2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Doğru diyorsun canım keşke ben de psikolojisi sağlam hemen toparlanan olumlu düşünen biri olsaydım bunun için çok çabalıyorum ama en ufak bi aksilikte başa sarıyorum
Ben de asla olumlu düşünemiyorum, her şeyn her zaman en kötüsünü düşünüyorum
Kesinlikle olmuyor. Zaten ne zaman uyusam tilki uyuması. Bi kulak hep oğlanda. gece de öyleyim, gündüz de. Emzirip veriyorum mesela anneme, eşime ya da Kv’ye ama kulak hep onlarda. güldü mü ağladı mı niye uyutmadılar acaba acıktı mı diye asla uyumuyorum.
Of allahım çok zor gerçekten
Hem de 27 mayıstan beri çalışıyorum. 2 aylık bıraktım başladım. Her gün işte kendimi sağıyorum o ayrı dert, işe zaten uykusuz geliyorum o ayrı dert, yemek yemek bile bir lüks O ayrı dert…
tek memeyi emsin de öbür meme hem küçülecek hem de süt kesilecek oradan. Uykusu da belli bi saatten sonra saat başına dönüyor. gündüz uykuları da zaten max 40 dK herhalde. ben de işe geldiğimde dinleniyorum resmen. ne kadar yorulsam da kafam rahat işte.

Cok canını sıkma.
Öyle görünürde bir değişiklik olmuyor.
Sütte asla kesilmiyor. 6 ay boyunca büyük kızımı tek memede emzirdim ben.
Bazı şeyler olmuyorsa zorlamamk lazim.

Bütün bebelere geçmişler olsun
Hastalık sırası benim oğlana da geldi
Ateşi çıkıyor başka bişi yok şimdilik
Ama huzursuz oluyor tabi
Şimdilik calpol yetiyor devam ederse yarın doktorda olacağız biz de.

Biz de ateş yok çok şükür de. Cigerde enfeksiyon gördü doktor, menenjit aşısından olabilirmiş. Ben de gribim fenayim. Asel iyi çok şükür.

Biz de dün ikinci doz 6 li karma asimizi olduk.
Bu arada sizinlede de paylaşayım. Sizlerde de doktorunuza danışın.
Sadece iki doz yeterliymis. 3. Doza gerek yok dedi doktor. Uzun zamandan beri Avusturya da iki doz uygulanıyormus.
Yeterli olduğu anlaşılınca Almanya da iki doz a karar vermiş.

Bizde emziği bırakdık. Ayakda saliyodum suan asla sallatmiyor cok ağlıyor. Emerek uyuyo. Emzige alısırmı acaba tekrar.

Ben bu sabah artık mememi açtım oğlanı da yanıma yatırdım naparsan yap dedim uyudum en son çığlıkları ninni gibi geliyordu 30 dk o da uyumuş
Gerçekten her şey tamam ama uykusuzluk sinir sınırlarımı zorluyo öfkeye kapılıyorum uyuyamadıkça zar zor uyuttuğumda da kendi uykum kaçıyor ben uyuyana kadar uraz geri uyanıyor böyle bir lanet döngünün içinde kayboldum gittim

Cok canını sıkma.
Öyle görünürde bir değişiklik olmuyor.
Sütte asla kesilmiyor. 6 ay boyunca büyük kızımı tek memede emzirdim ben.
Bazı şeyler olmuyorsa zorlamamk lazim.
Çok yıprandım gerçekten. bir de sırtımda bir rahatsızlık çıktı, doğumsalmış ama ben doğurduktan sonra ağrılarım geçmeyince anlaşıldı. O kadar zor oluyor ki ayakta ya pilates topunda emzirmek çünkü sırtım hep ağrıdan kopuyor. Bilmiyorum ne kadar dayanabilirim. Oğlan da çok hareketli. şöyle sakince emsin, huzurla emzireyim durumu yok

Allah kolaylık versin inşallah. Biraz daha sabr et. Ek gıdaya başlayınca anne sütünü azalt irsin

