2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
!!!!!ACİL YARDIM LÜTFEN!!!
Arkadaşlar lansinoh tekli elektrikli göğüs pompası kullanan var mı memnun musunuz süt arttırımı için işe yarıyor mu. Benim sütüm az çoğaltmak istiyorum evde kiwi marka var ona kalırsa hiç sütüm yok çekmiyor bişey doğru düzgün. Veya hastane tipi kiralayan var mı aranızda

Bende vardı ilk onu almıştım ama maalesef çok iyi değil. Hastane tipi kiralayabilirseniz çok iyi olur

Yaa teşekkür ederim almayı düşünüyordum ben de. Hastane tipi kiraladınız mı peki siz

Yok ben lansinoh sonrası arkadaşımın önerisiyle amesa finesse çift pompayı aldım ve onunla sütüm oldukça arttı. İlk ay anne sütü + mama gittik. Bu ponpadan sonra sadece anne sütüne döndüm. Yani bana çok iyi geldi.

Benim evde lansinoh vardi sütüm ilk 3 hafta cogalmadi en son hastane tipi kiraladim o süt kanallarini acti ama onu cok kullanamadim cok acıtıyordu sonra hep lansinohla sagdim acıtmadan güzel sağdı bence cok kullanisli kanallar açıksa sonrasini lansinoh hallediyor

Şahsen ben memnundum ki hala memnunum lansinohdan. Ama hastane tipi kiralayın isterseniz önce.

Çok teşekkür ederim. Erinmemiş yazmışsınız güzel dille anlatmışsınız. Güzelde anlatmışsınız.
Ne demek. Sana yol göstersin yeter :) yani burda hepimizin başına inan bir sürü badireler geldi. 2 arkadaşımızın bebeğine epilepsi olabilir dediler. Allah'tan ikisi de iyi şimdi. Hastane süreçleri, yatışlar..
Bebeğin gayet iyi, sağlıklı çok şükür

Bebek lerimiz büyüdü canim.
Aslında hiç pompa ile uğraşma. Emzirmeye devam et sürekekli.
6. Ay lik ek gıdaya baslarsin.
Pompa cok stresli bir yöntem. İnan bana pompa ile sütün 3 te 1 çıkmıyor.

Bebek lerimiz büyüdü canim.
Aslında hiç pompa ile uğraşma. Emzirmeye devam et sürekekli.
6. Ay lik ek gıdaya baslarsin.
Pompa cok stresli bir yöntem. İnan bana pompa ile sütün 3 te 1 çıkmıyor.
Çok yıprandım zaten aylardır sürekli biletler yemekten içmekten uğraşmaktan. Ne yaptıysam olmuyor var sütüm ama bi göğsümü ısrarla az emmekten çoğaltmadı tek yetmiyor. Sürekli mama miktarı artıyo mama içtiği halde sürekli bende olmak istiyor süt gelmeyince sinirleniyor çok zor durumdayım anlatamam eşim gelmeden tuvalete zor gidiyorum

Nerden kiralama yaptınız acaba hangi model

Nerden kiralama yaptınız acaba hangi model
İzmirde bornovada bir medikal var ervo medikal o kiraliyor bikac tip makina var mastit için ayri süt cogaltmak icin ayri filan. Biz arttirmak icin olduğunu söyledik ayarlarini yapip verdiler madelayı duymustum onu istedim isterseniz onu vereyim ama tavsiye etmiyorum lansinohtan memnun kalmadiysaniz arada cok fark gormezsiniz dedi babyvac diye bi marka verdi cok guclu bi makinaydi

Kızlar, benim oğlan da sünnet oldu. Sonrasında çok ağladı şimdi calpol verdik uyuyor. Hametan sürücez bol bol. 1 kutu verdi doktor ama bi arkadaş ben 3 kutu bitirdim çok iyi iyileşti deyince gidip daha 2 kutu aldık. Neyse sorum şu, bize klavunat verdiler antibiyotik. sizler antibiyotiği kaç ml kullandınız? Kutuda bir ölçek yazıyor ama kutu içindeki ölçekte de birkaç çizgi var. Doktora yazıcaz birazdan, sizlerden fikir almak istedim.

Bize vermedi. Enfeksiyon mu var ki verdi acaba? Ki bizim de eski usul cerrahi sunnetti ama vermedi

İlk bebek te bunlar hepsi normal.
Bebeğin aç olduğu için aglamiyordur.
Benim ki de sürekli memede kalmak istiyor.
Bazen meme ile kavga ediyor.
Ben de sadece yoğunlukla sol göğsümle emziriyorum.
Senin hersey kafanda bitiyor.
Bak ben büyük kızımı 6 ay boyunca tek memede emzirdim. Diğerinde süt kesilmedi.
Sen sakin ol derin nefes al.
Mama istiyorsa mama da ver.
Bazen sadece bağırıyorlar çünkü sadece bagirmakla kendilerini ifade ediyorlar. Yani sürekli aç oldukları için değil.

Bize de antibiyotik verilmedi.ilk kez sizden duydum verildiğini... Ağrı kesici sadece verildi.bir de madecossol muadili bir krem.. bol bir şekilde onu sıktım.ve gün içinde 3 kezde hakiki kantaron yağı döktum 6damla. 4 günde baya topladi

Kızlar ebebekte molfix indirimi var gerçek indirim, tum sitelerden daha ucuza geliyor birim fiyatı ben sürekli indirim kurcukladigim icin uzmani oldum stoklarda her numara yoktu güncellemişler ben 4 kullanıyordum elimdekiler bitince 5e geçicem gece bezi olarak kullaniyorum gece altini hic acmiyorum sızdırmazlığı süper pişik yapmiyor. Molfix digerlerine nispeten daha kalın bi bez emekleme dönemi öncesinde gece-gunduz emekleme döneminde sadece gece olarak kullaniciim tavsiye olunur Bezlerde ıslak mendillerde indirim olursa haber edin özel ilgi alanim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…