içtiği halde sürekli bende olmak istiyor süt gelmeyince sinirleniyor çok zor durumdayım anlatamam eşim gelmeden tuvalete zor gidiyorum
Bize de antibiyotik verilmedi.ilk kez sizden duydum verildiğini... Ağrı kesici sadece verildi.bir de madecossol muadili bir krem.. bol bir şekilde onu sıktım.ve gün içinde 3 kezde hakiki kantaron yağı döktum 6damla. 4 günde baya topladiKızlar, benim oğlan da sünnet oldu. Sonrasında çok ağladışimdi calpol verdik uyuyor. Hametan sürücez bol bol. 1 kutu verdi doktor ama bi arkadaş ben 3 kutu bitirdim çok iyi iyileşti deyince gidip daha 2 kutu aldık. Neyse sorum şu, bize klavunat verdiler antibiyotik. sizler antibiyotiği kaç ml kullandınız? Kutuda bir ölçek yazıyor ama kutu içindeki ölçekte de birkaç çizgi var. Doktora yazıcaz birazdan, sizlerden fikir almak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?