Geçen aynısını bende yaptım artık ne gözümü açacak dermanım kaldı ne onu taşıyacak kollarda derman yatırdım yanıma ağlarken emmeye çalışırken ikimizde uyuya kalmışız. Özellikle gece uykusuzluğu insanı geriyor

Bunu duyduğum çok iyi oldu gerçekten bi çocuğa niye bu kadar çok aşı oluyor hala aklım fikrim almıyor. Çok teşekkür ederim bilgilendirmen için

Allah kolaylık versin inşallah. Biraz daha sabr et. Ek gıdaya başlayınca anne sütünü azalt irsin
amin inşallah
Zaten doktor onaylarsa 5. Ayını doldurduğunda tadımlara başlamak istiyorum ki 6.ayda tadımlala vakit kaybetmeyeyim.

Kizlar merhabalar hep okuyorum bende yazayım dedim
Gündüz kızım hep ayakta tut gezdir istiyor evde çok sıcak çok zorlanıyorum
Akşam 7 de bile banyo yaptırsam 10 da uyuyor ama banyo sonrası huysuzluk olmuyor

Gece 1 buçuk tekrar emzirdim 4 e saat kuruyorum uyanamiyorum 5 buçukta öyle sapır şupur ses çıkarıyor ama ağlamıyor uyandım

emzirdim ememiyor sonra altını açtım bir kilo çiş neyse açar açmaz birde alt açmaya yapıyor sonra emzirme devam gündüzleri yorgunluk çok olduğu için birde sağım yapamıyorum tişört ıslak oluyor benim böyle geçiyor

Ev işleri desen tümden bende süpürge haftada bir açarsam heryer tozdan yürüyor sanki birgün de wc temizliği
Hergün uydurma pratik yemekler ama kendimi çok yanlız ve yorgun savaşçı gibi hissediyorum
Saçlarım aşırı dökülüyor belim ağrıyor birde topuklarim dehşet çatlak sanki günlerce bakımsız kalmış gibi törpü de yapsam yok

Bu arada gündüz ya ağlıyor yada sesli konuşmalar yapıyor kızım
Anne yani odasında beşiği ana kucağı yada oyun halısı ordan oraya geziyoruz
Dışarısı çok hoşuna gidiyor camdan bakınca hergün çıkamıyorum ama çıkınca arabada uyuyor

Hergün kaka yapıyor yada birgün arayla genellikle
Dişler kaşınıyor sanırım herşey ağzında baş parmak emiyor müslim direk ağzına alıyor

Son düzenleme:
amin inşallah
Zaten doktor onaylarsa 5. Ayını doldurduğunda tadımlara başlamak istiyorum ki 6.ayda tadımlala vakit kaybetmeyeyim.
6. Ay tadım olsa 7de komple başlasa nolacak kızz ne vakit kaybıı ek gıda her şeyden zor geyo bana gözüm çok çok korkuyor ya hiç hazır değilim sanırım

Bizim bebiste surekli huzursuz. Uyumadigi tüm zamanlarda eeeeee diye bi ses ama hiç susmadan aralıksız çok komiğime gidiyo gece uykularımız hala aynı 2 saate bir sabaha doğru saat başı. Resmen bi covit olduk ben hala hastayım 12.gun bugun. Doğru düzgün yemek yiyemedigim ve uyuyamadigim için sanırım geçmiyor. Ya da tekrar hasta oldum

Ay aynı benimkide uyumadığı her dakika ııı diye bir ses yapıyor . Kafam ağrıyor artık beynimde sürekli o ses yankılanıyor

6. Ay tadım olsa 7de komple başlasa nolacak kızz ne vakit kaybıı ek gıda her şeyden zor geyo bana gözüm çok çok korkuyor ya hiç hazır değilim sanırım
Arkadaş emzirmekte zorluk çekiyor ondan.
Sen de sıkıntı yoksa ne kadar geç başlasan olur canım. Aceleye gerek yok.
Ek gıda serüveni benim için de çok telaşlı bir iş.
Emzirmek kadar rahat birsey yok. Acıkınca aç çıkar ver ohhh mis. Dökme saçma yok.
Ay bir kaç ay sonra heryer masa altı yemekten görünmeyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…