Bize vermedi. Enfeksiyon mu var ki verdi acaba? Ki bizim de eski usul cerrahi sunnetti ama vermedi
Ay valla bizim doktor herkese sıradan antibiyotik vermiş. biz de kullanmaya başladık. 1 çay kaşığı verdik bakalım. yarın kontrole gidicez. Belki 1-2 gün ile sınırlandırır. Hametan + calpol de verdi.Bize de antibiyotik verilmedi.ilk kez sizden duydum verildiğini... Ağrı kesici sadece verildi.bir de madecossol muadili bir krem.. bol bir şekilde onu sıktım.ve gün içinde 3 kezde hakiki kantaron yağı döktum 6damla. 4 günde baya topladi
Öğrendiğim iyi oldu teşekkürler kullanmam o zaman bende.o markayı alırımAmin inşallah
asm’deki Demir hapında katkı varmış doktor öyle dedi bize. Ocean alın dedi. Devlet doktoru. 9. Ayda kan tahlili yapıcaz dedi.
Mağazadamı sitesindemi indirim var acaba?Kızlar ebebekte molfix indirimi var gerçek indirim, tum sitelerden daha ucuza geliyor birim fiyatı ben sürekli indirim kurcukladigim icin uzmani oldumstoklarda her numara yoktu güncellemişler ben 4 kullanıyordum elimdekiler bitince 5e geçicem gece bezi olarak kullaniyorum gece altini hic acmiyorum sızdırmazlığı süper pişik yapmiyor. Molfix digerlerine nispeten daha kalın bi bez emekleme dönemi öncesinde gece-gunduz emekleme döneminde sadece gece olarak kullaniciim tavsiye olunur Bezlerde ıslak mendillerde indirim olursa haber edin özel ilgi alanim
Biz kullanmadık antibiyotik canımKızlar, benim oğlan da sünnet oldu. Sonrasında çok ağladışimdi calpol verdik uyuyor. Hametan sürücez bol bol. 1 kutu verdi doktor ama bi arkadaş ben 3 kutu bitirdim çok iyi iyileşti deyince gidip daha 2 kutu aldık. Neyse sorum şu, bize klavunat verdiler antibiyotik. sizler antibiyotiği kaç ml kullandınız? Kutuda bir ölçek yazıyor ama kutu içindeki ölçekte de birkaç çizgi var. Doktora yazıcaz birazdan, sizlerden fikir almak istedim.
Amin, teşekkür ederimBiz kullanmadık antibiyotik canım
Sorunsuz geçsin iyileşme süreciniz inşallah damatlığını görmek nasip olsun
Sünnetin üstünden kaç saat geçti? Lokal iğnedem dolayı bikac saat uyuşukluk oluyormus bacaklardaOğluş çok ağladı ya. Ömrümden ömür gitti. Tansiyonum düştü onun o ağlamasından. Bi de beni sakinleştirdiler. İç çeke çeke ağladı. çıktığında kafası hafif kırmızıydı. Herhalde bağladılar. şimdi de korkudan bacaklarını tam salamıyor. Yatağa yatırınca ağlıyor bez değiştirirken. bizden önce 6-7 yaşlarında bi çocuğu sünnet ettiler, içeriden anne diye feryat figan ağlıyordu. Daha onun sesinden başladı ciğerlerim sökülmeye. iyi ki o yaşlara bırakmamışız dedim. Tek avuntum unutacak olması
Kuzu biz yaptırırken 25 günlüktü o zaman bile mahvolmuştum stresten her şeydenOğluş çok ağladı ya. Ömrümden ömür gitti. Tansiyonum düştü onun o ağlamasından. Bi de beni sakinleştirdiler. İç çeke çeke ağladı. çıktığında kafası hafif kırmızıydı. Herhalde bağladılar. şimdi de korkudan bacaklarını tam salamıyor. Yatağa yatırınca ağlıyor bez değiştirirken. bizden önce 6-7 yaşlarında bi çocuğu sünnet ettiler, içeriden anne diye feryat figan ağlıyordu. Daha onun sesinden başladı ciğerlerim sökülmeye. iyi ki o yaşlara bırakmamışız dedim. Tek avuntum unutacak olması
3’te bitti sünneti. Ayaklarını kullanıyor deli gibi basmaya çalışıyorSünnetin üstünden kaç saat geçti? Lokal iğnedem dolayı bikac saat uyuşukluk oluyormus bacaklarda
Evet, sebepsiz yere çığlıklar atıp ağlıyordu zaten. Gerçi o ağlaması hastanede oldu. Evde o kadar şiddetli ağlamadı ama ağlamaya devam etti tabii. tek Tesellim dediğim gib Unutacak olmaskKuzu biz yaptırırken 25 günlüktü o zaman bile mahvolmuştum stresten her şeyden
şimdi ağlamaları tepkileri full arttı sebepsiz ağladıkları da çok oluyor ya onu düşünmeye çalış bir an önce iyileşsin inşallah bi de bundan daha kötüsü olmayacak her geçen gün daha iyi olacak aradsn çıktı bitti kafn rahatlamıştır
Ben 6525 modelini aldım. Gece ışık veriyor. Gayet iyi.Kızlar kulaktan Ateş ölçer alacağım.bende alından var ve bnce nokta atış yapmıyor. Braun da bikac model var . Doktor olcumuyle aynı sonuç veren bı ateş ölçer önerir misiniz? Tam adıyla birlikte ..
