2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bize vermedi. Enfeksiyon mu var ki verdi acaba? Ki bizim de eski usul cerrahi sunnetti ama vermedi

Ay valla bizim doktor herkese sıradan antibiyotik vermiş. biz de kullanmaya başladık. 1 çay kaşığı verdik bakalım. yarın kontrole gidicez. Belki 1-2 gün ile sınırlandırır. Hametan + calpol de verdi.

Mağazadamı sitesindemi indirim var acaba?

Biz kullanmadık antibiyotik canım
Sorunsuz geçsin iyileşme süreciniz inşallah damatlığını görmek nasip olsun

Oğluş çok ağladı ya. Ömrümden ömür gitti. Tansiyonum düştü onun o ağlamasından. Bi de beni sakinleştirdiler. İç çeke çeke ağladı. çıktığında kafası hafif kırmızıydı. Herhalde bağladılar. şimdi de korkudan bacaklarını tam salamıyor. Yatağa yatırınca ağlıyor bez değiştirirken. bizden önce 6-7 yaşlarında bi çocuğu sünnet ettiler, içeriden anne diye feryat figan ağlıyordu. Daha onun sesinden başladı ciğerlerim sökülmeye. iyi ki o yaşlara bırakmamışız dedim. Tek avuntum unutacak olması

Sünnetin üstünden kaç saat geçti? Lokal iğnedem dolayı bikac saat uyuşukluk oluyormus bacaklarda

Kuzu biz yaptırırken 25 günlüktü o zaman bile mahvolmuştum stresten her şeyden
şimdi ağlamaları tepkileri full arttı sebepsiz ağladıkları da çok oluyor ya onu düşünmeye çalış bir an önce iyileşsin inşallah bi de bundan daha kötüsü olmayacak her geçen gün daha iyi olacak aradsn çıktı bitti kafn rahatlamıştır

Kızlar kulaktan Ateş ölçer alacağım.bende alından var ve bnce nokta atış yapmıyor. Braun da bikac model var . Doktor olcumuyle aynı sonuç veren bı ateş ölçer önerir misiniz? Tam adıyla birlikte ..

Sünnetin üstünden kaç saat geçti? Lokal iğnedem dolayı bikac saat uyuşukluk oluyormus bacaklarda
3’te bitti sünneti. Ayaklarını kullanıyor deli gibi basmaya çalışıyor
Evet, sebepsiz yere çığlıklar atıp ağlıyordu zaten. Gerçi o ağlaması hastanede oldu. Evde o kadar şiddetli ağlamadı ama ağlamaya devam etti tabii. tek Tesellim dediğim gib Unutacak olmask

Kızlar kulaktan Ateş ölçer alacağım.bende alından var ve bnce nokta atış yapmıyor. Braun da bikac model var . Doktor olcumuyle aynı sonuç veren bı ateş ölçer önerir misiniz? Tam adıyla birlikte ..
Ben 6525 modelini aldım. Gece ışık veriyor. Gayet iyi.

Kızlar ne kadar ne bılmem ama putursuz sulu ve mukuslu 10 gundur falan böle bırden sulu kaka yapmaya basladı sonrasında da mukuslu sıvı kaka rengı gorundugu kadar koyu degıl deneyımlı anne varsa aranızda benı bılgılendırır mısınız

Eklentiler

• D3BAC221-BB8A-49BE-9215-3285EF46F78F.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 62
Canım çok geçmiş olsun sünnet işi çok zormuş cidden. Biz sünnet esnasında yanındaydık ama bayılcam sandım stresten bize sprery verdi 5cü gün kantaron yağına başlayın dedi geleneksel sünnetti

Kızlar bebekleriniz uzanmaya başladı mi benimki kollarını uzatmiyo daha doktoru 4. Ayda uzatması lazım demişti ama daha yok sırt üstünden yüz üstüne dönüyor sadece bişey istediğinde de çırpınıyor ellerini uzatmayı akıl edemiyor

Oyun halısı var mı? Her gün oyun halısına koyun . Ya da bir şeyi almak istediğinde bırakın biraz çırpınsın o istediğinde siz veriyorsanız ondan da uzanmıyor olabilir nasıl olsa gelecek diye . Bebekler bizim sandığımızdan çok daha akıllı

Oyun halısı var ama üzerindeki oyuncakları ya tekmeliyo yada yüz üstü dönüyor surekli

Ah ah bu annelik işi çok zor her kafadan ayrı ses çıkıyo üstüne insanı kuşkuya sokuyorlar
Ben de düşünüyordum ne zaman uzanip alacak diye çünkü bu harika haftalar kitabinda uzanir oyuncak alir filan diyor. Bikac hafta once sevdigi ve tutabilecegi oyuncaklari onun eli nerdeyse oraya goturup oyuncaklari tutturdum aaa hanimiş nerdeymiş diye çektim yine aynısını yaptim hep. Oral dönemde oldugu için hemen agzina goturmek istiyor zaten bunu ustuste 10 kere yapinca iyice alisti tuttu agzina goturdu elinden düşürdü. Yine elinin oldugu yere goturdum tuttu agzina goturdu düşürdü bu sekilde öğrendi.
Sonra diğer eline verdim oyuncağı ama tersine geldi mesela sag eliyle oyuncagi tutup tutup sol elini agzina goturuyodu kiyamam ilk hangi elle oğrendiyse onu ezberlemis. Ertesi gün o da duzeldi. Bikac gun sonra da ben oyuncagi onun eline goturmedim o elini uzatmaya basladi sonra da düşürmeleri azaldı. Bu sekilde ogrendi bence alıştırma yapmak şart defalarca yapa yapa öğreniyorlar yardimci olmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…