- 19 Ekim 2016
- 3.045
- 7.266
- 158
Belki bu şekilde kalır yükselmezBayanlar dün 4.ay aşısını yaptırdım oğluma dün bişey yoktu ama bu sabah ateşi var .sizede böyle oldumu.ateşi 36.9 37 seyredıyor.ilaç versemmi beklesemmi
37.8 gördüm ben 4. Ay aşısından sonra ve inliyodu bebek o zaman calpol verdimBayanlar dün 4.ay aşısını yaptırdım oğluma dün bişey yoktu ama bu sabah ateşi var .sizede böyle oldumu.ateşi 36.9 37 seyredıyor.ilaç versemmi beklesemmi
Doğum kilosu kac?Şimdi sağlık ocağından geldik
Boy 64 cm
Kilo 7200
İki aydır 1200 almis ebemiz normal dedi ama az geldi yani aylık 600 almışaz mı sizce yaa geçen ay baya azalmıştı süt ondan mı oldu aç mi kaldı ki
Benim kızım 3260 doğdu 3060la hastaneden çıktı şu an 4 buçuk aylık ve 6200 kilo doktor çok iyi anne sütüyle devam başka bir şeye gerek yok dedi ve bir ayda 600 grdan bi tık az almış bence endişeye gerek yok sizinki gayet iyiŞimdi sağlık ocağından geldik
Boy 64 cm
Kilo 7200
İki aydır 1200 almis ebemiz normal dedi ama az geldi yani aylık 600 almışaz mı sizce yaa geçen ay baya azalmıştı süt ondan mı oldu aç mi kaldı ki
Normalmiş benimki 2 ayın toplamı 900 almış. Aylık 400-500 olacak sanırım artık. ASM deki ebe ve doktor öyle söyledi doktoruma kalsada alması lazım ama emziriyorum mamayı emzirdikyen sonra veriyorum içmiyor. Demekki doyuyor ne diyim.Şimdi sağlık ocağından geldik
Boy 64 cm
Kilo 7200
Bacım sen bu bebeği ve kendi kafanı biraz salYa kızlar bebeğimin doğum kilosu 2945 boyu 50 başı 35 ti. Şuanda 4 ay 10 günlük. Boyu 60.5 başı 40.5 kilosu 5570. Benim bebiş çok mu küçük kalmış şimdi arkadaşta yazınca bi düşündüm
3650Doğum kilosu kac?
canım benim kızla aynı ölçümleri. benimki de 1 ay 21 günde 1200 gr almıs gayet iyi tabiki. sanırım benimkinden de sonra doğmuş 3 martta doğdu maşallah gayet güzelŞimdi sağlık ocağından geldik
Boy 64 cm
Kilo 7200
her bebeğin gelisimi farklıdır. doktoruna güven sadece:) gelişimini de ancak o takip edebilir. lütfen kimseyle kıyaslama bebegini de en iyi sen tanırsın. mesela doymadığını düşünüyorsan sürekli emzir. daha sonra mama teklif et. ama halen istemiyorsa kapasitesi o kadardır düşünsene tıka basa doluyken yemek istermisin?Ya kızlar bebeğimin doğum kilosu 2945 boyu 50 başı 35 ti. Şuanda 4 ay 10 günlük. Boyu 60.5 başı 40.5 kilosu 5570. Benim bebiş çok mu küçük kalmış şimdi arkadaşta yazınca bi düşündüm
Doğru haklısınız ama insan düşünüyor iştecanım benim kızla aynı ölçümleri. benimki de 1 ay 21 günde 1200 gr almıs gayet iyi tabiki. sanırım benimkinden de sonra doğmuş 3 martta doğdu maşallah gayet güzel
her bebeğin gelisimi farklıdır. doktoruna güven sadece:) gelişimini de ancak o takip edebilir. lütfen kimseyle kıyaslama bebegini de en iyi sen tanırsın. mesela doymadığını düşünüyorsan sürekli emzir. daha sonra mama teklif et. ama halen istemiyorsa kapasitesi o kadardır düşünsene tıka basa doluyken yemek istermisin?