Canım çok geçmiş olsun sünnet işi çok zormuş cidden. Biz sünnet esnasında yanındaydık ama bayılcam sandım strestenOğluş çok ağladı ya. Ömrümden ömür gitti. Tansiyonum düştü onun o ağlamasından. Bi de beni sakinleştirdiler. İç çeke çeke ağladı. çıktığında kafası hafif kırmızıydı. Herhalde bağladılar. şimdi de korkudan bacaklarını tam salamıyor. Yatağa yatırınca ağlıyor bez değiştirirken. bizden önce 6-7 yaşlarında bi çocuğu sünnet ettiler, içeriden anne diye feryat figan ağlıyordu. Daha onun sesinden başladı ciğerlerim sökülmeye. iyi ki o yaşlara bırakmamışız dedim. Tek avuntum unutacak olması
Oyun halısı var mı? Her gün oyun halısına koyun . Ya da bir şeyi almak istediğinde bırakın biraz çırpınsın o istediğinde siz veriyorsanız ondan da uzanmıyor olabilir nasıl olsa gelecek diye . Bebekler bizim sandığımızdan çok daha akıllıKızlar bebekleriniz uzanmaya başladı mi benimki kollarını uzatmiyo daha doktoru 4. Ayda uzatması lazım demişti ama daha yok sırt üstünden yüz üstüne dönüyor sadece bişey istediğinde de çırpınıyor ellerini uzatmayı akıl edemiyor
Oyun halısı var ama üzerindeki oyuncakları ya tekmeliyo yada yüz üstü dönüyor surekliOyun halısı var mı? Her gün oyun halısına koyun . Ya da bir şeyi almak istediğinde bırakın biraz çırpınsın o istediğinde siz veriyorsanız ondan da uzanmıyor olabilir nasıl olsa gelecek diye . Bebekler bizim sandığımızdan çok daha akıllı
Yapar annesi telaş yapma.Oyun halısı var ama üzerindeki oyuncakları ya tekmeliyo yada yüz üstü dönüyor surekli
Hepsinde kuzumMağazadamı sitesindemi indirim var acaba?
Ah ah bu annelik işi çok zor her kafadan ayrı ses çıkıyo üstüne insanı kuşkuya sokuyorlarYapar annesi telaş yapma.
Her bebek farklıdır.
Benim ilk kızım 8 aylık anca döndü.
Bu kızım 3 buçuk aylık döndü.
Cok düşünmeyin akışına bırakın.
Ben de düşünüyordum ne zaman uzanip alacak diye çünkü bu harika haftalar kitabinda uzanir oyuncak alir filan diyor. Bikac hafta once sevdigi ve tutabilecegi oyuncaklari onun eli nerdeyse oraya goturup oyuncaklari tutturdum aaa hanimiş nerdeymiş diye çektim yine aynısını yaptim hep. Oral dönemde oldugu için hemen agzina goturmek istiyor zaten bunu ustuste 10 kere yapinca iyice alisti tuttu agzina goturdu elinden düşürdü. Yine elinin oldugu yere goturdum tuttu agzina goturdu düşürdü bu sekilde öğrendi.Ah ah bu annelik işi çok zor her kafadan ayrı ses çıkıyo üstüne insanı kuşkuya sokuyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?