Sanırım psikolojik tedavi almam lazım.Bacım sen bu bebeği ve kendi kafanı biraz salçok pimpiriklisin anacım. Benim de ilk bebeğim ama sen çok streslisin bu konuda sanki. Sürekli acaba öyle mi böyle mi şöyle mi diye bi panik halindesin.
Bebeklerin gelişimi kendilerine özeldir. Kimisi iri doğar kimisi minyon büyür. Aileden Gelen genetik önemli. Sen bak bebeğin düzenli büyüme göstermiş mi Diye. Benim oğlanın geçen 3. ay kontrolünde kafası 43 cm çıktı. Bu ay da 4. ay kontrolünde 43 cmdi Ama boyu uzamış, kilosu artmış. Yani çocuk gelişmiş. Ayrıca geçen ay neredeyse 1200 gram almışken bu ay 650 gram almış. Neredeyse yarı yarıya kilo alması düşmüş ama yine de çocuk büyümüş.
kısacası, bir sorun olsa doktorun mutlaka söyler zaten. Biraz rahat ol, kendini yıpratma böyle stresle.
Hayır, böyle düşünme. Sadece her bebeğin gelişiminin farklı olduğunu kabullen ve bebeğini başka bebeklerle kıyaslama. bak o zaman kafan nasıl rahat olacaksın.Sanırım psikolojik tedavi almam lazım.
Evet yazılanlardan sonra içim.rahatladi biraz daha .. 4. Ayda az aliniyormus zaten bundan sonra da kilo alımı düşecekmis aman iyi olsunlarda insallh..bu arada 22 Mart'ta doğdu kızımcanım benim kızla aynı ölçümleri. benimki de 1 ay 21 günde 1200 gr almıs gayet iyi tabiki. sanırım benimkinden de sonra doğmuş 3 martta doğdu maşallah gayet güzel
Başka bebeklerle kıyaslamasamda kendi başına da birşeyler buluyorum. Pazartesi kontrolü var inşallah tüm korkularım gider.Hayır, böyle düşünme. Sadece her bebeğin gelişiminin farklı olduğunu kabullen ve bebeğini başka bebeklerle kıyaslama. bak o zaman kafan nasıl rahat olacaksın.
Çok geçmiş olsunKızlar selam 13 sayfa vardı okuyamadım mesajları herkes iyidir umarım. En son pazartesi hastayız diye yazmışım sonrası koptuk hayattan zaten. O gün 39 derecelere kadar ateşim çıkması ile birlikte test ve covid olduğumuzu öğrendik. Serum vs bağladılar ben kendime geldim eşimde iyi ama maalesef bebeğe de bulaşmış. 2 gündür hastanelerde testler vs. Geceleri acile gidip bebeğin ateşini düşürmeler, ömrümüzden ömür gitti resmen. 39.2 ye kadar çıktı ateşi öldüm çocuğa bişey olacak diye. Şu lanet hastalığa ilk defa yakalandık ama keşke bebişimi bulmasaydı. Şimdi daha iyiyiz bebişko da daha iyi bugün ama resmen sesi gitti çocuğun ağlıyor ama sesi çıkmıyor 1 hafta 10 günü bulabilirmiş toparlaması. Bizden haberler böyle kötü maalesef
İnşallah ama böyle yaparak çocuğa da baskı yapıyorsun farkında olmadan. mutlaka hissediyordur. o yüzden biraz rahat olmaya çalış lütfen.Başka bebeklerle kıyaslamasamda kendi başına da birşeyler buluyorum. Pazartesi kontrolü var inşallah tüm korkularım gider.
Ocean verdi doktor. Yarın sünneti var. Eczacı kakasında değişiklik olabilir sünnet iyileşince başlayın dedi. Aldık ama haftaya filan başlicazKan ilacı ne kullanıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?